Page 11 of 304 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 251 to 275 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Default Vlada Crne Gore, 43. saziv

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    A jbg. Izašao si na izbore sa jednim ključnim obećanjem, prekršio si ga. Sad hoćeš da praviš vladu i vladaš sa četiri poslanika.

Šta ti je odgovor ako ti izađu veliki protesti? Ne, neću vanredne izbore jer... ne volim izbore? Hladno je pa da se ljudi ne smrzavaju u redovima? Ili legendarni SDP izgovor - loša je epidemiološka situacija?

Da nećeš da bacaš suzavac i biješ ljude što traže vanredne izbore? To bi se baš teško objasnilo čak i najzagriženijim "zapadnim partnerima".
    Ako neko ne ispoštuje predizborno obećanja kazna ga sleduje na sledećim izborima. Može da se okuplja i 100k ljudi svaki dan, URA ne mora glasat za skraćenje mandata skupštini jer jbg, nije im dobar tajming za izbore - to je politika. Suzavac i ostala sredstva prinude samo ukoliko protesti postanu nasilni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Ako neko ne ispoštuje predizborno obećanja kazna ga sleduje na sledećim izborima. Može da se okuplja i 100k ljudi svaki dan, URA ne mora glasat za skraćenje mandata skupštini jer jbg, nije im dobar tajming za izbore - to je politika. Suzavac i ostala sredstva prinude samo ukoliko protesti postanu nasilni.
    A, ono, ne mora. Obraz je ne smeta, očigledno.

Ali kilava joj je situacija ako počnu ozbiljni protesti. Dosta je da četiri poslanika manjina, SDP, SD, DPS, bilo koga, kažu - dosta, brate, i mi smo nekakva mrčena opozicija, ajmo na te vanredne izbore.

I SNP i URA mogu ključ u bravu.

3. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

A, ono, ne mora. Obraz je ne smeta, očigledno.

Ali kilava joj je situacija ako počnu ozbiljni protesti. Dosta je da četiri poslanika manjina, SDP, SD, DPS, bilo koga, kažu - dosta, brate, i mi smo nekakva mrčena opozicija, ajmo na te vanredne izbore.

I SNP i URA mogu ključ u bravu.
    Ja ovako vidim situaciju...možda griješim.

Izbori novi ne bi donijeli većinu bez DPSa i DFa, opet bi imali natezanje i mučenje. Kad DPS ostane bez glavnoga koji će se povuči i koji će objaviti da se neće kandidovati na izborima, DPS gubi dooobar komad moći.

Sa sankcijama na stolu vrh DPSa je prihvatio da se povuče, mi sad gledamo izvođenje radova.

U međuvremenu treba institucije izglasati i imati korektnu vladu koja će pripremiti izbore.

Koliko čujem i DF se sprema za promjenu kursa, ukapirali su da nemaju budućnosti ovako. A možda im je to i AV došapnuo.

Izbori tamo sledeće godine u maju, sa predsjedničkim, godinu nakon lokalnih to dođe.

Mislim da u konačnom može sve ovo na dobro da izađe.

Ko da je ovo sve režija, a mi gledamo predstavu.

E da, mislim da je krajnji cilj protesta Demokrata samo bolji rejting pred lokalne koji su za tri mjeseca. Nakon lokalnih svako će biti zadovoljan, sem DPS i DF.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Last edited by kimmi; 10-02-22 at 02:55.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ja ovako vidim situaciju...možda griješim.

Izbori novi ne bi donijeli većinu bez DPSa i DFa, opet bi imali natezanje i mučenje. Kad DPS ostane bez glavnoga koji će se povuči i koji će objaviti da se neće kandidovati na izborima, DPS gubi dooobar komad moći.

Sa sankcijama na stolu vrh DPSa je prihvatio da se povuče, mi sad gledamo izvođenje radova.

U međuvremenu treba institucije izglasati i imati korektnu vladu koja će pripremiti izbore.

Koliko čujem i DF se sprema za promjenu kursa, ukapirali su da nemaju budućnosti ovako. A možda im je to i AV došapnuo.

Izbori tamo sledeće godine u maju, sa predsjedničkim, godinu nakon lokalnih to dođe.

Mislim da u konačnom može sve ovo na dobro da izađe.

Ko da je ovo sve režija, a mi gledamo predstavu.

E da, mislim da je krajnji cilj protesta Demokrata samo bolji rejting pred lokalne koji su za tri mjeseca. Nakon lokalnih svako će biti zadovoljan, sem DPS i DF.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Sve je to šta bi bilo kad bi bilo.

Šapuće se ovo i ono, Milo će da da ostavku, Amerikanci će da uvedu sankcije, Vučić obećao, DF se mijenja.

Ništa, ali apsolutno ništa, od tih preduslova se nije ostvarilo, ali je URA ipak skočila u ključalu vodu. Napravila od gotovine veresiju. Sad URA zavisi od DPS i od Đukanovića i od DF i Mandića - hoće li podržati vladu, hoće li dati ostavke, hoće li ići u proteste.

Od najčistije gotovine je URA napravila veresiju. I neka je napravila, njihova partija, njihovo pravo da izvrše samoubistvo.

Ali ne vidim nikakvog razloga da se vjeruje URA-DPS kombinaciji da godinu dana pripremaju izbore i "oslobađaju institucije". Nego URA fino da sa tom genijalnom idejom izađe pred birače sad, pa ako dobije glasove (a kažeš ništa se promijeniti neće pa će opet biti u ovoj situaciji) neka idu sa DPS i neka im je srećno.

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    629
    Thanked in
    289 Posts

Šta ti je odgovor ako ti izađu veliki protesti? Ne, neću vanredne izbore jer... ne volim izbore? Hladno je pa da se ljudi ne smrzavaju u redovima? Ili legendarni SDP izgovor - loša je epidemiološka situacija?

Da nećeš da bacaš suzavac i biješ ljude što traže vanredne izbore? To bi se baš teško objasnilo čak i najzagriženijim "zapadnim partnerima".
    Odgovor je "kome dosadi", a u CG obično dosadi protestantima. Čak mislim da protesti odlažu izbore, i da od izbora nema ništa dok protesti potpuno ne iščile, jer nema potrebe da se mjeriš sa protivnikom dok je on još svjež i stvara sliku da je "u naletu".

Čemu suzavac? Pa evo organizatori obećavaju mirne i dostojanstvene proteste, a takve je lako ignorisati, i obično se brzo sami od sebe ugase, nestane para, volje i ostalih pretpostavki.

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    E da, mislim da je krajnji cilj protesta Demokrata samo bolji rejting pred lokalne koji su za tri mjeseca.
    Ada no što je.

Nego URA fino da sa tom genijalnom idejom izađe pred birače sad, pa ako dobije glasove (a kažeš ništa se promijeniti neće pa će opet biti u ovoj situaciji) neka idu sa DPS i neka im je srećno.
    Zašto bi URA to sad uradila? Da ostave lufta Zdravkovoj vladi da par mjeseci sa pozicija vlasti burgija, pod jedan. Pod dva, da ide na izbore sad kad su ovi troprstići redom zavapili "izdaja", i da se mjere na izborima dok je taj narativ još glasan? Da u takvoj atmosferi čekaju PG izbore?

Pa oni bi bili klasični indijanci. Ovako imaju prostora za manevar i u Podgorici, a da ne pričam da imaju vrlo komotne rokove na državnom nivou.

Malo ukinu COVID mjere, da se omladina veseli; malo spuste akcize na gorivo; malo padne neko hapšenje zvučno; malo se izglasaju sudske i tužilačke vlasti, potapšu EU i SAD po ramenu, pregovori krenu s mrtve tačke; i slični populistički potezi... Imaju vremena da na tenane prečešljaju svaki potpis bivše vlade, sa akcentom na Spajića i Milatovića, đe se lako može naći neka svinjarija...

S druge strane percepcija moći DPS poraste, svima neđe tinja "vraćaju se", što je jako bitno za dio činaSpla preletačkog biračkog tijela...

S treće strane, vjerovatno računaju da Demokratama i inima mora ponestati para i elana. Protesti koštaju, a trajno uhlebljen kadar ima tendenciju da razmišlja "jeb*te se i vi i protesti", naročito ukoliko ovo gore opisano bude uspješno, pa taj kadar stekne utisak da je trčanje za Demokratama ćorav posao, jer su bivši.

Pragmatično gledano, URA ima svaki razlog da izgura manjinsku vladu, sad kad su zaplivali.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Idu im najmanje 3 Min.
    Pipun dobija jaku funkciju 100%.
    Guzichko nije,a Branka jeste u igri.
    E u ovome se vidi sva Dritanova prevara, i ko je posten to ce da prizna.

Ovde se lelekalo kako ce DF uci u vladu, kako to ne sme da se dozvoli, taj isti Dritan bio jedini politicar u ekspertskoj vladi, odbijali su rekonstrukciju jer su zahtevali eksperte.

I sad, prihvatljiv je DF ali kao skriveni DF uz manjinsku podrsku DPS sa sve ili vecinom politicara u vladi.

Covek je izdao Zdravka Krivokapica i prevario sve svoje birace ali i vaskolik narod u crnoj gori…

Nikakve pritiske sa strane, nikakve zelje za boljom i lepsom zemljom ne priznajem kao opravdanje…jer su to samo izgovori za ovo sto je uradio.

9. The Following 3 Users Say Thank You to zaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

Dobro jutro, koji su zahtjevi sa protesta? I kad je sledeci

f6

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Kad smo kod protesta, svoj doprinos je dao i naš Mooooooomo sa nAAAAAArodom.
    Još da mu neko kaže da se autom ne penje na travnjak.
    Ili ovo možda ideu topic Degenirici.

https://m.cdm.me/politika/zirojevic-...njeg-protesta/
    Tko leti, vrijedi...

12. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nije mu guma izgorjela... Nista onda.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Odgovor je "kome dosadi", a u CG obično dosadi protestantima. Čak mislim da protesti odlažu izbore, i da od izbora nema ništa dok protesti potpuno ne iščile, jer nema potrebe da se mjeriš sa protivnikom dok je on još svjež i stvara sliku da je "u naletu".

Čemu suzavac? Pa evo organizatori obećavaju mirne i dostojanstvene proteste, a takve je lako ignorisati, i obično se brzo sami od sebe ugase, nestane para, volje i ostalih pretpostavki.

Ada no što je.

Zašto bi URA to sad uradila? Da ostave lufta Zdravkovoj vladi da par mjeseci sa pozicija vlasti burgija, pod jedan. Pod dva, da ide na izbore sad kad su ovi troprstići redom zavapili "izdaja", i da se mjere na izborima dok je taj narativ još glasan? Da u takvoj atmosferi čekaju PG izbore?

Pa oni bi bili klasični indijanci. Ovako imaju prostora za manevar i u Podgorici, a da ne pričam da imaju vrlo komotne rokove na državnom nivou.

Malo ukinu COVID mjere, da se omladina veseli; malo spuste akcize na gorivo; malo padne neko hapšenje zvučno; malo se izglasaju sudske i tužilačke vlasti, potapšu EU i SAD po ramenu, pregovori krenu s mrtve tačke; i slični populistički potezi... Imaju vremena da na tenane prečešljaju svaki potpis bivše vlade, sa akcentom na Spajića i Milatovića, đe se lako može naći neka svinjarija...

S druge strane percepcija moći DPS poraste, svima neđe tinja "vraćaju se", što je jako bitno za dio činaSpla preletačkog biračkog tijela...

S treće strane, vjerovatno računaju da Demokratama i inima mora ponestati para i elana. Protesti koštaju, a trajno uhlebljen kadar ima tendenciju da razmišlja "jeb*te se i vi i protesti", naročito ukoliko ovo gore opisano bude uspješno, pa taj kadar stekne utisak da je trčanje za Demokratama ćorav posao, jer su bivši.

Pragmatično gledano, URA ima svaki razlog da izgura manjinsku vladu, sad kad su zaplivali.
    Dakle idemo na Drzavni udar vol. 2

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Slažem se, pragmatično gledano URA sad mora ovo da odradi, isto kao što je Darko Pajović morao kad je krenuo u svoju avangardu.

Samo skrećem pažnju da im je kilava situacija. Zavise od toga da tajne dilove sa DPS i DF ne izdaju ni jedni ni drugi.
    Last edited by SKOJ; 10-02-22 at 08:05.

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...inistar-obmane

Znaju vijesti odakle prijeti opasnost. Postaju polako nivo cdm-a.

17. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Slike sa protesta na profilima organizatora su taman ka slike nevjesti na instagram.
    Onaj koji učestvuje na protestu i "učestvuje" na nevjesti misli da nema fotošopa.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,411
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post

Izgleda da se Mickey vadio pa je mijenjao usvojena dokumenta i promijenjena tvitovao. Majka je sina oduvjek klela za vađenje...

Vijesti su uvijek bile iste, samo im Mickey više nije u milosti. A prema takvima nisu previše nježni.

Samo su se tebi ranije sviđali jer su pljuvali one koji su tebi mrski, a bustovali one koji se tebi sviđaju.
    Tko leti, vrijedi...

20. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

A+A

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Evo i potvrde šta misli DPS iako je ovo tobože stav Sehovića i SD-a probnobalonaša

"S druge strane, iz Socijaldemokrata (SD) su kazali da će podržati i potpisivanje temeljnog ugovora sa SPC, ali da neće dati nijednoj vjerskoj zajednici više prava nego što joj pripada ili više nego nekoj drugoj vjerskoj zajednici.
    Novoizabrani lider te stranke, Damir Šehović, rekao je u ponedjeljak u parlamentu i da će, ako dobiju sve informacije o regionalnoj inicijativi (“Otvoreni Balkan”), biti spremni da razgovaraju o njoj, ali da neće dozvoliti da neko državu gurne u to."

https://www.vijesti.me/v/589541?utm_..._share_counter

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
    Draginja i komite na aparatima
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Jesu li šta slagali? Izvještaj Vlade dje utvrdjuju Platformu se razlikuje od Predloga Platforme i ti i dalje vjeruješ Spajiću? - liči mi to na odnos Mila i njegovih ljubitelja.

Poštujem njega, možda i najviše od ovih političara, ali mu ovo ništa ne treba.. ovo je dps ponašanje.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Eo vele milo ce se povuci ali za.... Isto vele pasce neka hapsenja haha. Ugasi se Dritko lose su ga savjetovali a moga je dobar bit...

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Quote Originally Posted by SweetShiva View Post
    Jesu li šta slagali? Izvještaj Vlade dje utvrdjuju Platformu se razlikuje od Predloga Platforme i ti i dalje vjeruješ Spajiću? - liči mi to na odnos Mila i njegovih ljubitelja.

Poštujem njega, možda i najviše od ovih političara, ali mu ovo ništa ne treba.. ovo je dps ponašanje.

Ništa nisu pogriješili. Samo, udarna vijest prije nekoliko im je bila da Spajić ne poštuje mjere?!

Ima li što URI da se zamjeri? Rade isto što i cdm i slični portali samo imaju drugog favorita.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by irriducibili91 View Post
    Eo vele milo ce se povuci ali za.... Isto vele pasce neka hapsenja haha. Ugasi se Dritko lose su ga savjetovali a moga je dobar bit...
    Biće dobar, kao ambasador neđe, đe ga Mikaš nagradi.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Milojko kontinuirano demonstrira psihopatske sklonosti, a izgleda i da baš voli da bude svakom jelu mirođija.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

27. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Nikad oni nisu ni bili drugi nivo. Samo ih je sukob u interesima okrenuo jedno vrijeme protiv prve famelje. Sada ide stara priča do sljedećih nevolja u raju. Ja sam odavno izbrisao njihovu aplikaciju, ne pratim ih, a cdm bukvalno kliknem jednom u 5 godina.

29. The Following 2 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    321
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    82 Posts

Ništa nisu pogriješili. Samo, udarna vijest prije nekoliko im je bila da Spajić ne poštuje mjere?!

Ima li što URI da se zamjeri? Rade isto što i cdm i slični portali samo imaju drugog favorita.
    Za to se slažem, vodi se kampanja protiv njega jer mu podrška raste a slijede Podgorički izbori. Koliko sam upućen neće ni Milojko ni Jakov biti nosioci liste već traže nekog trećeg za to.

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Kad smo kod protesta, svoj doprinos je dao i naš Mooooooomo sa nAAAAAArodom.
    Još da mu neko kaže da se autom ne penje na travnjak.
    Ili ovo možda ideu topic Degenirici.

https://m.cdm.me/politika/zirojevic-...njeg-protesta/
    U ataru njegovog sela trava je ili za pasu, ili za parking

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Samo čekam nedje udarnu "vijest" na naslovnici, sklandal jer čačka nos.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post

Zamisli, preganjas se luckeom depesovcem godinama i sad se preganjas sa njim defovcem.
    To mu je postcovid.

Samo ne znam koja je dijagnoza vama URAšima.

- Božana Jelušić bez trunke srama kaže, morali smo predizborno reći da ćemo bez DPS, da bi osvojili glasove. Srama bez. Obraz đon, što je ono.

- Onaj brat u Viber grupi maltene kaže - fingirajte kao pregovore, a mi ćemo po svome. Srama bez, al ono baš srama bez.

Jeste da je politika i ona trpi sve, ali neki princip valjda ipak mora da postoji. Ja ne znam, kako iko sa dvije zdrave sive moždane ćelije i centom obraza i osjećajem odgovornosti, vama više glas može dati.

34. The Following 3 Users Say Thank You to Stewie For This Useful Post:

Page 11 of 304 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)