Izdaja!
Podgorica Podgoricanima!
Izdaja!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da mi je čut kako on misli da su Srbi nastali? Vjerovatno misli da je Adam bio od Adamovića iz Bistrice kod Bijelog Polja
Sent from my iPhone using Tapatalk
jes, sve će Ameri izaći i reći - jeste, rekli smo mu da sruši Vladuda li je moguće da ozbiljno misliš da bi oni to ikad javno priznali?
ako se od novembra znalo za UKR, zašto naši zapadni partneri (na koje si se ti pozivao kao argument u raspravi kad si branio Vladu) odlučiše da je sruše?
inače, đe mi je @Zedd
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rana-i-dzigija
Vršiteljka dužnosti Uprave prihoda i carina Milena Petričević tvrdi da je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić od nje preksinoć tražio da podnese ostavku prijeteći joj smjenom, dok iz njegovog resora odgovaraju da su je samo zapravo pozvali na odgovornost zbog propusta u radu.
“Vijestima” su iz Ministarstva, odgovarajući na optužbe Petričević, kazali da joj je Spajić mišljenjem ukazao kako da postupi u vezi sa koncesijom za igre na sreću firmi “Džek pot” čiji su vlasnici Branislav Brano Mićunović i Sava Džigi Grbović, dok Petričevićeva tvrdi da o tome nisu progovorili ni riječ.
Prema mišljenju Ministastva u koje su “Vijesti” imale uvid, Petričevićeva je morala toj privatnoj kompaniji negativno da odgovori na njihov zahtjev za drugo produženje koncesije za kazino “Falkeinstener” u Bečićima, prije isteka koncesije 18. februara.
Ona to nije učinila, pa je Privredni sud na zahtjev “Džek pota” donio privremenu mjeru o produženju rada kazina do pravosnažno riješenog spora između tog privatnika i države.
Svaka nova koncesija za rad kazina početno košta 2.000.000 eura.
Petričevićeva od petka ne odgovara na pitanja “Vijesti” o postupanju u vezi sa koncesijom za Mićunovićevu i Grbovićevu firmu.
Petričevićeva je juče “Vijestima” kazala da je na sastanak sa Spajićem došla nakon poziva njegove sekretarice, u srijedu veče.
”Jedina tema bio je zahtjev da podnesem ostavku i da mu olakšam. U razgovoru je naveo da će me smijeniti bez obzira na to što sama neću da podnesem ostavku, navodeći da sam mnogima stala na žulj i da njega ‘buše’ i da bi me svakako drugi smijenili. Dalje je naveo da je razgovarao sa direktorom Agencije za nacionalnu bjezbjednost (ANB) Dejanom Vukšićem i rekao je ‘moraš da ideš, da bi te sačuvali’”, navela je Petričevićeva.
što čini Spaka, brale. sad se posvađa i sa ovom. da vidimo sad forumaše. Damjanović je bio za depees pa neka ga je maka. ova je odličan potet Spajića, ali...
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mali svijet![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dodjosmo do stadijuma da se brane Branovi i Džigijevi milioni, jer "Spaka* nije Uraš.
Ana Ždrale, ti li si?
Forever young, i want to be forever young
Eh da je Petričevićkoj ovo jedini i najmanji kiks.... Reći ću samo da smo svi u UPC odahnuli kad su je makli....
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Toliko smo ođe pisali o jako lošem potezu imenovanja DKove sekretarice na mjesto direktora uprave poreza i carina, kao i zbog bezrazložne smjene Saše Damjanovića...
Evo Mikiju došlo iz dupeta u glavu, bolje ikad nego nikad. Žena je dno ljudsko, belive me. Užasan potez je bilo njeno imenovanje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
opet pojma nemaš o čemu pričaš. đe ja branih ikakve milione? Spaka se ponaša ka depeseovci nekad u mnogim stvarima. micanje i postavljanje na ovaj način su primjer klasičnog vladanja te partije. to što su mnogima sad idoli Spaka i Milatović, to nije moj problem. ođe su se strane pisale kako je Damjanovič ubačeni element depeesa, i da treba da ide. evo kolega koji radi tamo, fino napisa u vezi dotične, sve. valjda on zna
To je priča bila kad je došla kako će sve postrojit, kako je od riječi, kako je to veliki "stručnjak".
A onda kad su je u mašinu ufatili, "ekipa", pukla joj je pogibija.
Šćela je od državne firme Alkatraz da napravi.
Ne može shvatit da državni posa niko nije završio i nešto što funkcioniše ne treba dirat` (na ovo ne mislim na Bra end Dži).
Taj problem mora Vlada da riješi (jer oni izdaju koncesciju).
Na kraju boli je patka, naredne godinu će primat full platu i ubačiće je neđe.
Što bi se śekirala?
A da nije omiljena bila to stoji.
Nema toga ko je volio.
Ne znam ko je rekao za nju da je stručnjak? Ono što sam lično očekivao to sam i dobio nikakav stručnjak a još lošiji organizator i menadžer
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
To je bilo ironično "stručnjak"
Damjanović je za nju prof. dr.
Slažem se ja tu, žena je ušas, evo vidimi samo na ovom primjeru dje je državu riješila problema mozganha šta da eadi sa dodatnih 2M e od koncesija, a Branovi Andrea i Djordje bodu iglom ma mapi na koju sledeću egzotičnu destinaciju da "Sirotinju napušavaju neke rabote".
Nego kažem kako je degutantno ovo orkestrirano napadanje svih partija (uskoro bivše) većine koje nisu URA, počevši od DF, pa onda gadna prepucavanja izmedju DCG i URA, pa evo sad ne valja ni "Spaka", od trenutka raskola u istoj toj većini.
A mislim , sve je jasno biko posle one viber prepiskr PG URA izmedju Konatara i članova, bljak.
Forever young, i want to be forever young
nije uopšte Dritan bitan, da nije bio on tu, naredili bi nekome drugom. ka' što će sjutra možda reći Spajiću - ima da radiš ovako kako ti mi kažemo i on će ih slušati. sve ovo ti znaš vrlo dobro al ti sad odgovara da guraš ovu priču. jer, vlada Krivokapića je imala veliku podršku od istih ovih zapadnih adresa. napisao je @wulfy jednu bitnu stvar, al niko se toga nije dofatio previše.
radi mene, neka budu izbori śutra - opet bi bila slična situacija. misliš li ti u ovoj situaciji da bi naši zapadni partneri dozvolili da se nakon tih izbora vlasti dofati stranka koja podržava uništavanje UKR?
Kako ti zapadni partneri ne ucine nesto i skinu Vucica, Orbana, Erdogana i na kraju krajeva Mila Djukanovica…
Rajnke: Parlamentarni lideri da omoguće crnogorskoj demokratiji da funkcioniše
"Budući da ne fali hitnih zadataka uključujući odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu, Crnoj Gori je, kao NATO savezniku, potrebna funkcionalna vlada".
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-funkcionise
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako nas busi zapadna partnerka…
f6
"Konkretno, kako je kazao Konatar, bilo bi dobro da Marović bude ministarska za evropske poslove, a Đurović ministar ekonomskog razvoja."
Goran Djurovic, pojma o ovome nema, vise puta smo ga komentarisali da su ga u emisijama počistili protivnici...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Splačina jer je protiv dolaska Lidla? Ne može čovjek imat drugačije mišljenje a da nije odma splačina.
I ja sam splačina onda jer sam protiv toga da dodje Lidl odje, milije mi je Voli da ima milionski profit koji će ostavit u Cg i sponzorisat naše klubove nego Lild koji će iznijet taj profit iz zemlje.
a ovi nasi ne iznose iz zemlje?
kuku!
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks