Page 34 of 304 FirstFirst ... 243031323334353637384484134 ... LastLast
Results 826 to 850 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ovo su splačine URAe. Sad je bitno koje nacionalnosti će biti potpredsjednici Vlade CG. Ništa eksperti i to...Građanska partija. Splačine i prodane duše

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ovo su splačine URAe. Sad je bitno koje nacionalnosti će biti potpredsjednici Vlade CG. Ništa eksperti i to...Građanska partija. Splačine i prodane duše

Ahahhahahah a kad Demokrate rade promociju na protestu s albanskom nacionalnom nošnjom uz crnogorsku, naravno, to je onda ok po tebi?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Ahahhahahah a kad Demokrate rade promociju na protestu s albanskom nacionalnom nošnjom uz crnogorsku, naravno, to je onda ok po tebi?
    Jedno je promocija multinacinalnosti, a drugo je kenjati o graDŽanskoj opciji i ekspertskoj vladi, a praviti cirkus sa nacionalnim prefiksom, sarađivati sa DPSovik satelitima. Fuj!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jedno je promocija multinacinalnosti, a drugo je kenjati o graDŽanskoj opciji i ekspertskoj vladi, a praviti cirkus sa nacionalnim prefiksom, sarađivati sa DPSovik satelitima. Fuj!
    Sve to stoji, samo partija koja ima građansko u svom programu i forsira multikulturalnost ne valja jer to isto u programu imaju i Demokrate? Da su ovo demokrate izjavile ti bi ih prvi dizao po forumu u nebesa.. A da, neće oni sa dpsom.. Sve super samo što od drveta ne vidite šumu..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

nijemojavlada

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Ko će im predstavljati Srbe u tu "manjinsku" vladu ako ne udje SNP ? Kakva je to manjinska vlada bez Srba?
    meanwile domoljubi

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Sve to stoji, samo partija koja ima građansko u svom programu i forsira multikulturalnost ne valja jer to isto u programu imaju i Demokrate? Da su ovo demokrate izjavile ti bi ih prvi dizao po forumu u nebesa.. A da, neće oni sa dpsom.. Sve super samo što od drveta ne vidite šumu..
    Jasno je da je URA partija splačina, koja na najpodlije načine se smije svemu onome što narodna volja na posljednjim izborima nije bila. Ovo je prije svega samo dokaz da oni nisu nikakva građanska opcija, već jedna obična fukarska družina koja bi podmećala i pravila predstave bedastoće prve kategorije, samo vlasti da se dočepa. Splake, proći će kao Pajović

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mali_Budo View Post
    Ko će im predstavljati Srbe u tu "manjinsku" vladu ako ne udje SNP ? Kakva je to manjinska vlada bez Srba?
    meanwile domoljubi

Eno ih Jole straši ratovima, priča o fabrikama u Andrijevici. Preslikana DPS retorika, kao što je i Damjamović sinoć prepadao gledaoce da će se ugroziti Evropa sad, ako budu novi izbori. Sve sama gola prodana ološ.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nijemojavlada

Uzdaj se u Pośa i ne tuguj...

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

@Director

I prođu kao Pejović, šta, to je za tebe pobjeda što se tiče politike u CG? Meni je to ogroman poraz da se većina mora formirati sa nekim od blizanaca iz dps/df grupe.. Misliš da će Demokrate biti neka nova struja i motor promjena? A vlast moraju formirati sa nekim od gore pomenutih..
    To je baš pobjeda i za opštu radost.. No koga dobijete na kraju, zasluženo je..

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

@Director

I prođu kao Pejović, šta, to je za tebe pobjeda što se tiče politike u CG? Meni je to ogroman poraz da se većina mora formirati sa nekim od blizanaca iz dps/df grupe.. Misliš da će Demokrate biti neka nova struja i motor promjena? A vlast moraju formirati sa nekim od gore pomenutih..
    To je baš pobjeda i za opštu radost.. No koga dobijete na kraju, zasluženo je..
    Ne, ne mislim da samo jedna partija treba da se pita , niti je to zdravo po društvo ali je ovo što radi URA bijedno.

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Ne, ne mislim da samo jedna partija treba da se pita , niti je to zdravo po društvo ali je ovo što radi URA bijedno.
    Kad URA opet bude na 5% ili manje, opet ce narod da prica o porazu gradjanske Crne Gore, kako narod ne kapira avangardu i tako dalje
    A URA sama pala sama se ubila

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Bijedno jeste iz prostog razloga što su pokazali da smo mi još nezreli za politiku kojoj je fokus ekonomija, ekologija, jačanje institucija i opšti progres, bez zastava i ostalog folklora.. Svaka partija koja ima tendencije suprotne od ovog što napisah, će još puno godina da vladaju i neka su nam srećne što se toga tiče..

14. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Bijedno jeste iz prostog razloga što su pokazali da smo mi još nezreli za politiku kojoj je fokus ekonomija, ekologija, jačanje institucija i opšti progres, bez zastava i ostalog folklora.. Svaka partija koja ima tendencije suprotne od ovog što napisah, će još puno godina da vladaju i neka su nam srećne što se toga tiče..
    Prosto je jasno da se igraju opasne prljave igre koje prijete da nas vrate u period 1997. Ovo nije zdrava priča. Ja sam ubijeđen da URA pravi scenario samo da bi DPS prošao što bezbolnije u tranziciju stranke, nekažnjeno. Sama činjenica da će vladu moguće činiti ljudi iz SD-a, BS-a , isti dakle oni ljudi koji su decenijama pravili šeme glasačke mašinerije po dubini, jasno govori kakvi su naumi URAe i ekipe. No dobro, valjda misle da smo ludi i da ćemo trpjeti mirno. Keako da ne

Thanks Thanks Given 
    2,013
    Thanks Thanks Received 
    6,231
    Thanked in
    2,901 Posts

Evo jednog interesantnog podatka (izvor je nedeljnik ,,Monitor"). Na državu je registrovano 4.273 vozila, od toga:
    - autobusa - 75
    - kombija - 42
    - motocikala - 186
    - traktora/radnih/priključnih vozila - 392
    - specijalno teretnih - 118
    - teretnih - 470
    - specijalno putničkih - 187
    - putničkih - 2.813
    To znači da je za nešto malo umanjen vozni park (na dan preuzimanja vlasti bilo 4.573 državnih vozila). Od 4.273 državnih vozila njih 3.113 imaju registracije MN ili CG, dok ostatak ima civilne registracije.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Uzdaj se u Pośa i ne tuguj...
    kakve veze ima moj post sa Vukovićem? DPS će izgubit PG glatko i eto. samo komentarišem plakanje u vezi vlade koja nije ni sastavljena (niti će se možda i sastavit). izdrža CG vlade DPSa tolike godine. da ako nekako pregura i godinu/godinu ipo ovu te nije ni formirana

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    447
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    43 Posts

Prosto je jasno da se igraju opasne prljave igre koje prijete da nas vrate u period 1997. Ovo nije zdrava priča. Ja sam ubijeđen da URA pravi scenario samo da bi DPS prošao što bezbolnije u tranziciju stranke, nekažnjeno. Sama činjenica da će vladu moguće činiti ljudi iz SD-a, BS-a , isti dakle oni ljudi koji su decenijama pravili šeme glasačke mašinerije po dubini, jasno govori kakvi su naumi URAe i ekipe. No dobro, valjda misle da smo ludi i da ćemo trpjeti mirno. Keako da ne
    Ura sa 4 mandata dobija premjera i vlast... a ne moze brate nikako, zaigrali su se dobro i poslije URA avangarda i poraz gradjanske Crne Gore a sami su se prosuli

Thanks Thanks Given 
    1,669
    Thanks Thanks Received 
    2,637
    Thanked in
    1,194 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Evo jednog interesantnog podatka (izvor je nedeljnik ,,Monitor"). Na državu je registrovano 4.273 vozila, od toga:
    - autobusa - 75
    - kombija - 42
    - motocikala - 186
    - traktora/radnih/priključnih vozila - 392
    - specijalno teretnih - 118
    - teretnih - 470
    - specijalno putničkih - 187
    - putničkih - 2.813
    To znači da je za nešto malo umanjen vozni park (na dan preuzimanja vlasti bilo 4.573 državnih vozila). Od 4.273 državnih vozila njih 3.113 imaju registracije MN ili CG, dok ostatak ima civilne registracije.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Umanjen ali i pored svojih vozila ovi strucnjaci iz MZ zakupljuju auto

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-cuju-pitanja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Zamisli samo sljedece kombinacije eksperata u potpredsjednickoj ulozi:
    - Tri Hrvata
    - Tri Bosnjaka
    - Tri Crnogoraca
    iliti
    - Dva Hrvata + Crnogorac
    - Dva Crnogoraca + Bosnjak
    - Dva Bosnjaka + Hrvat

a da ne kazem
    - jos (!) tri Albanaca

iliti, bogami
    - Tri Cigana
    a pri tome svaki je pravi ekspert!

Kako ces onda prezivjeti tako nesto?
    Last edited by A+A; 19-02-22 at 14:21.

Thanks Thanks Given 
    6,158
    Thanks Thanks Received 
    5,798
    Thanked in
    3,355 Posts

Tako je i SFRJ imala experte ...

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Zamisli samo sljedece kombinacije eksperata u potpredsjednickoj ulozi:
    - Tri Hrvata
    - Tri Bosnjaka
    - Tri Crnogoraca
    iliti
    - Dva Hrvata + Crnogorac
    - Dva Crnogoraca + Bosnjak
    - Dva Bosnjaka + Hrvat

a da ne kazem
    - jos (!) tri Albanaca

iliti, bogami
    - Tri Cigana
    a pri tome svaki je pravi ekspert!

Kako ces onda prezivjeti tako nesto?
    Ja vrlo lako, što se za kombinaciju 3 Srbina i tebe ne bi reklo kako bi pretekao. Za mnoge forumaše znam da bi vene rezali...

23. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Ja vrlo lako, što se za kombinaciju 3 Srbina i tebe ne bi reklo kako bi pretekao. Za mnoge forumaše znam da bi vene rezali...
    Hoce li itko od Srbina u "izdajnicku" Vladu? Tako da budu morali svakodnevno komunicirati sa "splacinama" poput Dritana, a da ne kazem i ... Filipa?
    Hoce li Braticka?
    P.S. Bez zezanja ti kazem da mi vas Pipun izgleda kao bas ozbiljna figura ... samo bez Mande i Meda
    Last edited by A+A; 19-02-22 at 14:47.

Thanks Thanks Given 
    4,273
    Thanks Thanks Received 
    8,246
    Thanked in
    3,140 Posts

Mislim da se grdno varas sto se tice URA.

DPS je gotov i nema mu povratka. Ono sto se nada desava je skidanje pacijenta s DPSa, a to vidimo koliko je bolan proces. Pogotovo kad u tom 'skidanju' s DPSa nam trebaju Demokrate i DF. Evo izgleda i sateliti, s obzirom da se ne mozemo dogovoriti sa Dem i DFom.

Evo da vidimo sto ce nam donijeti ova godina...

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Gradjanska partija u gradjanskoj drzavi ovako nesto da izjavi je tužno i sa ovim smo zvanično ostali bez gradjanskih partija..

Mada se pominje neki Preokret - KOD valjda stoji iza toga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,273
    Thanks Thanks Received 
    8,246
    Thanked in
    3,140 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Svi oni dobri pravnici, ljudi ostvareni u struci i sa visokim kvalifikacijama, a pritom su bez mrlje u karijeri - svi oni jako dobro žive, zarađuju i mirno spavaju.

Prijavom na konkurs za GST samo dobijaju muku u životu. Moraš biti debeli patriota (malo i lud ili nesvjestan opasnosti) da pored takve karijere se prihvatiš tako opasnog posla.

Ili da budeš dobar DPS - SD - URA friendly kadar, pa te onda boli uvo. Onda si Milivoje poslije Milivoja. A ja vjerujem da će se nažalost samo takvi kandidati javiti.
    Nama trebaju sad patriote s moodima do poda, jer bez njih mi ne mozemo naprijed.

Vala mislim da od nas 600 000 ima jedan koji ce uz zastitu US, UK, i EU tajnih sluzbi, uspjeti da sacuva svoj zivot kad krene u rat s mafijom.

A vjerujem da ce svakom reformatoru u drzavi biti zivot ozbiljno ugrozen, no nadajmo se da se rodio pod srecnom zvijezdom.

Page 34 of 304 FirstFirst ... 243031323334353637384484134 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)