Na koji nivo uzdigoste urlanje napaljenih tinejdžera!?
Da ja to razložim na proste činioce:
Na Pol.Akad. se garant veći dio upisivao po partijskom ključu,odnosno,đeca ovog Dps-ovca i onog Sd-ovca...(ko se sjeća upisa 13 pitomaca po nacionalno-partijskom ključu koji nisu prošli ni psihofizičke testove znaće o čemu pričam).E sad,što su ta đeca genetski pametna,prilagodljiva i pronicljiva pa su sa smjenom vlasti probali nekim pjesmama da pojačaju hranu u menzi,dobiju bolje sobe sa TV,polože neke ispite bez učenja...ništa strašno.I tate su im pjevale te pjesme 90-tih,pa su se ppsle 10g. prešaltali na druge pjesme i bilo im (ili ostalo) dobro.
Ne izdižite ovo na nivo da su tamo neki akademski građani i budući intelektualci,jer samo takvi bi i mogli da rade u obavještajnim službama,pjevali nacionalističke pjesme.Ne,piljevina pjevala što im i balvanI bukovi koji su prošli bolje no neke masline,hrastovi,jaseni,jer se bukve više plaše britve nego Štilovke
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 11-12-21 at 07:08.
https://www.antenam.net/drustvo/2254...ugled-ustanove
Za nevjerovati je!Igor Knežević, jedan od polaznika Policijske akademije u Danilovgradu koji su sinoć slavili pobjedu rukometne reprezentacije Srbije protiv Crne Gore, skandirajući "Oj Kosovo, Kosovo", pokajao se, kaže, zbog ovog događaja.
Knežević, koji je inače crnogorski reprezentativac u fucalu ...
Samo me zanima kako ovaj igra protiv srpske reprezentacije![]()
Ne slavi ako da go
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Polako Direktore, policijska akademija vs civilna škola; drugo, gimnazija u Danilovgradu je dosta puta obilježavala određene datume i sa zastavama Srbije - pa uz halabuku šake nas s foruma i par dana u medijima, nikom ništa.. Da li je meni lično to ponašanje gadno? I za jedne i za druge, jeste..
Samo ja ne mogu diktirati kako se neko osjeća, a opet ponoviću 3x: ako si profesionalac koji posao obavlja savjesno i kako treba, to što se ti osjećaš kao Srbin, Marsovac, Vulkanac, ja sa tim problema nemam..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja moram sa ovim da se slozim. Ti momci mozda bi bili dobri. Vjerujem zapravo da bi ali ipak poruka je bitna i neko ispravno profesionalno ponasanje. Da nije otislo u javnost ajde i ajde da se opomenu al ovako sve je pod lupom i o tome su trebali misliti. Nema potrebe pominjati jesu li ovo ili ono al napravili su gresku gdje greske se ne tolerisu. A da ne pominjem da nisu bili svjesni ni podjela u zemlji gdje ove stvari samo cine gore. Nisu se ponijeli profesionalno i tu bih pricu zakljucio. Nauk za sledeci put al ne u bezbjedonosnom sektoru gdje svi moraju bit ko jedan
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Nikad nisam razumio sportsko slavlje. Kako god okrenes, slavis tudji uspjeh, osim ako ti je licni prijatelj ili clan porodice dio tima. A ostraceni navijaci uvijek podju jedan korak dalje u taj debilizam i vezu ga za nesto jos primitivnije kao sto je nacionalna pripadnost. Ovi momci su otisli jos jedan korak dalje i slavili poraz svoje drzave od susjedne koju iz nekog razloga vise vole, a upitno je da li su tu drzavu ikad vidjeli. Mozda na polumaturskoj ekskurziji.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jel isti rezon i za klupska takmicenja i individualne sportove? Ono, umjesto reprezentacija, zamislimo da je bio mec Partizan - Buducnost. I Partizan dobije, a oni svi u trans, ludilo totalno od odusevljenja... Jesu li i tada jednako zasluzili da lete iz sluzbe? Ako sjutra neki srpski, svajcarski, spanski... teniser rasturi nekog crnogorskog, a oni u delirijum.. jel isto treba da lete?
Last edited by ovizionizi; 11-12-21 at 11:29.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
niđe veze jedno sa drugim. pa uredno je pola sale ođe navijalo za Partizan ili Zvezdu kad gostuju
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
^Znam jednoga sa foruma što bi, da mu je moglo bit, eliminisa' Vučevića iz repke jer navija za Zvezdu lol
Forever young, i want to be forever young
Pa poenta je da ne treba da postoji "ali" jer nisam ni ja od juče ovdje, tako da mi je jako dobro poznato kako se skače na srpske, a kako na druge zastave jer uvijek postoji neko "ali" kada se prećuti isto ovo što dolazi sa neke strane koja je mnogima manje "ostrašćena"...
Da ne misliš da sam sklon odobravanju. Ovo je meni lično jako tužno ali s obzirom da sam sklon traženju uzroka, jasno mi je koliko je duboka podjela u društvu izazvana višedecenijskom kontaminacijom zahvaljujući političkim akterima, posebno bivšom vladajućom klikom.
Da ne dužim puno. Moramo ja i ti, ti ili hercules, hercules ili skoj i svi građani da dođu većinski u ono stanje uma u kojem će se poštovati različitost, voljeti država kako treba, ne mrzjeti brata, ne činiti nikom nažao zbog politike. Da li je to ovdje moguće? Potrovasmo se, a niko ne vidi nego se drži svoje strane ka za slamku spasa...
Jel se ovo nama izvinjava DPS akademija?
Misle da sam uvrijedjen zbog toga sto nekolicina navijaju za Srbiju, a ne zbog toga sto su osnovali DPS akademiju i popljackali drzavu?
Pakjao.
Interesantan ugao gledanja
https://m.cdm.me/kolumne/draga-djeco...ma-vise-seksa/
Kao na forumu tako i na tviteru podijeljena misljenja oko necega sto je samo u ovoj zemlji top tema nedjelje.
A pusteni manijak koji uznemirava djecu ispred skole ni tvitnut. To je normalna pojava.
Sent from Povrsni usputni komentator using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
polako, cekaj da se nekom djetetu, kao sejli, ne daj boze nesto desi, svi ce bit najpametniji.
3 dana. a onda ce opet neko da napravi rijaliti pricu i ajmo jovo nanovo.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks