Page 451 of 543 FirstFirst ... 351401441447448449450451452453454455461501 ... LastLast
Results 11,251 to 11,275 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Doći ćete svi na moje, dok se ne promijeni ustav, himna, zastava i još ponešto, za reprezentaciju navijaju isključivo dps-ovci.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

2. The Following 6 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Čemu ovako teške riječi...?

Šta je to tebi, ili narodu CG, Boris Raonić učinio, da ga nazivaš svakakvim imenima...?

Imamo li svi pravo da budemo u zabludi, i vremenom nešto naučimo u životu...?

Sent using Tapatalk
    Ne podnosim g*ovnare koji mijenjaju mišljenje kako vjetar dune. Prije mjesec dana sam sa twitera Borisa Raonića skinuo i postavio na ovaj CDM forum odluku Državne komisije da nijesu poznate žrtve zločina Krsta Popovića. Nije rekla-kazala. Svjedok sam. Do prije oko mjesec dana je Boris Raonić na svom twiteru imao postavljen taj dokumenat. Danas kad sam pokušao da ga potražim, umjesto tog dokumenta našao sam twiter Borisa Raonića o tome da je Rako Mugoša bio žrtva saradnika fašističkog okupatora Krsta Popovića. Ja nemam problem s novim twiterom, ali đje i zašto nestade prethodni!? Treba li da crtam zašto? Zato što se onome ko ga je postavio na mjesto direktora RTCG ne bi dopalo da vidi twit u kojem Boris Raonić ustaje u odbranu Krsta Popovića. I da je prigodnije postaviti twit u kojem pljuje po Krstu Popoviću. O tome se radi. O nesojluku zbog fotelje.

Meni je to gadno i odvratno. Kome nije, prosto bilo. Svak ima pravo da misli što ga je volja.

Ovo o narodu u CG ne pričam napamet. Pokvarenijeg naroda teško da se može naći na kugli zemaljskoj. Toliko podlosti, pokvarenosti, prevare, zlobe...teško je naći. Istina, na Balkanu je to svuda dosta slično. Izuzev Slovenije. To je drugi svijet. Naravno, ne mislim da je sav narod takav. Govorim o prosjeku. Najozbiljnije, ja niđe ne provjeravam na kasi kusur. Osim u CG. I to nešto govori.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Znači neko ko je bio za LSCG i antiratne snage, mora sad da bude za DPS inače je smrad.

Neko ko je Crnogorac ne smije da sarađuje da bude dio ove parlamentarne većine ili sarađuje sa njima jer?

Ovakvo izvrtanje i etiketiranje je ispod svakog nivoa.

Svi vi ođe kao osudite onako uzgred napad na Raonića, koji je sa đecom bio na utakmici reprezentacije Crne Gore, a onda po njemu.

DPS botovi sa twitter-a su mjera patriotizma?

Pa iako ne volite Raonića, iz ovih ili onih razloga, to se kaže ovako "na stranu što mislim o Raoniću, ovo ponašanje navijača je katastrofa, treba ga sankcionisati, kako se ne bi dešavale ovakve nemile i desničarske scene na stadionima. Ne smijemo dozvoliti da grupa samozvanih navijača vrše progone ljudi jer nemaju po njima adekvatan politički stav. Sramni je uzdizati kolaboracioniste fašista i ćutati na tu pojavu, jer onda nemamo pravo onda da kritikujemo drugu stranu kad to radi"...

Ali vi ni riječi o tome, a evo kopa se Raoniću sve moguće, sram ga bilo, splačina, smrad, uhljeb, smio je da iznervira DPS botove sa twitter-a koji su dio navijača CG.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Ne podmeći. Jasno sam kazao da ne podržavam nikakvo nasilje. To što ja mislim o BR je moje mišljenje na koje imam pravo, i koje sam pokušao da obrazložim.

Još jednom. Gade mi se ljudi koji se zbog fotelje naprasno, ne samo odriču prethodnih stavova, nego pljuju po njima.

To nijesu ljudi. To su vjetrokazi koji se okreću kako vjetar dune.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Doći ćete svi na moje, dok se ne promijeni ustav, himna, zastava i još ponešto, za reprezentaciju navijaju isključivo dps-ovci.

Ja koliko vidim, i anti-dpsovci pokušavaju da navijaju, nego im ovi prvi ne daju, imaju neko inicijaciju izgleda, kad je prodješ, smiješ da navijaš za repku.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ja koliko vidim, i anti-dpsovci pokušavaju da navijaju, nego im ovi prvi ne daju, imaju neko inicijaciju izgleda, kad je prodješ, smiješ da navijaš za repku.
    Tu se slažemo ali samo kad su pojedini u pitanju, meni kao neovisnom promatraču izgleda da se ođe koristi reprezentacija za lične obračune, sa obije strane.

7. The Following 3 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Ne podnosim g*ovnare koji mijenjaju mišljenje kako vjetar dune. Prije mjesec dana sam sa twitera Borisa Raonića skinuo i postavio na ovaj CDM forum odluku Državne komisije da nijesu poznate žrtve zločina Krsta Popovića. Nije rekla-kazala. Svjedok sam. Do prije oko mjesec dana je Boris Raonić na svom twiteru imao postavljen taj dokumenat. Danas kad sam pokušao da ga potražim, umjesto tog dokumenta našao sam twiter Borisa Raonića o tome da je Rako Mugoša bio žrtva saradnika fašističkog okupatora Krsta Popovića. Ja nemam problem s novim twiterom, ali đje i zašto nestade prethodni!? Treba li da crtam zašto? Zato što se onome ko ga je postavio na mjesto direktora RTCG ne bi dopalo da vidi twit u kojem Boris Raonić ustaje u odbranu Krsta Popovića. I da je prigodnije postaviti twit u kojem pljuje po Krstu Popoviću. O tome se radi. O nesojluku zbog fotelje.

Meni je to gadno i odvratno. Kome nije, prosto bilo. Svak ima pravo da misli što ga je volja.

Ovo o narodu u CG ne pričam napamet. Pokvarenijeg naroda teško da se može naći na kugli zemaljskoj. Toliko podlosti, pokvarenosti, prevare, zlobe...teško je naći. Istina, na Balkanu je to svuda dosta slično. Izuzev Slovenije. To je drugi svijet. Naravno, ne mislim da je sav narod takav. Govorim o prosjeku. Najozbiljnije, ja niđe ne provjeravam na kasi kusur. Osim u CG. I to nešto govori.
    Bravo majstore

Krsto antifašista, dolje kleročetnička vlada.

Navijači urlaju i vrijeđaju svaku javnu ličnost koja nije za DPS, a zamisli bruke došao da podrži svoju reprezentaciju na stadionu, to nije problem, ajmo da satanizujemo one koje vrijeđaju te patriote.

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,612
    Thanked in
    2,771 Posts

Boris Raonić je došao na mjesto đe je, na način koji čoek sa najminimalnijim nivoom samopoštovanja i osnovne vrijednosti, sebi nikad ne bi dopuštio. I tu je ta priča okončana.
    Što se ovoga od juče tiče- otišla budala tamo đe je morala znat što će je dočekat. I povela đecu sa sobom, što je tek onako posebna stvar.
    A tamo je dočekale još veće budale, koje, ko što im ime kaže, mjere nemaju, u svemu, a najčešće u zdravom razumu.

Eto ga, sve u tri rečenice stalo, od kojih je bar polovina i prekobrojna.

Ali se ođe o tome ima pisat za Nobela, bar po godine. I svašta ćete jedni na druge bačat, od krša do atomskih bombi, oko toga.
    Sitnice ko onaj izvještaj EU što tako bezobrazno pomenem, svake prestupne godine kad se ođe javim, ko i da ne postoje. Slova jednoga.
    Taman ko i ova da vlada za budžet planira dogodine skoro milijardu novog zaduživanja, od čega će VAS skoro polovinu koštat ova brutalna sezona, i štednja, i najbolji budžet ikad, i najbolji oporavak ikad, i najbolja avio kompanija ikad, i onaj čuveni ''suficit'', tj. najbolji deficit ikad, od ove.

No aj, to nije bitno.
    Dok je Eskobar izbio Mila i svašta mu napričao i krunisao Dritana i Zdravka i Aleksu i dokle vam sve to ima tako smisla ova luda kuća koja tone ko najšupljija barka dok svi navijaju za svoje i zbog toga vodu ne vide jer im nije po volji a i valjda odura barka do 2024....

p.s.
    poslednja rečenica zareza nema sa predumišljajem
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Od aktiviste Liberala, preko ekipe koja je pravila pro DPS fanzine IQ i Noćna mora (naravmo ne za džabe) i organizovala Balaševićev koncert u CNP pred izbore sa pozivnicama za viđene DPS-ovce.
    Pa onda nevladine organizacije kritične prema DPS-u otprilike kao i Zlatko Vuković.
    I završiš kao Frontov igrač u biranju direktora RTCG.
    Karijera vrijedna poštovanja, principijelnost iznad svega.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

12. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Ne podmeći. Jasno sam kazao da ne podržavam nikakvo nasilje. To što ja mislim o BR je moje mišljenje na koje imam pravo, i koje sam pokušao da obrazložim.

Još jednom. Gade mi se ljudi koji se zbog fotelje naprasno, ne samo odriču prethodnih stavova, nego pljuju po njima.

To nijesu ljudi. To su vjetrokazi koji se okreću kako vjetar dune.
    Ako neke desničarske grupe vrijeđaju neku javnu ličnost, ma ko god on bio, "ne podržavanje takvog nasilja" se ne radi tako što se oplete iz cijelog arsenala po žrtvi progona.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Jesi ti onaj "neovisni pronatrač" iz Rusije? Xaxaxa

Elem, ne mogu pričati generalno, ali ako je pokušaj gledanja i navijanja repke sa tribina zajedno sa djecom lični obračun, onda ok.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Od aktiviste Liberala, preko ekipe koja je pravila pro DPS fanzine IQ i Noćna mora (naravmo ne za džabe) i organizovala Balaševićev koncert u CNP pred izbore sa pozivnicama za viđene DPS-ovce.
    Pa onda nevladine organizacije kritične prema DPS-u otprilike kao i Zlatko Vuković.
    I završiš kao Frontov igrač u biranju direktora RTCG.
    Karijera vrijedna poštovanja, principijelnost iznad svega.

E tako se radi osuđivanje desničarskih pojava na tribinama crnogorske reprezentacije.

BRAVO!!!!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ovako i za Dritana pricaju... Od gradjanske opcije Pozitivne, pod vodjstvom presvijetlog i cestitog Darka Pajovica, preko Ure i koalicije CNB, sad zavrsi sa cetnicima. Sram ga bilo, splacina izdajnicka.. albanski ceetnik jedan...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

17. The Following 9 Users Say Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,668
    Thanked in
    3,181 Posts

Pomiricemo se pomorit svi mi koji kazemo da volimo Crnu nam Goru...kad qurcu nokat nikne. Nikad srece.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Bravo majstore

Krsto antifašista, dolje kleročetnička vlada.

Navijači urlaju i vrijeđaju svaku javnu ličnost koja nije za DPS, a zamisli bruke došao da podrži svoju reprezentaciju na stadionu, to nije problem, ajmo da satanizujemo one koje vrijeđaju te patriote.

Ne znam koji je tvoj problem. Ponavljam, jer tebi je, izgleda, potrebno ponoviti. Po defoltu osudjujem svaku vrstu nasilja. Nasilja se gadim. To što ja mislim o Borisu Raoniću nikako ne znači da opravdavam nasilje prema njemu. Je li sad dovoljno jasno, ili treba još jednom?

Jedini problem koji imam se BR, jeste njegova prevrtljivost zbog ličnog interesa.

Nego, izgleda da je to postalo nešto što je prihvatljivo i normalno u CG. Ja sam, onda, na bandu. Meni to nije normalno. Meni je to gadno. Eto.

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Ako neke desničarske grupe vrijeđaju neku javnu ličnost, ma ko god on bio, "ne podržavanje takvog nasilja" se ne radi tako što se oplete iz cijelog arsenala po žrtvi progona.

utvrdili smo da je ovo loše. ali ol ti meni reći - što Boris Raonić ne izađe prije pet godina i reče da je loše što je na tribini slika sa likom Krsta? no je tad išao na gostovanja i bio sa navijačima? i sad šalje prijavu zbog koje momak dobija otkaz u kojoj je naveo da je Krsto ipak loš?

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    utvrdili smo da je ovo loše. ali ol ti meni reći - što Boris Raonić ne izađe prije pet godina i reče da je loše što je na tribini slika sa likom Krsta? no je tad išao na gostovanja i bio sa navijačima? i sad šalje prijavu zbog koje momak dobija otkaz u kojoj je naveo da je Krsto ipak loš?

Imam problem kad se 5% karaktera potroši na osudu desničarskog ponašanja, a 95% na pljuvanje po žrtvi tog ponašanja.

Zlobnici bi rekli da na neki način opravdavate takvo ponašanje vašim pisanjem, jer "zaslužila je splačina, smrad i prevrtljivac jedan".

Thanks Thanks Given 
    7,421
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

E tako se radi osuđivanje desničarskih pojava na tribinama crnogorske reprezentacije.

BRAVO!!!!

Zašto je MRŠ desničarska pojava?
    Zašto MRŠ me može biti ljevičarsko.
    Ljevičari ne mrškaju?
    Ja koliko vidjeh tamo samo bi mrškanje i što mu nisu dali da uđe.
    Imajući u vidu osobu ne bi me čudilo da je sa sve đecom svjesno odio da se napravi neki incident koji će kasnije nekako naplatiti.
    A vidim da svako ko je sa njim posla imao dijeli slično mišljenje o dotičnom.
    Tako da, srećno u, nadam se pro bono, advokaturi Raonića.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Moj outline.
    Momak koji je dobio otkaz je ovaj junak

A junak je radio u vojsci jer ga prepoznao teren, ovako bistrog
    A odlicno znam kako je didi npr ovdje prosipao graDzanstinu kao moderator. Evo na twiter pokaza taj obraz i vaspitanje koje je tako branio ovdje.
    Elem, otprilike kako na to gledaju
    https://m.cdm.me/politika/nikolic-ko-nije-dobrodosao/
    Dakle ako nisi po volji kamatasima, narkodilerima, sanerima... Onda ne mozes da upravljas drzavom.
    Zato su i podrzavali DPS jer decenijama dijele iste vrijednosti. I ako im kazes da su lopovi da te umlate najcesce pozivanjem policije.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/3...i-nasilju.html

By Gando, Darko Saveljić & Dževdet Pepić

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Imam problem kad se 5% karaktera potroši na osudu desničarskog ponašanja, a 95% na pljuvanje po žrtvi tog ponašanja.

Zlobnici bi rekli da na neki način opravdavate takvo ponašanje vašim pisanjem, jer "zaslužila je splačina, smrad i prevrtljivac jedan".

nije zaslužio, niti je iko to napisa od nas ođe. kad je onaj Šofra vrijeđa prva reakcija je bila - Šofro je to zaslužio, jer se ponaša tako i tako. i to su pisali ovi te danas skočiše da brane Raonića

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Misliš kad je puštio ustoličenje koje želi da gleda bar pola CG...? Ili na RTCG smije da ide samo šta ti odobriš...?

Ono pucanje koje smo svi čuli...?

Sent using Tapatalk
    Čekaj, treba da pusti nešto jer se tebi gleda nije bitno dje i kako, ali da se Srbijanska crkva nenl uvrijedi pustiti prenos dje mu nije mjesto kršeći sve propise???
    Jesi siguran da se polovini Crne Gore gledalo to?
    Ja sam dobro rekao a ti malkice spinujes .
    Pucalo NA policiju , jel se pucalo na policiju kad si dobro čuo nadam se da si i vidio
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,049
    Thanks Thanks Received 
    12,428
    Thanked in
    6,727 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Moj outline.
    Momak koji je dobio otkaz je ovaj junak

A junak je radio u vojsci jer ga prepoznao teren, ovako bistrog

momak koji je dobio otkaz a na kog sam ja mislio nije ovaj, već drugi. nije radio u državnoj upravi već za privatnika

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nije zaslužio, niti je iko to napisa od nas ođe. kad je onaj Šofra vrijeđa prva reakcija je bila - Šofro je to zaslužio, jer se ponaša tako i tako. i to su pisali ovi te danas skočiše da brane Raonića

Ja nisam od tih, zato sebi i dajem za pravo da vam u brk rečem što mislim. I jednima i drugima.

Na isti se način ponašaš kao oni koji su tada pričali o Šofrovim ljudskim kvalitetima.

30. The Following 3 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,314
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Jesi ti onaj "neovisni pronatrač" iz Rusije? Xaxaxa

Elem, ne mogu pričati generalno, ali ako je pokušaj gledanja i navijanja repke sa tribina zajedno sa djecom lični obračun, onda ok.
    Ada zar nam Rusi nisu braća i Putin veliki demokrata vođa, što ću kad znam koje dugme da pritisnem kako bi se aktivirao ravnogorski gen

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ja znam za ovoga. Znam da je i boris nesto pisao oko ovoga.
    Za privatnu firmu ne znam

Page 451 of 543 FirstFirst ... 351401441447448449450451452453454455461501 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)