Padoše a majbah ne prodadoše, o proklete gaće zašto ste mi uske
Nula
Suma sumarum, mislim da će izbori brzo i da će nova vlas' biti bez DPS-a i URA-e.
Poraz svih nas je onaj aplauz DPS-a i satelita posle izglasavanja nepovjerenja, bijedno i jadno na sta pojedini ljudi se srozaju za malo para.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kako se i dps emancipovao otkad je u opoziciji. Nekad je glasanje u skupštini dijela vladajuće većine sa opozicijom za dps bila parlamentarna diktatura, a sad je demokratski iskorak.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Istorijski ekonomski pomak u povecanju plata gradjanima, i to osjetno 100-200 eura mjesecno, i obalismo vladu.
Splacine smo, vraci nize plate, ne zasluzujemo mi nista preko 300e i da smo poltroni.
Vatromet samo zbog pada vlade. Nema bolje metafore za preuranjenu ejakulaciju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Плате је лијепо нацртат.Спровести то што си нацртао у дјело је нешто сасвим друго.Заслуге ће брати онај који план спроведе.Као и критике ако га не спроведе.
Никакав економски помак још није направљен.Ефекте можемо видјети тек за годину, када будемо имали завршни рачун буџета.Да видимо како су закрпљени кратери у Буџету које је овај план направио.
Црногорце је одржало црногорско срце.
no što je Maśa Milačić no profesionalni Srbin? žena mu je vedrila i oblačila po vladi. službena kola oboje. čoek koji je na listi bio samo radi Kneževića, inače ne bi gleda ničeg od ovog. i on treba da se zalijeće i bije momka koji jedva ide? da li je to hrabrost?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A zamisli Milacic nekoga da nazove splacinom. Tip nista ni o cemu ne zna, niti ga interesuje. Nije u stanju da doprinese bilo cemu. Nije ni Srbin ni Crnogorac. Sjutra ce se izjasniti kao Albanac iz Skotske ako procjeni da mu je u interesu. Nesposoban za posten posao. Lik koji samo zna da otvara usta i da laze. Prica samo ono sto misli da narod hoce da cuje, mijenja retoriku u pravcu koji trenutno odgovara njegovim licnim finansijskim interesima. On nije podrzavao vladu, on je podrzavao svoju poziciju i poziciju zene koju je preko vlade zaposlio. Zna dobro da cenzus ne moze da predje bez koalicije sa nekim, a sa DF-om je vjerovatno zavrio tako da ce na narednim izborima morati da trazi novu luku za sidrenje.
Last edited by VanjaTheMan; 04-02-22 at 20:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kad su Spajic i Milatovic najavljivali 65-75% turizma iz 2019 i na osnovu toga nacrtali budzet, nema ko ih nije kleo iz DPSa.
Tako da se ja ne brinem za program evropa sad da su oni ostali. Napredak se desava sa vizionarima, a ne sa Konjevicem, Sehovicem, Migom i ostalim dokazanim strucnjacima.
Ali dobro, kao sto rekoh, ovaj narod nije zasluzio bolje plate od 250-300e, tako da se nadam da ce ukinuti Evropu sad.
Cestitke URA, nadam se da ce im obezbijediti jos koji stan, limenku, petlju, kredit za majku.
Ko me lajkuje nikad izdat nećeeeee forumaši miriše proljeće
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Pa ne znam šta je problem onda, pošto je jasno da bilo kakvo petljanje s programom ili kako ođe popularno poturaju seljačku priču "ja bi platu vratio na 300e" će biti kažnjeno sa političkim suicidom.
Ne mogu biti nikako zadovoljan radom vlade koja je jedino to postigla tj. izglasala, liše pitanja crkve ništa nisu uradili da bi mi osjetili benefit, zakonski ili bilo kako.. Sva graja a procesuirano je koliko ovih iz dpsa?
Program će se nastaviti ali ostalo nije smjelo da stane, pa ni godina dana nije nikakvo opravdanje za ovakvo ponašanje partija i pojedinaca iz vlasti..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Više nema građanskih partija. Čestitke Uri.
Što je Konatar imao do sada prijavljeno od imovine? Zanima me transformacija sa saldom u bliskoj budućnosti...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks