„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gledam nešto na portalima sliku Alekse sa pobjednički podignutim rukama, Miloša Nikolića koji priča o uništavanju preduzeća, Dritana onako lepršavog, Pipuna, Bogdanovića... I sve nešto razmišljam, šta bi ovi radili da se ne bave politikom? Odnosno, šta bi umjeli da rade da se ne bave politikom? Sve mi se čini ništa, i onda samo mislim na koju foru misle da su sposobni da vode državu. I zbog čega bih glasao za drastično gore od sebe. A nije da sam neka premija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto taj coek sve prica tokom raznih posjeta vani,to je u rangu volontera u MIP-u.
Tesko zastidje.
Mada dovoljno je i podsjetiti se da je vaspostavljen nakon sto je zdravko trazio da mu se jave srbi iz mip-a,sa adekvatnim obrazovanjem,nakon cega se jedini javio.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Neđeljom je nesnošljiv.
To je problem bez rešenja.
Da bi bio političar moraš da budeš ubijeđen da si bogom dan da upravljaš, komanduješ, da si pametniji i bolji od svakog drugog. Zato se tako krvnički i kolju između sebe, jer je svaki ubijeđen da je prorok Mojsije od boga poslan, a pošto drugi političari to ne priznaju to jedino može biti iz zle namjere.
Kad se i pojavi neko normalan, posle šest mjeseci, maksimum godinu, pljuvanja od strane Meda i ostalih ludaka da švercuje duvan, drogu, krade, ubija... pomisli što će meni ovo, pokupi se i ode.
ne znam da li je tačno, al neđe pročitah kako je Adžić reka da je sanjao da ima člansku Liberala kad je imao pet godinaa nemoj da me zaebavaš. to je ka ona izjava Bečića iz godišnjaka. životni san momaka da budu političari. godinu ipo su vlast i dalje tvrdim da ne znaju kako vršenje iste funkcioniše. samo pogledajte saopštenja partija. dno u svakom smislu te riječi
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Izgleda da ima neka droga u toj politici.
Evo Mickey i Jacob, ako je tačno što tvrde, imali neke OK karijere.
I jbg… probali nešto, da ne ulazimo u priču koliko kvalitetno.
Uglavnom, otpilila ih neka nova većina i ne pada im na pamet da se vrate u profesiju gdje su imali više od ministarskog prihoda, no nastavlljaju političku sekačinu i prave partije.
Moć izgleda kad uvati ne pušta lako.
A što se svih poslanika sadašnih tiče, ajde recite mi jednoga od njih 81 kome bi ste dali jedan sektor da vodi u nekoj firmi da ste CEO ili vlasnik.
Evo državni direktori next generation slika što je na topic kad ulaziš oreko Tapatalka. Mladi, lijepi, pametni 2.0.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 13-02-22 at 22:35.
Tko leti, vrijedi...
To je Slaven za drugog izgovorio. Ovaj sam za sebe i citiram...
Dok su druga djeca trazila loptu za rodjendan ja sam htio clansku kartu...
Loptu trazi dijete do 8 dodina. Ispada da je bio penal od malih nogu
Ne bih ja to nista diro
Last edited by Hell Raiser; 13-02-22 at 22:44.
Nije u politici kao politici...
Ja sam isti jedared prešao sa bolje plaćenog posla na gore plaćen. Na ovom bolje plaćenom je bilo kupi za euro, prodaj za dva...ok da sam sam svoj gazda, ali nisam. Da odatle nestanem i ja i da nestane čitava ta firma - niko se ne bi počešao, ima milion sličnih. Na gore plaćenom - to što taj dan uradiš, u zavisnosti kako ga uradiš, direktno si uticao na nečiji život, pomogao ili načepio...direktno i opipljivo utičeš na živote ljudi, i to je dobar osjećaj. Plus, gore plaćen posao nije imao dva ista dana - svaki dan nova priča, novi ljudi...
E možeš misliti kako izgleda kad se pitaš sa stotinama i hiljadama ljudi, svi ti se šlihtaju, svi te prepoznaju na ulici... i posle toga da se vratiš na platu, đe će nekakav šef da te cima za gluposti? Jesi lud...za šta, malo veći stan, malo skuplja kola, a osjetio si moć... Nema šanse. Plus, nema te plate koje ove vedete mogu da zarade, a koja se ne može izbit na dvije tri crnogorske kombinacije. Spajk bi na Montenegro Works vjerovatno izbio par godina singapurćanskih plata.
3% je uobičajna bankarska provizija na poso od 700000000 eura.
Koliko je Mickeyov dio ne ulazim,ali mu milion eura za podizanje infrastrukture za stranku neće past s neba,niti pomjerajući planine,nego znamo odakle.
3% * 700M = 21M.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja sam jednom postavio to pitanje u vezi Jakova i Spajica. Razumijem kad u CG neko ulazi u politiku da zbog sopstvene egistencije, posebno kad neko nije uspjesan u svojoj struci. Jedna od sugestija kolega s foruma je bila da oni zele da nesto urade za CG. Koliko je realno da nesto mozes uraditi iz "pozicije opozicije"? A to ih ceka, ako idu na izbore. Ajd dok si ministar, mozes da vuces poteze. Ali, kao poslanik koji kritikuje vladu?
Ili oni to gledaju dugorocno.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-biraceu-martu
Jel ovo ne ide bas po planu?
Last edited by Markys; 14-02-22 at 06:22.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Objavili su dokument iz Vlade, agenti (underwriters) su za emisiju obveznica uzeli 1.5 Mliona, par miliona je bio emisioni diskont jer su obveznice izdate po cijeni nešto nižoj od 100%.
Ako se kalkuliše da se mogao dobiti finders fee od max 20% tu se uštine 300k od 1,5 Mln, što je daleko od drugih cifara.
U cjelini, vrlo moguće da tu niko izuzev agenata nije uzeo centa. I ovo je prilično čist posao i nije za spočitavati. Uboden tajming, fino se prošlo. Da nam je svaki posao ovakav...
Tko leti, vrijedi...
Stoji tvoja priča. Volja za moć by Niče itd... No, znam par likova koji su bili baš baš visoko u politici i danas prodaju svoje reference u multinacionakama gdje im to odlično ide.
Ozbiljno velike pare, bez velike nervoze. Žešća zona komfora. Zbog genetike koja sijeda, a inače sinuli... I ne pada im na um vrtanje u blato. Makar tako tvrde.
Takođe, kafa sa jednim bivšim političarem i ozbijnim glavarem i malo se pretresa politika, više sa neke wired strane. i u jednom momentu njegova izjava "Momci, al sad ozbiljno. Jesam li ja bio isto ovakav dok sam bio u politiku?".
Na prilično potvrdan odgovor čovjek izreče jedno "Aoooo..."
Tako da ima i druga strana medalje.
Mada, Jacob i Mickey su bili prije politike relativno nisko u hranidbenom lancu korporacija, a onda se navikli na vlas. I taman se navukli na rektalni alpinizam okruženja, opuštili se, završi se žurka. Pa onda krenuli da mole DJ-a za još malo muzike.
A i da bi, ako već nisu, našli način da se malo finansijski provozaju nije isključeno.
Tko leti, vrijedi...
Filip Adžić dok su drugi igrali fudbala sanjao člansku LSCG.
Imamo li na čelo NK čovjeka kojem je želja za 18. rođendan da se učlani kod Mande u stranku. Bolje da je poželio da je nešto omrči, no aj.
Imamo li predsjednika države koji je, kao mladi junoša SKCG, izvršio prevrat u komunističkoj partiji.
Imamo li Aleksu, koji je u stranci od 18. godine, pa je pošao on i svi pjetlići iz SNPa u Demokrate?
Ko je ostvaren ušao u politiku? Ovo kod nas sve neke sekte.
Što bi radili da nisu u politici? Đe bi mlatili ovolike pare, đe bi imali privilegije da valjaš ljudima i familiji o državnom trošku? Auto, gorivo, telefon kupljen i plaćeni računi, tablet, dnevnice.... a pored svega toga top plata...
Realno ljudi koji su spremni da glume zarad svega ovog gore se bave politikom, slabo je tu ko iz uvjerenja... a i ti što su iz uvjerenja su frikovi poput Vesne Bratić.
Podmladak DPSa, Sitov sin i ekipa....
Takmiče se ko umije bolje da prdnjavi o nekakvim stvarima u koje niko živi ne vjeruje, pa ni njihovi vjerni glasači, al eto naučili su tako i kako sad?
Koga čovjek da izdvoji iz tog sektaškog društva?
Mikija i Jakova, Civis i Gorana Đurovića? Koga još?
Kakav mi izbor imamo?
Da ulazimo u politiku, da nagrađujemo one koji su najmanje štetni ili bojkotujemo?
Za bojkot nisam, jer onaj što glasa najveće štetočine će uvijek izaći, politika je preveliki glib za moj želudac, tako da ostaje jedino da se glasa najmanje zlo.
Kad bi svijest građana bila takva da nagrađuju najmanje loše, kad se ne bi pecali na identitetske udice, kad bi kažnjavali partitokratiju i koritašenje, ovi glumci na našoj političkoj sceni bi morali zarad glasova bitno drugačije da se ponašaju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kad bi svijest gradjana prvo bila takva da ljiudi ne upadaju preko reda kao komandosi dje god se ceka, da ne parkiraju samo na minut style, da ne bacaju smece sa balkona i iz auta bez pardona...i mnoge druge stvari......tek onda nece biti partitokratije, koritasenje, itd itd. Znaci, ne skorija dana.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks