Page 82 of 304 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Izdaja!
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

3. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Da mi je čut kako on misli da su Srbi nastali? Vjerovatno misli da je Adam bio od Adamovića iz Bistrice kod Bijelog Polja

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. The Following 2 Users Say Thank You to SweetShiva For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    299
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Programsko načelo, predizborno obaćanje... što se mene tiče sasvim nebitno. URA je ubijedila, i prevarila znatan broj birača da neće sa DPS-om i SD-om krenuti u borbu protiv kriminala i korupcije...

Naredjeno mu je tako, rat je bio pred vratima i bijela kuca je morala znati dje nasa drzava stoji.

Da je htio izdat, izdao bi na pocetko kad je krenula paljba od citavog regiona i nije popustio.

Ko toliko ne razumije onda taj se u politici slabo razumije.

7. The Following User Says Thank You to gamechanger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by gamechanger View Post
    Naredjeno mu je tako, rat je bio pred vratima i bijela kuca je morala znati dje nasa drzava stoji.

Da je htio izdat, izdao bi na pocetko kad je krenula paljba od citavog regiona i nije popustio.

Ko toliko ne razumije onda taj se u politici slabo razumije.

"Morali smo da prevarimo, Amerikanci su nam tako naredili!"

Amerikanci:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    "Morali smo da prevarimo, Amerikanci su nam tako naredili!"

Amerikanci:
    jes, sve će Ameri izaći i reći - jeste, rekli smo mu da sruši Vladu da li je moguće da ozbiljno misliš da bi oni to ikad javno priznali?

ako se od novembra znalo za UKR, zašto naši zapadni partneri (na koje si se ti pozivao kao argument u raspravi kad si branio Vladu) odlučiše da je sruše?

inače, đe mi je @Zedd

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rana-i-dzigija

Vršiteljka dužnosti Uprave prihoda i carina Milena Petričević tvrdi da je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić od nje preksinoć tražio da podnese ostavku prijeteći joj smjenom, dok iz njegovog resora odgovaraju da su je samo zapravo pozvali na odgovornost zbog propusta u radu.

“Vijestima” su iz Ministarstva, odgovarajući na optužbe Petričević, kazali da joj je Spajić mišljenjem ukazao kako da postupi u vezi sa koncesijom za igre na sreću firmi “Džek pot” čiji su vlasnici Branislav Brano Mićunović i Sava Džigi Grbović, dok Petričevićeva tvrdi da o tome nisu progovorili ni riječ.

Prema mišljenju Ministastva u koje su “Vijesti” imale uvid, Petričevićeva je morala toj privatnoj kompaniji negativno da odgovori na njihov zahtjev za drugo produženje koncesije za kazino “Falkeinstener” u Bečićima, prije isteka koncesije 18. februara.

Ona to nije učinila, pa je Privredni sud na zahtjev “Džek pota” donio privremenu mjeru o produženju rada kazina do pravosnažno riješenog spora između tog privatnika i države.

Svaka nova koncesija za rad kazina početno košta 2.000.000 eura.

Petričevićeva od petka ne odgovara na pitanja “Vijesti” o postupanju u vezi sa koncesijom za Mićunovićevu i Grbovićevu firmu.

Petričevićeva je juče “Vijestima” kazala da je na sastanak sa Spajićem došla nakon poziva njegove sekretarice, u srijedu veče.

”Jedina tema bio je zahtjev da podnesem ostavku i da mu olakšam. U razgovoru je naveo da će me smijeniti bez obzira na to što sama neću da podnesem ostavku, navodeći da sam mnogima stala na žulj i da njega ‘buše’ i da bi me svakako drugi smijenili. Dalje je naveo da je razgovarao sa direktorom Agencije za nacionalnu bjezbjednost (ANB) Dejanom Vukšićem i rekao je ‘moraš da ideš, da bi te sačuvali’”, navela je Petričevićeva.

što čini Spaka, brale. sad se posvađa i sa ovom. da vidimo sad forumaše. Damjanović je bio za depees pa neka ga je maka. ova je odličan potet Spajića, ali...

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mali svijet
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Dodjosmo do stadijuma da se brane Branovi i Džigijevi milioni, jer "Spaka* nije Uraš.
    Ana Ždrale, ti li si?
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Eh da je Petričevićkoj ovo jedini i najmanji kiks.... Reći ću samo da smo svi u UPC odahnuli kad su je makli....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

13. The Following User Says Thank You to institucija For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Dodjosmo do stadijuma da se brane Branovi i Džigijevi milioni, jer "Spaka* nije Uraš.
    Ana Ždrale, ti li si?
    Toliko smo ođe pisali o jako lošem potezu imenovanja DKove sekretarice na mjesto direktora uprave poreza i carina, kao i zbog bezrazložne smjene Saše Damjanovića...

Evo Mikiju došlo iz dupeta u glavu, bolje ikad nego nikad. Žena je dno ljudsko, belive me. Užasan potez je bilo njeno imenovanje.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

15. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ana Ždrale, ti li si?
    opet pojma nemaš o čemu pričaš. đe ja branih ikakve milione? Spaka se ponaša ka depeseovci nekad u mnogim stvarima. micanje i postavljanje na ovaj način su primjer klasičnog vladanja te partije. to što su mnogima sad idoli Spaka i Milatović, to nije moj problem. ođe su se strane pisale kako je Damjanovič ubačeni element depeesa, i da treba da ide. evo kolega koji radi tamo, fino napisa u vezi dotične, sve. valjda on zna

17. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Quote Originally Posted by institucija View Post
    Eh da je Petričevićkoj ovo jedini i najmanji kiks.... Reći ću samo da smo svi u UPC odahnuli kad su je makli....

To je priča bila kad je došla kako će sve postrojit, kako je od riječi, kako je to veliki "stručnjak".
    A onda kad su je u mašinu ufatili, "ekipa", pukla joj je pogibija.
    Šćela je od državne firme Alkatraz da napravi.
    Ne može shvatit da državni posa niko nije završio i nešto što funkcioniše ne treba dirat` (na ovo ne mislim na Bra end Dži).
    Taj problem mora Vlada da riješi (jer oni izdaju koncesciju).
    Na kraju boli je patka, naredne godinu će primat full platu i ubačiće je neđe.
    Što bi se śekirala?
    A da nije omiljena bila to stoji.
    Nema toga ko je volio.

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    368 Posts

Ne znam ko je rekao za nju da je stručnjak? Ono što sam lično očekivao to sam i dobio nikakav stručnjak a još lošiji organizator i menadžer

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

To je bilo ironično "stručnjak"
    Damjanović je za nju prof. dr.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Toliko smo ođe pisali o jako lošem potezu imenovanja DKove sekretarice na mjesto direktora uprave poreza i carina, kao i zbog bezrazložne smjene Saše Damjanovića...

Evo Mikiju došlo iz dupeta u glavu, bolje ikad nego nikad. Žena je dno ljudsko, belive me. Užasan potez je bilo njeno imenovanje.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Slažem se ja tu, žena je ušas, evo vidimi samo na ovom primjeru dje je državu riješila problema mozganha šta da eadi sa dodatnih 2M e od koncesija, a Branovi Andrea i Djordje bodu iglom ma mapi na koju sledeću egzotičnu destinaciju da "Sirotinju napušavaju neke rabote".
    Nego kažem kako je degutantno ovo orkestrirano napadanje svih partija (uskoro bivše) većine koje nisu URA, počevši od DF, pa onda gadna prepucavanja izmedju DCG i URA, pa evo sad ne valja ni "Spaka", od trenutka raskola u istoj toj većini.
    A mislim , sve je jasno biko posle one viber prepiskr PG URA izmedju Konatara i članova, bljak.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jes, sve će Ameri izaći i reći - jeste, rekli smo mu da sruši Vladu da li je moguće da ozbiljno misliš da bi oni to ikad javno priznali?

...
    Pa ništa onda, moraćemo Dritanu vjerovati da su ga natjerali Amerikanci da postane kalif umjesto kalifa.

I da su mu usput zaprijetili da nikako na izbore ne ide

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

nije uopšte Dritan bitan, da nije bio on tu, naredili bi nekome drugom. ka' što će sjutra možda reći Spajiću - ima da radiš ovako kako ti mi kažemo i on će ih slušati. sve ovo ti znaš vrlo dobro al ti sad odgovara da guraš ovu priču. jer, vlada Krivokapića je imala veliku podršku od istih ovih zapadnih adresa. napisao je @wulfy jednu bitnu stvar, al niko se toga nije dofatio previše.

radi mene, neka budu izbori śutra - opet bi bila slična situacija. misliš li ti u ovoj situaciji da bi naši zapadni partneri dozvolili da se nakon tih izbora vlasti dofati stranka koja podržava uništavanje UKR?

24. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Kako ti zapadni partneri ne ucine nesto i skinu Vucica, Orbana, Erdogana i na kraju krajeva Mila Djukanovica…

26. The Following User Says Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Rajnke: Parlamentarni lideri da omoguće crnogorskoj demokratiji da funkcioniše

"Budući da ne fali hitnih zadataka uključujući odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu, Crnoj Gori je, kao NATO savezniku, potrebna funkcionalna vlada".

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-funkcionise
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

Kako nas busi zapadna partnerka…

f6

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

"Konkretno, kako je kazao Konatar, bilo bi dobro da Marović bude ministarska za evropske poslove, a Đurović ministar ekonomskog razvoja."

Goran Djurovic, pojma o ovome nema, vise puta smo ga komentarisali da su ga u emisijama počistili protivnici...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Damjanović - kako me je razočarao, pun mržnje, izlijeće sa glupim argumentima samo da pokuša da sroza milatovića, sad kad mu je obećano ministarsko mjesto plasira debilnu priču da bi novi izbori uništili evropa sad program, i još dosta toga... prvi sam ga ovdje branio kad ga makoše sa čela poreske i carina ali baš me je razočarao...

Djurović iz ure - vidim da ga šalju u ove emisije na ekonomske teme, u studio svi se zalazu za ogranicavanje cijena osnovnih zivotnih namirnica i goriva, vlada poslala zakon na usvajanje, a djurovic debilčina tajkunska zapjeni odmah ne smijemo marže dirat, ne smijemo poslodavcima pare iz dzepa uzimat, ovo je liberalna ekonomija itd, ja sam veli iz biznisa znam kako to ide, a znamo da ti o tajkunima razmišljaš a ne o narodu splačino...

Kaze djurovic treba smanjit pdv na te artikle, ovi rekose da su smanjili prosle godine a trgovci nisu smanjili cijene nego pravili dodatnu zaradu na smanjenje pdv-a a kasnije cak i povecali cijene, a djuro ućuta.... splačina tajkunska, samo da njega mjesto neko ministarsko zaobidje...
    Još kad udjoše u direktne ekonomske argumentacije i kad više nije imao konkretnih argumenata poče da prosipa fore da je milatović dijete kome su uzeli igračku, ovaj mu reče pusti to daj mi argument ako nisam u pravu a djuro opet ućuta...

Ladno i djurović protiv dolaska lidla, veli moramo domaće da zaštitimo ovi vele pa oboriće cijene, zaposliće 1000 ljudi, diće plate, poštuju prava radnika, jok veli moramo da jačamo domaće, pakao...

Milatović - borio se koliko je mogao, svi ga napadali, počeo i on politiku aktivno da prosipa i da marketing pravi, ali činjenice su da je njegovim i spajicevim idejama narod živnuo mnogo i da će lagano oko 10% uzet na izbore... i vidim po djuroviću da ovi iz ure ne mogu da mu to oproste jer će im uzet mjesto tasa na vagi... ipak ja ih ne bi glasao ako budu tu braticka, mitrovic, zdraka i slični..
    Veli da je sa lidlom dogovoreno da prvo logistički centar otvore i zatim grade 20 objekata koje će da otvore u istom danu

Drecun - ozbiljna priča, realna, ali mu nisu dali mnogo prostora...
    Eo da se prisjetimo komentara na djurovica... ministar ekonomskog razvoja koji se zalaže protiv dolaska lidla koji će mu zaposlit 1000 gradjana, koji drži ledja privatnicima po svaku cijenu na štetu gradjana, itd... pih splačina
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

"Konkretno, kako je kazao Konatar, bilo bi dobro da Marović bude ministarska za evropske poslove, a Đurović ministar ekonomskog razvoja."

Goran Djurovic, pojma o ovome nema, vise puta smo ga komentarisali da su ga u emisijama počistili protivnici...
    Standardni medijski probni balon.
    Twitter/FB stranke.
    Upgrade DPS-a sa kafanskih spijuna. Ajde da vidimo po komentarima, pa ako prodje lose, ispasce da je to konatar "samo volio" ali da nisu planirali

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Eo da se prisjetimo komentara na djurovica... ministar ekonomskog razvoja koji se zalaže protiv dolaska lidla koji će mu zaposlit 1000 gradjana, koji drži ledja privatnicima po svaku cijenu na štetu gradjana, itd... pih splačina
    Splačina jer je protiv dolaska Lidla? Ne može čovjek imat drugačije mišljenje a da nije odma splačina.

I ja sam splačina onda jer sam protiv toga da dodje Lidl odje, milije mi je Voli da ima milionski profit koji će ostavit u Cg i sponzorisat naše klubove nego Lild koji će iznijet taj profit iz zemlje.

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

a ovi nasi ne iznose iz zemlje?

kuku!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Page 82 of 304 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)