Kaže Drile neće u vladu predstavnike bivšeg sistema.
A ubacuje manjine, razmatra SDP i SD i to sve uz podršku DPS-a.
Najjače političare imamo, nema ih u svijet.
Tacno, evo i od ovih na vlasti smo vidjeli kako isto rade kao DPS, ali Dritan danas izjavljuje ako dodje do toga da SDP i SD traze da budu u vladi kao nece proci jer ne zeli da u vladu sjede ljudi koji su bili prvrzeni bivsem (DPS) rezimu, a manjine kao mogu, ludilo, ne zna dje udara vise.
Ali i dalje mi je presmjesno da kao pricamo mi smo gradjanska drzava a potpisuju se sporazumi sa manjinama, ono kao neki skec.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da se problem partijskog zaposljavanja na vrijeme rjesavao, ne bi danas o ovome pricali. Ali su zajahali sistem cim su pomirisali vlast, misleci izgleda da ce kao i DPS vjecno da vladaju. Sad me stvarno zabolje jer su pokazali da su manje-vise svi isti, osim nekih koji usput rade za strane interese. Ali drzava je ionako otisla u k***c.
Oni i ne treba vise nikad vlast da imaju. Ni na lokalnom nivou, da je srece.
Manjine rade u interesu manjina. Ako im nova vecina pruzi platformu za realizaciju svojih programskih ciljeva, nema razloga da "potajno rade za DPS", kao sto se neki plase.
Last edited by VanjaTheMan; 26-02-22 at 18:05.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pa i zasjeli su i sa namjerom i sa očekivanjem da je došlo njihovih pet minuta... čuš mene njihovih 30 godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jahanje sistema "a la DPS" je u sustini bio indikator toga da su sve partije bile itekako svjesne da im je vlast labava i da nece opstati, pa su odmah usvojili DPS taktiku u nadi da ce na taj nacin osigurati biracko tijelo za sledece izbore. To govori dosta ne samo o njihovom povjerenju u opstanak vlade, nego i o povjerenju u sopstvenu platformu i sopstvene mogucnosti da ispune svoja predizborna obecanja. Vidjeli smo koliko su sigurni u sebe kad su se prepali Spajica i Milatovica koji su programom Evropa Sad preko noci postali popularniji od profesionalnih politicara koji svoj imidz pokusavaju da grade godinama. Neki decenijama.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ne mislim da je to u pitanju nego su jednostavno jedva dočekali "svoj red".
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-imao-funkciju
oprostite mi moju ružnu prošlostPredsjednik pokreta „Berane sad“, koji je promovisan danas u Beranama, Mladen Premović rekao je da je neke ranije stavove protiv Vlade i premijera Krivokapića izrekao kao slobodni građanin, i da je spreman danas da se izvini.
„Moja ljepota se zasniva na mojoj slobodi. Ja nikad nijesam uputio nijednu ružnu i tešku riječ. Samo sam imao neko mišljenje kao običan građanin, bez ikakve funkcije i bez iđe ičega. Obećavam da ću od danas i ubuduće, izuzetno voditi računa kada vidim za kakve se sve sitnice vi hvatate. Bolje bi bilo kada bi vi više vodili računa o onim ministrima koji su nas doveli u ovu stranputicu, o ministrima koji su ove resore, koji su ova dva mlada i perspektivna gospodina podigli na ovaj nivo, da ste njima postavljali neugodna pitanja, mnogo bi to ljepše bilo, a ne da se bavite šta sam ja kao slobodan građanin imao u poruci koja se desila“, kazao je Premović.
a ima li ovo đe. svašta sam priča za vas prije ali sad kad imam funkciju dobri ste mi. Crna Goro zemljo prekriženih nula od ljudi
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
.Bole, Antares, Bluemoon, Gagarin, Laik, Liberte, remark, SweetShiva, VanjaTheMan, Zedd
Ovaj lik je bio vodja blokada tokom litija, mislio sam da je teski desnicar ali parice… tako mi tog srbovanja…
Ne vjerujem što čitam, kakvo ljudsko dno. Sjećam se ovoga kolilo se samo eksponirao tokom tih barikada, sad bi ga samo pitao šta misli o Leposaviću.
Uvijek su mi ti najgrlatiji bili sumnjivi, ili su lakomi na pare pa brzo promijene mišljenje, ili su jednostavno postavljeni tu od strane službe. Trećeg nema.
Za Berane gdje je SNP najjaci im treba ovakva postava “ekstrema” jer gadjaju razocarane birace SNP-a.. ocigledno ce od opstine do opstine da im se razlikuju principi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iskustvo mi govori da su u stvari svi ovi likovi vrbovani od tajne sluzbe i onda ih samo raspodijele po teren.
https://twitter.com/LazarV94/status/...nfMdJcBAA&s=19
https://www.portalanalitika.me/clana...atstvima-video
Budići premijer, "obožavan" od strani ambasada, u doba ruske agresije, u ovakvom društvu?
Kako je aBAZDović zaglibio zarad funkcije, što je ovo...
Last edited by Stewie; 26-02-22 at 22:18.
Ako Dritan radi za DPS, sta radi on tu sa Carevicem i nocnim vukovima![]()
Jesi li siguran da je do njega bio Joković? Meni se čini da je to Bato Carević.
Snp u fazonu ajde sa nama da vide ljudi da nijesu izdajica i da ne mrzis srbe![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je Bato Carević pored njega.
Joković ima bokserski nos, ovaj špicasti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bato carevic.
Jedna projekcija. Je li moguce da ce Bato da uradi ono sto poletarci DPS nemaju muda.
Da skine teg Mandica sa vrata i krene malo drugacije...
Ne bih ja to nista diro
Nema sto. Pojeo je ***** Dritan sa ovime. ***** mu ju humanitarne akcije kad mora u ovaj nivo da se spusti.
Mrs
Bato zdravo krilo DFa?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://twitter.com/iamme41024865/st...1xMeicIHQ&s=19
Pa je li slavska večera ili humanitarno veče? Dogovorite se majku mu, i držite se svi jedne laži, kakav amaterizam
Slabo partijske direktive prolaze do Ane Ždrale, veze su im u kvaru. Kako se upetljavaju u lažima, pa ovo je zastiđe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks