Наравно да је Фронт изашао. Нажалост, скоро нико од подгоричких свештеника није био први дан тамо. Врло добро знам ко је за шта био, али то је прошло вријеме.
Фронтови су изашли на улице прва два дана, трећи је преузела црква, остало је историја.
Наравно да је Фронт изашао. Нажалост, скоро нико од подгоричких свештеника није био први дан тамо. Врло добро знам ко је за шта био, али то је прошло вријеме.
Фронтови су изашли на улице прва два дана, трећи је преузела црква, остало је историја.
Ti bogami kao da neko spori da su dfovci izašli da protestuju. Kao što rekoh, istu stvar su radili gomilu puta ranije iz gomile različitih razloga. Laž je da se narod odazvao na njihove pozive i da oni imaju neke zasluge u litijama. To nisu nijanse.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Je li to isto što i ovo te Mandić tvrdi? Da se narod odazvao na poziv df-a i omasovio proteste? Ili je i ovo pitanje preteško za odgovorit? A da, oni su političari. Oni mogu da lažu i da glasaju isključivo uzimajući u obzir svoju korist.
Nisam ja rekao da su zaslužni za litije, nego za početak protesta, što je i Mandić rekao, a i ti se na to referisao.
Njima svojestven način je onaj lom u skupštini što je bio, blokade, sukobi sa policijom...
To je protest, pa ga ti vrednuj kako hoćeš.
Ne znam baš da je iko drugi u CG uradio više od njih po tom pitanju.
Na kraju krajeva, osudjeni su i za državni udar, zar ne?
A protesti su nastavljeni kroz litije, koje je povela crkva naravno (ko bi drugi?).
Nisu oni blokirali ulice već narod koji nije imao nikakve veze sa DF-om. Bar ovi po Podgorici. Već su se sami organizovali.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
a nisu, čuješ li. no Manda i Slaven. samo treba uporediti broj naroda kad su ih ova dvojica zvali sa litijama i sve bude jasno![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by NHM; 26-12-21 at 20:14.
kako Čoda brani Mandu, DF, SNS![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Evo ja nisam bio. Nisam bio uopste. Prosto, jer nisam vjernik, te litije i sl nisu mi bliske... A jesam bio na gomilu protesta. Na skoro sve Odupri se, bio sam i na Vanjin oko Kapa i struje, bio bgme i na onaj Df-a, kad je Manda strkao u Kristal, dok smo mi najebali samalo.. a sve zbog solidarnosti sa njima, zbog policijske brutalnosti...
Cinjenica je da Mandic i DF lazu, ali to je vise toliko dosadno, da bih se stvarno sokirao da su iznijeli zivu istinu. Oni pokrenuli proteste?? Njima se neko odazvao??? Daj, ne sprdajte se i ne glupirajte se, da vas zamolim! Amfilohije je upravo zbog njihovog idiotskog imidza i insistirao da ih nidje ne bude, jer je znao da cak ni njegov autoritet nece moci ljude da zadrzi u velikom broju ako Manda, Medo i Pipun budu na celu. Oni nekog animirali, oni nesto pokrenuli.. gnjide....
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Neću da ulazim u tu priču ko je počeo, stvarno nisam razmišljao o tome ali DF se najviše bunio i protestovao oko zakona, a činjenica je i da bez DFa ne bi imali toliku uspješnost. Samim tim DF nosi veliku zaslugu.
Litije su vodile aktiviste DFa.
Last edited by mneonly; 26-12-21 at 20:57.
Love, peace and respect.
Aaaa, prezirem religiju, dakle df ne laže. Df su gnjide koje rovare po mojoj državi, vodi ih kod sebe doma pa im titraj.
Znaš ti dobro na koga mislim. Evo pričamo o lažovu dvije strane.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks