znači URA nije pošla sa DPSom 30.08 jer je to bio plan. da uđu u Vladu, zadrže sva mjesta po dubini koje je DPS imao i onda ih vrate na vlast?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Jes, vidi to narod jako dobro ko je spašavao davljenika i čijom bezrezervnom podrškom dolaze do ove sramote zvane "manjinska vlada". Nađi mi jedan Srzentićkin sukob sa DPS kadrovima. Nema ih, kao što ih godinu ipo dana nema kod drugih , zbog zadatka da im sačuvaju mjesta i glasove. Misliš li ti stvarno da su ljudi ludi ođe? Ta predimenzionirana priča o ubačanju po dubini, a URA se bavila još podmuklijim stvarima, čuvanja DPS-a svo vrijeme. Brate ti si i ovdje pisao da bi glasao DPS prije nego ove "troprstaše" kako ih naziva forumaš čiji ban nikad nisi zatražio za uvrede ali si zato skako da prepoznaješ DF botove.
Vidjećemo na izborima ko će đe. Svakako URAi hvala što se ovo desilo baš u ovom trenutku. Neće ih spasit niko sigurnog kraha na sljedećim izborima.
znači URA nije pošla sa DPSom 30.08 jer je to bio plan. da uđu u Vladu, zadrže sva mjesta po dubini koje je DPS imao i onda ih vrate na vlast?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li istina ovo sto se prica da Demonkrate otvaraju salon namjestaja, valjda su zatrpani polovnim namjestajem?
Ne znaju sto ce sa njim
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nikada nisam ulazio u razloge niti mogu znati zašto je Spajić sačuvao nekoga iz DPS-a . Mnogo mi je ljudi reklo sa druge strane da je Spajić ljudska gromada za Radulovića...Siguran sam da ima razloga zašto to kažu. Što se Božene tiče, ona je svojim govorom sve rekla, da ne bi dobili glasove da su rekli prije izbora da će sa DPS-om. To znači da su itekako em lagali, em spremali taj scenario odma nakon izbora.
Odje je vazda lijepo svratiti![]()
pa kako onda pišeš da je URA sačuvala kadrove DPSa jer su imali genijalan plan da vrnu DPS sad? nije ih brale micao jer se nadao da će prelećeti, kao i što jesu pojedini. ja o ljudskim kvalitetima nisam ni pisao. za Radulovića sam ođe vrlo brzo po formiranju Vlade komentarisao da je prilično loš ministar. iz prostog razloga jer znam kako se kadriralo po tom ministarstvu. a i upoznat sam igrom slučaja sa nekim kadrom koje je ubačeno tamo nakon početka rada njega kao ministra. mjesto ministra spoljnih poslova je vrlo osjetljivo, ne može baš svako to da pokriva.. sa druge strane onaj jedan njegov intervju nakon početka svega ovoga opet dovoljno govori o načinu na koji se odnosilo prema tom resoru i kakve su tu sve zamisli bile. dakle škripalo je na relaciji premijer - resorni ministar. zašto možemo samo pretpostaviti
da su htjeli da odu sa DPSom pa pošli bi odmah posle izbora. ko bi ih spriječio u tome? narod?
Smoriste sa Naprednjačkom pričom.....Đilas..Šolak...
I ja sam vjerovao da ih neće dirati upravo iz razloga da očekuju da prelete. Poslije svega uopšte ne mislim tako...Niti volim preletače(takva interesna skupina je naš veliki društveni problem), niti mislim više da su imali takvu procjenu...Uostalom, sačekajmo da vidimo kako će to izgledati sada sa svojim ciljem, kada ih DPS bezuslovno podržava.
Ada Radulović je najviše kritikovani ministar posle Bratić i Mitrović.Sjećam se komentara posle emisije kod Komnenića. Kakva je pljuvačina bila na forumu. I to je trajalo dok nije prelomio i otišao sa Dritanom u posjetu Americi iza Zdravkovih leđa. Tamo im kazali šta je za nas najbolje. E onda je urašima postao ok. Kao i SNP.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
od ljetos su počeli mnogi da mijenjaju ploču u vezi njega. zašto ne znam. meni je u startu smetao onaj status sa fb đe mu je ovo bila prva demokratska vlada. a on radio u tom MIPu i ćutao svo vrijemešto znam, ako dođe do formiranja nove Vlade mislim da ne bi trebao on da ostane. iako oće, 99%. to što je valjalo u MIP je pošlo odavde, rijetki su ostali
kad pomenu SNP, sad je vrijeme da se ubači tamoimamo stare glasače Liberala, URAe, nešto mislim da će sad buknut oni
![]()
ne zezaj dobar je Vlahovićlegenda kaže da on i brat nisu mogli duže od 5min da pričaju a da ne krene svađa ko je veći Crnogorac i Srbin
rekoh gore, igrom slučaja znam dosta o kadriranju u MIPu. ima dobrih osoba, neke su i dalje tamo a neke pošle. kad sam vidio kakvim se okružio jasno bude čoeku. onda su mu malo partije dodale nekih ljudi (Demokrate a i par URA 'favorita'). opet moraju se postaviti neka pitanja nakon onog intervjua. i kako smo došli do toga da se neka imena pominju kao mogući ambasadori
A zna li se kako je Injac radila posao? Meni ona djeluje odlično.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Injac su svi prozivali jer je predavala na UDG, mada nije bila redovan profesor koliko mi se čini. tad je Medolino gura priču da je za DPS i nje se držala ekipa iz DFa. nakon CT, postala im je odlična a ovim drugima loša
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nije Injac postala loša poslije ustoličenja nego je to odma na početku bilo s obzirom da je URA gurala Đurovića, a Krivokapić naprasno odlučio za Injac, što je i bio pametan potez jer je URAi ostao MUP kao jako bitan resor. Nisam ni ja znao do ustoličenja koliko je profa odradio pametno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks