Page 1028 of 1249 FirstFirst ... 285289289781018102410251026102710281029103010311032103810781128 ... LastLast
Results 25,676 to 25,700 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,190
    Thanked in
    473 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Mislim da im je potpuno pogrešan pravac rezonovanja. Da kažu - previše je sveštenika, prejak je uticaj SPC u odnosu na druge religiozne zajednice - to bi imalo smisla i mogla bi se voditi diskusija.

Ovo što oni pričaju - da svešteno lice, pri tom doktor nauka, ne smije biti u odboru UCG zato što je svešteno lice je potpuni idiotizam. I niko ih neće shvatiti ozbiljno u Evropi punoj univerziteta na kojima su sveštena lica profesori, dekani i rektori.
    Veci je problem,makar za mene, sto je :

"Takođe, 2017. godine izabran je u politički savjet Nove srpske demokratije tijelo koje se bavi ideološkim pitanjima"

Nego sto je svestenik SPC
    Niti ce se baviti filozofijom,dostojevskim,bogoslovijom vec zasigurno veljebaljezganjem-srbovanjem,kako i dolikuje istaknutim velikasima te politicke postrojbe u bilo kojoj formaciji.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

2. The Following 3 Users Say Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post

"Takođe, 2017. godine izabran je u politički savjet Nove srpske demokratije tijelo koje se bavi ideološkim pitanjima"

Niti ce se baviti filozofijom,dostojevskim,bogoslovijom vec zasigurno veljebaljezganjem-srbovanjem,kako i dolikuje istaknutim velikasima te politicke postrojbe u bilo kojoj formaciji.

I to je realan prigovor.

Thanks Thanks Given 
    26,226
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Tako je.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Mislim da im je potpuno pogrešan pravac rezonovanja.
    Konstantno uporedjujes neuporedive stvari i o pravnim stvarima znas koliko i moja mrtva baba. Uporedjujes naciju i djelatnost ne praveci nikakvu razliku izmedju njih. Ne znas sta je diskriminacoja a sta je sukob interesa. I pored takvog neznanja mislis da si kompetentan faktor da prosudis da li je pravac rezonovanja Udruzenja PRAVNIKA ispravan?

Ovo je vrhunac Dunning-Kruger efekta.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Konstantno uporedjujes neuporedive stvari i o pravnim stvarima znas koliko i moja mrtva baba. Uporedjujes naciju i djelatnost ne praveci nikakvu razliku izmedju njih. Ne znas sta je diskriminacoja a sta je sukob interesa. I pored takvog neznanja mislis da si kompetentan faktor da prosudis da li je pravac rezonovanja Udruzenja PRAVNIKA ispravan?

Za nekoga ko je izjavio "Ne radi se o diskriminaciji nego o separaciji drzave i crkve. Drzava u kojoj se svestenstvo dovodi u poziciju da donosi odluke nije korak ka gradjanskoj drzavi nego uvod u teokratiju." mnogo se bukaš.

Objasni mi opet kako svešteno lice ne smije biti izabrano za poslanika. Inače, birani su za poslanike Evropskog parlamenta. Ili, možda, opet obrazloži kako poslanici ne donose odluke.

EU teokratija

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

То није проблем.

То је основ за његово разрешење уколико је и даље у политичком савјету НСД.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

mnogo se bukaš.
    Da, ja se bukam, a ti bez trunke znanja, potpuno samouvjereno pises gluposti koje nemaju veze sa mozgom. Ni elementarne stvari ne znas. Ali nije to najgore. Najgore je sto se ne trudis da to ispravis. Ne trudis se da naucis nesto iz gresaka i da usvojis znanje koje se ne poklapa sa tvojim predrasudama baziranim na neznanju. Draza ti je dogma.

Objasni mi opet
    Objasnjeno ti je dva puta a opet si nekako uspio to pogresno da shvatis, preneses i jos da mi pripises rijeci koje nisam izgovorio.

Tvoja nesposobnost nema granica.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Klmislis da si kompetentan faktor da prosudis da li je pravac rezonovanja Udruzenja PRAVNIKA ispravan?

Ovo je napisao i sakrio se iza udruzenja stari kadar.
    Bivsi ministar energerike dok smo svercovali gorivo preko jezera
    Bivsi sekretar sekretarijata za razvoj u vrijeme kada su iz USA i EU sipali pare da se Djukanovic odvoji od Milosevica.
    Bivsi ministar za razvoj malih i srednjih preduzeca dok je EU pokusavala da podigne ekonomiju CG i preusmjeravao pare na podobne
    Rankov savjetnik i sef kabineta
    Clan DRI dok su se pljackala i prodavala drzavna preduzeca oko sticanja nezavisnosti.

Evo ja cu da ti kazem, ako se ovo udruzenje javi, da to najmanje veze sa pravom ima i bukvalo je SDP politicka izjava

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ovo je napisao i sakrio se iza udruzenja stari kadar.
    Bivsi ministar energerike dok smo svercovali gorivo preko jezera
    Bivsi sekretar sekretarijata za razvoj u vrijeme kada su iz USA i EU sipali pare da se Djukanovic odvoji od Milosevica.
    Bivsi ministar za razvoj malih i srednjih preduzeca dok je EU pokusavala da podigne ekonomiju CG i preusmjeravao pare na podobne
    Rankov savjetnik i sef kabineta
    Clan DRI dok su se pljackala i prodavala drzavna preduzeca oko sticanja nezavisnosti.

Evo ja cu da ti kazem, ako se ovo udruzenje javi, da to najmanje veze sa pravom ima i bukvalo je SDP politicka izjava

Немој тако ђоном Хел.

Може то и њежније...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Svidjalo se tebi ili ne, itekako ima veze. Ova vlast je ionako previse bliska srpskoj pravoslavnoj crkvi da bi ovakvi potezi mogli da se ignorisu i percipiraju kao slucajni i bezazleni. Ovo se ne desava u ni vakuumu ni bez konteksta.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Svidjalo se tebi ili ne, itekako ima veze. Ova vlast je ionako previse bliska srpskoj pravoslavnoj crkvi da bi ovakvi potezi mogli da se ignorisu i percipiraju kao slucajni i bezazleni. Ovo se ne desava u ni vakuumu ni bez konteksta.
    To je vec druga prica. Nisam rekao da je bezazlen, niti da ga treba dozvoliti.
    Ali ajde da kazemo da ne valja, da nam ne odgovara takva odluka.
    Nema potrebe da se pozivamo na budalastine koje izgovara Radulovic krijuci se iza udruzenja.
    Ja se ne slazem jer nema sta da svjesteno lice trazi tamo, posebno dio DNP.
    A ne da izmisljam nekakve budalastime, da bi kao ispalo nije da ga mrzim jer je srbin nego zakon....
    Glupost. Zato smo tu dje jesmo

13. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

... i jos da mi pripises rijeci koje nisam izgovorio...
    Hoće taj copy/paste potpuno da izmijeni riječi koje si izgovorio, hoće

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Naravno da je član NSD-a.
    Ali lijep način da se kaže hvala što niste glasali za smjenu Bratićke, braćo i sestre iz DF-a evo ustoličićemo vladiku prirodno matetičkog.
    Trebali su ga za dekana medicinskog fakulteta stavit. Imao je korisnih savjeta za koronu i kašiku i pričešće. Dobro bi se snašao sigurno.
    Biskupima kotorskom i barskom da damo da budu u odbor brodarskih kompanija, a reisu ćemo dat skijališta.

A u bogosloviju. A jebiga, NEDAMOSVETINJE tamo ništa.
    Last edited by hercules; 15-01-22 at 18:31.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

16. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Hoće taj copy/paste potpuno da izmijeni riječi koje si izgovorio, hoće
    Nisam na taj dio mislio. Procitaj jos jednom sta sam ja pisao, a sta si mi ti pripisao.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Vidiš da i tvoji komentari imaju cilj da se provocira. Da li ćeš samoj sebi dati infrakciju?
    Moram priznati da si me iznenadio... očekivala sam burnu reakciju...malo sam peckala, priznajem Ali sam očekivala da me izbručiš dobro e, neću sebi dati infrakciju, ali ne dobijaš ni ti baš infrakcije za svaku provokaciju...ne?

Isto te ja pazim iako nećeš priznati....
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

19. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Obavještenja o infrakcijama su jedine privatne poruke koje dobijam od bilo koga. Odma se neka toplina osjeti.

Bilo bi dobro da vlada može da dobija infrakcije. I poslanici. Pa poslije određenog broja poena smjena.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

21. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ja mislim da je mnogo važnije da razgovaramo o tome zašto nam već decenijama partije i samo partije kadriraju na Univerzitetu, nego o tome je li problem što je član UO crkveno lice. Ču mene decenijama, vjerovatno je tako od nastanka Univerziteta, nego je samo razlika što sada imamo više partija.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Neshto razmishljam,zamishljam...Pipun bi bio ljepshi kao pop...
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Više mu priliči da bude komesar.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Stradivari For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Politički, sa sve šmajserom za dezertere..

Nego, ovo je jedan veliki problem:

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...prave-policije

Ne prašta se kad si neposlušan, na najgori mogući način.. Mogli su da se trse svih onih kadrova koji nit mirišu nit smrde, kao i da podmlade službu a tako u kranjem generišu radna mjesta.. Drugim riječima, napravili bi temelj za borbu protiv kriminala kao nikad ranije..

Prije nego što uđemo u polemiku da bi Batistutu trebalo smijeniti jer nije aminovao bezbjedonosnu procjenu ustoličenja (kao glavnog razloga što je čitavo ministarstvo uzeto na zub) podsjetiću da i dan danas nije razjašnjeno šta će pojedini likovi koji niti imaju znanja a ni bezbjedonosni klirens a bili su u ulozi aktivnih savetnika u pomenutoj noći; dalje postojalo je evidentno kršenje nadležnosti Premijera, ministarke odbrane kao i direktora ANB-a koji su neustavno preuzeli komandovanje i u krajnjem obavljanje policijskih poslova.. A što je najgore, obećano obrazloženje se svelo na puku izjavu u novinama i zaključak koji je imao samo za cilj da ministra i direktora policije predstave kao krivce a saznajući naknadno detalje, ispada da su daleko od toga..
    Da ponovim, ne prašta se ako se ne uklapaš u klimogavce..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Politički, sa sve šmajserom za dezertere..

Nego, ovo je jedan veliki problem:

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...prave-policije

Ne prašta se kad si neposlušan, na najgori mogući način.. Mogli su da se trse svih onih kadrova koji nit mirišu nit smrde, kao i da podmlade službu a tako u kranjem generišu radna mjesta.. Drugim riječima, napravili bi temelj za borbu protiv kriminala kao nikad ranije..

Prije nego što uđemo u polemiku da bi Batistutu trebalo smijeniti jer nije aminovao bezbjedonosnu procjenu ustoličenja (kao glavnog razloga što je čitavo ministarstvo uzeto na zub) podsjetiću da i dan danas nije razjašnjeno šta će pojedini likovi koji niti imaju znanja a ni bezbjedonosni klirens a bili su u ulozi aktivnih savetnika u pomenutoj noći; dalje postojalo je evidentno kršenje nadležnosti Premijera, ministarke odbrane kao i direktora ANB-a koji su neustavno preuzeli komandovanje i u krajnjem obavljanje policijskih poslova.. A što je najgore, obećano obrazloženje se svelo na puku izjavu u novinama i zaključak koji je imao samo za cilj da ministra i direktora policije predstave kao krivce a saznajući naknadno detalje, ispada da su daleko od toga..
    I dalje se pitam odakle Sekulovic uopste tamo. Neostrascenima je valjda jasno da je Sekulovic najbolji medju ministrima.

DPS ga ne voli jer je sposoban, a DPS glasaci ga ne vole zato sto ih je DPS ubijedio da je litijas, a nije.
    DF ga ne voli jer im je uzeo fotelju koju su oni htjeli, a DF glasaci ga ne vole jer im je DF tako rekao.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

....

Koliko čujem, nije Batistuta problem, već Brđanin. Sekulović je samo kolateralno zahlađenje jer je branio Brđanina.

Izgleda da je Zdravko teško zlopamtilo, mada isto tako izgleda da se Brđanin nije proslavio tokom cetinjske operacije.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Nije samo to, evo izgleda i Katana je to juče indirektno potvrdio, da postoji manjak saradnje između policije i ANB-a.. Sad koliko je to vjerovatno i od koga dolazi nije toliko da se čovjek zapita koliko je bitan momenat u kome dolazi ta tvrdnja..
    Profo je zaj*ban igrač ali u nekim stvarima je previše tvrdoglav dok na drugoj strani toleriše par ekselans glupiranje pojedinih resora..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije samo to, evo izgleda i Katana je to juče indirektno potvrdio, da postoji manjak saradnje između policije i ANB-a.. Sad koliko je to vjerovatno i od koga dolazi nije toliko da se čovjek zapita koliko je bitan momenat u kome dolazi ta tvrdnja..
    Profo je zaj*ban igrač ali u nekim stvarima je previše tvrdoglav dok na drugoj strani toleriše par ekselans glupiranje pojedinih resora..
    Katani ne bih vjerovao da kaže da na istoku sunce izlazi.

Opštepoznata je činjenica da je ZK nezadovoljan radom nekoliko ministara, ali nema nikakve šanse da se zamijene dok god DF luduje. Mislim da je pametno što Zdravko ne priča javno o tome jer bi njihov rad tek bio nikakav da se zna da im je glava na panju.

Thanks Thanks Given 
    6,613
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Mala izmjena

Više mu priliči da bude ko mesar
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Page 1028 of 1249 FirstFirst ... 285289289781018102410251026102710281029103010311032103810781128 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)