Page 66 of 83 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 2066

Thread: Titograd - tema o gradu

Thanks Thanks Given 
    2,095
    Thanks Thanks Received 
    1,077
    Thanked in
    431 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Lijepa retrospekcija, aj pa ovako svake godine a ne samo kad je frka...

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
    fin video, neka su ga napravili, uradili jesu dosta ali...sramota je cime se hvalimo 2021ve.
    za malo ne zaplakah kad vidjeh goricu (nisam u cg vec neko vrijeme)
    trebalo bi ih pitat' sto bi te onako izgore, a cini mi se da se po nesto ulagalo gore, u taj sistem navodnjavanja.

vjerujem da ce do kraja isprazniti kasu prije nego izgube na izborima (a vjerujem da hoce), ista prica kao i na parlamentarnim, tek cemo na ljeto da se cesemo
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

2. The Following User Says Thank You to dub_c For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,722
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Ja ne mogu da povjerujem da bi covjek mogao da izgubi na izborima jer bi samo psihijatrijski slucajevi mogli da glasaju protiv doktorice, pa ko god bio protivkandidat. Ali kapiram da ce vecina glasati protiv njega SAMO zbog njegove nacionalne i partijske pripadnosti, bolesno drustvo

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

ja vjerujem da bi mogao da izgubi zbog "skinute" dikcije, facijalne ekspresije i tjelesnih pokreta
    nothing comes from violence and nothing ever could

5. The Following User Says Thank You to goozica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

A dobro sipa se šakom i kapom, jasno je da je Podgorica poslednji stub "odbrane". Udovoljava se i pojedincima i pravnim licima, što god da pitaš MOŽE. Pa evo sam Vuković je sam sebi uskočio "u drob" u jednom razgovoru đe je rekao da su u u prethodne 3-4 godine imali realizaciju od 1-5 zgrada kod obnova fasadi u starogradnjama a ove godine su blizu 50 wtf ? Mislim, svaka čast ali što baš sad 50 a prethodnih godina se ništa radilo nije prijatelju? Onda parkovi, niču ka blesavi, respect ali smo svi mi bili tu i prethodnih godina isto.

Da se razumijemo, protiv samog Po$a nemam ništa (sem što je dio tog sistema), čak mi je i miliji (manje mrzan) no svi prethodnici zajedno (kad se samo sjetim kakve su nama nesreće bili gradonačelnici), ali nemojmo se zavaravati da je sve urađeno posle 30-og avgusta bilo u planu svakako.

PS: Već drugi put skidam letku sa brisača, kvake, "Dajković za gradonačelnika", već je počeo paklenik pakleni. Za mene bi bio poraz ako bi skupio potpise uopšte za kandidaturu.
    Last edited by BiTrAtE; 23-12-21 at 07:41.

7. The Following 7 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,722
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ja vjerujem da bi mogao da izgubi zbog "skinute" dikcije, facijalne ekspresije i tjelesnih pokreta
    Aha, sad ste postali i komunikolozi samo da nadjete izgovor za ono sto vam stvarno smeta kod njega

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

PS: Već drugi put skidam letku sa brisača, kvake, "Dajković za gradonačelnika", već je počeo paklenik pakleni. Za mene bi bio poraz ako bi skupio potpise uopšte za kandidaturu.
    nisu tolike pare uložili u njega a da ne skupi potpise auto, poslovni mu kupili, troši se masa. jbg

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    603
    Thanks Thanks Received 
    1,066
    Thanked in
    555 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ja ne mogu da povjerujem da bi covjek mogao da izgubi na izborima jer bi samo psihijatrijski slucajevi mogli da glasaju protiv doktorice, pa ko god bio protivkandidat.
    Koje doktorice, Slađane Vujačić?

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    DPS vlada Podgoricom evo 30+ godina.
    Imali smo, kolko se sjećam, Kneževića, Burića, Mugošu, Stijepovića i Vukovića.

Zgrade po parkovima, manjak parking mjesta, smrad u dijelu grada od kolektora, nepostojanje normalnog gradskog prevoza, korupcionaški skandali sa Deltom, Bazarom, Carine.... Izburgija se Gorica dobro, Ljubović (sve od Codre do Čepuraka) zastiđe, iza Delte zastiđe...

Dalje, divlja gradnja...park šuma Zagorič, Kakaricka gora, ono zastiđe od objekta pored Hotela Podgorica, zagađena Morača, park šuma Gorica i pored hidranata sva izgore, hotel Ljubović se ruši pravi se zgrada tri put veća bez dovoljno parkinga, Stara Varoš kao fantastičan resurs skroz zapuštena (pardon onamo kod Acove zgrade je sređeno odjednom)....

Dalje, DUPovi (svaki usvojeni za vakat DPSa) ne zna se koji je gori od kog, htjeli i na ćošak od Bloka V da prave zgrade, htjeli zgtade onamo po Njegoševom i full da se gradi na prostoru bivše kasarne, a Galju iz Fablive dali onaj plac onamo u Stanka Dragojevića, umjesto da povežu zelene površine tuda od Hotela Ambasador do Skalina.

Parking servis muze pare a 90% troška plate (aktivisti DPSa), voda poskupila jer su nakrcali u Vodovod sjede jedni drugima na glavu. Sve to mi plaćamo.

I onda dođe @Tripleta i kaže doktorica dva parkića napravio on je cool, a sve ovo gore prethodno "zaboravio". Ko da je neko drugi vladao Podgoricom sem DPSa za sve ove godine.

Bruka!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Evo mog posta od ranije, za šta je sve zaslužan DPS...

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Ja ne mogu da povjerujem da bi covjek mogao da izgubi na izborima jer bi samo psihijatrijski slucajevi mogli da glasaju protiv doktorice, pa ko god bio protivkandidat. Ali kapiram da ce vecina glasati protiv njega SAMO zbog njegove nacionalne i partijske pripadnosti, bolesno drustvo

Ne glasa se direktno za gradonačelnika, nego se glasa za stranke. On će biti nosilac liste DPSa, tako da sve i da je najbolji na svijet DPS je debelo zaslužio da se kazni, a daleko je od toga da je najbolji... samo ova sprdnja oko parkinga za Žara Burića i ovaj haos saobraćajni izazvan zauzimanjem saobraćajnih traka zarad biciklističkih, svakako ne mogu biti nadoknađeni sređivanjem postojećih parkova.

12. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Kana Radovic je za dostinu odje, pocetnik...
    Ništa Milan Popović, Vladislav Plamenac, Radosav Zeković, Milorad Vukotić, Božidar Milić, Mileta Bojović...? Zanemario sam priznajem mnoga njihova remek djela. Meni lično su mnoge arhitekte pomenute i ostvarenja bolja od Kaninih djela. Stvar ukusa i posmatranja...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Evo mog posta od ranije, za šta je sve zaslužan DPS...

Ne glasa se direktno za gradonačelnika, nego se glasa za stranke. On će biti nosilac liste DPSa, tako da sve i da je najbolji na svijet DPS je debelo zaslužio da se kazni, a daleko je od toga da je najbolji... samo ova sprdnja oko parkinga za Žara Burića i ovaj haos saobraćajni izazvan zauzimanjem saobraćajnih traka zarad biciklističkih, svakako ne mogu biti nadoknađeni sređivanjem postojećih parkova.

Iskreno za saobracajni haos u PG je kriv vizionar od miloste zvani serif miomir mugosa.
    Ovaj je samo naslijedio Mugijeve bravure u razvoju grada
    Ono sto meni smeta je sledece.
    1,5 miliona vrijedan protivpozarni sistem na Gorici, koji ne radi pa je svo brdo izgorjelo.
    600 000 sredjivanje Bokeske dje je instalacija sva bila gotova. Ukratko instalacije ispod placamo vec 3x.
    Od veselja na toj strani, stavili smo podzemne prepreke, koje kostaju desetine hiljada, pa je ne umiju napraviti, pa su sad stavili narandzastu rampu iz Kipsa od 700 eura i istovarili se na sve sto su napravili. Seljacka rampa za seljackog gradonacelnika.
    Ta svijetleca karakondzula je tacno opis njegovog upravljanja gradom. Improvizacije i budalastine za velike pare

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

15. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

I dan danas se mnogi kunu u Mugijev doprinos razvoju grada...

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Posebno penzioneri, ni da im je svima iz kuće, mada što jes jes - komšija mu je nadimak

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Posebno penzioneri, ni da im je svima iz kuće, mada što jes jes - komšija mu je nadimak

Meni majka često digne pritisak kad počne da fali Mugija. Doduše otac to isprati sočnim psovkama na račun istog dok ga ja upozoravam na rječnik i da se batale politike jer ne mogu slušat...ne znam kako je kod drugih familija

Thanks Thanks Given 
    7,610
    Thanks Thanks Received 
    4,873
    Thanked in
    2,512 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ništa Milan Popović, Vladislav Plamenac, Radosav Zeković, Milorad Vukotić, Božidar Milić, Mileta Bojović...? Zanemario sam priznajem mnoga njihova remek djela. Meni lično su mnoge arhitekte pomenute i ostvarenja bolja od Kaninih djela. Stvar ukusa i posmatranja...
    Kana je dobila Borbinu nagradu i hotel Podgorica je međunarodno prepoznato djelo. Svakako i drugi koji su pomenuli imali su svoja vrhunska djela. Korali su prvi hotel gdje sve sobe gledaju na more. baš izbacio novitet. Njegovi su KBC i tehnički fakulteti, prilični izbačaji u brutalizmu.
    Ponosan sam na druženja sa Milanom Popovićem kad je šetao bretonca, a ja se igrao sa istim. Kul lik, nažalost umro mlad.
    Učio sam sa njegovim sinom.

Thanks Thanks Given 
    3,665
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Aposlutno se slazem, stvar ukusa, ali i struke. Svi koje si nabrojao su jedan drugome rame uz rame. Kanu samo onako pomenuh....aktuelno je ovih dana. Mada poenta je da odje na forum ima boljih od svih pomenutih.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Kana je dobila Borbinu nagradu i hotel Podgorica je međunarodno prepoznato djelo. Svakako i drugi koji su pomenuli imali su svoja vrhunska djela. Korali su prvi hotel gdje sve sobe gledaju na more. baš izbacio novitet. Njegovi su KBC i tehnički fakulteti, prilični izbačaji u brutalizmu.
    Ponosan sam na druženja sa Milanom Popovićem kad je šetao bretonca, a ja se igrao sa istim. Kul lik, nažalost umro mlad.
    Znam da je Kana dobila Borbinu nagradu. Ja to cijenim ali lično, nisam toliko impresioniran samom ljepotom njenih ostvarenja. Autobuska stanica mi je i dan danas odvratna recimo, hotel Zlatibor iako arhitekturom djeluje zanumljivo, nikako mi se ne uklapa u djelo za hotele...No, da ne ispadne da nešto kudim, samo iznosim moju ličnu impresiju. Kruševac je recimo njeno lijepo djelo ali je loše urađen, dovijeka prokišnjava...

Thanks Thanks Given 
    3,665
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Znam da je Kana dobila Borbinu nagradu. Ja to cijenim ali lično, nisam toliko impresioniran samom ljepotom njenih ostvarenja. Autobuska stanica mi je i dan danas odvratna recimo, hotel Zlatibor iako arhitekturom djeluje zanumljivo, nikako mi se ne uklapa u djelo za hotele...No, da ne ispadne da nešto kudim, samo iznosim moju ličnu impresiju. Kruševac je recimo njeno lijepo djelo ali je loše urađen, dovijeka prokišnjava...
    Isto kao i SC Morača. Ne mogu ga zakrpit evo 30 godina. Inace je autor arhitekta Dmitrovic.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

23. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Hoćemo li ikad dočekat da ovakvi paklenici popiju žestoku kaznu. 21 vijek, grad inače zagađenog vazduha, a ovi uždili ne znam što...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    E onakav hotel Podgorica, međunarodno prepoznato djelo, i dođu idioti i popere ono stakleno ***** pored.

Ako ona nakaza nije za zatvor, onakvo ruženje i skrnavljenje ambijenta i onakvog umjetničkog djela, onda ne znam šta je.

26. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

E onakav hotel Podgorica, međunarodno prepoznato djelo, i dođu idioti i popere ono stakleno ***** pored.

Ako ona nakaza nije za zatvor, onakvo ruženje i skrnavljenje ambijenta i onakvog umjetničkog djela, onda ne znam šta je.

Ono je klasično qrčenje da se pokažu da su iznad svakoga u CG. No dobro, stavili su zastave...

28. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,665
    Thanks Thanks Received 
    4,789
    Thanked in
    2,143 Posts

Ono je klasično qrčenje da se pokažu da su iznad svakoga u CG. No dobro, stavili su zastave...
    Oni sto su stavili zastave su kupili prostor tamo. Gradio je Burić, Normal Company.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Na sve sto se lose uradi i sto ljuti narod, stavis zastavu i nekima odmah lakse pane. Zastava im dodje ka hanzaplast na slomljenu nogu.
    Ali misle da se ne vidi.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

31. The Following 6 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Nekad se tako stavljala Titova slika

33. The Following 3 Users Say Thank You to montenegrina For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,610
    Thanks Thanks Received 
    4,873
    Thanked in
    2,512 Posts

Nastavljeno paljenje podyemnih kontejnera. Ajde da se ne foliramo da je to incident i da nije organiyovano.

Iz podzemnih kontejnera ne može da prebira po smeću i nestaje grana biznisa...

https://www.cdm.me/drustvo/muleskovi...mni-kontejner/

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Oni sto su stavili zastave su kupili prostor tamo. Gradio je Burić, Normal Company.

Zastave drzi Bemax - onamo su im kancelarije a inace je za dugovanje uzeo skoro cijelu napolitanku pored hotela od Burica vlasnika Normala.
    Identicna situacija je sa Normal staklarom na cosku Dzordza Vasingtona i St.Petra Cet.
    Uzeta za dug uz zastave na vrhu takodjeR
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Page 66 of 83 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)