Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
Desilo se to da su viđeli da je dps gotov i zvanično...

Znaju da će, za razliku od mišljenja koje vlada na forumu, Zapad podržati svaku demokratski izabranu Vladu (sarađuju sa Vučićem godinama)...

Imajući to u vidu, ukazao im se potpuno jasan cilj, a to je da postanu najjača partija u vlasti (sadašnjoj i budućoj)...

S tim što oni ne žele vlast u kojoj će ih Ura ucjenjivati za svaku sitnicu, žele da vladaju kao što je dps u prethodno 30 godina, te je uništenje Ure prvi korak ka navednom cilju...

Diletanti iz Ure, koji očigledno ni sami ne znaju kako su postali vlast, su ih samouništenjem taj prvi korak častili... Umjesto da se približe onima sa kojima se mogla ostvariti saradnja (Demohrišćani), i graditi bolja CG, oni su najžešće udarili na iste... Valjda ne kontaju da stranje sa kojima ratuju imaju prilično čvrsto glasačko tijelo, dok se njima na svaki novi tvit Jo i kompanije, ospe po 100inak ljudi (koji su ostali nakon inicijalne prodaje)...

Sent using Tapatalk
Da, ali su stvari između Mikija, Jakova i URA funkcionisale ekstra do Cetinja. Nakon Cetinja su Demokrate uspjele da tu ekipu oko DH usmjere kontra URI, kako su to uspjeli dunno, moguće da je i Zdravko kao slijepac koji ne vidi dalje od crkve (a Demokate su odjednom postali najžešči zaštitnici crkve), tu najviše pomogao.

Ukratko, htjeli su da liferuju URA i ovi su povukli prvi potez. To ti je to.

Evo sad su, ako povjerujemo glasinama, uprli na Demokrate da uđu u vladu, ali izgleda oni neće jer kontaju da im dizanje buke oko pada vlade najviše politički odgovara (rejting).

Ja sam pozitivno iznenađen sa ovih 7.8% neposredno nakon ove zaglušujuće buke oko "izdaje". Pokazuju žilavost i to mi se sviđa.

Što ako ova vlada bude ličila na nešto, ako bude ajde 3/4 solidnih ministara, za razliku od ove đe je pola za bačit?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk