Quote Originally Posted by lepetanac View Post
Zar nije to ona vlada koja je sjajna, dje je isti Gando samo hvalospjeve o njoj pisao, a i ti . Nas koji smo kritikovali što radi i kako radi bili smo dps botovi.
Kad sam pričao npr za Braticku kakav će ministar da bude Gando rece mrzim je jer je Srpkinja.
Evo sad svi direktori što su smjenjeni nezakonito dobijaju na sud, da neće to Braticka da plati ili će iz nasih džepova.
Nije tada smetalo, bitno je bilo da se smjene DPsovci da bi se postavili svoji iz Srbijanske crkve.
Da su bar postavljali stručne kadrove , tada ste ćutali a sad pregledali
Moj stav je isti kao 13.12.2021 god. (nepunih deset dana nakon formiranja 42. vlade), a evo što sam tada napisao (u sada zaključanoj temi):
Da, imam nadu da će se sistem promjeniti. Hoće li biti lako? Ne, dok god imamo snage koje nas guraju u istu matricu. Kako ono rekoše tamo neki: ,,i putovanje od hiljadu kilometara počinje jednim korakom". Mi smo, konačno, poslije dugo vremena, napravili taj korak. Ali to je tek taj prvi korak i ima uslova da uopšte ne nastavimo put kako treba. Ipak, taj prvi korak konačno... nekako imam osjećaj da će svaki sledeći biti lakši. Tu je ta moja, nazovi je, euforija. Dakle, nadam se, ali i sumnjam.

Sent from my moto e5 using Tapatalk