Veci je problem,makar za mene, sto je :
"Takođe, 2017. godine izabran je u politički savjet Nove srpske demokratije tijelo koje se bavi ideološkim pitanjima"
Nego sto je svestenik SPC
Niti ce se baviti filozofijom,dostojevskim,bogoslovijom vec zasigurno veljebaljezganjem-srbovanjem,kako i dolikuje istaknutim velikasima te politicke postrojbe u bilo kojoj formaciji.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Tako je.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Konstantno uporedjujes neuporedive stvari i o pravnim stvarima znas koliko i moja mrtva baba. Uporedjujes naciju i djelatnost ne praveci nikakvu razliku izmedju njih. Ne znas sta je diskriminacoja a sta je sukob interesa. I pored takvog neznanja mislis da si kompetentan faktor da prosudis da li je pravac rezonovanja Udruzenja PRAVNIKA ispravan?
Ovo je vrhunac Dunning-Kruger efekta.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Za nekoga ko je izjavio "Ne radi se o diskriminaciji nego o separaciji drzave i crkve. Drzava u kojoj se svestenstvo dovodi u poziciju da donosi odluke nije korak ka gradjanskoj drzavi nego uvod u teokratiju." mnogo se bukaš.
Objasni mi opet kako svešteno lice ne smije biti izabrano za poslanika. Inače, birani su za poslanike Evropskog parlamenta. Ili, možda, opet obrazloži kako poslanici ne donose odluke.
EU teokratija![]()
Da, ja se bukam, a ti bez trunke znanja, potpuno samouvjereno pises gluposti koje nemaju veze sa mozgom. Ni elementarne stvari ne znas. Ali nije to najgore. Najgore je sto se ne trudis da to ispravis. Ne trudis se da naucis nesto iz gresaka i da usvojis znanje koje se ne poklapa sa tvojim predrasudama baziranim na neznanju. Draza ti je dogma.
Objasnjeno ti je dva puta a opet si nekako uspio to pogresno da shvatis, preneses i jos da mi pripises rijeci koje nisam izgovorio.
Tvoja nesposobnost nema granica.
Ovo je napisao i sakrio se iza udruzenja stari kadar.
Bivsi ministar energerike dok smo svercovali gorivo preko jezera
Bivsi sekretar sekretarijata za razvoj u vrijeme kada su iz USA i EU sipali pare da se Djukanovic odvoji od Milosevica.
Bivsi ministar za razvoj malih i srednjih preduzeca dok je EU pokusavala da podigne ekonomiju CG i preusmjeravao pare na podobne
Rankov savjetnik i sef kabineta
Clan DRI dok su se pljackala i prodavala drzavna preduzeca oko sticanja nezavisnosti.
Evo ja cu da ti kazem, ako se ovo udruzenje javi, da to najmanje veze sa pravom ima i bukvalo je SDP politicka izjava
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
To je vec druga prica. Nisam rekao da je bezazlen, niti da ga treba dozvoliti.
Ali ajde da kazemo da ne valja, da nam ne odgovara takva odluka.
Nema potrebe da se pozivamo na budalastine koje izgovara Radulovic krijuci se iza udruzenja.
Ja se ne slazem jer nema sta da svjesteno lice trazi tamo, posebno dio DNP.
A ne da izmisljam nekakve budalastime, da bi kao ispalo nije da ga mrzim jer je srbin nego zakon....
Glupost. Zato smo tu dje jesmo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Naravno da je član NSD-a.
Ali lijep način da se kaže hvala što niste glasali za smjenu Bratićke, braćo i sestre iz DF-a evo ustoličićemo vladiku prirodno matetičkog.
Trebali su ga za dekana medicinskog fakulteta stavit. Imao je korisnih savjeta za koronu i kašiku i pričešće. Dobro bi se snašao sigurno.
Biskupima kotorskom i barskom da damo da budu u odbor brodarskih kompanija, a reisu ćemo dat skijališta.
A u bogosloviju. A jebiga, NEDAMOSVETINJE tamo ništa.
Last edited by hercules; 15-01-22 at 18:31.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Obavještenja o infrakcijama su jedine privatne poruke koje dobijam od bilo koga. Odma se neka toplina osjeti.
Bilo bi dobro da vlada može da dobija infrakcije. I poslanici. Pa poslije određenog broja poena smjena.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja mislim da je mnogo važnije da razgovaramo o tome zašto nam već decenijama partije i samo partije kadriraju na Univerzitetu, nego o tome je li problem što je član UO crkveno lice. Ču mene decenijama, vjerovatno je tako od nastanka Univerziteta, nego je samo razlika što sada imamo više partija.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Neshto razmishljam,zamishljam...Pipun bi bio ljepshi kao pop...
...
Više mu priliči da bude komesar.
Politički, sa sve šmajserom za dezertere..
Ne prašta se kad si neposlušan, na najgori mogući način.. Mogli su da se trse svih onih kadrova koji nit mirišu nit smrde, kao i da podmlade službu a tako u kranjem generišu radna mjesta.. Drugim riječima, napravili bi temelj za borbu protiv kriminala kao nikad ranije..
Prije nego što uđemo u polemiku da bi Batistutu trebalo smijeniti jer nije aminovao bezbjedonosnu procjenu ustoličenja (kao glavnog razloga što je čitavo ministarstvo uzeto na zub) podsjetiću da i dan danas nije razjašnjeno šta će pojedini likovi koji niti imaju znanja a ni bezbjedonosni klirens a bili su u ulozi aktivnih savetnika u pomenutoj noći; dalje postojalo je evidentno kršenje nadležnosti Premijera, ministarke odbrane kao i direktora ANB-a koji su neustavno preuzeli komandovanje i u krajnjem obavljanje policijskih poslova.. A što je najgore, obećano obrazloženje se svelo na puku izjavu u novinama i zaključak koji je imao samo za cilj da ministra i direktora policije predstave kao krivce a saznajući naknadno detalje, ispada da su daleko od toga..
Da ponovim, ne prašta se ako se ne uklapaš u klimogavce..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
I dalje se pitam odakle Sekulovic uopste tamo. Neostrascenima je valjda jasno da je Sekulovic najbolji medju ministrima.
DPS ga ne voli jer je sposoban, a DPS glasaci ga ne vole zato sto ih je DPS ubijedio da je litijas, a nije.
DF ga ne voli jer im je uzeo fotelju koju su oni htjeli, a DF glasaci ga ne vole jer im je DF tako rekao.
Nije samo to, evo izgleda i Katana je to juče indirektno potvrdio, da postoji manjak saradnje između policije i ANB-a.. Sad koliko je to vjerovatno i od koga dolazi nije toliko da se čovjek zapita koliko je bitan momenat u kome dolazi ta tvrdnja..
Profo je zaj*ban igrač ali u nekim stvarima je previše tvrdoglav dok na drugoj strani toleriše par ekselans glupiranje pojedinih resora..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Katani ne bih vjerovao da kaže da na istoku sunce izlazi.
Opštepoznata je činjenica da je ZK nezadovoljan radom nekoliko ministara, ali nema nikakve šanse da se zamijene dok god DF luduje. Mislim da je pametno što Zdravko ne priča javno o tome jer bi njihov rad tek bio nikakav da se zna da im je glava na panju.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks