Dritan je “radio” te tuzilacke zakone a ne zna ni kako se bira Glavni specijalni tuzilac, niti zna kako prestaju funkcije tuziocima i rukovodiocima tuzilastva itd..
Kantic nije ni razrijesen ka sto kaze Dritan niti “ide u penziju” ka sto kaze Krivi, konstatovan mu je prestanak funkcije.. i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by SweetShiva; 17-02-22 at 18:15.
Reklo bi se da je pukla tikva sa SNPom slušajući Dritana. Vješto izbjegava da prizna da je dogovor oko vlade upao u problem.
Ode Katana da sadi luk.
Srećni mu put i ne vraćao se više.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kakve su male partije sitne ali dinamitne , nema losih igraca u politici ne postoje samo demokratija i igra karata
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja bih Katnića glasao odmah ako osnuje stranku... milina bi mi bilo da ga slušam u Skupštini.
Dosta mi je više dosadnih Moma, Milača, Bogdanovića, Brajovića i sl.![]()
Love, peace and respect.
Jes, slušat debatu Katnića i Carevića. Pitanje je koliko bi slušalaca i gledalaca preživjelo toliku količinu smislenosti, elokventnosti i pismenosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pa to bi ovom narodu produžilo život
Dosadni su ovi gore papagaji![]()
Love, peace and respect.
Katnic i 11 tuzilaca od 65 godina. Kakva je to bila udarna igla... dje nam prodje 30 godina...
Sad krecu hapsenja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
https://www.portalanalitika.me/clana...cima-skupstine
Penzioneri će, kako navode, taj dan od svog povećanja penzija odvojiti da doniraju za pomoć poslanicima Skupštine Crne Gore koji primaju male plate od 2000 do 2500 eura, a s obzirom da su sami sebi na ove plate povećali samo još dodatnih 200 eura, penzioneri sa sjevera Crne Gore smatraju, da su njima velika povećanja njihovih penzija od dva posto na 147 eura , pa bi da svoje povećanje doniraju za pomoć poslanicima Skupštine Crne Gore
"Na ovakav način penzioneri sa sjevera Crne Gore žele obilježiti Međunarodni dan socijalne pravde, odnosno u ovom slučaju nepravde prema svim penzionerima u Crnoj Gori i ujedno najaviti proteste penzionera za 1.mart koji se organizuje na gradski trg u Bijelom Polju u 12", navodi se u saopštenju.
kakvi doktori!
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
DPS ne suši obraza za Katnićem koji ide u penziju
a valja im je dobro
Mislim da je to sve namjerno radio kako bi skrenuo sa vaznih tema, propusta i slicno..
citao sam dosta njegovih odluka dok je bio sudija Apelacionog suda, gledao par optuznica tako da ne bih bas rekao da je “toliko los” pravnik koliko se to predstavlja, odnosno on predstavlja.
Svetosavci su međuse podjeli oko 150k eura zadnjih dana,a bahanalije se izvide po primorju,danas po HN hotelima.Grad je pun opskurnih pgmn džipova,
Katniću i posle smjene treba jednom mjesečno organizovati konferenciju za štampu...da nas zabavlja.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Za narodnu masu IQ 86 je bilo prihvatljivo da se on onako sprda na konferencije...
Da ne pominjemo katastrofalne rezultate i kako je stitio rezim...
Nadam se da ce sledeci GST bit strah i trepet u drzavu i da ce krenut u stvarni obracun sa mafijom, inace smo dzabe krecili.
Svi oni dobri pravnici, ljudi ostvareni u struci i sa visokim kvalifikacijama, a pritom su bez mrlje u karijeri - svi oni jako dobro žive, zarađuju i mirno spavaju.
Prijavom na konkurs za GST samo dobijaju muku u životu. Moraš biti debeli patriota (malo i lud ili nesvjestan opasnosti) da pored takve karijere se prihvatiš tako opasnog posla.
Ili da budeš dobar DPS - SD - URA friendly kadar, pa te onda boli uvo. Onda si Milivoje poslije Milivoja. A ja vjerujem da će se nažalost samo takvi kandidati javiti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks