Tako i vecinom I pises, vidis naslov dovoljno ti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Juče sam pročitao na FB jedan komentar i parafraziraću ga, mislim da je potpuno tačan:
Ustoličenje mitropolita treba da se održi u DPS-ovom hramu u PG, gdje je DPS i ustoličio srpsku crkvu.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Ti lepetanac imas dobar zeludac![]()
Krenula je i mašinerija iz susjedne bratske države
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
čudi me ovo od SNSa tabloida
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nisa, samo ce se tetka borit, svakako zivi tamo. Nisam siguran na koju ce bandu, mada vjerovatno nije ni ona.
Stari je odustao, veli ne moze samostalno da ide da brani drzavu. Od cega je branis, pitam ga. "Samo je branim", kaze. Rekoh mu, bravo stari, bice ti tamo i SDP. Nije se pokolebao, ostaje u PG.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
A sta je sa decom koja zive sa roditeljima do njihove smrti? Takvih je najvise nazalost.
Mislim nismo djeca, nema pismenog čovjeka ovdje koji ne vidi jasno kampanju koju su iz svih cijevi lansirali DPS mediji.
To je ta politika "oganj u Crnu Goru ako nismo na vlasti", gdje opisuješ kao izdaju i propast države vjerski događaj koji bi ti morao da obezbjeđuješ da si vlada.
Komično je i tužni gledati ljude kao ti, koji umišljaju da su građanski orijentsiani. Svaki dan vas zgrozi prizor crnca u autobusu s vama.
Umro vjerski vođa najveće vjerske zajednice u Crnoj Gori, pa se ustoličava njegov nasljednik na mjestu gdje se to radi stotinama godina.
Tragedija zaista.
Mozes ti malo bolje da spinujes od ovoga. I da podmeces. To je pretuzno kod tebe i tebi slicnih. Nastavi da zivis u svom paralelnom univerzumu a moju svijest ostavi po strani. Prevelik je to zalogaj za tebe gradjanine.
Mene zgrozi crnac u autobusu? E moj SKOJ.
Daleko je do murava opet ti velim.
Iduce etiketiranje forumasa biko kog ce ti biti sankcionisano. Moramo se uciti pravilima.
Last edited by hercules; 22-08-21 at 11:29.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A ustolicavanju prethodnog na istom mjestu prisustvovali su i pozdravili svi lideri današnjeg opozicionog DPSa.
Sve je lakše kad obraza nemaš,čuš gradjanske partije a idu na izbore u koaliciji sa patriotsko komitskim pokretom o majko mila.
Kakvi građani da ne vjeruje čovjek.
Ja sam kao gradjanin zainteresovan da se i ovaj i svaki sledeci protest odrzi naravno,sloboda okupljanja i govora je osnova normalne drzave ali i vjerska sloboda je stub demokratije pa tako nadam se da svi oni koji pomisljaju da nasilnim sredstvima remete neki od ova dva dogadjaja imaju vec rezervisana mjesta u Spuž.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
To ne treba ni gledati. Ja za sad izdržavam.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Istina, kad ti odlučuješ šta šta je etiketiranje i šta se sankcioniše biće ti lako voditi dijalog
Tako da ću ovdje odmah da ti priznam da si sve u pravu i da si pobijedio svojim argumentima, i ovu i svaku buduću našu raspravu.
Šut s rogatim, kao onomad kad su litije širile zarazu, pa organizatori hapšeni, a patriotske skupove obezbjeđivala policija jer su oni prečišćavali vazduh.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Situacija je bas zajebana na Cetinju, cim je clanstvo SDP-a tamo i to pored epidemioloske situacije. Herceg Novi su ispustili zbog korone a mozda su mogli tamo i pobjedu uzet.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bavi li se ovaj Vušurović još nečim osim što drži poetske govore na skupovima u odbranu Crne Gore?
Mislim radi li sahrane ili veselja ili se baš skoncentrisao striktno na patriotske?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Prethodni je u Beogradu ustolicen, nabudzen, pojacan i poslat ovamo, a grobnicu je sebi pravio u Podgorici iako je bio i mitropolit i arhiepiskop cetinjski, svi znamo i zasto ali je degutantno pisati takve stvari.
Jedni gradjani da bi se docepali vlasti udjose u koaliciju sa cetnicima i sa nacionalnim partijama i slusaju i sluze crkvu susjedne drzave, a ovi se ostali gradjani ugledase njihovim primjerom. Tako da nazalost gradjana nemamo u politickom smislu.
SKOJ je od 8700 postova napisanih za 17 i po godina, oko 3700 napisao u zadnjih godinu dana.
42% ukupnog broja postova u 6% vremenskog perioda na forumu - u zadnjih godinu dana 10 postova dnevno u prosjeku.
Na temi "Vlada Crne Gore" koja ima 16,000 postova SKOJ junački drži prvo mjesto sa cca 1,400 postova. Jedno vrijeme je svaki deseti bio njegov.
Da imamo kakvu nagradu za najaktivnijeg forumaša, ne bi bilo dileme kome treba da pripadne.![]()
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks