Eto rješenja zagonetke, Dritan se kao pravi obavještajac infiltrirao u Ruske redove kako bi pokupio dragocjene podatke, s obzirom na prisutnu klijentelu moga je pokupiti samo pečenje i rusku salatu.
Nula
Gledam ove slike i videa i stvarno coveku da se smuci…
Zdravko K nije valjao i ovi momci oko njega, ne, oni su bili najveci problem koji se morqo resiti i poteci ce med i mleko, al evo prodje mesec dana od toga i nista…
Najvrci problem je bio Aleksa i ovde se sprdali sa njegovom foteljom ali onda izadje Dritan u grad u subotu vece al ga malo ekipa jebe kao i repertoar.
Da je ZK ili Becic ovde ucestvocao ovde bi se napisalo 1000 stranica, ali valjda je politikologu sve dozvoljeno jer je kao Mesija na zadatku da miri
E sta covek uradi… ojacao je sve one protiv kojih se bori a sebe i svoju partiju izbrisao… nema reakcije na vanjinu proizivku, nema pisanja saopstenja, nema Vijesti da pisu 10 clanaka o tome sta je Vanja rekla kako se sa Milom dogovorio…
A nema ni duhovitog Konatara da malo twitne kao i onog brava Djurovica koji pozdravlja twiter zajednicu…
Ako milatovic i spajic odrade posao da valja, rese se turobnih likova kojima je nacional prva i jedina tema, lagano ih sve gase, a na sledexim izborima ce biti tas na vagi i sjebsri ih sve… a Aleksa je sledeci premijer… bili izbori za 2 meseca ili godinu dana
Last edited by zaro; 27-02-22 at 06:53.
Evo i Medo odgovori. Nisu oni pjevali ovo zbog Dritana. Pjevali bi svakako. To je njihov repertoar. Možda bi bio još više žešći da on nije bio tu. A što se tiče pjesama o Kosovu itd. Da pjevaju Ukrajinci o Krimu bilo bi vam ok. Iako Ukrajinaca na Krimu nije nikad bilo ni 5 posto ja mislim. Možda poređenje nije baš na mjestu ali eto prvo mi pade na pamet.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Sve je više ljudi u javnoj sferi koji imaju problem da izgovore šta su mislili a da to ne ispadne nešto totalno naopako. Ovaj Premović jahao barikade, litijaš, religiozni fanatik i negator genocida u Srebrenici. Sve to govori da zaslužuje duboki prezir i da ne bi smio da bude niđe bilo kakve pozicije da se pita nešto. Neće Spajiću smetat, jer nije da Spajić nije fanatik. Ipak, ništa od navedenog nije bitno za ovo oko funkcije što je Premović izjavio. Koliko sam uspio da shvatim, to što on "nije imao funkciju" kad je kritikovao Krivokapića i vladu odnosi se na tvrdnju da nije bio u poziciji da ima interna saznanja o pritiscima na vladu, ucjenama, iznuđenim potezima i slično, nego je sudio na osnovu informacija koje su mu bile dostupne u javnosti. Toliko je vidljivo iz ostatka teksta. Druga je stvar koliko je iskren u tome što je rekao.
Naravno, ako se gleda izjava sama za sebe, zvuči kao potpuna istina koju funkcioneri nikad neće izgovorit naglas.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Opušti se života ti. Maloprije oči otvorih. Tebe ne bih te dočekao na slavi sa ovakvim pjesmama. Jel ok?
Može.
Ja nisam. Nego mi ti odmah nabači da spinujem, da čekam nekog da odgovori umjesto mene itd. Al dobro, relaksirano.
Evo, kod mene na slavu je glavno druženje i priča, muzika je nebitna, ali na zadnju slavu (dvije godine zbog određenih stvari nismo je pravili) u pozadini je bio Barry White.Da li bi moglo da prođe?
Ja izbijegavam mjesta gdje se ne osjećam prijatno i iz tog ugla mi je ovo sa Dritanom neshvatljivo.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Prava slava je sa srpskom muzikom, sporadicna dizanja tri prsta i obavezno kretanje na kosovo posle pjesme jovan dalmatinac.
Ostalo su pomodarstva milogoraca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Samo neka piše. Govori o njemu dosta.
https://twitter.com/milordher/status...SXdq1ZdD_0JXTQ
Iza penzije... I za penzije...
Ne bih ja to nista diro
Iz mog posta je jasno da za funkciju nije ovaj Premović. Ali nastavi da treniraš.
Pogledah snimke. Dritanu nije trebalo ovo. U neka društva jednostavno ne treba ići. Oni ne mogu biti bez to što jesu i komentarisati njih spram Dritana ne služi bilo čemu. Dritan zaboravlja da treba da ostane covjek. Nije problem uniziti se rad naroda kad te okolnosti u to dovedu ali napraviti ovakav izbor svojom voljom je velika greska. Humanitarana akcija bez skromnosti, anonimnosti, odricanja plodova dobrog djela… i nije humanitarnog karaktera. Boostovanje ega pojedinaca, demonstracija uvjerenja, bučnost itd nisu u skladu ni sa jednom vjerom pa ni pravoslavnom. Ili je to neko drugo pravoslavlje… Novo. Nazipravoslavlje. Biće da je to.
Last edited by Caesar; 27-02-22 at 11:22.
γνῶθι σαὐτόν
Dritan je ispao gospodin, totalno drugaciji pristup od DPS , covjek iz naroda covjek koji je dostupan .... respect dobar znak za demokratiju ,ode Milo u republikance
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ovaj Bulajic je izgleda zestoka budala: https://www.cdm.me/politika/bulajic-...ice-skupstine/
1. Nije negirao da se sastao sa ruskim obavjestajcima;
2. Nisu pratili njega, nego ruske obavjestajce. Ne bio se sastajati sa njima;
3. To ne znaci da su obavjestajne sluzbe u rasulu nego da rade kako treba;
4. Rad obavjestajnih sluzbi nema apsolutno nikakve veze sa zakazivanjem ili nezakazivanjem sjednice;
5. Bolje bi ti bilo da si sa njima o sportu pricao jer: "Ko stupi u stranu obavještajnu službu, prikuplja za nju podatke ili na drugi način pomaže njen rad, kazniće se zatvorom od dvije do deset godina."
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
a toliko ih je sto su spremni za clanove zakona i nikome nista, sta je jos jedan tamo neki bulajic.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks