Page 12 of 304 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 276 to 300 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Može li link za tu Boženinu izjavu, to mi je promaklo, a vidim još je neko pisa' o tome.
    Ako je to izjavila, to je dno dna čak i za političara, da javno kaže da je obmanjiva' glasače.
    Forever young, i want to be forever young

2. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

U vezi izborne volje gradjana:

"Dakle iznevjeravanje izborne volje se počelo dešavati onog trenutka kada ste preuzeli prakse prethodne vlasti, potpune partitokratije, partijskog zapošljavanja, odbacivanje drugačijeg mišljenja, napada na ljude koji drugačije misle. U tom trenutku kada ste preuzeli tu praksu vi ste počeli da iznevjeravate tu izbornu volju"
    https://www.vijesti.me/tv/emisije/58...oje-je-posijao

Nekad sam bio Dritanov fan. Narocito nakon jednog "motivacionog" govora u skupstini. Cutanje na partijsko zaposljavanje, razni "truli kompromisi", zatvaranje ociju pred klerikalizacijom drzave bili su dovoljan razlog da se te moje simpatije prema njemu ohlade. Ono sto mu priznajem jeste hrabrost i izdrzljivost na razne pritiske (" albanski četnik"). Covjek je napadan s najrazlicitijih strana, ne gubeci smirenost. Barem prividno. Za ovaj zadnji potez ne mislim da je "izdaja", vec reakcija. Ko je koga izdao ako su "partneri" pokusali da te izbace iz igre i zamijene drugim partnerima? I bez toga, jasno je da se ovo stanje pretvorilo u mrcvarenje i da nije moglo dugo da traje.

Ako se moze govoriti o izdaji izborne volje, onda se moze reci da je URA, kao gradjanska partija, izdala izbornu volju svojih glasaca time sto se nije usprotivila klerikalizaciji drzave. Ako istraje na gradjanskoj opciji, moguce je da ce vratititi dio podrske glasaca kojima je upravo to smetalo u koaliciji URA i nacionalno obojenih stranaka. To je bila neprirodna koalicija koja nije mogla da traje.

Naravno, ključni i najteži test će biti odnos prema DPS-u. Ako tu poklekne, "džaba se krečilo".

Pretpotstavljam da se pravi neka pragmatučna računica da refomisani DPS bez Mila i "stare garde" može biti partner. Bojim se da se to može pokazati kao "račun bez krčmara".

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Može li link za tu Boženinu izjavu, to mi je promaklo, a vidim još je neko pisa' o tome.
    Ako je to izjavila, to je dno dna čak i za političara, da javno kaže da je obmanjiva' glasače.
    Nakon Krapovićevog izlaganja ona je uzela riječ i rekla da "mi nismo rekli da nećemo sa DPS, ne bi uzeli dovoljno glasova i ne bi došli u situaciju da posle 30 avgusta sa vama formiramo vladu."

Ja sam se snebio, a ona, vjerovatno nesvjesna što je lupila, nije ni trepnula.

Nemam link al sigurno na yt ili neđe ima snimak sjednice.

5. The Following User Says Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Demokrate su kačile taj njen govor u skupštini prije 2 dana mislim. Javno je rekla ono što je očigledno svima, osim ovima što samoobmanama pokušavaju da takve gadosti predstave kao avangardni iskorak...

7. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

To mi je promaklo, ta izjava je pokazatelj kancera i lajtmotiv naše politike, znači slagaćemo vas šta god da treba, samo da bi došli do fotelja, ali se niko do sad nije usudio da javno to kaže.
    I onda odje ovi urini botovi danonoćno pljuju po Demokratama (yebe mi se za njih, vjv ću glasat za Mickeya i ekipu ako se formiraju), kako se protestuje radi fotelja bla-bla, ali tako sendvičarski prećute izjavu njihovih predstavnika da će slagati i izdati izbornu volju svojih glasača radi fotelje, a da ne trepne.
    Pi...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

To mi je promaklo, ta izjava je pokazatelj kancera i lajtmotiv naše politike, znači slagaćemo vas šta god da treba, samo da bi došli do fotelja, ali se niko do sad nije usudio da javno to kaže.
    I onda odje ovi urini botovi danonoćno pljuju po Demokratama (yebe mi se za njih, vjv ću glasat za Mickeya i ekipu ako se formiraju), kako se protestuje radi fotelja bla-bla, ali tako sendvičarski prećute izjavu njihovih predstavnika da će slagati i izdati izbornu volju svojih glasača radi fotelje, a da ne trepne.
    Pi...
    Ma kakav kancer, cool je da Dritko bude premijer, kapiraš? Osim ako ti smeta njegova nacionalnost

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Pi...
    6:05:15

11. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Pi...

Od 2:36 poslušaj pa procijeni sam što je gospođa htjela reći

Ovo je potvrda šta je URA-in plan od starta, još prije izbora. Sve detaljno isplanirano i tempiran tajming. A narod kao budala vjerovao.

EDIT: Još ona sva ponosna naglašava, eto to je sva poenta Žena nesvjesna autogola koji je dala
    Last edited by Stewie; 10-02-22 at 11:10.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Hahahah a kunem vam se reče li mi ko što što sam apstinent, nabošću ga glavom koja btw uopšte nije mala, a što je ovo sve splamćelo...

https://fb.watch/b4H0nP9aba/

15. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ma kakav kancer, cool je da Dritko bude premijer, kapiraš? Osim ako ti smeta njegova nacionalnost

Ma brate, srećno mu bilo, samo odakle im tako debeo obraz da misle da imaju legitimitet da sa 4 odbornika oni uslovljavaju ne jednu, već dvije vlade, i to posle propalog projekta prve Vlade koju su oni uslovljavali da bude takva kakva jeste, ona ode u zaborav, oni i dalje uslovljavaju i delegiraju ni da je 51% glasova njihovih, užas.
    I to još se Dritanga "žrtvuje" da bude Premijer, posle fijaska sa prvom Vladom kojoj je on bio potpredsjednik, a koju je u zadnje vrijeme tako slatko pljuva'.
    I na sve to ti dodje ona nesretnica i u prevodu kaže da i to šaka jada glasova što su pokupili su odradili na prevaru glasača.
    Baš, baš dno dna.
    Jeste, sve ovo sam napisa' jer Dritan je Albanac, jel' te.

17. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Izdati izdajnike, nije sramota isto kao ukrasti lopovu, bravo za uru

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,665
    Thanked in
    3,832 Posts

Neko ođe nešto pogrešno shvata, pitanje je ko.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

20. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Ništa nisu pogriješili. Samo, udarna vijest prije nekoliko im je bila da Spajić ne poštuje mjere?!

Ima li što URI da se zamjeri? Rade isto što i cdm i slični portali samo imaju drugog favorita.
    To su počeli da rade prije 10 dana?
    Biće ipak prije 10 godina no nisi primjećivao

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

22. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Kako lako našim forumašima Dritko postane Dritanga.

Meni nije bio nikad ni Dritko i Dritanga već samo Amateur.

Tko leti, vrijedi...

24. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Za ovaj zadnji potez ne mislim da je "izdaja", vec reakcija. Ko je koga izdao ako su "partneri" pokusali da te izbace iz igre i zamijene drugim partnerima? I bez toga, jasno je da se ovo stanje pretvorilo u mrcvarenje i da nije moglo dugo da traje.

Ako se moze govoriti o izdaji izborne volje, onda se moze reci da je URA, kao gradjanska partija, izdala izbornu volju svojih glasaca time sto se nije usprotivila klerikalizaciji drzave. Ako istraje na gradjanskoj opciji, moguce je da ce vratititi dio podrske glasaca kojima je upravo to smetalo u koaliciji URA i nacionalno obojenih stranaka. To je bila neprirodna koalicija koja nije mogla da traje.
    Ni srednjoskolac ne bi povjerovao u tu pricu da su pokusali jednu klackalicu i ucjenjivaca(Uru) zamijeniti sa manjinama koje na Milov poziv glasaju sta treba i obaraju vladu.

Aha znaci smetale su im srpsko nacionalno obojene stranke, a albanski i bosnjacki ne?

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    U vezi izborne volje gradjana:

https://www.vijesti.me/tv/emisije/58...oje-je-posijao

Nekad sam bio Dritanov fan. Narocito nakon jednog "motivacionog" govora u skupstini. Cutanje na partijsko zaposljavanje, razni "truli kompromisi", zatvaranje ociju pred klerikalizacijom drzave bili su dovoljan razlog da se te moje simpatije prema njemu ohlade. Ono sto mu priznajem jeste hrabrost i izdrzljivost na razne pritiske (" albanski četnik"). Covjek je napadan s najrazlicitijih strana, ne gubeci smirenost. Barem prividno. Za ovaj zadnji potez ne mislim da je "izdaja", vec reakcija. Ko je koga izdao ako su "partneri" pokusali da te izbace iz igre i zamijene drugim partnerima? I bez toga, jasno je da se ovo stanje pretvorilo u mrcvarenje i da nije moglo dugo da traje.

Naravno, ključni i najteži test će biti odnos prema DPS-u. Ako tu poklekne, "džaba se krečilo".

Pretpotstavljam da se pravi neka pragmatučna računica da refomisani DPS bez Mila i "stare garde" može biti partner. Bojim se da se to može pokazati kao "račun bez krčmara".
    Dritanu zameras sto ne cutao sve to,i sad se vraca na gradjansku opciju ali da bi ta gradjanska opcija “pobedila” on mora da da ista ta gore pomenuta mesta po dubini ali ovaj put DFu, DPSu, SNPu i manjinama..

Kakvo izvrtanje

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

ne mogu naći link do ovog intervjua pa ne znam da li je istina, ili su ovi iz CdMa prenijeli kako im je ćef

https://m.cdm.me/politika/mandic-tvr...-statusu-srba/

Kako piše Politika, pristalice Mandića zahtijevaju da o novoj vladi i statusu Srba u Crnoj Gori napokon počne razgovore sa liderom DPS-a i predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Ukoliko dođe do toga, konstatuje srpski list, biće to njihov prvi razgovor u proteklih 30 godina.

birači DFa zahtijevaju veli

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Ni srednjoskolac ne bi povjerovao u tu pricu da su pokusali jednu klackalicu i ucjenjivaca(Uru) zamijeniti sa manjinama koje na Milov poziv glasaju sta treba i obaraju vladu.

Aha znaci smetale su im srpsko nacionalno obojene stranke, a albanski i bosnjacki ne?

Sent from my phone
    Iz prakticnog ugla gledano, a politicari su na to slabi, mnogo bitnije od "boje", jeste ko ti je radio o glavi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    U ataru njegovog sela trava je ili za pasu, ili za parking

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    Ziroje brat navikao da bude sitni zbir. Mora da vam je isti hobi...

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post

Sent from my phone
    Beating a dead horse, drugar.

Spajić je priznao da je manjinama nuđen ulazak u vladu nakon septembarskih dešavanja.
    Naravno, on je dodao da nije bila namjera da se time URA izbaci iz vlasti ali to je već priča za tvog srednjoškolca.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Dritanu zameras sto ne cutao sve to,i sad se vraca na gradjansku opciju ali da bi ta gradjanska opcija “pobedila” on mora da da ista ta gore pomenuta mesta po dubini ali ovaj put DFu, DPSu, SNPu i manjinama..

Kakvo izvrtanje
    Ne znam kako si dosao do tog zakljucka. Mislim da nista nijesi razumio.

Ljudi su skloni da stvari vide iz sopstvene perspektive. To je OK.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Status Srba, temeljni ugovor, popis i ostale trice i kučine. Parlamentu je ostalo još dva mjeseca da sredi sudstvo. Ustavni sud ima 7 članova, trenutno broje 5 članova, za bilo kakvu odluku treba minimum 4 člana da glasa isto, još jedan sudija ide u penziju... Ukoliko budu izbori (lokalni u maju) neće biti validni ukoliko bude neke žalbe sa nekog biračkog mjesta. Vrhovno državno tužilaštvo, specijalno državno tužilaštvo... Za sve to treba 49 poslanika, može i 41 ali u VD stanju. Sudstvo je prvi korak, drugi je zakon o porjeklu imovine, pa onda sve ostalo.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

33. The Following 4 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Beating a dead horse, drugar.

Spajić je priznao da je manjinama nuđen ulazak u vladu nakon septembarskih dešavanja.
    Naravno, on je dodao da nije bila namjera da se time URA izbaci iz vlasti ali to je već priča za tvog srednjoškolca.
    Otprilike, to je to. Ali ajd to objasni "zabludelim ovcama". Zaludnji posao.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Kako lako našim forumašima Dritko postane Dritanga.

Meni nije bio nikad ni Dritko i Dritanga već samo Amateur.

Vidim na koga aludiraš, on je za mene bio Dritanga i prije izbora i odma nakon izbora, a i sad je, ako ti je toliko baš dosadno iskopaj postove pa provjeri.
    Ništa maliciozno, od milošte i tako ostalo.

Mada, ne znam koliko bi se ti sjetio te pisanije, pošto si aktivan tek od izbora 202-te, kakva koincidencija.

Quote Originally Posted by outline View Post
    ne mogu naći link do ovog intervjua pa ne znam da li je istina, ili su ovi iz CdMa prenijeli kako im je ćef

https://m.cdm.me/politika/mandic-tvr...-statusu-srba/

Kako piše Politika, pristalice Mandića zahtijevaju da o novoj vladi i statusu Srba u Crnoj Gori napokon počne razgovore sa liderom DPS-a i predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Ukoliko dođe do toga, konstatuje srpski list, biće to njihov prvi razgovor u proteklih 30 godina.

birači DFa zahtijevaju veli

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Ukoliko je ovo tačno, kakva god da je lisičina i prodana duša, ovo je jedini ispravan pristup, slušaš šta imaju da kažu oni koji su te glasali, ne ka' npr. Božena "slagali smo vas da nećemo sa DPS-om da bi prošli cenzus" Jelušić i ekipa.
    Nego ja mrzim Boženu jer je Albanka.
    Last edited by technus; 10-02-22 at 12:33.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Nezavisno od toga sto mislim o Dritanu, bilo bi mi veoma drago da Albanac bude premijer Crne Gore. Vec to bi bio jedan civilizacijski iskorak za Crnu Goru.

Bilo bi jos bolje da je Albanka

Page 12 of 304 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)