Naravno, ovo sve pod inicijalnom pretpostavkom da su se svi pozivali na skorije prelezanu koronu kao razlog izuzeca...
To je veliki problem, jer su na kraju pale maske i podvuklo da medicinsko izuzece, zapravo, ne postoji! Postojalo je u reziji drzave Viktorije, ali je zbog slucaja Djokovic australska vlada bila izricita da se bez vakcine NE MOZE! I tacka! Tako da ce morati biti vraceni svi koji su prosli sa izuzecem, a to im se ne radi. Hoce nekako, ako ikako moze, da se sve slomi iskljucivo na Novaka.
- Baba, zato za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Naravno, ovo sve pod inicijalnom pretpostavkom da su se svi pozivali na skorije prelezanu koronu kao razlog izuzeca...
pa ako vrate Novaka, onda bi isti tretman trebali da imaju i ostali.
činjenica je iduća - oni su pred Novaka postavili uslov. on ga je ispunio. ne bi momak iz Dubaia krenuo za Melbourne a da nije imao garancije od turnira i drave da će sve biti okej
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Ma sve je ovo kiks politike, sa su dosljedni od starta pa da nisu putali nikog bez vakcine/potvrde (ta god) ili da su na kraju krajeva pomerili datum odravanja istog, eto kad je olimpijada pomjerena prvi put od 2 svj. rata.. Nalo bi se rjeenje za prenatrpan raspored i to a ovako je ovo klasično natezanje na trianglu Novak - Viktorija - premijer.. A između svega tona najgrđe birokratije..
Opet, dio krivice nosi i Novak, jer opet trebao je debelo opravdanje da dostavi zato se nije vakcinisao kad je već to glavni uslov..
Ovo je sve bez sport u ovom trenutku..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Fora bi bila,da ako ga ouste u ponedjeljak da uđe,da on nakon toga odustane od turnira i provede tih 14 dana sa Aboridinima i saslua ih uz obećanje da će promovisati njohovo viđenje istorije 17. i 18.v.Dobro,to bi mu automatski sputilo rampu i za W ali,ko ih....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nego ako nam se mili premijer zaputi za AUS sta bi sa njim radili a on ima 20kila antitijela.
Pa da. Da im je stvarno stalo, ne bi ni organizovali turnir. Omikron postoji i u Australiji, sto znaci da mjere koje su uvodili ili nisu bile dovoljne ili se nisu postovale da bi ih zastitile od pojave novih sojeva. Organizovanje turnira u takvim okolnostima predstavlja mnogo veci rizik od ulaska jedne nevakcinisane osobe u drzavu. Vise rizikuje Novak ulaskom nego Australija. Rigorozne mjere prelaska granice uzrokovane koronom su postale totalno nepotrebne.
I to.
Nema ovdje bezgresnih, ali je Australija mnogo vise pogrijesila.
Last edited by VanjaTheMan; 07-01-22 at 11:26.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ma čist debilizam, samo to je ođe i sudar dva mentaliteta sa sličnim inatom![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
i mene živo zanima da mi pojasne forumski stručnjaci đe je ođe njegova krivica?po onome što je đokica iznio sve papire je završavala njiova asocijacija,tako da...
https://lifepetitions.com/petition/p...a-s-government
Barem zeru da mrdnemo..
Ne razume svet da mi na Balkanu imamo dva tumačenja zakona, jedno je Novakovo tumačenje a drugo je specijalno tumačenje zakona za slučajnog prolaznika na ulici
"to bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
nije polemika,evo ja sam glup i laik u tematici,živo me zanima da naučim đe je odgovornost.
A vakcina stiti ljude od....?
Bas je pokazala trenutna ekspanzija virusa da je vakcina mnogo popravila stanje u odnosu na proslu godinu, bas je mnogo bolje
Samo neka smo mi svi kao ljudska rasa zdravo u tijelu kad u glavi nikad bit necemo.
Kolektivno ludilo pod palicom nekakve birokratije i zakona. Citav svijet pocinje da lici Sjevernoj Koreji i dpnose se zakoni slicni njihovim.
Nevakcinacijom Nolo samo sebi moze da naskodi, nikom drugom.
Ali...
Ovdje se radi samo o postovanju necijih pravila bila ona normalna ili ne, istjerivanje sile i ukidanja ljudskih prava.
Ne samo u Australiji i kod nas je tako.
Vakcinisani mogu slobodno da sire zarazu, njima niko ne zamjera ni ako zarazeni setkaju okolo, a nevakcinisani i zdravi nemaju prava ni da se krecu slobodno.
"Ludilo mozga u CG i sire"
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rofuko, francuski filozof
kod mene nema tumačenja zakona po Novakovu, no sagledavam stvari jasno.
hronoloki je bilo ovako - prvo su rekli da se moe učestvovati samo uz vakcinu. kasnije su odluku promijenili i rekli da moe uz izuzeće. dakle oni su postavili uslov za ulazak u Australiju. Novak je poslao dokumenta. dvije nezavisne medicinske komisije su pregledale dokumentaciju (nisu znale ko je ko) i odobrile izuzeće. momak je iz Dubaia krenuo za Melbourne, dakle dobio je jasne garancije da je sve okej. po pravilima njihovim je uao u dravu. iz ove perspektive, moda je napravio greku to je na IG izbacio da je dobio izuzeće i da kreće za Australiju.
evo, jo nekih informacija
https://twitter.com/ozmo_sasa/status...574829056?s=20
Ovo je sprdnja to rade, valjda su sad neku teniserku u karantin stavili iako su je prvo pustili, čak je igrala i neki pripremni turnir, pakao. Ovo već veze nema sa demokratijom i nekom pravno uređenom dravon, obrukae se za sve pare. Zamislite kad se fakin Kyrgios stidi i staje u Novakovu zatitu.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-01-22 at 12:11.
teniserka je putena u dravu, igrala, i sad joj je viza ukinuta i sprovedena u isti hotel kao Novak
https://twitter.com/ozmo_sasa/status...758144006?s=20
https://www.vijesti.me/v/584189?utm_..._share_counter
"Čeka teniserka Renata Voračova prolog mjeseca je doputovala u Australuju, dobila vizu na osnovu medicinskog izuzeća, igrala prije dva dana meč dubla na turniru u Melburnu, a danas je uhapena i sprovedena u isti hotel u kome se nalazi Novak Đoković."
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rofuko, francuski filozof
O ovome se vodi zestoka rasprava po netu, jer predstavlja ozbiljan osnov za tuzbu od strane Novaka i ostalih koji budu deportovani. Bili su dovedeni u zabludu, jer im je receno da je prelezana korona u poslednjih 6 mjeseci uslov za medicinsko izuzece. Time su propustili sansu i da se vakcinisu, na sta bi se (iako Novak ne bi, ali to je vec nedokazivo) mogli odluciti u slucaju da su stroga pravila bila jasna. Ovako se nisu vakcinisali, jer im je receno da nije potrebno ako su prelezali koronu, a na kraju im je priredjena sacekusa i ostali su bez ucesca na turniru. Uzimajuci u obzir da je br1 na svijetu, glavni favorit na turniru, odsteta moze biti milionska. Ko zna u kom pravcu ce se sve ovo odmotati...
Last edited by ovizionizi; 07-01-22 at 12:17.
Tesko je nekom sa balkanskim mentalitetom i specificnim dozivljajem demokratije, procedura i pravne drzave i objasniti tretman Djokovica jer u psihologiji tipicnog balkanca mora biti da te svi mrze i da je neka zavjera i nepravda protiv tebe.
Djokovic je sam pokrenuo lavinu kada je objavio da dolazi nevakcinisan bez iole validnog razloga zasto bi bio izuzetak u drzavi koja je sprovela najrigoroznije mjere karantina a na koje mjere su ovdje hvalospjeve pisali o uredjenosti i naprednom drustvu. Politicari bi njega i pustili ali imaju izbore i strah od osude javnog mnjenja pa se ceka neko ko ce to da aminuje a da ne budu direktno oni odgovorni. Jos samo fali Gandalf da ovo osudi pa da apsurd poimanja pojedinih forumasa bude kompletan.
Btw. sam turnir je ovim diskreditovan i ovo je vise kiks organizatora turnira koji bilo da ga puste ili ne vise ne mogu izbjeci kontroverze koje ce ga pratiti u svakom slucaju.
Last edited by Rodion Romanovich; 07-01-22 at 12:28.
ako je ovo istina, ovo je skandal 1/1. znači TA je slagao igrače u Decembru a oni u Novembru imali tačnu informaciju.
Novak je traio da bude u kući sa ekipom svojom, a koju je iznajmio dok je u Australiji. da bude u pratnji policije 24/7
ja sam ođe napisao da je trebao biti vakcinisan. ali momak je po pravilima Australije uao u dravu. to je ključna stvar
pustiće ga mislim, jer političari su splačine kao i svuda. vrlo lagano će oni eventualno odluku suda u korist Đokovića okrenut na svoju stranu. mi smo uređena drava, potujemo odluke suda
ako ga pute, 99% sam siguran da će bez izgubljenog seta uzeti GS
Last edited by outline; 07-01-22 at 12:36.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks