A dobro sipa se šakom i kapom, jasno je da je Podgorica poslednji stub "odbrane". Udovoljava se i pojedincima i pravnim licima, što god da pitaš MOŽE. Pa evo sam Vuković je sam sebi uskočio "u drob" u jednom razgovoru đe je rekao da su u u prethodne 3-4 godine imali realizaciju od 1-5 zgrada kod obnova fasadi u starogradnjama a ove godine su blizu 50 wtf ? Mislim, svaka čast ali što baš sad 50 a prethodnih godina se ništa radilo nije prijatelju? Onda parkovi, niču ka blesavi, respect ali smo svi mi bili tu i prethodnih godina isto.
Da se razumijemo, protiv samog Po$a nemam ništa (sem što je dio tog sistema), čak mi je i miliji (manje mrzan) no svi prethodnici zajedno (kad se samo sjetim kakve su nama nesreće bili gradonačelnici), ali nemojmo se zavaravati da je sve urađeno posle 30-og avgusta bilo u planu svakako.
PS: Već drugi put skidam letku sa brisača, kvake, "Dajković za gradonačelnika", već je počeo paklenik pakleni. Za mene bi bio poraz ako bi skupio potpise uopšte za kandidaturu.

Reply With Quote
Bookmarks