Milačić, Maksim i slični predstavljaju cijenu koja je plaćena da ne bi bilo prosipanja glasova. Šteta što se takav način razmišljanja nije nastavio kad je vlada formirana.
Milačić, Maksim i slični predstavljaju cijenu koja je plaćena da ne bi bilo prosipanja glasova. Šteta što se takav način razmišljanja nije nastavio kad je vlada formirana.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Podgorica Podgoricanima!
Moj stav je isti kao 13.12.2021 god. (nepunih deset dana nakon formiranja 42. vlade), a evo što sam tada napisao (u sada zaključanoj temi):
Da, imam nadu da će se sistem promjeniti. Hoće li biti lako? Ne, dok god imamo snage koje nas guraju u istu matricu. Kako ono rekoše tamo neki: ,,i putovanje od hiljadu kilometara počinje jednim korakom". Mi smo, konačno, poslije dugo vremena, napravili taj korak. Ali to je tek taj prvi korak i ima uslova da uopšte ne nastavimo put kako treba. Ipak, taj prvi korak konačno... nekako imam osjećaj da će svaki sledeći biti lakši. Tu je ta moja, nazovi je, euforija. Dakle, nadam se, ali i sumnjam.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Dok god se na državne resurse gleda kao na plijen, tu sreće nema. I potpuno je svejedno da li je taj plijen u vidu para ili u vidu teritorija. Da je dps ulagao makar 20% truda u upravljanje državom koliko je ulagao u izborne procese, druge bi se pjesme pjevale. Sjećam se da sam komentarisao kad je Milo predstavljao novi program dps-a i kad je govorio da će svi dpsovci koji ne budu imali rezultate odgovarati. Ali ne rezultate u upravljanju resorima, opštinama, preduzećima i slično, nego rezultate na izborima. I sad već prethodna parlamentarna većina nije ništa naučila iz njihovog primjera, nego je napravila istu grešku. Pobjeda na izborima nije kraj posla, naprotiv. To je sami početak posla.
Sekulović na 1rtcg, Vukšić na Vijesti..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dje je kimmi??
![]()
Podgorica Podgoricanima!
nachi Evropa digla ruke?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zakoprca se direktor anb-a na par pitanja.. Ali jes namazan lik, vatanje za tehnikalije i prebačanje priče..
Last edited by Zedd; 24-03-22 at 20:10.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nema prekidanja rada vlade , bitan je kontinuitet. Izabran je sdt, krecu hapsenja. Svako ko je za izbore sigurno se plasi neceg i zbog toga poziva na destabilizaciju.
Samo jako dritane!
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Je li ovaj direktor anb-a dps-ovac, ne kapiram što pročitah sad, ruski agenti, izdajnici države iz fronta, praćenje špijuna itd itd .
Uklapa se u dogovoreni procenat, kao i uvijek.
Lik je namazan i pravno potkovan i to je to što se može zaključiti iz njegove priče.. Petar ga nije pitao ni 1% pitanja kojim bi većini postalo jasno ko nam upravlja najbitnijim aparatom u državi..
Na konkretno pitanje on okreće priču na nacionalnost i slične gluposti, na drugo pitanje se vata "nije šija nego vrat" i tako eskivira konkretan odgovor.. Naravno, dosta toga ne smije da kaže upravo zbog te pozicije ali ovo ostalo je..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks