Page 26 of 304 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 626 to 650 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Bečić se javno hvali da nikog iz skupštine nije otpustio. A to je bilo leglo opozicionara do 30.08.?

Makar je te lakše bilo zamijeniti, od onih koji su završili odgovarajuće fakultete i bavili se diplomatijom.

Raspitaj se ti malo za Mikijev resor, koliko je tu mladih novih kadrova sa spiska sigurnih glasača DPSa, a ima i onih čiji su roditelji kupovali glasove za DPS i slično.

Kapiram da je tebi prihvatljivo da se nastavnici fizičkog zapopljavaju u diplomatiji ili na čelo ZZZ, samo ako imaju adekvatnu stranačku knjižicu, ali premotaj malo postove kad je objavljena tabelica.

Ođe sam pisao da treba 30% administracije poslati doma i primiti novih 10%, ali na osnovu testiranja, a ne na osnovu stranačke (ne)podobnosti.

Ali ti ne vidiš dalje od nosa, odnosno podjele na "nas" i "njih".

Neko ko je stručan će teže ime i radnu biografiju baciti pod noge zarad stranke, zato su takvi i nepoželjni.

Ali ako se vama oni koji guraju klimoglavce i poslušnike sviđaju, samo naprijed, legitiman izbor, ali onda batalite kuknjavu jer je to DPS sistem, samo sa drugim jahačima sistema.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Jes, vidi to narod jako dobro ko je spašavao davljenika i čijom bezrezervnom podrškom dolaze do ove sramote zvane "manjinska vlada". Nađi mi jedan Srzentićkin sukob sa DPS kadrovima. Nema ih, kao što ih godinu ipo dana nema kod drugih , zbog zadatka da im sačuvaju mjesta i glasove. Misliš li ti stvarno da su ljudi ludi ođe? Ta predimenzionirana priča o ubačanju po dubini, a URA se bavila još podmuklijim stvarima, čuvanja DPS-a svo vrijeme. Brate ti si i ovdje pisao da bi glasao DPS prije nego ove "troprstaše" kako ih naziva forumaš čiji ban nikad nisi zatražio za uvrede ali si zato skako da prepoznaješ DF botove.
    Vidjećemo na izborima ko će đe. Svakako URAi hvala što se ovo desilo baš u ovom trenutku. Neće ih spasit niko sigurnog kraha na sljedećim izborima.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

znači URA nije pošla sa DPSom 30.08 jer je to bio plan. da uđu u Vladu, zadrže sva mjesta po dubini koje je DPS imao i onda ih vrate na vlast?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    znači URA nije pošla sa DPSom 30.08 jer je to bio plan. da uđu u Vladu, zadrže sva mjesta po dubini koje je DPS imao i onda ih vrate na vlast?

Pa to je i Božena potvrdila u skupštini

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Brate ti si i ovdje pisao da bi glasao DPS prije nego ove "troprstaše" kako ih naziva forumaš čiji ban nikad nisi zatražio za uvrede
    Nađi post ili ideš na block.

Samo sam, više puta pisao, da kojim slučajem u drugom krugu predsjedničkih izbora budu npr. Milo i Bato Carević, da bih ostao doma.

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Je li istina ovo sto se prica da Demonkrate otvaraju salon namjestaja, valjda su zatrpani polovnim namjestajem?
    Ne znaju sto ce sa njim
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Pa to je i Božena potvrdila u skupštini
    ona je rekla da je godinu ipo, URA njegovala kadar DPSa da bi ih vrnuli na vlast sad? nije. ali to teško objasnit. ja ti opet kažem, Spajić je ostavio kadar DPSa u njegovom resoru. na mjesta generalnih direktora

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Samo sam, više puta pisao, da kojim slučajem u drugom krugu predsjedničkih izbora budu npr. Milo i Bato Carević, da bih ostao doma.

Kimmi ne pada mi na pamet da to tražim ali se jako dobro sjećam jer smo upravo ja i ti poslije toga diskutovali. Nisi naravno napisao troprstasi ali si jasno aludirao na izbor...Ču idem na blok. Pa brate neka idem. Neću plakat zbog toga...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

ona je rekla da je godinu ipo, URA njegovala kadar DPSa da bi ih vrnuli na vlast sad? nije. ali to teško objasnit. ja ti opet kažem, Spajić je ostavio kadar DPSa u njegovom resoru. na mjesta generalnih direktora

Nikada nisam ulazio u razloge niti mogu znati zašto je Spajić sačuvao nekoga iz DPS-a . Mnogo mi je ljudi reklo sa druge strane da je Spajić ljudska gromada za Radulovića...Siguran sam da ima razloga zašto to kažu. Što se Božene tiče, ona je svojim govorom sve rekla, da ne bi dobili glasove da su rekli prije izbora da će sa DPS-om. To znači da su itekako em lagali, em spremali taj scenario odma nakon izbora.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Odje je vazda lijepo svratiti

10. The Following 2 Users Say Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kadar koji je Spajic ostavio su oni Srbi kojih nije bilo u drzavnim organima, a pojavili se kad je pao dps.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Jesi jesi, ti si glavni izvor nestabilnosti i mrznje na ovom forumu

13. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Nikada nisam ulazio u razloge niti mogu znati zašto je Spajić sačuvao nekoga iz DPS-a . Mnogo mi je ljudi reklo sa druge strane da je Spajić ljudska gromada za Radulovića...Siguran sam da ima razloga zašto to kažu. Što se Božene tiče, ona je svojim govorom sve rekla, da ne bi dobili glasove da su rekli prije izbora da će sa DPS-om. To znači da su itekako em lagali, em spremali taj scenario odma nakon izbora.
    pa kako onda pišeš da je URA sačuvala kadrove DPSa jer su imali genijalan plan da vrnu DPS sad? nije ih brale micao jer se nadao da će prelećeti, kao i što jesu pojedini. ja o ljudskim kvalitetima nisam ni pisao. za Radulovića sam ođe vrlo brzo po formiranju Vlade komentarisao da je prilično loš ministar. iz prostog razloga jer znam kako se kadriralo po tom ministarstvu. a i upoznat sam igrom slučaja sa nekim kadrom koje je ubačeno tamo nakon početka rada njega kao ministra. mjesto ministra spoljnih poslova je vrlo osjetljivo, ne može baš svako to da pokriva.. sa druge strane onaj jedan njegov intervju nakon početka svega ovoga opet dovoljno govori o načinu na koji se odnosilo prema tom resoru i kakve su tu sve zamisli bile. dakle škripalo je na relaciji premijer - resorni ministar. zašto možemo samo pretpostaviti

da su htjeli da odu sa DPSom pa pošli bi odmah posle izbora. ko bi ih spriječio u tome? narod?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Smoriste sa Naprednjačkom pričom.....Đilas..Šolak...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

pa kako onda pišeš da je URA sačuvala kadrove DPSa jer su imali genijalan plan da vrnu DPS sad? nije ih brale micao jer se nadao da će prelećeti, kao i što jesu pojedini. ja o ljudskim kvalitetima nisam ni pisao. za Radulovića sam ođe vrlo brzo po formiranju Vlade komentarisao da je prilično loš ministar. iz prostog razloga jer znam kako se kadriralo po tom ministarstvu. a i upoznat sam igrom slučaja sa nekim kadrom koje je ubačeno tamo nakon početka rada njega kao ministra. mjesto ministra spoljnih poslova je vrlo osjetljivo, ne može baš svako to da pokriva.. sa druge strane onaj jedan njegov intervju nakon početka svega ovoga opet dovoljno govori o načinu na koji se odnosilo prema tom resoru i kakve su tu sve zamisli bile. dakle škripalo je na relaciji premijer - resorni ministar. zašto možemo samo pretpostaviti

da su htjeli da odu sa DPSom pa pošli bi odmah posle izbora. ko bi ih spriječio u tome? narod?
    I ja sam vjerovao da ih neće dirati upravo iz razloga da očekuju da prelete. Poslije svega uopšte ne mislim tako...Niti volim preletače(takva interesna skupina je naš veliki društveni problem), niti mislim više da su imali takvu procjenu...Uostalom, sačekajmo da vidimo kako će to izgledati sada sa svojim ciljem, kada ih DPS bezuslovno podržava.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

mjesto ministra spoljnih poslova je vrlo osjetljivo, ne može baš svako to da pokriva......
    A kakvi su prethodnici bili, taman moze. Bukvalno je covjek cedo tog sistema. Nista bolji ni gori. Kakvo je bilo ministarstvo i ko je sve tamo dolazio, mozes i vodoinstalatera sa ulice tamo da dovedes, ne bi se puno primijetila razlika

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    26,595
    Thanks Thanks Received 
    8,483
    Thanked in
    4,186 Posts

Ada Radulović je najviše kritikovani ministar posle Bratić i Mitrović.Sjećam se komentara posle emisije kod Komnenića. Kakva je pljuvačina bila na forumu. I to je trajalo dok nije prelomio i otišao sa Dritanom u posjetu Americi iza Zdravkovih leđa. Tamo im kazali šta je za nas najbolje. E onda je urašima postao ok. Kao i SNP.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

od ljetos su počeli mnogi da mijenjaju ploču u vezi njega. zašto ne znam. meni je u startu smetao onaj status sa fb đe mu je ovo bila prva demokratska vlada. a on radio u tom MIPu i ćutao svo vrijeme što znam, ako dođe do formiranja nove Vlade mislim da ne bi trebao on da ostane. iako oće, 99%. to što je valjalo u MIP je pošlo odavde, rijetki su ostali

kad pomenu SNP, sad je vrijeme da se ubači tamo imamo stare glasače Liberala, URAe, nešto mislim da će sad buknut oni

20. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

od ljetos su počeli mnogi da mijenjaju ploču u vezi njega. zašto ne znam. meni je u startu smetao onaj status sa fb đe mu je ovo bila prva demokratska vlada. a on radio u tom MIPu i ćutao svo vrijeme što znam, ako dođe do formiranja nove Vlade mislim da ne bi trebao on da ostane. iako oće, 99%. to što je valjalo u MIP je pošlo odavde, rijetki su ostali

kad pomenu SNP, sad je vrijeme da se ubači tamo imamo stare glasače Liberala, URAe, nešto mislim da će sad buknut oni

Mislim da ce ostati. To samo govori kakvi su kadrovi inace tamo bili, a i danas su.
    Mislim da je ubjedljivo najgore ministarstvo oduvijek bilo, samo su tek sa Vlahovicem dobili medijsku paznju, pa se tek onda vidjelo kakav je to raspad od sluzbe

Ne bih ja to nista diro

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Mislim da ce ostati. To samo govori kakvi su kadrovi inace tamo bili, a i danas su.
    Mislim da je ubjedljivo najgore ministarstvo oduvijek bilo, samo su tek sa Vlahovicem dobili medijsku paznju, pa se tek onda vidjelo kakav je to raspad od sluzbe

Ne bih ja to nista diro
    ne zezaj dobar je Vlahović legenda kaže da on i brat nisu mogli duže od 5min da pričaju a da ne krene svađa ko je veći Crnogorac i Srbin

rekoh gore, igrom slučaja znam dosta o kadriranju u MIPu. ima dobrih osoba, neke su i dalje tamo a neke pošle. kad sam vidio kakvim se okružio jasno bude čoeku. onda su mu malo partije dodale nekih ljudi (Demokrate a i par URA 'favorita'). opet moraju se postaviti neka pitanja nakon onog intervjua. i kako smo došli do toga da se neka imena pominju kao mogući ambasadori

Thanks Thanks Given 
    26,595
    Thanks Thanks Received 
    8,483
    Thanked in
    4,186 Posts

A zna li se kako je Injac radila posao? Meni ona djeluje odlično.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Injac su svi prozivali jer je predavala na UDG, mada nije bila redovan profesor koliko mi se čini. tad je Medolino gura priču da je za DPS i nje se držala ekipa iz DFa. nakon CT, postala im je odlična a ovim drugima loša

25. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

nije ih brale micao jer se nadao da će prelećeti, kao i što jesu pojedini.
    Mislim da je razlog jednostavniji. Nisu imali zamjenu za njih. A ne mozes tek tako da izgubis toliko institucionalne memorije. Posebno ne ako hoces da se predstavis kao neko ko pretenduje da uvede CG u EU.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Koliko znam, najteža optužba na račun Radulovića je da je tokom posjete Americi pričao sagovornicma da je Krivokapić nelojalan NATO.

Što, ako je istina, predstavlja diplomatski neprofesionalizam nivoa Vlahovićevog odbijanja da preda ambasadu kad je smijenjen.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Injac su svi prozivali jer je predavala na UDG, mada nije bila redovan profesor koliko mi se čini. tad je Medolino gura priču da je za DPS i nje se držala ekipa iz DFa. nakon CT, postala im je odlična a ovim drugima loša

Nije Injac postala loša poslije ustoličenja nego je to odma na početku bilo s obzirom da je URA gurala Đurovića, a Krivokapić naprasno odlučio za Injac, što je i bio pametan potez jer je URAi ostao MUP kao jako bitan resor. Nisam ni ja znao do ustoličenja koliko je profa odradio pametno.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije Injac postala loša poslije ustoličenja nego je to odma na početku bilo s obzirom da je URA gurala Đurovića, a Krivokapić naprasno odlučio za Injac, što je i bio pametan potez jer je URAi ostao MUP kao jako bitan resor. Nisam ni ja znao do ustoličenja koliko je profa odradio pametno.
    Injac je izabrana na intervenciju američke ambasade, to čak nije ni neka tajna.

30. The Following 2 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Page 26 of 304 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)