Quote Originally Posted by Blavorko View Post
@Blejzer, kad se sve stavi na papir, ipak je najbolje vakcinisati se.
ALI, nije to ni izbliza dobro koliko nam predstavljaju. Isto tako, mladi ljudi pomrijese jer su prosle godine, kad je to bio mnogo slabiji virus, zatvarani i nisu prelezali. To u kombinaciji sa losim lijecenjem.
Ne moze me niko ubijediti da su krivi nevakcinisani sto ovoliko ljudi pomrlo.
Valjda ce neki lijek uskoro, ko zna, mozda se Ivermektin stvarno pokaze dobrim...

Ja sam u martu gotovo sigurno imao koronu (mada laganije podnio, bez gubitka ukusa i mirisa, mada sam se dobro izlezavao...), a nije iskljuceno i prije 20-ak dana kad sam nekoliko dana bio dosta 'kenjkav'...
Idem ovih dana da izvadim test na antitijela. Ako ih budem imao dovoljno, apsolutno ne vidim potrebu za vakcinom. Kad vec, ko hoce, moze pronaci misljenja ozbiljnih epidemiologa da je prirodni imunitet bolji od vakcine.
Ako ne budem imao antitijela, poci cu i gledati da primim Fajzer (ako koga ne mrzi, zamolio bi da napise kako najbrze do Fajzera). Jer ipak ne zelim da uskracujem sebi mogucnost putovanja.
To je sustina svega. Ko uopste nema antitijela, a zvija okolo i za.ebava se, taj je budala.
Ende.
Pa jesi li se testirao ili odokativnom metodom si to zaključio, da si dva puta imao koronu? Jesi li se svo to vrijeme kretao iako si možda bio zaražen?
Tako su moja zaova i muž imali neku temperaturu proljetos, a mi koronu, i bili su ubijedjeni da su stojeći to prebolovali, bili asimptomatični itd. Sad su dobili koronu i teže podnijeli i kažu: Definitivno ono nije bila korona niti smo bili asimptomatični, ovo je užas.
Fajzer možeš šrimiti u Univerzitetski centar i ima ga stalno.