https://www.vijesti.me/kolumne/580242/koliko-je-sati
14 časovnika![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
evo da vidimo oce li se konacno rijesit ps gradnja i oce li se ikad iko oglasit
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...cekaju-rusenje
nothing comes from violence and nothing ever could
No Signature
https://www.vijesti.me/tv/emisije/58...om-od-tada-muk
Ovo je bila djevojka koja obecava. Izgleda da se njena prica i svodi na - obecanja.
Ona, mozda, jeste djevojka koja obecava. Ali nije dorasla polozaju na koji je dosla. To vazi i za jos neke ministre koji imaju fin CV. Recimo, Jakov Milatovic. Oni bi, mozda, bili dobri na nekom drugom mjestu u ministarstvu, dje se trazi znanje. Za minstra su bitnije neke druge, menadzerske sposobnosti. Recimo, sposobnost procjene kapaciteta ljudi na koje se oslanja, da moze da procijeni ko je za sto sposoban.
Samo, molim, bez glupave, a odje uobicajene primjedbe, "a kakva je bila prosla vlada". Ne interesuje me prosla vlada. To je stvar proslosti. Interesuje me ova vlada. I da ovoj zemlju bude bolje sada i ubuduce. Za proslost, ako je neko za nesto odgovoran, neka snosi odgovornost. Tu treba zavrsiti tu pricu. Umjesto da se nesposobnost ove vlade pravda poredjenjem s prethodnom.
Prokletstvo Balkana je da se stalno gleda u proslost i sto je nekad bilo. Tu se, cesto, trazi izgovor i pravdanje za sadasnjost.
Last edited by Ostoja; 12-12-21 at 06:50.
Nek mi neko kaze da je ovo laz...
https://www.portalanalitika.me/clana...ove-nepodobnih
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ne znam sto bi te cudile ovakve stvari, niti je novo niti smo jedina drzava koja radi slicne stvari.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Odma moras DPS da spominjes... Radilo se za vrijeme komunizma.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Crna Gora je vazda bila bogata špijunima. Sjećam se davno, mislim da je bio početak devedesetih (ili kraj osamdesetih) kako mi je jedan kolega, značajno me gledajući, tihim glasom kazao "za tebe se zna da ideš u Američki centar"Otkud to njemu, niti sam ga pitao, niti me mnogo interesovalo. Ovo je živa istina, što bi kazao DŠ.
Nego, kako se neko kvalifikuje kao komita? Za nekog sa spiska se kaze da se "sumnja da je komita", a kao razlog se navodi da nije dolazio na posao od kad je izbila korona?Za drugog, zato sto ima neku vezu s Vesnom Medenicom. Je li Vesna Medenica komita?
![]()
koliko komita u Kolašin, biće da je neki dežurni špijun riješio malo da se pokaže a informacije je najvjerovatnije skupio sa fb profila dotičnih
She is only here to annoy herself!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Teren te prepoznaje
kao Komitu!
![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
F f f
fatality
U pravu si za Srzentićku, ja čujem to za nju od početka, da ima znanja i dobre volje i poštenja - ali nema tih organizacionih i menadžerskih sposobnosti bez kojih se ne može.
Sto projekata je započela, nijedan nije kraju privela. Možda najgore, Zakon o slobodnom pristupu informacijama - imala je prošlu DPS verziju koju su svi kritikovali, imala je GOTOVI novi od strane EU odobreni nacrt - i opet ga nije podnijela na usvajanje.
Ja vjerujem da je istina. U ovoj zemlji će uvijek biti anonimnih dojava.
Razlika je što je DPS po njima postupao i otpuštao ljude, a za ove ne vjerujem da će. Za Injac znam da je na važnim pozicijama zadržala oficire koji su otvoreni DPSovci, ali su i vrlo kvalifikovani.
da je na posljednjem samitu NATO-a neformalno izražena bojazan da je opasno dijeliti sve informacije s novom Vladom u Podgorici i na njegovo pitanje da li vidi problem u tome, Eskobar je odgovorio da "ne želi da govori u ime NATO-a", ali da je ta zabrinutost realna i da ljudi u Crmoj Gori treba da je shvate "veoma ozbiljno".
On je kazao da NATO ima mnogo načina da zadrži infromacije, i dodao da svaka vlada treba da bude svjesna da je to nešto što slabi i nju i zemlju.
Sad ce Skoj objasniti nivo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks