Borba titana u najavi.
Milačić pozvao Jokovića na TV duel
http://rtcg.me/vijesti/politika/3464...zxs9334G8Rlocc
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
I opet, tako mlad, a takva splacina.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nebitno je odakle je novac, samo uradićemo 2 ulice.. J*bale vas ulice više, svake dvije godine se samo ulice i rade i ništa preko.. Da je rekao da će otvoriti kakva radna mjesta pa prosti jadi.. Asfaltiranje ulica, glavna privredna grana u Nk.. A o tome što je malo svršio na pomen AV-a ne želim da trošim slova.. Bogalj ograničeni
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A tek to mi je posebno milo. Kad vidim da je ta mentalno izazvana grupa toliko izgubila kontakt sa realnošću da ne shvataju da njihovi birači ne podnose Vučića i njegove ja pa ja priče.
Eto zadnja istraživanja pokazuju da je Andrija Mandić popularan u CG koliko Mihailo iz CPC. Mrtva trka.
Maśa je imao dobrog učitelja u Mandi![]()
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od kad znam za sebe, znam samo da se jedna stvar radila u Nk - asfaltiranje ulica.. Samo koliko su onu žalosnu ulicu kod Željezare izorali, pa par puta su izmiještali kanalizaciju (sa lijeve na desnu stranu) "rekonstrukcija" pa posle toga su 3-4 puta krpili rupe na istoj dionici.. Danas ti treba taman kakva panonija da prođeš taj dio i Rubeža.. Isto je u svim prigradskim naseljima, da ne govorim ulice u užem centru da su pune rupa..
Opet, za grad u kojem je kapitalni projekat asfaltiranje ulica, iste su kao u Bejrutu.. Da se ta 2 miliona iskoriste za nešto drugo nego za mazanje očiju, pa prosto mu bilo.. Ovdje je zvučnije to od koga su došle a ne đe će se utrošiti..
Last edited by Zedd; 26-12-21 at 11:46.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa vidim ja da je najveći problem odakle su došle.
Što se tiče načina trošenja, za NK nidje ne možeš pogriješiti, jer škripi na sve strane, jedino dje može š pogriješit je šta je prioritetno.
Kad su u pitanju ulice, ne bih baš reka' da je pogrešno utrošen novac, pogotovo ako se ode na komplet renoviranje infrastrukture, a ne na "krpljenje", ja se sjećam, nije bilo tako davno dje prigradska naselja nisu imali atmosfersku kanalizaciju, pa kad zaredja kiša 2 dana, treba ti čamac da prodješ kroz Dragovu Luku npr., glavna ulica je tamo jedno vrijeme iz sprdnje nosila ime "Nebojša Radojičić", sjećam se odlično za njegovog mandata da je opština bila prezadužena i nije imala da kupi asfalt, već su se krpile ulice betonom, kod Vračara tada upadoh kolima uveče u svjež beton na sred ulice i trag moje gume je stajao u taj beton bar godinu.
Ja živim u Staru Varoš, ono je bilo ruglo na šta je glavna ulica tu, a pričamo o centru grada, ličila do prije 6-7 godina.
Pa bulevar u Kličevo nije imalo trotoar posle šina, nego su pješaci svaki dana prolazili onuda sa glavom u torbu.
O naseljima kod Željezare je suvišno trošiti riječi, naprave se lokve posle prve kiše, ponesu krjavinu i ko prodje onuda a da ne mora da mjenja trap je baš ima' sreće, bez velike nužde ne bi proša onuda para nema.
Last edited by technus; 26-12-21 at 12:09.
Forever young, i want to be forever young
da su došle sa nekod drugog mjesta Maśa se ne bi ni glasnuo. ovako došle od gazde pa moraipak je SNS najzaslužniji što je postao predsjednik opštine
Bitka za Nikšić.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Upravo tako brt, i ja sam bio u DE, posjetio sam skoro sve zemlje EU, najvrijedniji ljudi su odje sa Balkana, ovim domaćim puca ona stvar, zaštićeni su zakonom i to koriste maksimalno, tačno se vidi da se u Holandiju najmanje radi, klasični flegmani.
Ali eto, oni što nisu nos orivirili van CG pnajviše pričaju da smo mi najveći neradnici, a zapravo odje ljudi padaju od oder posla niti su zaštićeni zakonom, tačnije inspekcijama.
Nije problem odakle su došle, da se zahvalio gradu Beogradu sve ok, ali da se zahvaljuje Mandiću i Vučiću, baš je degutantno i poltronski.
Očigledno je spreman da zarad promocije svojih patrona svašta nešto uradi. Ogavno je, a još ogavniji su mu patroni.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
da ne znamo vucica pa i ajd. zamisli uzmes pare od vucica...
nothing comes from violence and nothing ever could
što očekuješ drugo od njega?SNSa ga je doveo na to mjesto, gostuje po hepijima i pinkovima đe pljuje Crnu Goru a veliča SNS
Ne kapiraš. Ne uliva on pare u grad, nego u df imidž. A ako bi mu uspjelo da im nabudži imidž te pare će nas koštat nebrojeno puta više. Ni u životu nema ničeg za džabe, a pogotovo ne u politici. Prodadoše se qurve iz df-a za šaku dinara.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da su pare uplaćene direktno na DF-ov račun, razumio bih, pošto su na račun grada, moraju biti uložene u grad, sad što će oni raspolagat dje i na koji način, ok, ali svakako će se uložit u gradsku infrastrukturu.
Ni kod babe nema džabe, ali ne vjerujem da ima nekgoa ko nije volio AV prije ovoga da će ga sad zavoljet i obratno, tako da...
Kako vele ono cuveni forumasi, a sve prikriveni DFovci. Samo neka se maknu podgojeni lideri DFa, mladjarija u DFu je mnogo bolja i kvalitetnija
e kakvi paklenici
Podgorica Podgoricanima!
samo da se podsjetimo ovoga
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...milo-labudovic
Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević (Nova srpska demokratija) su među potpisnicima peticije podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Joković je kako vidimo neki transfer napravioal Maśa neće
Pa onda da sačekamo kako će AV da prokomentira ovaj poklon svojim zaposlenicima, ne sumnjam da će biti zanimljiv.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
To je makar lako. AV brine o svim Srbima, đe god da se nalaze. To je više puta ponovljena mantra. Doduše, slabo brine o stotinama hiljada Srba koji ne žive u CG i BIH, ali niko nije savršen.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks