Sve to stoji, samo partija koja ima građansko u svom programu i forsira multikulturalnost ne valja jer to isto u programu imaju i Demokrate? Da su ovo demokrate izjavile ti bi ih prvi dizao po forumu u nebesa.. A da, neće oni sa dpsom.. Sve super samo što od drveta ne vidite šumu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
nijemojavlada
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jasno je da je URA partija splačina, koja na najpodlije načine se smije svemu onome što narodna volja na posljednjim izborima nije bila. Ovo je prije svega samo dokaz da oni nisu nikakva građanska opcija, već jedna obična fukarska družina koja bi podmećala i pravila predstave bedastoće prve kategorije, samo vlasti da se dočepa. Splake, proći će kao Pajović
@Director
I prođu kao Pejović, šta, to je za tebe pobjeda što se tiče politike u CG? Meni je to ogroman poraz da se većina mora formirati sa nekim od blizanaca iz dps/df grupe.. Misliš da će Demokrate biti neka nova struja i motor promjena? A vlast moraju formirati sa nekim od gore pomenutih..
To je baš pobjeda i za opštu radost.. No koga dobijete na kraju, zasluženo je..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bijedno jeste iz prostog razloga što su pokazali da smo mi još nezreli za politiku kojoj je fokus ekonomija, ekologija, jačanje institucija i opšti progres, bez zastava i ostalog folklora.. Svaka partija koja ima tendencije suprotne od ovog što napisah, će još puno godina da vladaju i neka su nam srećne što se toga tiče..
Prosto je jasno da se igraju opasne prljave igre koje prijete da nas vrate u period 1997. Ovo nije zdrava priča. Ja sam ubijeđen da URA pravi scenario samo da bi DPS prošao što bezbolnije u tranziciju stranke, nekažnjeno. Sama činjenica da će vladu moguće činiti ljudi iz SD-a, BS-a , isti dakle oni ljudi koji su decenijama pravili šeme glasačke mašinerije po dubini, jasno govori kakvi su naumi URAe i ekipe. No dobro, valjda misle da smo ludi i da ćemo trpjeti mirno. Keako da ne
Evo jednog interesantnog podatka (izvor je nedeljnik ,,Monitor"). Na državu je registrovano 4.273 vozila, od toga:
- autobusa - 75
- kombija - 42
- motocikala - 186
- traktora/radnih/priključnih vozila - 392
- specijalno teretnih - 118
- teretnih - 470
- specijalno putničkih - 187
- putničkih - 2.813
To znači da je za nešto malo umanjen vozni park (na dan preuzimanja vlasti bilo 4.573 državnih vozila). Od 4.273 državnih vozila njih 3.113 imaju registracije MN ili CG, dok ostatak ima civilne registracije.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
kakve veze ima moj post sa Vukovićem?DPS će izgubit PG glatko i eto. samo komentarišem plakanje u vezi vlade koja nije ni sastavljena (niti će se možda i sastavit). izdrža CG vlade DPSa tolike godine. da ako nekako pregura i godinu/godinu ipo ovu te nije ni formirana
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Umanjen ali i pored svojih vozila ovi strucnjaci iz MZ zakupljuju auto
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-cuju-pitanja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamisli samo sljedece kombinacije eksperata u potpredsjednickoj ulozi:
- Tri Hrvata
- Tri Bosnjaka
- Tri Crnogoraca
iliti
- Dva Hrvata + Crnogorac
- Dva Crnogoraca + Bosnjak
- Dva Bosnjaka + Hrvat
a da ne kazem
- jos (!) tri Albanaca
iliti, bogami
- Tri Cigana
a pri tome svaki je pravi ekspert!
Kako ces onda prezivjeti tako nesto?
Last edited by A+A; 19-02-22 at 14:21.
Tako je i SFRJ imala experte ...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Last edited by A+A; 19-02-22 at 14:47.
Mislim da se grdno varas sto se tice URA.
DPS je gotov i nema mu povratka. Ono sto se nada desava je skidanje pacijenta s DPSa, a to vidimo koliko je bolan proces. Pogotovo kad u tom 'skidanju' s DPSa nam trebaju Demokrate i DF. Evo izgleda i sateliti, s obzirom da se ne mozemo dogovoriti sa Dem i DFom.
Evo da vidimo sto ce nam donijeti ova godina...
Gradjanska partija u gradjanskoj drzavi ovako nesto da izjavi je tužno i sa ovim smo zvanično ostali bez gradjanskih partija..
Mada se pominje neki Preokret - KOD valjda stoji iza toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nama trebaju sad patriote s moodima do poda, jer bez njih mi ne mozemo naprijed.
Vala mislim da od nas 600 000 ima jedan koji ce uz zastitu US, UK, i EU tajnih sluzbi, uspjeti da sacuva svoj zivot kad krene u rat s mafijom.
A vjerujem da ce svakom reformatoru u drzavi biti zivot ozbiljno ugrozen, no nadajmo se da se rodio pod srecnom zvijezdom.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks