Page 36 of 574 FirstFirst ... 263233343536373839404686136536 ... LastLast
Results 876 to 900 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A sta ocekujes od DPS sa facebooka. Neku orginalnu ideju.
    Zato smo ovdje dje jesmo. Pa fckin Dajko je osvjezenje sa kampanjom za njih.
    Nisu bili na litijama, nisu ih organizovali, ne znaju sta se i kako uradilo.
    Pa misle da je dovoljno da poneses krst od 2 metra i da je to to.
    Zato i pomenuh onog nosaca letaka iz SPO, kojeg danas prodajemo kao osnivaca Pokreta Otpor.
    Ista matrica i spoznaja sta se desavalo

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Demokrate su mu sada splačine, ali zato mu je DF najjači na svijetu...

kuku meni
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Demokrate su mu sada splačine, ali zato mu je DF najjači na svijetu...

kuku meni
    Kome? Tebi?
    Ne bi me iznenadilo. Samo da vidimo koju ce dvometrica zastavu da izvuce za ovaj krug

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Kome? Tebi?
    Ne bi me iznenadilo. Samo da vidimo koju ce dvometrica zastavu da izvuce za ovaj krug

Sačekaj malo, to je trebao SKOJ da napiše. Nisi fer prema njemu da mu uzimaš posao...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6,172
    Thanks Thanks Received 
    6,723
    Thanked in
    3,210 Posts

Kad se nasi sastanu sa bilo kim iz Evrope ima li ista drugo da se kaze ili obavijesti bez Crna Gora je posvecena evropskim integracijama. Znaci svaki drugi dan po vijestima isti naslov, isti clanak. Nema veze ko se sa kim sastaje. Pricaju li ovi ljudi iocemu novom? Ili nonstop mlate jednu te istu praznu slamu?

Dje cemo se danas slikat? Ajmo prosetat do Crne Gore malo. Imamo li o cemu novo prozborit? A okle, vazda volim Boku vidjet.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,172
    Thanks Thanks Received 
    6,723
    Thanked in
    3,210 Posts

Znaci ipak nije bilo do nasih strucnjaka no do sajber napada.

UZROK SAJBER NAPAD
    "Vladin server juče usporeno funkcionisao, od jutros potpuno stabilizovan"

https://www.vijesti.me/v/588120?utm_..._share_counter
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    3,596
    Thanks Thanks Received 
    6,855
    Thanked in
    3,587 Posts

Svi ti vladini serveri su nenormalna truba od kad postoje.

Da ne pominjem kolicinu 'malware'-a i ostalihj gluposti koje postoje po stranicama razno-raznih ministarstava...

Bukvalno ne moze otvorit' pola stranica ako ti je recimo 'MalwareBytes' upaljen jer ih blokira, zbog sigurnosti.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

9. The Following User Says Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,705
    Thanks Thanks Received 
    6,017
    Thanked in
    2,295 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Da pojasnim ovo....

Nakon Cetinja je došlo do zaokreta u marketingu, javnim nastupima i priči od strane Demokrata.

Šta se desilo, ne znamo, ali odmah nakon Cetinja su krenuli frontalni napadi na Dritana. Počeli su i tada da pominju izdaju, ako se više bilo ko sjeća tih saopštenja itd.

To smo svi primijetili i možete skrolovati postova od tada.

Mogu samo da nagađam, ali moja pretpostavka je da je Boris Bogdanović procijenio da je crkva veoma popularna, da DF gubi snagu i rejting i da im je politički oportuno da skrenu sa retorikom ka tom biračkom tijelu, nego da se femkaju neđe po sredini zarad eventualnog skupljanja biračkog tijela DPSa.

Na stranu sva saopštenja i oštrija retorika koja preovlađuje, na stranu nastupi visokih funkcionera đe u stilu SNSa viču na narod po studiju i ne daju im do riječi da dođu, evo pogledajte im samo proteste.

Idu ruku pod ruku sa Milačom, nosaju se krstom od 2 ipo metra, puštaju sa razglasa Ne damo svetinje i organizuju polazak ispred hrama.

Ako je to vama građanski centar, kakvim ih neki žele predstaviti, onda može biti da sam stvarno zabudalio.

Eto to je sva suština, mislio sam da to svi vide i shvataju, ali evo da približim.

Da dodam, Milojko i Jakov su, stavovima i ponašanjem prije svega, neuporedivo bliže centru od Demokrata od septembra na ovamo, dok su se Demokrate po meni potpuno pogubile zbog smjernica u politici koji im diktira Boris Bogdanović.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Desilo se to da su viđeli da je dps gotov i zvanično...

Znaju da će, za razliku od mišljenja koje vlada na forumu, Zapad podržati svaku demokratski izabranu Vladu (sarađuju sa Vučićem godinama)...

Imajući to u vidu, ukazao im se potpuno jasan cilj, a to je da postanu najjača partija u vlasti (sadašnjoj i budućoj)...

S tim što oni ne žele vlast u kojoj će ih Ura ucjenjivati za svaku sitnicu, žele da vladaju kao što je dps u prethodno 30 godina, te je uništenje Ure prvi korak ka navednom cilju...

Diletanti iz Ure, koji očigledno ni sami ne znaju kako su postali vlast, su ih samouništenjem taj prvi korak častili... Umjesto da se približe onima sa kojima se mogla ostvariti saradnja (Demohrišćani), i graditi bolja CG, oni su najžešće udarili na iste... Valjda ne kontaju da stranje sa kojima ratuju imaju prilično čvrsto glasačko tijelo, dok se njima na svaki novi tvit Jo i kompanije, ospe po 100inak ljudi (koji su ostali nakon inicijalne prodaje)...

Sent using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Desilo se to da su viđeli da je dps gotov i zvanično...

Znaju da će, za razliku od mišljenja koje vlada na forumu, Zapad podržati svaku demokratski izabranu Vladu (sarađuju sa Vučićem godinama)...

Imajući to u vidu, ukazao im se potpuno jasan cilj, a to je da postanu najjača partija u vlasti (sadašnjoj i budućoj)...

S tim što oni ne žele vlast u kojoj će ih Ura ucjenjivati za svaku sitnicu, žele da vladaju kao što je dps u prethodno 30 godina, te je uništenje Ure prvi korak ka navednom cilju...

Diletanti iz Ure, koji očigledno ni sami ne znaju kako su postali vlast, su ih samouništenjem taj prvi korak častili... Umjesto da se približe onima sa kojima se mogla ostvariti saradnja (Demohrišćani), i graditi bolja CG, oni su najžešće udarili na iste... Valjda ne kontaju da stranje sa kojima ratuju imaju prilično čvrsto glasačko tijelo, dok se njima na svaki novi tvit Jo i kompanije, ospe po 100inak ljudi (koji su ostali nakon inicijalne prodaje)...

Sent using Tapatalk
    Da, ali su stvari između Mikija, Jakova i URA funkcionisale ekstra do Cetinja. Nakon Cetinja su Demokrate uspjele da tu ekipu oko DH usmjere kontra URI, kako su to uspjeli dunno, moguće da je i Zdravko kao slijepac koji ne vidi dalje od crkve (a Demokate su odjednom postali najžešči zaštitnici crkve), tu najviše pomogao.

Ukratko, htjeli su da liferuju URA i ovi su povukli prvi potez. To ti je to.

Evo sad su, ako povjerujemo glasinama, uprli na Demokrate da uđu u vladu, ali izgleda oni neće jer kontaju da im dizanje buke oko pada vlade najviše politički odgovara (rejting).

Ja sam pozitivno iznenađen sa ovih 7.8% neposredno nakon ove zaglušujuće buke oko "izdaje". Pokazuju žilavost i to mi se sviđa.

Što ako ova vlada bude ličila na nešto, ako bude ajde 3/4 solidnih ministara, za razliku od ove đe je pola za bačit?

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Da, ali su stvari između Mikija, Jakova i URA funkcionisale ekstra do Cetinja. Nakon Cetinja su Demokrate uspjele da tu ekipu oko DH usmjere kontra URI, kako su to uspjeli dunno, moguće da je i Zdravko kao slijepac koji ne vidi dalje od crkve (a Demokate su odjednom postali najžešči zaštitnici crkve), tu najviše pomogao.

Evo sad su, ako povjerujemo glasinama, uprli na Demokrate da uđu u vladu, ali izgleda oni neće jer kontaju da im dizanje buke oko pada vlade najviše politički odgovara (rejting).

Ja sam pozitivno iznenađen sa ovih 7.8% neposredno nakon ove zaglušujuće buke oko "izdaje". Pokazuju žilavost i to mi se sviđa.

Što ako ova vlada bude ličila na nešto, ako bude ajde 3/4 solidnih ministara, za razliku od ove đe je pola za bačit?

Čisto radi hronologije, prve najave oko blokiranja procesa pridruživanja su najavljeni u julu, probalo je da se pegla, ali poslije septembra sve je definitivno otišlo u ...

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,749
    Thanked in
    3,886 Posts

Ne bih ja ni Spajića ni Milatovića izuzeo iz Zdravkovog načina razmišljanja i shvatanja prioriteta, ipak su i oni vijećali o policijskim akcijama, iako nemaju nadležnost za takve stvari. Taj primjer dovoljno pokazuje koliko vode računa o podjeli dužnosti kad se radi o stvarima koje su njima lično bliske.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

14. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Koliko čovjek treba da bude lud pa da forsira priču o manjiskoj vladi i očekuje da tu fiks ideju sprovede u djelo ... Hitler je isto forsirao manjisku vladu dje je god okupirao ali to je valjda ispričana priča kako ne treba raditi ... sami naziv je glupost da bi ga normalni ljudi uopšte razmatrali ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26,669
    Thanks Thanks Received 
    8,508
    Thanked in
    4,193 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Čisto radi hronologije, prve najave oko blokiranja procesa pridruživanja su najavljeni u julu, probalo je da se pegla, ali poslije septembra sve je definitivno otišlo u ...

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Ma da. URA sve ovo radi samo i isključivo zbog procesa pridruživanja.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

17. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Ne može ovakav proces da nosi jedna mala partija kakva je Ura. Ipak je oko stvar za ozbiljnije igrače. Pokazao je to ovaj 15-odnevni period gdje se nisu nikako snašli. Ne mogu da se sjetim je li Ura kada organizovala kakve proteste, možemo mislit na što bi to ličilo.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Ne može ovakav proces da nosi jedna mala partija kakva je Ura. Ipak je oko stvar za ozbiljnije igrače. Pokazao je to ovaj 15-odnevni period gdje se nisu nikako snašli. Ne mogu da se sjetim je li Ura kada organizovala kakve proteste, možemo mislit na što bi to ličilo.
    Da li organizacija protesta po tebi predstavlja ozbiljnog igrača?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,344
    Thanks Thanks Received 
    5,933
    Thanked in
    3,443 Posts

Ura ima stare savjetnike koji vrhunski igraju sah

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Da li organizacija protesta po tebi predstavlja ozbiljnog igrača?
    Nije svrha mog pitanja to. Protesti su samo jedan dio aktivnosti partija ili društva koji ima obično kratkotrajan interval realizacije. Nego govorim o tome iz razloga što Ura postoji makar 6-7 godina a vidimo da neku realnu političku snagu ima samo u Podgorici, a po broju poslanika su na blizu dna ljestvice.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by green box View Post
    Nije svrha mog pitanja to. Protesti su samo jedan dio aktivnosti partija ili društva koji ima obično kratkotrajan interval realizacije. Nego govorim o tome iz razloga što Ura postoji makar 6-7 godina a vidimo da neku realnu političku snagu ima samo u Podgorici, a po broju poslanika su na blizu dna ljestvice.
    Razumio sam ja svrhu tvog pisanja, samo bih ti dodao da je recimo jedan Pipun pokazao u ovo 10 dana veće kapacitete demokratije jelte, nego ti veliki igrači na koje potenciraš..
    Ako im je vrhunac protesta ne damo svetinje part 2, e onda su pokazali da su baš veliki igrači i da imaju ogromne kapacitete posebno za napredak u Eu (a i napredak uopšte)..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Razumio sam ja svrhu tvog pisanja, samo bih ti dodao da je recimo jedan Pipun pokazao u ovo 10 dana veće kapacitete demokratije jelte, nego ti veliki igrači na koje potenciraš..
    Ako im je vrhunac protesta ne damo svetinje part 2, e onda su pokazali da su baš veliki igrači i da imaju ogromne kapacitete posebno za napredak u Eu (a i napredak uopšte)..
    Ne znam misliš li na Demokrate?

Nisam ispratio za Kneževića, čini mi se da je njegova aktivnost sad bazirana na neke skečeve, čisto eto da ga neko prenese dok mu ekipa iz DF-a tihuje.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

pa Demokrate su stale iza protesta. i onda koriste Crkvu da bi brojnost bila veća. početak od Hrama, korišćenje vrlo slične terminologije koje je koristila MCP za vrijeme litija. mislim da je zbog tih stvari i reagovao Joanikije. da ne pričamo o tome da ljudi ne umiju protest organizovat
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Milo veli da će sve podržat samo da se vrati banana u volijeve hangare ...
    deuscroix

26. The Following User Says Thank You to night_silence For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Vidio sam slike sa tih protesta, to je izgledalo masovno. E sad, koriste li oni neke fore, imaju li za to kakve amine, ne znam. Niti me nešto sad to interesuje. Nego ne mogu da dokučim kako jedna mala partija misli da ovo sve ostvari a nema ni snagu ni izborni legitimitet. Sa organizacionog aspekta, to je nemoguća misija. Istina, mogu se oslanjati na snagu potpisnika memoranduma ali da se ne zezamo, moć tih struktura je veoma mala.

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    39 Posts

kimmi, znaci ne smeta ti vlada sa Nikom, Sehovicem i onim splacinama iz DPS-a?

Jos se Milo zajebava a Abazovic eo pola godine prica o njegovom odlasku?

Thanks Thanks Given 
    26,669
    Thanks Thanks Received 
    8,508
    Thanked in
    4,193 Posts

Odjednom su urašima najveći neprijatelji postali Demokrate i ekipa oko Zdravka. Ove druge ne pominju.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Zato što su drugi novi prijatelji.

Page 36 of 574 FirstFirst ... 263233343536373839404686136536 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)