U medjuvremenu DF se vratio u Skupstinu Crne Gore da ucestvuje u radu po drugim temama
Inace, koja je fora da je ovim velikim hriscanima vrhunac rasprave da nekog nazovu splacinom? Taj izraz jedino od njih cujem, zbog toga svi znaju da je Martinovic cuo neke unutrasnje glasove a ne da mu je to Konatar rekao koji u zivotu nesto tako nije izjavio niti je dio njegovog rjecnika.
Last edited by Rodion Romanovich; 04-02-22 at 20:10.
Ode DF noćas na procente SD-a. Ko ih bude glasao taj ima sindrom Drage
istina, evo su se vratili u salu
pa to je zbilja katastrofa i nevidjena sramota
U koliko sati je press nove stranke na sceni?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja sam još ranije rekao. Neka vlada ko god oće. Zabolje me. Samo nek ova država ide naprijed i da ovaj mrčeni narod osjeti boljitak. Ali ovo što je URA napravila se ne radi ovako. I nije ga uradila za sveopšte dobro već za svoju guzicu. Da li će nam to donijeti dobro evo ćemo vidjeti ubrzo. Slažem se da se DPS u onakvom obliku više nikad neće vratiti. Ali ko će sve biti pošteđen (najvjerovatnije većina) me tangira itekako.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ima li nastavka vise nocas?
Kako ga uvalise df i snp uri, na kraju vruca krtola njima…
Koliko moze trajat proces nove vlade?
Zamislite bazdi***** koje se zalijece na lika koji je poluinvalid i bi da se tuce sa njim
Podgorica Podgoricanima!
Sve su to porodjajne muke demokratije. Ne brinite nece ponijeti Crnu Goru u Cacak. Ja ne znam sto se pojedinci stresiraju. Samo relaksirano![]()
Oce li mans i ovi po dubini sad da se vrate u nvo sektor konacno?
Podgorica Podgoricanima!
30. августа 2020. га нијесу заспијевали ухљеби ДПС и сателита, ноћас га не заспијевају ухљеби ових других.Прелетачи у паници.Није увјек лако али лијепо ли је живјети од својег рада.
Само и у поразима и у побједама треба бити достојанствен, и прије свега човјек.
Сада је јако битно да се што прије формира нова влада и да се не отаљава много.У року од седам дана треба да се појави мандатар а у року од мјесец да се изабере нова Влада.Све преко тог рока је опасно играње са економијом ове земље, јер неко мора да преуземе одговорност за спровођење ових врло рискантних економских мјера, у које, сигоран сам, нису вјеровали ни они који су овај буџет писали.Ствари се не смију оставити у лимбу, и без одговорности.
Стога иако никад нисам подржавао ову Владу, немам неки претјерани осјећај радости, зато што немам одговор шта иде даље.
п.с.
Уствари имам, мало ме радује што је Чмаки изгубио то мало власти што је имао од септембра мјесеца.
Црногорце је одржало црногорско срце.
A crni Dritko sto god da uradi izgleda ne moze a da ne izda nekoga. Prije dvije godine izdao jedne, sad druge. Kazu jednom prevarant, vazda prevarant.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neko će potez Abazovića i Konatara doživjeti kao pragmatičan, neko kao pametan, neko kao iznuđen... i ne sporim da imaju pravo tako da ga dožive. No, ja imam pravo da ga smatram prevarom i izdajom dijela onih (među njima i mene) koji su ih glasali vjerujući u predizborna obećanja.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks