Ko pominje Šehovića i DPSovce u vladi?
Zašto spinujete?
Nik i BS su bili poželjni da zamijene URA, tako da ne vidim što je paljba sad oko toga. Da su upali zarad liferovanja Ure niko od vas ne bi riječ rekao, nego bi bilo slavlja ovuda.
Premotajte samo postove nakon CT kako neće više uraši ucjenjivat i kako će sve faktor Erdogan da riješi.
A nisu brate.
Ja Mikija i Jakova uopšte ne hejtujem, mislim da je njihova stranka dobra za CG (u smislu da su bolji i kvalitetniji od DFa i Demokrata), samo nije ništa strašno podvući da su dovedeni kao eksperti a ne da prave stranku iz vlade.
A ja brljavim Demokrate baš odavno, jer to zaslužuju svojim sektašenjem, tako da kod mene nema nikakvih tu promjena.
Sjutra da su izbori, naravno da bih priželjkivao većinu bez DPSa i DFa, jer svaka druga većina izaziva i produbljuje nesrećne podjele.
A Zdravko jes prolupao i vuče potpuno nerezonske poteze i ponaša se kao slon u staklarskoj radnji.
Last edited by kimmi; 01-02-22 at 21:25.
Ne govorim konkretno za tebe. Mada si imao izleta. Već generalno. Posebno sami vrh URA-e. Što se tiče "Demohrišćana" sam si govorio kako bi bilo dobro da osnuju partiju. Sad im se to zamjera. Trebao je Zdravko pustiti DF u vladu, kao što će URA izgleda, pa ćemo vidjeti komentare. Nećete da priznate da je ovo što je URA uradila loše pa to ti je. Nema šanse. Nego nalazite razloge zašto je to kao moralo. Ne vidim ni najmanju šansu da neka sledeća vlada bude bolja od ove. Ispašeće da se lakše dogovoriti sa DPS-om i DF-om nego sa Zdravkom. Ko u to vjeruje....
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ljudi,mi nemamo puno izbora.
Ako se dps vrati,tj ako budu o nečemu odlučivali u budućnosti mi se možemo polako selit svi redom,ovo je bila istorijska šansa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ja napisah da je njihova stranka dobra za CG. Ono što im zamjeram što im je preče da osnuju strsnku nego da prihvate da ostanu na tim mjestima i isprate budžet do kraja.
Naročito ako ne bude novih izbora, zašto ne bi bili u vladi u kojoj nema DPSa? Navedi mi logičan razlog.
Ne pada mi na pamet da branim stavove URA, a naročito mi se ne sviđa prepucavanje i bockanje u kom prednjači Konatar.
Onaj Goran Đurović je gospoče za njega.
Ja kolko znam kad se formirala vlada od DFa se tražilo da predlože ljude od struke, a oni predložili četverac sa vrha i tu je nastao problem. Ako budu neki koji su njihovi a nisu njihovi, tipa Sergej i URA, nemam problem sa tim, ko što nisam imao ni nakon 30.08.
Vlada nije imala podršku 20% parlamenta, ako je to nekom normalno evo ne znam.
.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Za mene to nije dovoljno,dok god ne budu odgovarali za poharu drzave.
A i ovi se ne mogu dogovorit kao,no mora posrani dps da podržava manjinsku vladu,kakav poraz za sve one koji su protiv njih.
Ali ajde da vidimo šta su naumili sa ovim,šta drugo možemo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
I sa DPS i sa ovim drugima je potpuno ista stvar. Nazalost ovdje buducnosti nema barem ne sljedecih 5 godina. Ko to prije shvati tome bolje. Nas najveci problem sto biramo ozmedju dva ekstrema. Gradjanska opcija je na 5% sa tendencijom pada nazalost.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Nemojte da odustajete jer je tekst dugačak.
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...rodice-5104673
Greote.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Wtf..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
„СРЕШЋЕМО СЕ ЈА И КОПРИВИЦА. ИАКО ЈЕ ДОБАР ПОЛИТИЧАР И ПРАВНИК, КОПРИВИЦА НЕМА ФИЗИЧКУ СПРЕМНОСТ“ ... plačem kakva uvreda ...
![]()
deuscroix
Ja plačem što sam morao ovo da pročitam do kraja
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Šta je njima preče možemo samo da nagađamo. Nemaš pojma da li im je išta nuđeno. Najvjerovatnije i nije. Već se URA dogovarala i pregovarala sa nekim drugim strukturama njima iza leđa.
To da vlada nije imala podršku vam je odgovaralo dok "ste" imali nekog interesa. Vlada je imala toliku podršku od samog početka. Ali kad vam više nije odgovarala Daj da kažemo da to više ne može tako i da pregovaramo sa onima koje smo do juče krivili za sve loše u Crnoj Gori. Nebuloze. Razumijem ja subjektivnost ali treba biti realan.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Srpski ekstremisti spremali napad na Draginju Vuksanović-Stanković
https://www.antenam.net/politika/232...ovic-stankovic
Nece se sigurno spremati za napad na smeće u koritu Ribnice, Gorice, Ljubovica i Ćemovskog polja. Draginju je lakše izgleda napasti.
γνῶθι σαὐτόν
Svakakvih nas ima....
https://www.vijesti.me/v/588323?utm_..._share_counter
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Episkopi SPC očekuju da se "pobjednici sa prošlih izbora" dogovore
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ovore-vanredne
Crna Gora građanska država ? Valjda, aloo ?
Vjerska ili politička organizacija ? Proksi ? Dodajte šta sve može biti...
Nisu svi građani Crne Gore SPC, ima i CPC kad su pravoslavci u pitanju, a tu su i katolici, muslimani, jevreji, ateisti itd...
Ovo i ovoliko miješanje je skandalozno za jednu državu koja ide prema EU.
Ugroženi građani reaguju...![]()
Love, peace and respect.
Znači Amerikanci rekli ne smije DF u vladu, a episkopi rekli ne smije DPS u vladu. Što će sad crni Dritan![]()
Koga poslusati, Ameriku ili SPC.Mislim, normalni covjek bi znao, samo Abazovic mi se ne cini bistrim
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Andrej Milovic, novi clan TS
Zdravko Begovic, predsjednik Advokatske komoreDa je išta od optužbi bilo tačno, ja ne bih mogao nastaviti da radim kao advokatski pripravnik kod drugog advokata, a potom i kao advokat registrovan u Advokatskoj komori Crne Gore.
Zasto se Andrej izvinjavao, ako nista lose nije uradio?“Tada je on priznao grešku, izvinio se, pa smo uzeli u obzir da je mladi kolega napravio propust, zbog čega smo odlučili da ga disciplinski ne gonimo”,
Show must go on
https://www.vijesti.me/v/588397?utm_..._share_counter
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Nije valjda neko povjerovao da je apsolutna istina da jedna strana kaže da je druga strana uprskala nešto, a druga strana kaže da je spašavala bolesne djevojčice od zle prve strane, pa sve to uz božju pomoć? Evo i da nije istina da je pred Begovićem priznao šta je radio nego samo pred poslodavcima i sve da su ga ovi gonili i disciplinski pred komorom i krivično pred sudom, to što im je on usmeno priznao ne znači ništa. Ali i dalje ima obraza da za novine izjavi šta je izjavio. Koliko advokata znate da nisu smradovi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Smrad je malo teska rijec. Ja sam znao nekoliko advokata koji su bili korektni i dragi ljudi. Radi se o starijoj generaciji. Ove mladje slabo znam. Andrej je vjerovatno napravio propust. To sto se predstavio kao neka vrsta Robin Huda i da je to radio iz humanih razloga nije opravdanje za krsenje profesionalnog kodeksa. Raditi protiv klijenta advokatske kancelarije u kojoj ste pripravnik, koristeci insajderske informacije iz te kancelarije je ozbiljan propust. U motive zasto je to uradio ne bih ulazio. Da li je to uradio zbog animoziteta prema klijentu te advokatske kancelarije, ili zbog sazaljena prema suprotnoj strani u sporu je nebitno (s aspekta postovanja profesionalnog kodeksa). Advokatska komora mu je vjerovatno progledala kroz prste zbog mladosti. S njegove strane nije bas lijepo da sad tvrdi da nista lose nije napravio. Mislim, ako postoji mejl u kojem se on izvinjava i priznaje gresku, ako predsjednik Advokatske komore kaze da se Andrej izvinio, kako sad moze da kaze da nista od optuzbi protiv njega nije tacno? Tu se moze reci da nesto smrdi.
Pa je li poslao mail u kojem se izvinjava ili se uživo izvinio pa nema pisanog traga? Jer mi je suludo da se hvali kako ništa nije uradio i da se busa u svoja znalačka tada pripravnička advokatska prsa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks