fin video, neka su ga napravili, uradili jesu dosta ali...sramota je cime se hvalimo 2021ve.
za malo ne zaplakah kad vidjeh goricu (nisam u cg vec neko vrijeme)
trebalo bi ih pitat' sto bi te onako izgore, a cini mi se da se po nesto ulagalo gore, u taj sistem navodnjavanja.
vjerujem da ce do kraja isprazniti kasu prije nego izgube na izborima (a vjerujem da hoce), ista prica kao i na parlamentarnim, tek cemo na ljeto da se cesemo![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja ne mogu da povjerujem da bi covjek mogao da izgubi na izborima jer bi samo psihijatrijski slucajevi mogli da glasaju protiv doktorice, pa ko god bio protivkandidat. Ali kapiram da ce vecina glasati protiv njega SAMO zbog njegove nacionalne i partijske pripadnosti, bolesno drustvo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ja vjerujem da bi mogao da izgubi zbog "skinute" dikcije, facijalne ekspresije i tjelesnih pokreta
nothing comes from violence and nothing ever could
A dobro sipa se šakom i kapom, jasno je da je Podgorica poslednji stub "odbrane". Udovoljava se i pojedincima i pravnim licima, što god da pitaš MOŽE. Pa evo sam Vuković je sam sebi uskočio "u drob" u jednom razgovoru đe je rekao da su u u prethodne 3-4 godine imali realizaciju od 1-5 zgrada kod obnova fasadi u starogradnjama a ove godine su blizu 50 wtf ? Mislim, svaka čast ali što baš sad 50 a prethodnih godina se ništa radilo nije prijatelju? Onda parkovi, niču ka blesavi, respect ali smo svi mi bili tu i prethodnih godina isto.
Da se razumijemo, protiv samog Po$a nemam ništa (sem što je dio tog sistema), čak mi je i miliji (manje mrzan) no svi prethodnici zajedno (kad se samo sjetim kakve su nama nesreće bili gradonačelnici), ali nemojmo se zavaravati da je sve urađeno posle 30-og avgusta bilo u planu svakako.
PS: Već drugi put skidam letku sa brisača, kvake, "Dajković za gradonačelnika", već je počeo paklenik pakleni. Za mene bi bio poraz ako bi skupio potpise uopšte za kandidaturu.
Last edited by BiTrAtE; 23-12-21 at 07:41.
Evo mog posta od ranije, za šta je sve zaslužan DPS...
Ne glasa se direktno za gradonačelnika, nego se glasa za stranke. On će biti nosilac liste DPSa, tako da sve i da je najbolji na svijet DPS je debelo zaslužio da se kazni, a daleko je od toga da je najbolji... samo ova sprdnja oko parkinga za Žara Burića i ovaj haos saobraćajni izazvan zauzimanjem saobraćajnih traka zarad biciklističkih, svakako ne mogu biti nadoknađeni sređivanjem postojećih parkova.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Iskreno za saobracajni haos u PG je kriv vizionar od miloste zvani serif miomir mugosa.
Ovaj je samo naslijedio Mugijeve bravure u razvoju grada
Ono sto meni smeta je sledece.
1,5 miliona vrijedan protivpozarni sistem na Gorici, koji ne radi pa je svo brdo izgorjelo.
600 000 sredjivanje Bokeske dje je instalacija sva bila gotova. Ukratko instalacije ispod placamo vec 3x.
Od veselja na toj strani, stavili smo podzemne prepreke, koje kostaju desetine hiljada, pa je ne umiju napraviti, pa su sad stavili narandzastu rampu iz Kipsa od 700 eura i istovarili se na sve sto su napravili. Seljacka rampa za seljackog gradonacelnika.
Ta svijetleca karakondzula je tacno opis njegovog upravljanja gradom. Improvizacije i budalastine za velike pare
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
I dan danas se mnogi kunu u Mugijev doprinos razvoju grada...
Posebno penzioneri, ni da im je svima iz kuće, mada što jes jes - komšija mu je nadimak
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kana je dobila Borbinu nagradu i hotel Podgorica je međunarodno prepoznato djelo. Svakako i drugi koji su pomenuli imali su svoja vrhunska djela. Korali su prvi hotel gdje sve sobe gledaju na more. baš izbacio novitet. Njegovi su KBC i tehnički fakulteti, prilični izbačaji u brutalizmu.
Ponosan sam na druženja sa Milanom Popovićem kad je šetao bretonca, a ja se igrao sa istim. Kul lik, nažalost umro mlad.
Učio sam sa njegovim sinom.
Znam da je Kana dobila Borbinu nagradu. Ja to cijenim ali lično, nisam toliko impresioniran samom ljepotom njenih ostvarenja. Autobuska stanica mi je i dan danas odvratna recimo, hotel Zlatibor iako arhitekturom djeluje zanumljivo, nikako mi se ne uklapa u djelo za hotele...No, da ne ispadne da nešto kudim, samo iznosim moju ličnu impresiju. Kruševac je recimo njeno lijepo djelo ali je loše urađen, dovijeka prokišnjava...
Na sve sto se lose uradi i sto ljuti narod, stavis zastavu i nekima odmah lakse pane. Zastava im dodje ka hanzaplast na slomljenu nogu.
Ali misle da se ne vidi.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Nastavljeno paljenje podyemnih kontejnera. Ajde da se ne foliramo da je to incident i da nije organiyovano.
Iz podzemnih kontejnera ne može da prebira po smeću i nestaje grana biznisa...
https://www.cdm.me/drustvo/muleskovi...mni-kontejner/
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks