Page 331 of 543 FirstFirst ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... LastLast
Results 8,251 to 8,275 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Tako i vecinom I pises, vidis naslov dovoljno ti
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

2. The Following User Says Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Juče sam pročitao na FB jedan komentar i parafraziraću ga, mislim da je potpuno tačan:

Ustoličenje mitropolita treba da se održi u DPS-ovom hramu u PG, gdje je DPS i ustoličio srpsku crkvu.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ti lepetanac imas dobar zeludac

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Krenula je i mašinerija iz susjedne bratske države

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

6. The Following 2 Users Say Thank You to the Genius For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

čudi me ovo od SNSa tabloida

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

8. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,612
    Thanks Thanks Received 
    6,298
    Thanked in
    2,626 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Za one koji krenu ka tamo - ne zaboravite sutra da ponesete majice sa Drazom, krstom i Krstom. Pozdravite mi starog i tetku, ne znam kakvu ce formaciju izvest ali bice tamo.

Nisa, samo ce se tetka borit, svakako zivi tamo. Nisam siguran na koju ce bandu, mada vjerovatno nije ni ona.

Stari je odustao, veli ne moze samostalno da ide da brani drzavu. Od cega je branis, pitam ga. "Samo je branim", kaze. Rekoh mu, bravo stari, bice ti tamo i SDP. Nije se pokolebao, ostaje u PG.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Imamo sad ustolicenje da rijesimi, pa popis pa... Imamo kad za plate i poslove. Ko god je normalan ostao u ovu drzavu, jedino da se nadamo sto skorijem ulasku u EU, i vidimo se odavde.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

11. The Following 4 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

A sta je sa decom koja zive sa roditeljima do njihove smrti? Takvih je najvise nazalost.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Spin, relativizacija...
    Sve same odlike tvojih postova i odgovora na nesto sto ti ne odgovara. Samo to i umijes.

Ali dobri, vazno je da ti sad odgovaraju saopstenja anonimne grupe gradjana sa CDM-a, a par stranica unazad si napisao da CDM ne treba uopste razmatrat niti njihove naslove.

E moj SKOJ, daleko je tebi do murava.
    Mislim nismo djeca, nema pismenog čovjeka ovdje koji ne vidi jasno kampanju koju su iz svih cijevi lansirali DPS mediji.

To je ta politika "oganj u Crnu Goru ako nismo na vlasti", gdje opisuješ kao izdaju i propast države vjerski događaj koji bi ti morao da obezbjeđuješ da si vlada.

Komično je i tužni gledati ljude kao ti, koji umišljaju da su građanski orijentsiani. Svaki dan vas zgrozi prizor crnca u autobusu s vama.

Umro vjerski vođa najveće vjerske zajednice u Crnoj Gori, pa se ustoličava njegov nasljednik na mjestu gdje se to radi stotinama godina.

Tragedija zaista.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Mislim nismo djeca, nema pismenog čovjeka ovdje koji ne vidi jasno kampanju koju su iz svih cijevi lansirali DPS mediji.

To je ta politika "oganj u Crnu Goru ako nismo na vlasti", gdje opisuješ kao izdaju i propast države vjerski događaj koji bi ti morao da obezbjeđuješ da si vlada.

Komično je i tužni gledati ljude kao ti, koji umišljaju da su građanski orijentsiani. Svaki dan vas zgrozi prizor crnca u autobusu s vama.

Umro vjerski vođa najveće vjerske zajednice u Crnoj Gori, pa se ustoličava njegov nasljednik na mjestu gdje se to radi stotinama godina.

Tragedija zaista.
    Mozes ti malo bolje da spinujes od ovoga. I da podmeces. To je pretuzno kod tebe i tebi slicnih. Nastavi da zivis u svom paralelnom univerzumu a moju svijest ostavi po strani. Prevelik je to zalogaj za tebe gradjanine.
    Mene zgrozi crnac u autobusu? E moj SKOJ.
    Daleko je do murava opet ti velim.

Iduce etiketiranje forumasa biko kog ce ti biti sankcionisano. Moramo se uciti pravilima.
    Last edited by hercules; 22-08-21 at 11:29.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    310
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    183 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    A sta je sa decom koja zive sa roditeljima do njihove smrti? Takvih je najvise nazalost.
    Ti su svi put Cetinja, poslije se vracaju doma roditeljima da vide jel sto ostalo od rucka.
    Budite relaksirani.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

A ustolicavanju prethodnog na istom mjestu prisustvovali su i pozdravili svi lideri današnjeg opozicionog DPSa.
    Sve je lakše kad obraza nemaš,čuš gradjanske partije a idu na izbore u koaliciji sa patriotsko komitskim pokretom o majko mila.
    Kakvi građani da ne vjeruje čovjek.
    Ja sam kao gradjanin zainteresovan da se i ovaj i svaki sledeci protest odrzi naravno,sloboda okupljanja i govora je osnova normalne drzave ali i vjerska sloboda je stub demokratije pa tako nadam se da svi oni koji pomisljaju da nasilnim sredstvima remete neki od ova dva dogadjaja imaju vec rezervisana mjesta u Spuž.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    26,223
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

To ne treba ni gledati. Ja za sad izdržavam.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...

Iduce etiketiranje forumasa biko kog ce ti biti sankcionisano. Moramo se uciti pravilima.
    Istina, kad ti odlučuješ šta šta je etiketiranje i šta se sankcioniše biće ti lako voditi dijalog

Tako da ću ovdje odmah da ti priznam da si sve u pravu i da si pobijedio svojim argumentima, i ovu i svaku buduću našu raspravu.

Šut s rogatim, kao onomad kad su litije širile zarazu, pa organizatori hapšeni, a patriotske skupove obezbjeđivala policija jer su oni prečišćavali vazduh.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Mozes ti malo bolje da spinujes od ovoga. I da podmeces. To je pretuzno kod tebe i tebi slicnih. Nastavi da zivis u svom paralelnom univerzumu a moju svijest ostavi po strani. Prevelik je to zalogaj za tebe gradjanine.
    Mene zgrozi crnac u autobusu? E moj SKOJ.
    Daleko je do murava opet ti velim.

Etikatiranje i kad ti SKOJ-a nazoveš spinerom

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Istina, kad ti odlučuješ šta šta je etiketiranje i šta se sankcioniše biće ti lako voditi dijalog

Tako da ću ovdje odmah da ti priznam da si sve u pravu i da si pobijedio svojim argumentima, i ovu i svaku buduću našu raspravu.

Šut s rogatim, kao onomad kad su litije širile zarazu, pa organizatori hapšeni, a patriotske skupove obezbjeđivala policija jer su oni prečišćavali vazduh.
    Samo opusteno. Malo cemo morati da popravimo kulturu dijaloga. Demokratski naravno.

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Etikatiranje i kad ti SKOJ-a nazoveš spinerom
    Mislis kad na etikaterianje odgovorim etiketiranjem. Bez brige, popravice se to sve. Strpljen spasen.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    6,612
    Thanks Thanks Received 
    6,298
    Thanked in
    2,626 Posts

Situacija je bas zajebana na Cetinju, cim je clanstvo SDP-a tamo i to pored epidemioloske situacije. Herceg Novi su ispustili zbog korone a mozda su mogli tamo i pobjedu uzet.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

22. The Following 8 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Bavi li se ovaj Vušurović još nečim osim što drži poetske govore na skupovima u odbranu Crne Gore?
    Mislim radi li sahrane ili veselja ili se baš skoncentrisao striktno na patriotske?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    A ustolicavanju prethodnog na istom mjestu prisustvovali su i pozdravili svi lideri današnjeg opozicionog DPSa.
    Sve je lakše kad obraza nemaš,čuš gradjanske partije a idu na izbore u koaliciji sa patriotsko komitskim pokretom o majko mila.
    Kakvi građani da ne vjeruje čovjek.
    Ja sam kao gradjanin zainteresovan da se i ovaj i svaki sledeci protest odrzi naravno,sloboda okupljanja i govora je osnova normalne drzave ali i vjerska sloboda je stub demokratije pa tako nadam se da svi oni koji pomisljaju da nasilnim sredstvima remete neki od ova dva dogadjaja imaju vec rezervisana mjesta u Spuž.
    Prethodni je u Beogradu ustolicen, nabudzen, pojacan i poslat ovamo, a grobnicu je sebi pravio u Podgorici iako je bio i mitropolit i arhiepiskop cetinjski, svi znamo i zasto ali je degutantno pisati takve stvari.

Jedni gradjani da bi se docepali vlasti udjose u koaliciju sa cetnicima i sa nacionalnim partijama i slusaju i sluze crkvu susjedne drzave, a ovi se ostali gradjani ugledase njihovim primjerom. Tako da nazalost gradjana nemamo u politickom smislu.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Prethodni je u Beogradu ustolicen, nabudzen, pojacan i poslat ovamo, a grobnicu je sebi pravio u Podgorici iako je bio i mitropolit i arhiepiskop cetinjski, svi znamo i zasto ali je degutantno pisati takve stvari.

Jedni gradjani da bi se docepali vlasti udjose u koaliciju sa cetnicima i sa nacionalnim partijama i slusaju i sluze crkvu susjedne drzave, a ovi se ostali gradjani ugledase njihovim primjerom. Tako da nazalost gradjana nemamo u politickom smislu.
    Sad si me baš u dilemu uvalio i pitam se kome da vjerujem? Da li tebi koji kažeš da je ustoličen u Beogradu ili samom sebi jer sam bio prisutan na Cetinju prije 30ak godina kad je ustoličen Mitropolit Amfilohije?

26. The Following 5 Users Say Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Sad si me baš u dilemu uvalio i pitam se kome da vjerujem? Da li tebi koji kažeš da je ustoličen u Beogradu ili samom sebi jer sam bio prisutan na Cetinju prije 30ak godina kad je ustoličen Mitropolit Amfilohije?
    Nema tu nikakve dileme sto se tice vjerovanja, vjeruje se meni, samo sam se lose izrazio izabran je u Beogradu i doradjen isto u Beogradu. Vidis jako zanimljivo da si prije toliko godina bio u tu frakciju i jos se nijesi opametio covjece

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

SKOJ je od 8700 postova napisanih za 17 i po godina, oko 3700 napisao u zadnjih godinu dana.
    42% ukupnog broja postova u 6% vremenskog perioda na forumu - u zadnjih godinu dana 10 postova dnevno u prosjeku.

Na temi "Vlada Crne Gore" koja ima 16,000 postova SKOJ junački drži prvo mjesto sa cca 1,400 postova. Jedno vrijeme je svaki deseti bio njegov.

Da imamo kakvu nagradu za najaktivnijeg forumaša, ne bi bilo dileme kome treba da pripadne.

29. The Following 4 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    SKOJ je od 8700 postova napisanih za 17 i po godina, oko 3700 napisao u zadnjih godinu dana.
    42% ukupnog broja postova u 6% vremenskog perioda na forumu - u zadnjih godinu dana 10 postova dnevno u prosjeku.

Na temi "Vlada Crne Gore" koja ima 16,000 postova SKOJ junački drži prvo mjesto sa cca 1,400 postova. Jedno vrijeme je svaki deseti bio njegov.

Da imamo kakvu nagradu za najaktivnijeg forumaša, ne bi bilo dileme kome treba da pripadne.
    Bojim se da ko ne donese pogresan zakljucak da se uhljebio i da pise po sluzbenoj duznosti.

31. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ti lepetanac imas dobar zeludac
    Pijem controloc ujutro pa onda na forum

33. The Following 3 Users Say Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A i ti bas nastupas sa argumentima, posebno kad nemas sto da dogovoris tada si bas poznat po tome, npr precutis

Page 331 of 543 FirstFirst ... 231281321327328329330331332333334335341381431 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)