Page 27 of 304 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 651 to 675 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nije Injac postala loša poslije ustoličenja nego je to odma na početku bilo s obzirom da je URA gurala Đurovića, a Krivokapić naprasno odlučio za Injac, što je i bio pametan potez jer je URAi ostao MUP kao jako bitan resor. Nisam ni ja znao do ustoličenja koliko je profa odradio pametno.
    preteče me @SKOJ, jasno se zna da je Injac došla ovako. na početku je bila loša jer je Medo gura priču da ima ministara koji su glasači DPSa, pa su onda i nju pomenuli. posle CT istom tom DFu je bila dobra

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

2. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,758
    Thanked in
    3,889 Posts

Gledam nešto na portalima sliku Alekse sa pobjednički podignutim rukama, Miloša Nikolića koji priča o uništavanju preduzeća, Dritana onako lepršavog, Pipuna, Bogdanovića... I sve nešto razmišljam, šta bi ovi radili da se ne bave politikom? Odnosno, šta bi umjeli da rade da se ne bave politikom? Sve mi se čini ništa, i onda samo mislim na koju foru misle da su sposobni da vode državu. I zbog čega bih glasao za drastično gore od sebe. A nije da sam neka premija.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

4. The Following 14 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Koliko znam, najteža optužba na račun Radulovića je da je tokom posjete Americi pričao sagovornicma da je Krivokapić nelojalan NATO.

Što, ako je istina, predstavlja diplomatski neprofesionalizam nivoa Vlahovićevog odbijanja da preda ambasadu kad je smijenjen.
    Sto taj coek sve prica tokom raznih posjeta vani,to je u rangu volontera u MIP-u.
    Tesko zastidje.

Mada dovoljno je i podsjetiti se da je vaspostavljen nakon sto je zdravko trazio da mu se jave srbi iz mip-a,sa adekvatnim obrazovanjem,nakon cega se jedini javio.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    preteče me @SKOJ, jasno se zna da je Injac došla ovako. na početku je bila loša jer je Medo gura priču da ima ministara koji su glasači DPSa, pa su onda i nju pomenuli. posle CT istom tom DFu je bila dobra

Pa nije neko loš zato što Medo kaže. Naravno da je za takvo mjesto potreban amin amera ali ne zaboravi da Injac nije čovjek URAe, već je planiran Đurović...

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Gledam nešto na portalima sliku Alekse sa pobjednički podignutim rukama, Miloša Nikolića koji priča o uništavanju preduzeća, Dritana onako lepršavog, Pipuna, Bogdanovića... I sve nešto razmišljam, šta bi ovi radili da se ne bave politikom? Odnosno, šta bi umjeli da rade da se ne bave politikom? Sve mi se čini ništa, i onda samo mislim na koju foru misle da su sposobni da vode državu. I zbog čega bih glasao za drastično gore od sebe. A nije da sam neka premija.
    To je to, in a nutshell.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Neđeljom je nesnošljiv.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    To je problem bez rešenja.

Da bi bio političar moraš da budeš ubijeđen da si bogom dan da upravljaš, komanduješ, da si pametniji i bolji od svakog drugog. Zato se tako krvnički i kolju između sebe, jer je svaki ubijeđen da je prorok Mojsije od boga poslan, a pošto drugi političari to ne priznaju to jedino može biti iz zle namjere.

Kad se i pojavi neko normalan, posle šest mjeseci, maksimum godinu, pljuvanja od strane Meda i ostalih ludaka da švercuje duvan, drogu, krade, ubija... pomisli što će meni ovo, pokupi se i ode.

10. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    93
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    To je problem bez rešenja.

Da bi bio političar moraš da budeš ubijeđen da si bogom dan da upravljaš, komanduješ, da si pametniji i bolji od svakog drugog. Zato se tako krvnički i kolju između sebe, jer je svaki ubijeđen da je prorok Mojsije od boga poslan, a pošto drugi političari to ne priznaju to jedino može biti iz zle namjere.

Kad se i pojavi neko normalan, posle šest mjeseci, maksimum godinu, pljuvanja od strane Meda i ostalih ludaka da švercuje duvan, drogu, krade, ubija... pomisli što će meni ovo, pokupi se i ode.
    To dodje kasnije kad im se da medijskog prostora. Prvo postanu neuspjesni u prvobitnim zanimanjima koje su odabrali, pa im je politika precica da nesto naprave od zivota.

12. The Following 2 Users Say Thank You to H1ghLand3R For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

ne znam da li je tačno, al neđe pročitah kako je Adžić reka da je sanjao da ima člansku Liberala kad je imao pet godina a nemoj da me zaebavaš. to je ka ona izjava Bečića iz godišnjaka. životni san momaka da budu političari. godinu ipo su vlast i dalje tvrdim da ne znaju kako vršenje iste funkcioniše. samo pogledajte saopštenja partija. dno u svakom smislu te riječi

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

14. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

ne znam da li je tačno, al neđe pročitah kako je Adžić reka da je sanjao da ima člansku Liberala kad je imao pet godina a nemoj da me zaebavaš. to je ka ona izjava Bečića iz godišnjaka. životni san momaka da budu političari. godinu ipo su vlast i dalje tvrdim da ne znaju kako vršenje iste funkcioniše. samo pogledajte saopštenja partija. dno u svakom smislu te riječi

Nije sanjao nego imao, izbacio je na fejs nedje 92-3 izdata clanska karta na njegovo ime a on 86 godiste

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ne, krivi su Zdravko i Dritan, prije svega, pa tek onda stranke.

Za stranke smo znali kakve su, ali Zdravko i Dritan, pa onda i komplet vlada, su pustili da koritaši zajašu sistem, umjesto da su sproveli otvorene konkurse, pa neka pobijedi najbolji, nevezano jel iz stranke ili ne.

Onog momenta kad su prihvatili tabelicu, oni kao "nepolitička vlada", posrali su se na budućnost ove države.

Da su odradili stvar do kraja, pa onda dođe neka druga vlada sa stranakama koje imaju apetite za koritašenje, građani bi uočili kvalitativnu razliku.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

To je vjerovatno tako, ali da to nisu dozvolili, sad bi gleda Mandu i Meda u Vladu.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Izgleda da ima neka droga u toj politici.
    Evo Mickey i Jacob, ako je tačno što tvrde, imali neke OK karijere.
    I jbg… probali nešto, da ne ulazimo u priču koliko kvalitetno.
    Uglavnom, otpilila ih neka nova većina i ne pada im na pamet da se vrate u profesiju gdje su imali više od ministarskog prihoda, no nastavlljaju političku sekačinu i prave partije.
    Moć izgleda kad uvati ne pušta lako.
    A što se svih poslanika sadašnih tiče, ajde recite mi jednoga od njih 81 kome bi ste dali jedan sektor da vodi u nekoj firmi da ste CEO ili vlasnik.
    Evo državni direktori next generation slika što je na topic kad ulaziš oreko Tapatalka. Mladi, lijepi, pametni 2.0.

Last edited by Gagarin; 13-02-22 at 22:35.
    Tko leti, vrijedi...

18. The Following 4 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Sad to citam i iznevjerovah. Izgovorio je to na RTCG, uz klasicna taksista pricu, znas li kakav sam ja sportista bio....

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

To je Slaven za drugog izgovorio. Ovaj sam za sebe i citiram...
    Dok su druga djeca trazila loptu za rodjendan ja sam htio clansku kartu...
    Loptu trazi dijete do 8 dodina. Ispada da je bio penal od malih nogu

Ne bih ja to nista diro
    Last edited by Hell Raiser; 13-02-22 at 22:44.

21. The Following 9 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    661
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nije u politici kao politici...

Ja sam isti jedared prešao sa bolje plaćenog posla na gore plaćen. Na ovom bolje plaćenom je bilo kupi za euro, prodaj za dva...ok da sam sam svoj gazda, ali nisam. Da odatle nestanem i ja i da nestane čitava ta firma - niko se ne bi počešao, ima milion sličnih. Na gore plaćenom - to što taj dan uradiš, u zavisnosti kako ga uradiš, direktno si uticao na nečiji život, pomogao ili načepio...direktno i opipljivo utičeš na živote ljudi, i to je dobar osjećaj. Plus, gore plaćen posao nije imao dva ista dana - svaki dan nova priča, novi ljudi...

E možeš misliti kako izgleda kad se pitaš sa stotinama i hiljadama ljudi, svi ti se šlihtaju, svi te prepoznaju na ulici... i posle toga da se vratiš na platu, đe će nekakav šef da te cima za gluposti? Jesi lud...za šta, malo veći stan, malo skuplja kola, a osjetio si moć... Nema šanse. Plus, nema te plate koje ove vedete mogu da zarade, a koja se ne može izbit na dvije tri crnogorske kombinacije. Spajk bi na Montenegro Works vjerovatno izbio par godina singapurćanskih plata.

23. The Following 4 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

3% je uobičajna bankarska provizija na poso od 700000000 eura.
    Koliko je Mickeyov dio ne ulazim,ali mu milion eura za podizanje infrastrukture za stranku neće past s neba,niti pomjerajući planine,nego znamo odakle.

Thanks Thanks Given 
    6,174
    Thanks Thanks Received 
    6,729
    Thanked in
    3,212 Posts

3% * 700M = 21M.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

26. The Following 2 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Ja sam jednom postavio to pitanje u vezi Jakova i Spajica. Razumijem kad u CG neko ulazi u politiku da zbog sopstvene egistencije, posebno kad neko nije uspjesan u svojoj struci. Jedna od sugestija kolega s foruma je bila da oni zele da nesto urade za CG. Koliko je realno da nesto mozes uraditi iz "pozicije opozicije"? A to ih ceka, ako idu na izbore. Ajd dok si ministar, mozes da vuces poteze. Ali, kao poslanik koji kritikuje vladu?

Ili oni to gledaju dugorocno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Thanks Thanks Given 
    686
    Thanks Thanks Received 
    706
    Thanked in
    462 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    I jbg… probali nešto, da ne ulazimo u priču koliko kvalitetno.
    Uglavnom, otpilila ih neka nova većina i ne pada im na pamet da se vrate u profesiju gdje su imali više od ministarskog prihoda, no nastavlljaju političku sekačinu i prave partije.
    Moć izgleda kad uvati ne pušta lako.
    A što se svih poslanika sadašnih tiče, ajde recite mi jednoga od njih 81 kome bi ste dali jedan sektor da vodi u nekoj firmi da ste CEO ili vlasnik.
    Evo državni direktori next generation slika što je na topic kad ulaziš oreko Tapatalka. Mladi, lijepi, pametni 2.0.

Ne treba prepisivati nesposobnost iz jedne životne sfere na sve.Evo npr Aleksa, ko bi rekao da u onako nesposobonom političaru leži osoba koja ima osjećaj za enterijer, a tek kako posebno oko je oktrio za fotelje.
    Nije sve tako crno kao što se čini.
    Last edited by Markys; 14-02-22 at 06:22.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

30. The Following User Says Thank You to Markys For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    3% je uobičajna bankarska provizija na poso od 700000000 eura.
    Koliko je Mickeyov dio ne ulazim,ali mu milion eura za podizanje infrastrukture za stranku neće past s neba,niti pomjerajući planine,nego znamo odakle.
    Quote Originally Posted by avet View Post
    3% * 700M = 21M.
    Objavili su dokument iz Vlade, agenti (underwriters) su za emisiju obveznica uzeli 1.5 Mliona, par miliona je bio emisioni diskont jer su obveznice izdate po cijeni nešto nižoj od 100%.
    Ako se kalkuliše da se mogao dobiti finders fee od max 20% tu se uštine 300k od 1,5 Mln, što je daleko od drugih cifara.
    U cjelini, vrlo moguće da tu niko izuzev agenata nije uzeo centa. I ovo je prilično čist posao i nije za spočitavati. Uboden tajming, fino se prošlo. Da nam je svaki posao ovakav...
    Tko leti, vrijedi...

32. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,949
    Thanked in
    1,461 Posts

Kakav narod, takvi i narodni poslanici. Nismo drustvo u kom se akademici i naucnici utrkuju za mjesto na izbornoj listi. Ta cast pripada budalama, ulicarima i psihopatama.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

34. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Nije u politici kao politici...

Ja sam isti jedared prešao sa bolje plaćenog posla na gore plaćen. Na ovom bolje plaćenom je bilo kupi za euro, prodaj za dva...ok da sam sam svoj gazda, ali nisam. Da odatle nestanem i ja i da nestane čitava ta firma - niko se ne bi počešao, ima milion sličnih. Na gore plaćenom - to što taj dan uradiš, u zavisnosti kako ga uradiš, direktno si uticao na nečiji život, pomogao ili načepio...direktno i opipljivo utičeš na živote ljudi, i to je dobar osjećaj. Plus, gore plaćen posao nije imao dva ista dana - svaki dan nova priča, novi ljudi...

E možeš misliti kako izgleda kad se pitaš sa stotinama i hiljadama ljudi, svi ti se šlihtaju, svi te prepoznaju na ulici... i posle toga da se vratiš na platu, đe će nekakav šef da te cima za gluposti? Jesi lud...za šta, malo veći stan, malo skuplja kola, a osjetio si moć... Nema šanse. Plus, nema te plate koje ove vedete mogu da zarade, a koja se ne može izbit na dvije tri crnogorske kombinacije. Spajk bi na Montenegro Works vjerovatno izbio par godina singapurćanskih plata.
    Stoji tvoja priča. Volja za moć by Niče itd... No, znam par likova koji su bili baš baš visoko u politici i danas prodaju svoje reference u multinacionakama gdje im to odlično ide.
    Ozbiljno velike pare, bez velike nervoze. Žešća zona komfora. Zbog genetike koja sijeda, a inače sinuli... I ne pada im na um vrtanje u blato. Makar tako tvrde.
    Takođe, kafa sa jednim bivšim političarem i ozbijnim glavarem i malo se pretresa politika, više sa neke wired strane. i u jednom momentu njegova izjava "Momci, al sad ozbiljno. Jesam li ja bio isto ovakav dok sam bio u politiku?".
    Na prilično potvrdan odgovor čovjek izreče jedno "Aoooo..."
    Tako da ima i druga strana medalje.
    Mada, Jacob i Mickey su bili prije politike relativno nisko u hranidbenom lancu korporacija, a onda se navikli na vlas. I taman se navukli na rektalni alpinizam okruženja, opuštili se, završi se žurka. Pa onda krenuli da mole DJ-a za još malo muzike .
    A i da bi, ako već nisu, našli način da se malo finansijski provozaju nije isključeno.
    Tko leti, vrijedi...

36. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Filip Adžić dok su drugi igrali fudbala sanjao člansku LSCG.

Imamo li na čelo NK čovjeka kojem je želja za 18. rođendan da se učlani kod Mande u stranku. Bolje da je poželio da je nešto omrči, no aj.

Imamo li predsjednika države koji je, kao mladi junoša SKCG, izvršio prevrat u komunističkoj partiji.

Imamo li Aleksu, koji je u stranci od 18. godine, pa je pošao on i svi pjetlići iz SNPa u Demokrate?

Ko je ostvaren ušao u politiku? Ovo kod nas sve neke sekte.

Što bi radili da nisu u politici? Đe bi mlatili ovolike pare, đe bi imali privilegije da valjaš ljudima i familiji o državnom trošku? Auto, gorivo, telefon kupljen i plaćeni računi, tablet, dnevnice.... a pored svega toga top plata...

Realno ljudi koji su spremni da glume zarad svega ovog gore se bave politikom, slabo je tu ko iz uvjerenja... a i ti što su iz uvjerenja su frikovi poput Vesne Bratić.

Podmladak DPSa, Sitov sin i ekipa....
    Takmiče se ko umije bolje da prdnjavi o nekakvim stvarima u koje niko živi ne vjeruje, pa ni njihovi vjerni glasači, al eto naučili su tako i kako sad?

Koga čovjek da izdvoji iz tog sektaškog društva?

Mikija i Jakova, Civis i Gorana Đurovića? Koga još?

Kakav mi izbor imamo?

Da ulazimo u politiku, da nagrađujemo one koji su najmanje štetni ili bojkotujemo?

Za bojkot nisam, jer onaj što glasa najveće štetočine će uvijek izaći, politika je preveliki glib za moj želudac, tako da ostaje jedino da se glasa najmanje zlo.

Kad bi svijest građana bila takva da nagrađuju najmanje loše, kad se ne bi pecali na identitetske udice, kad bi kažnjavali partitokratiju i koritašenje, ovi glumci na našoj političkoj sceni bi morali zarad glasova bitno drugačije da se ponašaju.

38. The Following 7 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,174
    Thanks Thanks Received 
    6,729
    Thanked in
    3,212 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Filip Adžić dok su drugi igrali fudbala sanjao člansku LSCG.

Imamo li na čelo NK čovjeka kojem je želja za 18. rođendan da se učlani kod Mande u stranku. Bolje da je poželio da je nešto omrči, no aj.

Imamo li predsjednika države koji je, kao mladi junoša SKCG, izvršio prevrat u komunističkoj partiji.

Imamo li Aleksu, koji je u stranci od 18. godine, pa je pošao on i svi pjetlići iz SNPa u Demokrate?

Ko je ostvaren ušao u politiku? Ovo kod nas sve neke sekte.

Što bi radili da nisu u politici? Đe bi mlatili ovolike pare, đe bi imali privilegije da valjaš ljudima i familiji o državnom trošku? Auto, gorivo, telefon kupljen i plaćeni računi, tablet, dnevnice.... a pored svega toga top plata...

Realno ljudi koji su spremni da glume zarad svega ovog gore se bave politikom, slabo je tu ko iz uvjerenja... a i ti što su iz uvjerenja su frikovi poput Vesne Bratić.

Podmladak DPSa, Sitov sin i ekipa....
    Takmiče se ko umije bolje da prdnjavi o nekakvim stvarima u koje niko živi ne vjeruje, pa ni njihovi vjerni glasači, al eto naučili su tako i kako sad?

Koga čovjek da izdvoji iz tog sektaškog društva?

Mikija i Jakova, Civis i Gorana Đurovića? Koga još?

Kakav mi izbor imamo?

Da ulazimo u politiku, da nagrađujemo one koji su najmanje štetni ili bojkotujemo?

Za bojkot nisam, jer onaj što glasa najveće štetočine će uvijek izaći, politika je preveliki glib za moj želudac, tako da ostaje jedino da se glasa najmanje zlo.

Kad bi svijest građana bila takva da nagrađuju najmanje loše, kad se ne bi pecali na identitetske udice, kad bi kažnjavali partitokratiju i koritašenje, ovi glumci na našoj političkoj sceni bi morali zarad glasova bitno drugačije da se ponašaju.

Kad bi svijest gradjana prvo bila takva da ljiudi ne upadaju preko reda kao komandosi dje god se ceka, da ne parkiraju samo na minut style, da ne bacaju smece sa balkona i iz auta bez pardona...i mnoge druge stvari......tek onda nece biti partitokratije, koritasenje, itd itd. Znaci, ne skorija dana.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

40. The Following 3 Users Say Thank You to avet For This Useful Post:

Page 27 of 304 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)