A dobro to CDM priprema teren za PG izbore.
Jedan tekst je kako ce da URA izda sa manjinama i formira vlast sa DPS, kroz medijaciju Eskobara. drugi je analiza zasto nas je EU pustila niz vodu i da treba da smijene Varheljija jer daje prednost Srbiji a na CG.
Sile mraka i djaka prvaka se urotili protiv politickih komesara sa prirucnikom iz 48me, ali dobro.
Jos prijetimo da ne moramo tamo jer EU izdaje svoje postulate na kojima je napravljena
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pomiješao sam da sam to pitao wulfija
U svakom slucaju ok i pošten dogovor.
Ja bih jedino na mjestu ure pokušao još jednom da sjednem za sto i dogovorim novu vladu sa ovom većinom, jer ne vidim da će se odnos snaga značajnije promijenit na izbore tj. opet će morati da sjedne i posle izbora sa istim partijama i dogovori vladu, a izgubiće se vrijeme.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ura je bar duplo jaca plus racunaj na crkvinu partiju.takodje,fantomski luksemburzani i ostali se vracaju in ful fors,radice aparat do maksimuma,ono spavanje nece im se opet desi vjeruj mi.
Vjerujem da ce bit DH bit do proljece formirana i da su u fazi trazenja podrske medju EU, USA, i UK. Ako DH stvarno moze uzet 20%, to bi bilo bas odlicno, i zajedno sa URA i Demokratama da formiraju novu vlast na proljece, jer se ovo bez izbora ne moze rijesiti.
Manjinske partije su u sustini nebitne, jer ionako ne predstavljaju manjinske narode, nego samo gledaju da uhljebe svoje nesposobnjakovice. Zbog toga nemam nikakvu zelju u vlast da ih vidim, osim ako bude neko normalan novi se pojavio.
Demokrate su nuzno zlo za formiranje nove vecine. Mislio sam da je Becic ozbiljniji lik, a on samo obicni sisnjar. Ali eto, umjereni su i skloni kompromisima, pa su pozeljaniji koalicioni partner od DFa. DPS necu pominjat, nadam se masovnom hapsenju i rasformiranju ove OKG.
Misliš da će biti čarter letova? Zaboravljaš da Montenegro Airlinesa više nema.
Već je 8.5k birača izbrisano.
Nisu oni spavali no ih je narod oftao i govorio "oćemo ada čuš no za koga ćemo ako ne za DPS", uzmu "darove" pa zaokruže drugoga.
Pa u BD su mislili da samo po sigurnim glasovima DPS ima solo 56%.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Hoće, odnosno neće. Biće neka (polu)varijanta kao u Mojkovcu (Ne damo Mojkovac) dok ne bude izvesno da će da budu parlamentarni izbori (redovni ili vanredni, svejedno). Onda će se formirati stranka, jer ako bude prije toga... imaš stranačku vladu
Šta? Šta?Propustih.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
u PG će biti varijanta da se pomaže Daniloviću, da ne bude kako se formira DG baš pred izbore ođe. tolike godine ugroženosti je vala mora' i Gośa naplatit
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...arderski-potez
DF laje a ne ujeda. Ja racunam da je Evropa sad usvojena, ne bi trebalo da bude prestrasno masakriranje amandmanima na budzet.
Da vidimo januarske plate![]()
Opet Radunović sa pričom da će glasat, ali nije njihova odgovornost što je to za šta glasaju ekstremno loše, po njegovom mišljenju. Ako budžet bude neostvariv, bićeš kriv jednako kao i Spajić. Kuš!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jokovic koji predlaze amandmane i kaze ako moze da se nadje nacin da se nadju pare za ovo hahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahah SPRDA LI SE COVJEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sate sate sate
Samo zamišljam kakva bi danas bila situacija da imamo mogućnost da štampamo pare...
Ne znam ima li jos ko takav utisak, ali ja kad slusam onog lika, cini mi se da on misli da je najjaci lik na svijet, i da je SNP najjaca partija na svijet. Da su oni bastion principijelizma.
Ima komunisticku pricu, mislim da jedino mogu proc kod nekih likova 50+ godina sto glasaju SNP od pamtivijeka i vise i ne znaju sto ih glasaju, ali eto, za njih su iz nekog razloga.
Tako da mi bas nije jasno kako ta partija opstaje. Mada kad moze PzP, Milaca, SD, SDP da prelaze cenzus, moze i SNP.
Mi smo dozvolili da se takva paščad sprdaju sa nama 30 godina. Prvo su nas pućikali jedne na druge, razbii SFRJ od Vardara do Triglava, pokrali su sve i rasprodali bjelosvjetskom šljamu, a najljepše godine života su mnogi od nas proveli pod sankcijama , inflacijama i gledali kako im roditelji prime 10 maraka platu. Na kraju , svi oni uživaju debele benefite, prozivaju iluminate u CG i posao im je da "ratuju" saopštenjima. A prođoše godine... Ja lično mogu samo da im uputim na stotine uvreda i psovki svima. Drugo mi ništa ne pada na pamet. A Jolu se po glavi vidi da je pametan. Taman ka Ibrahimović i Đeljošaj, njegovi politički prijatelji , eno im vire uzde iza zatvorenih vrata amabasade.
Još je tragičnije što čitam kako onaj iz Ulcinja poziva na ukidanje izbora, nego po kratkom postupku da se izglasa manjinska vlada kako bi se umanjio uticaj Srbije čoče.
Last edited by Director; 21-12-21 at 12:27.
od kad pratim rad ovih te ih mi biramo, a njima se *ebe za nas. ovo je bio i ostaće najbolji momenat. najveća istina ikad rečena tamo
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To je to, nego eto , mislim da je svima njima ovo pocetak kraja. Jokovic i slicni se sad bore , cupaju svim snagama da zadrze po dubini svoja mjesta da bi imali te glasace i dalje. Nema tu objektivnih normalnih glasaca, sve uhljebi. Ne krivim ih ja, znamo svi kako se tesko zivi. No takvih ce sve manje biti kako drzava bude napredovala. Doci ce vrijeme kad ce partije dobiti glasace na osnovu sposobnosti i smislenog programa a ne na osnovu parole "ovo ministarstvo je nase i ne damo ga" aahahhahahah komedija
Sate sate sate
Na kontro one priče da je predviđeno zaduživanje od 500 miliona za nedostajuća sredstva. Iako je formulacija takva da se stvarno mogu zadužiti i za tekuću potrošnju, u ovom amandmanu kojim se mogućnost zaduženja povećava sa 500 na 536 miliona, eskplicitno se navodi da se ta mogućnost zaduživanja, prije svega, odnosi na potencijalno zaduživanje u svrhu otplate dugova koji su nastali pod nepovoljnim uslovima. Takvo zaduženje ne bi bilo problem, naprotiv.
Last edited by NHM; 21-12-21 at 12:30.
Mislim da Evropa Sad boli i vlast i opoziciju a niko ne smije protiv. Čudna situacija.
Evo vise informacija o budzetu, i Evropa Sad! programu
https://www.gov.me/clanak/predlog-za...a-2022-godinue
https://wapi.gov.me/download-preview...3e?version=1.0
Crno na bijelo. Bilo bi dobro da su nam gradjani vise edukovani pa da znaju sto ovo znaci, umjesto da se na kafanski nacin raspreda o najvaznijim finansijskim aktima u drzavi. Mada i drzava je kriva sto ne nadje nacina da ukljuci gradjane vise i objasni im jednostavno, umjesto sto CdM ANALiticari i ostala medijska elitna bratija burgijaju narodu u mozak sa dezinformacijama.
Malo je drugačije nego što si napisao.
Prvo su kazali “neće se zaduživati”.
A sada izgleda da i nije baš za otplatu nepovoljnih dugova…
Mada i To Montenegro bješe sa nula eura troška, pa ljudi puše priču da je zbilja tako.Pa ovo nije ništa novo, bajka za istu IQ nišu.
200 miliona gore -dolje, to su finese…
Samo je simpatična lakoća amandmana i baš iscrpna objašnjenja. Finansiranje projekata.. 554,90 miliona. Baš detaljno objašnjeno.
Što ne staviše 555 miliona.
Jel ovo ka one cijene 1,99€? Ili zvuči ozbiljnije za lumene koji vjeruju u jednoroge?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nešto kontam, ako DPS bude štetan i glasa za bilo koji od ovih blesavih amandmana ode država u finansijski Mugabe.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks