Doći ćete svi na moje, dok se ne promijeni ustav, himna, zastava i još ponešto, za reprezentaciju navijaju isključivo dps-ovci.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ne podnosim g*ovnare koji mijenjaju mišljenje kako vjetar dune. Prije mjesec dana sam sa twitera Borisa Raonića skinuo i postavio na ovaj CDM forum odluku Državne komisije da nijesu poznate žrtve zločina Krsta Popovića. Nije rekla-kazala. Svjedok sam. Do prije oko mjesec dana je Boris Raonić na svom twiteru imao postavljen taj dokumenat. Danas kad sam pokušao da ga potražim, umjesto tog dokumenta našao sam twiter Borisa Raonića o tome da je Rako Mugoša bio žrtva saradnika fašističkog okupatora Krsta Popovića. Ja nemam problem s novim twiterom, ali đje i zašto nestade prethodni!? Treba li da crtam zašto? Zato što se onome ko ga je postavio na mjesto direktora RTCG ne bi dopalo da vidi twit u kojem Boris Raonić ustaje u odbranu Krsta Popovića. I da je prigodnije postaviti twit u kojem pljuje po Krstu Popoviću. O tome se radi. O nesojluku zbog fotelje.
Meni je to gadno i odvratno. Kome nije, prosto bilo. Svak ima pravo da misli što ga je volja.
Ovo o narodu u CG ne pričam napamet. Pokvarenijeg naroda teško da se može naći na kugli zemaljskoj. Toliko podlosti, pokvarenosti, prevare, zlobe...teško je naći. Istina, na Balkanu je to svuda dosta slično. Izuzev Slovenije. To je drugi svijet. Naravno, ne mislim da je sav narod takav. Govorim o prosjeku. Najozbiljnije, ja niđe ne provjeravam na kasi kusur. Osim u CG. I to nešto govori.
Ne podmeći. Jasno sam kazao da ne podržavam nikakvo nasilje. To što ja mislim o BR je moje mišljenje na koje imam pravo, i koje sam pokušao da obrazložim.
Još jednom. Gade mi se ljudi koji se zbog fotelje naprasno, ne samo odriču prethodnih stavova, nego pljuju po njima.
To nijesu ljudi. To su vjetrokazi koji se okreću kako vjetar dune.
Bravo majstore
Krsto antifašista, dolje kleročetnička vlada.
Navijači urlaju i vrijeđaju svaku javnu ličnost koja nije za DPS, a zamisli bruke došao da podrži svoju reprezentaciju na stadionu, to nije problem, ajmo da satanizujemo one koje vrijeđaju te patriote.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Boris Raonić je došao na mjesto đe je, na način koji čoek sa najminimalnijim nivoom samopoštovanja i osnovne vrijednosti, sebi nikad ne bi dopuštio. I tu je ta priča okončana.
Što se ovoga od juče tiče- otišla budala tamo đe je morala znat što će je dočekat. I povela đecu sa sobom, što je tek onako posebna stvar.
A tamo je dočekale još veće budale, koje, ko što im ime kaže, mjere nemaju, u svemu, a najčešće u zdravom razumu.
Eto ga, sve u tri rečenice stalo, od kojih je bar polovina i prekobrojna.
Ali se ođe o tome ima pisat za Nobela, bar po godine. I svašta ćete jedni na druge bačat, od krša do atomskih bombi, oko toga.
Sitnice ko onaj izvještaj EU što tako bezobrazno pomenem, svake prestupne godine kad se ođe javim, ko i da ne postoje. Slova jednoga.
Taman ko i ova da vlada za budžet planira dogodine skoro milijardu novog zaduživanja, od čega će VAS skoro polovinu koštat ova brutalna sezona, i štednja, i najbolji budžet ikad, i najbolji oporavak ikad, i najbolja avio kompanija ikad, i onaj čuveni ''suficit'', tj. najbolji deficit ikad, od ove.
No aj, to nije bitno.
Dok je Eskobar izbio Mila i svašta mu napričao i krunisao Dritana i Zdravka i Aleksu i dokle vam sve to ima tako smisla ova luda kuća koja tone ko najšupljija barka dok svi navijaju za svoje i zbog toga vodu ne vide jer im nije po volji a i valjda odura barka do 2024....
p.s.
poslednja rečenica zareza nema sa predumišljajem![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Od aktiviste Liberala, preko ekipe koja je pravila pro DPS fanzine IQ i Noćna mora (naravmo ne za džabe) i organizovala Balaševićev koncert u CNP pred izbore sa pozivnicama za viđene DPS-ovce.
Pa onda nevladine organizacije kritične prema DPS-u otprilike kao i Zlatko Vuković.
I završiš kao Frontov igrač u biranju direktora RTCG.
Karijera vrijedna poštovanja, principijelnost iznad svega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Jesi ti onaj "neovisni pronatrač" iz Rusije? Xaxaxa
Elem, ne mogu pričati generalno, ali ako je pokušaj gledanja i navijanja repke sa tribina zajedno sa djecom lični obračun, onda ok.
Forever young, i want to be forever young
Ovako i za Dritana pricaju... Od gradjanske opcije Pozitivne, pod vodjstvom presvijetlog i cestitog Darka Pajovica, preko Ure i koalicije CNB, sad zavrsi sa cetnicima. Sram ga bilo, splacina izdajnicka.. albanski ceetnik jedan...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pomiricemo se pomorit svi mi koji kazemo da volimo Crnu nam Goru...kad qurcu nokat nikne. Nikad srece.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam koji je tvoj problem. Ponavljam, jer tebi je, izgleda, potrebno ponoviti. Po defoltu osudjujem svaku vrstu nasilja. Nasilja se gadim. To što ja mislim o Borisu Raoniću nikako ne znači da opravdavam nasilje prema njemu. Je li sad dovoljno jasno, ili treba još jednom?
Jedini problem koji imam se BR, jeste njegova prevrtljivost zbog ličnog interesa.
Nego, izgleda da je to postalo nešto što je prihvatljivo i normalno u CG. Ja sam, onda, na bandu. Meni to nije normalno. Meni je to gadno. Eto.
utvrdili smo da je ovo loše. ali ol ti meni reći - što Boris Raonić ne izađe prije pet godina i reče da je loše što je na tribini slika sa likom Krsta? no je tad išao na gostovanja i bio sa navijačima? i sad šalje prijavu zbog koje momak dobija otkaz u kojoj je naveo da je Krsto ipak loš?
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Imam problem kad se 5% karaktera potroši na osudu desničarskog ponašanja, a 95% na pljuvanje po žrtvi tog ponašanja.
Zlobnici bi rekli da na neki način opravdavate takvo ponašanje vašim pisanjem, jer "zaslužila je splačina, smrad i prevrtljivac jedan".
Zašto je MRŠ desničarska pojava?
Zašto MRŠ me može biti ljevičarsko.
Ljevičari ne mrškaju?
Ja koliko vidjeh tamo samo bi mrškanje i što mu nisu dali da uđe.
Imajući u vidu osobu ne bi me čudilo da je sa sve đecom svjesno odio da se napravi neki incident koji će kasnije nekako naplatiti.
A vidim da svako ko je sa njim posla imao dijeli slično mišljenje o dotičnom.
Tako da, srećno u, nadam se pro bono, advokaturi Raonića.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Moj outline.
Momak koji je dobio otkaz je ovaj junak
A junak je radio u vojsci jer ga prepoznao teren, ovako bistrog
A odlicno znam kako je didi npr ovdje prosipao graDzanstinu kao moderator. Evo na twiter pokaza taj obraz i vaspitanje koje je tako branio ovdje.
Elem, otprilike kako na to gledaju
https://m.cdm.me/politika/nikolic-ko-nije-dobrodosao/
Dakle ako nisi po volji kamatasima, narkodilerima, sanerima... Onda ne mozes da upravljas drzavom.
Zato su i podrzavali DPS jer decenijama dijele iste vrijednosti. I ako im kazes da su lopovi da te umlate najcesce pozivanjem policije.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/3...i-nasilju.html
By Gando, Darko Saveljić & Dževdet Pepić
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Čekaj, treba da pusti nešto jer se tebi gleda nije bitno dje i kako, ali da se Srbijanska crkva nenl uvrijedi pustiti prenos dje mu nije mjesto kršeći sve propise???
Jesi siguran da se polovini Crne Gore gledalo to?
Ja sam dobro rekao a ti malkice spinujes .
Pucalo NA policiju , jel se pucalo na policiju kad si dobro čuo nadam se da si i vidio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ja znam za ovoga. Znam da je i boris nesto pisao oko ovoga.
Za privatnu firmu ne znam
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks