Može li link za tu Boženinu izjavu, to mi je promaklo, a vidim još je neko pisa' o tome.
Ako je to izjavila, to je dno dna čak i za političara, da javno kaže da je obmanjiva' glasače.
Forever young, i want to be forever young
U vezi izborne volje gradjana:
https://www.vijesti.me/tv/emisije/58...oje-je-posijao"Dakle iznevjeravanje izborne volje se počelo dešavati onog trenutka kada ste preuzeli prakse prethodne vlasti, potpune partitokratije, partijskog zapošljavanja, odbacivanje drugačijeg mišljenja, napada na ljude koji drugačije misle. U tom trenutku kada ste preuzeli tu praksu vi ste počeli da iznevjeravate tu izbornu volju"
Nekad sam bio Dritanov fan. Narocito nakon jednog "motivacionog" govora u skupstini. Cutanje na partijsko zaposljavanje, razni "truli kompromisi", zatvaranje ociju pred klerikalizacijom drzave bili su dovoljan razlog da se te moje simpatije prema njemu ohlade. Ono sto mu priznajem jeste hrabrost i izdrzljivost na razne pritiske (" albanski četnik"). Covjek je napadan s najrazlicitijih strana, ne gubeci smirenost. Barem prividno. Za ovaj zadnji potez ne mislim da je "izdaja", vec reakcija. Ko je koga izdao ako su "partneri" pokusali da te izbace iz igre i zamijene drugim partnerima? I bez toga, jasno je da se ovo stanje pretvorilo u mrcvarenje i da nije moglo dugo da traje.
Ako se moze govoriti o izdaji izborne volje, onda se moze reci da je URA, kao gradjanska partija, izdala izbornu volju svojih glasaca time sto se nije usprotivila klerikalizaciji drzave. Ako istraje na gradjanskoj opciji, moguce je da ce vratititi dio podrske glasaca kojima je upravo to smetalo u koaliciji URA i nacionalno obojenih stranaka. To je bila neprirodna koalicija koja nije mogla da traje.
Naravno, ključni i najteži test će biti odnos prema DPS-u. Ako tu poklekne, "džaba se krečilo".
Pretpotstavljam da se pravi neka pragmatučna računica da refomisani DPS bez Mila i "stare garde" može biti partner. Bojim se da se to može pokazati kao "račun bez krčmara".
Nakon Krapovićevog izlaganja ona je uzela riječ i rekla da "mi nismo rekli da nećemo sa DPS, ne bi uzeli dovoljno glasova i ne bi došli u situaciju da posle 30 avgusta sa vama formiramo vladu."
Ja sam se snebio, a ona, vjerovatno nesvjesna što je lupila, nije ni trepnula.
Nemam link al sigurno na yt ili neđe ima snimak sjednice.
To mi je promaklo, ta izjava je pokazatelj kancera i lajtmotiv naše politike, znači slagaćemo vas šta god da treba, samo da bi došli do fotelja, ali se niko do sad nije usudio da javno to kaže.
I onda odje ovi urini botovi danonoćno pljuju po Demokratama (yebe mi se za njih, vjv ću glasat za Mickeya i ekipu ako se formiraju), kako se protestuje radi fotelja bla-bla, ali tako sendvičarski prećute izjavu njihovih predstavnika da će slagati i izdati izbornu volju svojih glasača radi fotelje, a da ne trepne.
Pi...
Od 2:36 poslušaj pa procijeni sam što je gospođa htjela reći
Ovo je potvrda šta je URA-in plan od starta, još prije izbora. Sve detaljno isplanirano i tempiran tajming. A narod kao budala vjerovao.
EDIT: Još ona sva ponosna naglašava, eto to je sva poentaŽena nesvjesna autogola koji je dala
![]()
Last edited by Stewie; 10-02-22 at 11:10.
Hahahah a kunem vam se reče li mi ko što što sam apstinent, nabošću ga glavom koja btw uopšte nije mala, a što je ovo sve splamćelo...
https://fb.watch/b4H0nP9aba/
Ma brate, srećno mu bilo, samo odakle im tako debeo obraz da misle da imaju legitimitet da sa 4 odbornika oni uslovljavaju ne jednu, već dvije vlade, i to posle propalog projekta prve Vlade koju su oni uslovljavali da bude takva kakva jeste, ona ode u zaborav, oni i dalje uslovljavaju i delegiraju ni da je 51% glasova njihovih, užas.
I to još se Dritanga "žrtvuje" da bude Premijer, posle fijaska sa prvom Vladom kojoj je on bio potpredsjednik, a koju je u zadnje vrijeme tako slatko pljuva'.
I na sve to ti dodje ona nesretnica i u prevodu kaže da i to šaka jada glasova što su pokupili su odradili na prevaru glasača.
Baš, baš dno dna.
Jeste, sve ovo sam napisa' jer Dritan je Albanac, jel' te.
Izdati izdajnike, nije sramota isto kao ukrasti lopovu, bravo za uru![]()
Neko ođe nešto pogrešno shvata, pitanje je ko.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kako lako našim forumašima Dritko postane Dritanga.
Meni nije bio nikad ni Dritko i Dritanga već samo Amateur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ni srednjoskolac ne bi povjerovao u tu pricu da su pokusali jednu klackalicu i ucjenjivaca(Uru) zamijeniti sa manjinama koje na Milov poziv glasaju sta treba i obaraju vladu.
Aha znaci smetale su im srpsko nacionalno obojene stranke, a albanski i bosnjacki ne?
Sent from my phone
ne mogu naći link do ovog intervjua pa ne znam da li je istina, ili su ovi iz CdMa prenijeli kako im je ćef
https://m.cdm.me/politika/mandic-tvr...-statusu-srba/
Kako piše Politika, pristalice Mandića zahtijevaju da o novoj vladi i statusu Srba u Crnoj Gori napokon počne razgovore sa liderom DPS-a i predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Ukoliko dođe do toga, konstatuje srpski list, biće to njihov prvi razgovor u proteklih 30 godina.
birači DFa zahtijevaju veli
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Status Srba, temeljni ugovor, popis i ostale trice i kučine. Parlamentu je ostalo još dva mjeseca da sredi sudstvo. Ustavni sud ima 7 članova, trenutno broje 5 članova, za bilo kakvu odluku treba minimum 4 člana da glasa isto, još jedan sudija ide u penziju... Ukoliko budu izbori (lokalni u maju) neće biti validni ukoliko bude neke žalbe sa nekog biračkog mjesta. Vrhovno državno tužilaštvo, specijalno državno tužilaštvo... Za sve to treba 49 poslanika, može i 41 ali u VD stanju. Sudstvo je prvi korak, drugi je zakon o porjeklu imovine, pa onda sve ostalo.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Vidim na koga aludiraš, on je za mene bio Dritanga i prije izbora i odma nakon izbora, a i sad je, ako ti je toliko baš dosadno iskopaj postove pa provjeri.
Ništa maliciozno, od milošte i tako ostalo.
Mada, ne znam koliko bi se ti sjetio te pisanije, pošto si aktivan tek od izbora 202-te, kakva koincidencija.
Ukoliko je ovo tačno, kakva god da je lisičina i prodana duša, ovo je jedini ispravan pristup, slušaš šta imaju da kažu oni koji su te glasali, ne ka' npr. Božena "slagali smo vas da nećemo sa DPS-om da bi prošli cenzus" Jelušić i ekipa.
Nego ja mrzim Boženu jer je Albanka.
Last edited by technus; 10-02-22 at 12:33.
Nezavisno od toga sto mislim o Dritanu, bilo bi mi veoma drago da Albanac bude premijer Crne Gore. Vec to bi bio jedan civilizacijski iskorak za Crnu Goru.
Bilo bi jos bolje da je Albanka![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks