Page 973 of 1249 FirstFirst ... 47387392396396997097197297397497597697798310231073 ... LastLast
Results 24,301 to 24,325 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

A dobro to CDM priprema teren za PG izbore.
    Jedan tekst je kako ce da URA izda sa manjinama i formira vlast sa DPS, kroz medijaciju Eskobara. drugi je analiza zasto nas je EU pustila niz vodu i da treba da smijene Varheljija jer daje prednost Srbiji a na CG.
    Sile mraka i djaka prvaka se urotili protiv politickih komesara sa prirucnikom iz 48me, ali dobro.
    Jos prijetimo da ne moramo tamo jer EU izdaje svoje postulate na kojima je napravljena

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ko kaže da je opravdanje, ne stavljaj mi riječi usta.

Pitao si me već jednom direktno, ja ti konkretno odgovorio, al ti moraš opet. Nisam za paktiranje sa DPSom, bilo kakvo.

Izbori su najčistije rješenje definitivno.

Budžet ako se usvoji, bez ovih avetnih amandmana, ako se usvoje prateći zakoni, ako se izglasa TS, onda se može možda ući u neki proces kozmetičke rekonstrukcije. Uključiti manjine, ona četiri resora svesti na jedan, Ratka zamijeniti i to je to. Sve naravno po principu po kom je vlada i formirana.

Ako se ovo gore ne izglasa, zarad želje nečijih guzica za ministarskim foteljama, onda se ovo ludilo nastavlja. Ostaće institucije van funkcije, finansiranje preko budžetskih dvanaestina, Katana VD SDT-a i ostale gadosti, napretka ka EU nema i onda treba tražiti druga rješenja.

Izbori su po meni najpoštenije rješenje.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Pomiješao sam da sam to pitao wulfija

U svakom slucaju ok i pošten dogovor.

Ja bih jedino na mjestu ure pokušao još jednom da sjednem za sto i dogovorim novu vladu sa ovom većinom, jer ne vidim da će se odnos snaga značajnije promijenit na izbore tj. opet će morati da sjedne i posle izbora sa istim partijama i dogovori vladu, a izgubiće se vrijeme.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

ura je bar duplo jaca plus racunaj na crkvinu partiju.takodje,fantomski luksemburzani i ostali se vracaju in ful fors,radice aparat do maksimuma,ono spavanje nece im se opet desi vjeruj mi.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Druže....varaš se.

Mislim da DH ide lagano na 20%, a još ako ih crkva podrži....ihaaaaa.

Ubili bi i DF i Demokrate, a uzeli bi i DPS-u komad, možda nešto i od URA.

URA sa ovim paktom sa manjinama je isto dobru stvar uradila jer joj omogućava oozbiljan upliv u DPS biračko tijelo. Ako izađu na izbore sa pričom formiramo vladu bez DPSa i DFa ihaaa, napraviće ozbiljan rezultat siguran sam.

Da se ne lažemo, glasačima DFa i Demokrata URA nije pitka priča, previše je to građansko za njih, plus Dritan koliko god im je gotivan ne mogu da prelome da glasaju za Albanca. To je onaj profil glasača ka nekadašnji SNPovci i to je neko konzervativno biračko tijelo. Naći će hiljadu i jedan razlog da ne glasaju CnB.

Ali zato DH, sa Milojkom na čelu je za njih idealan izbor. I da se opet ne lažemo, ne zamjeram ništa, mislim da bi to bio i kvalitetan izbor. Malo konzervativniji nego što ja preferiram, ali za tri koplja kvalitetniji i zdraviji od ove populističke i koritaške bagre.

E sad...mislite da u DFu i Demokratama nisu ovog svjesni?

Uradiće sve da spriječe formiranje DH ili kako li će se već zvati. Čak sam neđe ubijeđen da bi im neuporedivo lakše palo da URA napravi manjinsku nego novi izbori na kojima će DH da ih makar prepolovi.

Vjerujem da ce bit DH bit do proljece formirana i da su u fazi trazenja podrske medju EU, USA, i UK. Ako DH stvarno moze uzet 20%, to bi bilo bas odlicno, i zajedno sa URA i Demokratama da formiraju novu vlast na proljece, jer se ovo bez izbora ne moze rijesiti.

Manjinske partije su u sustini nebitne, jer ionako ne predstavljaju manjinske narode, nego samo gledaju da uhljebe svoje nesposobnjakovice. Zbog toga nemam nikakvu zelju u vlast da ih vidim, osim ako bude neko normalan novi se pojavio.

Demokrate su nuzno zlo za formiranje nove vecine. Mislio sam da je Becic ozbiljniji lik, a on samo obicni sisnjar. Ali eto, umjereni su i skloni kompromisima, pa su pozeljaniji koalicioni partner od DFa. DPS necu pominjat, nadam se masovnom hapsenju i rasformiranju ove OKG.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    ura je bar duplo jaca plus racunaj na crkvinu partiju.takodje,fantomski luksemburzani i ostali se vracaju in ful fors,radice aparat do maksimuma,ono spavanje nece im se opet desi vjeruj mi.
    Misliš da će biti čarter letova? Zaboravljaš da Montenegro Airlinesa više nema.

Već je 8.5k birača izbrisano.

Nisu oni spavali no ih je narod oftao i govorio "oćemo ada čuš no za koga ćemo ako ne za DPS", uzmu "darove" pa zaokruže drugoga.

Pa u BD su mislili da samo po sigurnim glasovima DPS ima solo 56%.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Vjerujem da ce bit DH bit do proljece formirana i da su u fazi trazenja podrske medju EU, USA, i UK. Ako DH stvarno moze uzet 20%, to bi bilo bas odlicno, i zajedno sa URA i Demokratama da formiraju novu vlast na proljece, jer se ovo bez izbora ne moze rijesiti.

Manjinske partije su u sustini nebitne, jer ionako ne predstavljaju manjinske narode, nego samo gledaju da uhljebe svoje nesposobnjakovice. Zbog toga nemam nikakvu zelju u vlast da ih vidim, osim ako bude neko normalan novi se pojavio.

Demokrate su nuzno zlo za formiranje nove vecine. Mislio sam da je Becic ozbiljniji lik, a on samo obicni sisnjar. Ali eto, umjereni su i skloni kompromisima, pa su pozeljaniji koalicioni partner od DFa. DPS necu pominjat, nadam se masovnom hapsenju i rasformiranju ove OKG.
    Hoće, odnosno neće. Biće neka (polu)varijanta kao u Mojkovcu (Ne damo Mojkovac) dok ne bude izvesno da će da budu parlamentarni izbori (redovni ili vanredni, svejedno). Onda će se formirati stranka, jer ako bude prije toga... imaš stranačku vladu

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Pomiješao sam da sam to pitao wulfija

U svakom slucaju ok i pošten dogovor.

Ja bih jedino na mjestu ure pokušao još jednom da sjednem za sto i dogovorim novu vladu sa ovom većinom, jer ne vidim da će se odnos snaga značajnije promijenit na izbore tj. opet će morati da sjedne i posle izbora sa istim partijama i dogovori vladu, a izgubiće se vrijeme.
    Šta? Šta? Propustih.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

u PG će biti varijanta da se pomaže Daniloviću, da ne bude kako se formira DG baš pred izbore ođe. tolike godine ugroženosti je vala mora' i Gośa naplatit

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...arderski-potez

DF laje a ne ujeda. Ja racunam da je Evropa sad usvojena, ne bi trebalo da bude prestrasno masakriranje amandmanima na budzet.

Da vidimo januarske plate

10. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Opet Radunović sa pričom da će glasat, ali nije njihova odgovornost što je to za šta glasaju ekstremno loše, po njegovom mišljenju. Ako budžet bude neostvariv, bićeš kriv jednako kao i Spajić. Kuš!
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Jokovic koji predlaze amandmane i kaze ako moze da se nadje nacin da se nadju pare za ovo hahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahah SPRDA LI SE COVJEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sate sate sate

14. The Following 3 Users Say Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Samo zamišljam kakva bi danas bila situacija da imamo mogućnost da štampamo pare...

16. The Following 4 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Jokovic koji predlaze amandmane i kaze ako moze da se nadje nacin da se nadju pare za ovo hahahahahahhhahahhahahahahahahahahahahahah SPRDA LI SE COVJEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ne znam ima li jos ko takav utisak, ali ja kad slusam onog lika, cini mi se da on misli da je najjaci lik na svijet, i da je SNP najjaca partija na svijet. Da su oni bastion principijelizma.

Ima komunisticku pricu, mislim da jedino mogu proc kod nekih likova 50+ godina sto glasaju SNP od pamtivijeka i vise i ne znaju sto ih glasaju, ali eto, za njih su iz nekog razloga.

Tako da mi bas nije jasno kako ta partija opstaje. Mada kad moze PzP, Milaca, SD, SDP da prelaze cenzus, moze i SNP.

18. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Mi smo dozvolili da se takva paščad sprdaju sa nama 30 godina. Prvo su nas pućikali jedne na druge, razbii SFRJ od Vardara do Triglava, pokrali su sve i rasprodali bjelosvjetskom šljamu, a najljepše godine života su mnogi od nas proveli pod sankcijama , inflacijama i gledali kako im roditelji prime 10 maraka platu. Na kraju , svi oni uživaju debele benefite, prozivaju iluminate u CG i posao im je da "ratuju" saopštenjima. A prođoše godine... Ja lično mogu samo da im uputim na stotine uvreda i psovki svima. Drugo mi ništa ne pada na pamet. A Jolu se po glavi vidi da je pametan. Taman ka Ibrahimović i Đeljošaj, njegovi politički prijatelji , eno im vire uzde iza zatvorenih vrata amabasade.
    Još je tragičnije što čitam kako onaj iz Ulcinja poziva na ukidanje izbora, nego po kratkom postupku da se izglasa manjinska vlada kako bi se umanjio uticaj Srbije čoče.
    Last edited by Director; 21-12-21 at 12:27.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

od kad pratim rad ovih te ih mi biramo, a njima se *ebe za nas. ovo je bio i ostaće najbolji momenat. najveća istina ikad rečena tamo

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

21. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ne znam ima li jos ko takav utisak, ali ja kad slusam onog lika, cini mi se da on misli da je najjaci lik na svijet, i da je SNP najjaca partija na svijet. Da su oni bastion principijelizma.

Ima komunisticku pricu, mislim da jedino mogu proc kod nekih likova 50+ godina sto glasaju SNP od pamtivijeka i vise i ne znaju sto ih glasaju, ali eto, za njih su iz nekog razloga.

Tako da mi bas nije jasno kako ta partija opstaje. Mada kad moze PzP, Milaca, SD, SDP da prelaze cenzus, moze i SNP.

To je to, nego eto , mislim da je svima njima ovo pocetak kraja. Jokovic i slicni se sad bore , cupaju svim snagama da zadrze po dubini svoja mjesta da bi imali te glasace i dalje. Nema tu objektivnih normalnih glasaca, sve uhljebi. Ne krivim ih ja, znamo svi kako se tesko zivi. No takvih ce sve manje biti kako drzava bude napredovala. Doci ce vrijeme kad ce partije dobiti glasace na osnovu sposobnosti i smislenog programa a ne na osnovu parole "ovo ministarstvo je nase i ne damo ga" aahahhahahah komedija
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Na kontro one priče da je predviđeno zaduživanje od 500 miliona za nedostajuća sredstva. Iako je formulacija takva da se stvarno mogu zadužiti i za tekuću potrošnju, u ovom amandmanu kojim se mogućnost zaduženja povećava sa 500 na 536 miliona, eskplicitno se navodi da se ta mogućnost zaduživanja, prije svega, odnosi na potencijalno zaduživanje u svrhu otplate dugova koji su nastali pod nepovoljnim uslovima. Takvo zaduženje ne bi bilo problem, naprotiv.
    Last edited by NHM; 21-12-21 at 12:30.

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Mislim da Evropa Sad boli i vlast i opoziciju a niko ne smije protiv. Čudna situacija.

25. The Following User Says Thank You to Dzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Na kontro one priče da je predviđeno zaduživanje od 500 miliona za nedostajuća sredstva. Iako je formulacija takva da se stvarno mogu zadužiti i za tekuću potrošnju, u ovom amandmanu kojim se mogućnost zaduženja povećava sa 500 na 536 miliona, eskplicitno se navodi da se ta mogućnost zaduživanja, prije svega, odnosi na potencijalno zaduživanje u svrhu otplate dugova koji su nastali pod nepovoljnim uslovima. Takvo zaduženje ne bi bilo problem, naprotiv.
    Evo vise informacija o budzetu, i Evropa Sad! programu

https://www.gov.me/clanak/predlog-za...a-2022-godinue
    https://wapi.gov.me/download-preview...3e?version=1.0

Crno na bijelo. Bilo bi dobro da su nam gradjani vise edukovani pa da znaju sto ovo znaci, umjesto da se na kafanski nacin raspreda o najvaznijim finansijskim aktima u drzavi. Mada i drzava je kriva sto ne nadje nacina da ukljuci gradjane vise i objasni im jednostavno, umjesto sto CdM ANALiticari i ostala medijska elitna bratija burgijaju narodu u mozak sa dezinformacijama.

27. The Following 3 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mi smo dozvolili da se takva paščad sprdaju sa nama 30 godina. Prvo su nas pućikali jedne na druge, razbii SFRJ od Vardara do Triglava, pokrali su sve i rasprodali bjelosvjetskom šljamu, a najljepše godine života su mnogi od nas proveli pod sankcijama , inflacijama i gledali kako im roditelji prime 10 maraka platu. Na kraju , svi oni uživaju debele benefite, prozivaju iluminate u CG i posao im je da "ratuju" saopštenjima. A prođoše godine... Ja lično mogu samo da im uputim na stotine uvreda i psovki svima. Drugo mi ništa ne pada na pamet. A Jolu se po glavi vidi da je pametan. Taman ka Ibrahimović i Đeljošaj, njegovi politički prijatelji , eno im vire uzde iza zatvorenih vrata amabasade.
    Još je tragičnije što čitam kako onaj iz Ulcinja poziva na ukidanje izbora, nego po kratkom postupku da se izglasa manjinska vlada kako bi se umanjio uticaj Srbije čoče.
    Onaj iz Ulcinja je "slučajno" pogrešno preveden od strane CDMa. Lik je, kako mi je rečeno, pričao o budućoj saradnji nakon izbora, a ne manjinskoj vladi.

Ali CDM....

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Opet Radunović sa pričom da će glasat, ali nije njihova odgovornost što je to za šta glasaju ekstremno loše, po njegovom mišljenju. Ako budžet bude neostvariv, bićeš kriv jednako kao i Spajić. Kuš!
    Ali ako uspije pričaće DF da su glasali za

Ne vjerujem da će uspjeti da izmasakriraju previše budžet, Krivokapić može uvijek da zaprijeti da će povući budžet i reći narodu koje partije su ga sabotirale.

Onda raspusti skupštinu i gleda kako padaju ispod cenzusa.

Thanks Thanks Given 
    7,413
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Malo je drugačije nego što si napisao.
    Prvo su kazali “neće se zaduživati”.
    A sada izgleda da i nije baš za otplatu nepovoljnih dugova…
    Mada i To Montenegro bješe sa nula eura troška, pa ljudi puše priču da je zbilja tako.Pa ovo nije ništa novo, bajka za istu IQ nišu.
    200 miliona gore -dolje, to su finese…
    Samo je simpatična lakoća amandmana i baš iscrpna objašnjenja. Finansiranje projekata.. 554,90 miliona. Baš detaljno objašnjeno.
    Što ne staviše 555 miliona.
    Jel ovo ka one cijene 1,99€? Ili zvuči ozbiljnije za lumene koji vjeruju u jednoroge?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Nešto kontam, ako DPS bude štetan i glasa za bilo koji od ovih blesavih amandmana ode država u finansijski Mugabe.

32. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Mada i To Montenegro bješe sa nula eura troška, pa ljudi puše priču da je zbilja tako.Pa ovo nije ništa novo, bajka za istu IQ nišu.
    Samo je simpatična lakoća amandmana i baš iscrpna objašnjenja. Finansiranje projekata.. 554,90 miliona. Baš detaljno objašnjeno.
    Jel ovo ka one cijene 1,99€? Ili zvuči ozbiljnije za lumene koji vjeruju u jednoroge?

Znaš da je DPS potpuno u kanalu kad od propagande još uvijek vrti priču da je neko obećao avione da kupuje za nula eura

I to priča partija koje je za ništa davala stotine miliona.

34. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post

Vidio sam samo ovaj dio:

Page 973 of 1249 FirstFirst ... 47387392396396997097197297397497597697798310231073 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)