Originally Posted by
MeDo_JE
Kakve je to propise prekršio...? Više puta je javno o tome pisao, na prva dva kanala je išao obavezni program, na parlamentarnom je bilo slobodno...
Nebitno, i da se gledalo 10% CG, treba se prenositi...
Imaš li šta protiv vijesti na albanskom jeziku...?
RTCG je prenijela ZVANIČNU vijest o pucanju, koja je došla iz Mup-a, je li trebao da izađe na lice mjesta da vrši uviđaj...? Ti na njegovom mjestu ne bi prenio zvaničnu vijest...?
Pokušavaš li to nevješto da opravdaš postupanje grupice dokazanih plaćenika, koji sebi daju za pravo da određuju ko može slobodno da se kreće...? Nadam se da ne pokušavaš, jer bih se veoma neprijatno iznenadio, pošto si i sam trpio samovolju dps tajkuna...
Sent using Tapatalk
Vijesti na Albanskom jer su Albanci manjina , nisam znao da je Srbijanska crkva manjina i Srbi.
Koju zvaničnu vijest kad je mup nije dao , zna se kako idu zvanične vijesti izdaje se saopštenje o odje ga nije bilo.
Ili sam ja propustio nešto ili su oni prenjeli informaciju iz izvora u mupu stangid im to značilo a ne kao zvaničnu vijest. Nemoj da zamenjuje teze to ide više Skoju a ne tebi.
Znaš koliko me briga za tu grupicu dokazanih plaćenika, i odmah sam rekao da je kretenizam u najmanju ruku što su uradili to.
Meni je zanimljivo kako skočise i odje i neki nevladini sektori jer su ga izmrskali ali rijeci ne rekose na mizogene komentare prema Draginji isti taj Gando i co.
Evo i ti Raonica braniš jer se stavio u službu spc kad je trebalo umjesto da sudis to jer je to što radi praksa dps a.
Javni servis treba da je na usluzi svima a ne onima ko je na vlast trenutno.
Opet to nije razlog da se tako pohode prema njemu ali da ja znam to su njegovi dojucerasnji drugovi pa ima tu nesto i više
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks