Page 656 of 1249 FirstFirst ... 1565566066466526536546556566576586596606667067561156 ... LastLast
Results 16,376 to 16,400 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Duše male se potresle jer su otkaze dobili DPS vojnici. Jedan jedini direktor nije bio postavljen a da nije bi član partije. Plus što je najviše glasova dobijeno upravo iz prosvete. Moja supruga je 8 godina radila i nije mogla da dobije rješenje jer se nije htjela prodati kao ti Banu. I onda dođeš ti da pričaš o direktorima škola, pa mene bi bilo sramota. Nego je nekima obraz kao đon.
    Na tvoje postove mogu da odgovorim i dok vozim. Lagano je.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Sta si odgovorio sem sto petljas moj privatni zivot na forum ali to je pretpostavljam u nedostatku kvalitetnog odgovora into sto nisam..... kao neki da se krijem iza nick a.
    Ali bas nista nisi odgovorio sem da sam se potresao oko dps vojnika, dje nidje nisi mogao to procitat.
    Ne zna se kad I kako skola pocinje, nema skolskih odbora, nezakonita smjesna DPS kadrova, stavljanje partijskih kadrova
    Ajde sada odgovori bez kmečanja
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A preko 80% direktora doslo na celo obrazovnih institucija izmedju 2015 i 2016, kada je DPS pospremio sve SDP kadrove kojo se nisu priklonili SD.
    A sad sjeca..... A tad je bilo dovodjenje u red loseg obrazovanja u skolama....

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Sve isto sto je i DPS radio, ima li razlike???
    Ako imas skolarce znas li kad ce krenuti u skolu, i idu li 45 mi ili 30 kao prosle godine??
    Hoce li biti u smjene ili ce biti u jedan razred svi???
    Da ne idemo dalje

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ako imas skolarce znas li kad ce krenuti u skolu, i idu li 45 mi ili 30 kao prosle godine??
    Da ne idemo dalje
    Isto što je DPS radio, samo sasvim drugačije

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Isto što je DPS radio, samo sasvim drugačije
    Ja ne vidim razliku sem partijske knjizice a ti mi je nadji.
    Jel fer???
    A ko ce da plati kad dodju na naplatu ovi nezakonit otkazi hoces mi reći?

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Da ne idemo dalje
    Kao roditelj mislim da vlada treba da donese zakon da je obavezno nosenje maski u zatvorenom prostoru, da bi na svake dvije sedmice trebalo testirati djecu, u dvoristima skole ne treba da nose masku ali bi opet trebalo voditi racuna da se razredi ne mijesaju, znaci nije tako jedonstavno kao sto mnogi filozofi sa foruma misle, treba tu ogromna sredstva da se opredijele, ali ovo je samo za osnovce, kako da rijesimo srednjoskolce, kako na fakultet, veoma kompleksna situacija i dosta teska odluka, jer sta god da odluce uvijek ce neko reci e to ne valja, a korona napreduje svakim danom, novi sojevi, vakcinacija djece veoma diskutabilna, vecina studenata ne zeli da se vakcinise kao ni srednjoskolaca i sad ti treba da doneses odluku kojom neces krsiti nicija ustavom zagarantovana prava, to je malo vjerovatno...
    Ako ti mislis da imas neko rijesenje prosvijetli nas...

Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Za sada ostaje rješenje iz prethodnog razreda. Razred je podeljen u dvije grupe (grupa A i grupa B) koje odvojeno pohađaju nastavu. Na taj način je manji broj djece u učionici, djeca imaju skraćene časove (da bi stigla grupa A i grupa B da odradi časove prije druge smijene). Maske obavezne i u dvorištu škole.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Kao roditelj mislim da vlada treba da donese zakon da je obavezno nosenje maski u zatvorenom prostoru, da bi na svake dvije sedmice trebalo testirati djecu, u dvoristima skole ne treba da nose masku ali bi opet trebalo voditi racuna da se razredi ne mijesaju, znaci nije tako jedonstavno kao sto mnogi filozofi sa foruma misle, treba tu ogromna sredstva da se opredijele, ali ovo je samo za osnovce, kako da rijesimo srednjoskolce, kako na fakultet, veoma kompleksna situacija i dosta teska odluka, jer sta god da odluce uvijek ce neko reci e to ne valja, a korona napreduje svakim danom, novi sojevi, vakcinacija djece veoma diskutabilna, vecina studenata ne zeli da se vakcinise kao ni srednjoskolaca i sad ti treba da doneses odluku kojom neces krsiti nicija ustavom zagarantovana prava, to je malo vjerovatno...
    Ako ti mislis da imas neko rijesenje prosvijetli nas...
    Ja jedno ti drugo, za 15 dana treba poceti skola. Imali su citavo ljeto da smisle sto dje i kako, jesu li smislili???
    Eton kao roditelj znas li kad ti dijete pocinje skolu, u koju je smjenu i jel kao prosle godine pola razreda i 30 min ili 45 ili je citav razred zajedno.
    Napominjem za 15 dana pocinje skolska godina.
    Jesu skolske odbore napravili???
    Kazes ako ja imam rjesenje, pa jesam li ja u ministarstvo prosvjete ili je Braticka ministar istog.
    Sta imam ja rjesenja da dajem po forumu, citas linti sebe ili samo obrces pricu a ne odgovoris na nista.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Za sada ostaje rješenje iz prethodnog razreda. Razred je podeljen u dvije grupe (grupa A i grupa B) koje odvojeno pohađaju nastavu. Na taj način je manji broj djece u učionici, djeca imaju skraćene časove (da bi stigla grupa A i grupa B da odradi časove prije druge smijene). Maske obavezne i u dvorištu škole.

Ovo ti jos nije sigurno niti je tako, ja sam pricao sa uciteljicom moje cerke. U Tivtu nista ne znaju, nista im jos nisu javili iz ministarstva jos cekaju.
    Ako se sto nije promjenilo danas a znao bi da jeste

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Ja jedno ti drugo, za 15 dana treba poceti skola. Imali su citavo ljeto da smisle sto dje i kako, jesu li smislili???
    Eton kao roditelj znas li kad ti dijete pocinje skolu, u koju je smjenu i jel kao prosle godine pola razreda i 30 min ili 45 ili je citav razred zajedno.
    Kazes ako ja imam rjesenje, pa jesam li ja u ministarstvo prosvjete ili je Braticka ministar istog.
    Sta imam ja rjesenja da dajem po forumu, citas linti sebe ili samo obrces pricu a ne odgovoris na nista.
    Pa dobro, dovoljno je da ti jave 48 sati ranije u koliko sati počinje škola 1. septembra i to je to. Neće đeca da igraju Premier ligu pa da im treba 15 dana visinskih priprema da bi u klupu sjela. Samo manje panike i više razumijevanja i biće sve kako treba.

Godina prođe, al dan nikad...

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Dovoljno je da mi kazu ako ce 29 avgusta nastava pocinje tad i tad takav je protokol i to je to, zar mislis iskreno da je lako u ovakvoj situaciji donijetu neku odluku? Naravno da nije i nema potrebe za stavom ne znamo nista, saznace se polako, bolje i sa zakasnjenjem neku odluku donijeti ali da je prava nego ishitrenu i onda ode sve u k...nece nista djeca izgubiti ni da se 15 septembra pocne u skolua ni 1 oktobra, jer su onlajn nastavom izgubili masu to se nece nadoknaditi tako lako, ako uopste i nadoknade...

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Office?
    Ne razumijem kakve veze ima privatna firma sa državom. Evo pošto ti ne znaš što se desilo (ali si tu da kažeš da je nešto neregularno) možda kimmi pojasni kako su to državni resursi oštećeni kroz (ne)poslovanje privatne firme, pa je Slaven Radunović označen kao neka štetočina po državu.
    Slaven, posedujem četiri stana i jahtu, Radunović... sprdamo li se mi to.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-140-000-eura

Office centar je platio Baći Radoviću za stan u Maximu od 200 kvadrata nešto "sitno". Poslije je taj dug direktor oprostio Radunoviću, a firma je otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za doprinose.

Office centar je Slaven držao sa Zoranom Vukoslavčevićem, kumom Tarzana Miloševića. Bili su miljenici tendera i opremanja državnih prostorija kancelarijskim namještajem.

Da se vratim na izvlačenje para.... ako je pozajmio od svoje firme a nije platio porez na dobit, oporezuje se firma prvo sa 9% a onda je i on trebao da plati 9% kada je primao dividendu. Dakle, izvršio je klasičnu utaju poreza, izvukao pare iz firme, a ostao dužan radnicima za doprinose.

I ti bi takvom nekom da da vodi državu? Brao ti ga!!!

Što ono Carević reče, sva sreća pa su ovi iz DOSa bili korumpirani, pa se moglo po nešto završiti. A on jadan sa Svetom i Branom radio u sve u šesnaes'

Čisto da vas ne čudi kad nastane koprcanje oko Zakona o porijeklu imovine i kad krene povika da oće da oporezuju neke samo jer su Srbi. Naravno, taj zakon će najviše da udari po familijama vrha DPSa, ali će i dostinu "poštenih boraca" sa zakači.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

12. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,040
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Ovo ti jos nije sigurno niti je tako, ja sam pricao sa uciteljicom moje cerke. U Tivtu nista ne znaju, nista im jos nisu javili iz ministarstva jos cekaju.
    Ako se sto nije promjenilo danas a znao bi da jeste
    Moja supruga je kao nekakvi predstavnik roditelja pa joj je rečeno ukoliko se ne donesu neke nove odluke nastavlja se po starom. Do sada nema nikakve informacije o novim odlukama. Kako god, ne valja, suviše su djeca kratko u školi da mogu nešto da upiju, opet ni ona ,,on-line" varijanta nevalja...

Last edited by wulfy; 16-08-21 at 14:20.

Thanks Thanks Given 
    3,611
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Neka kimmi. Nije to strasno. Sto su drugi radili. Cus.

Nije Slavenu pomogao pasenog kao advokat kod Blaza Jovanica u privredni sud da mu se stan izuzme iz stecajne mase. Jovanic bijase blizak njemu mrskom DPS-u.
    Jedna lizing kuca nikad nije mogla nac gliser koji nikad platio nije. Desetine ljudi ne moze u penzijejer im nije platio minimalne doprinose.
    Dobar je Slaven, no mu smjestaju.

Malo ironije - na tender su dobili posao opremanja drzavnog tuzilastva namjestajem.
    Last edited by hercules; 16-08-21 at 14:22.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

15. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Moja supruga je kao nekakvi predstavnik roditelja pa joj je rečeno ukoliko se ne donesu neke nove odluke nastavlja se po starom. Do sada nema nikakve informacije o novim odlukama. Kako god, ne valja, suviše su djeca kratko u školi da mogu nešto da upiju, opet ni ona ,,on-line" varijanta nevalja...

Ako izgube dvije godine u ovakvom načinu skolovanja to ce biti katastrofa, cak jedna godina je previse ne znam kako ce tto nadoknadi ti dvije mislim nemoguce.
    A ja sa ti konretno rekao sto dje i kako je odje i od koga znam, a opet se druzim sa profesorom iz srednje skole pa i sa te strane imam istu informacije. Ne kazem da tvoja nije tacna ali opet i ovo je.
    To ti jos vise pokazuje koliko su organizovani, dovoljno.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Dovoljno je da mi kazu ako ce 29 avgusta nastava pocinje tad i tad takav je protokol i to je to, zar mislis iskreno da je lako u ovakvoj situaciji donijetu neku odluku? Naravno da nije i nema potrebe za stavom ne znamo nista, saznace se polako, bolje i sa zakasnjenjem neku odluku donijeti ali da je prava nego ishitrenu i onda ode sve u k...nece nista djeca izgubiti ni da se 15 septembra pocne u skolua ni 1 oktobra, jer su onlajn nastavom izgubili masu to se nece nadoknaditi tako lako, ako uopste i nadoknade...
    A mislis da ce ovo nadoknaditi, sa pola sata časa i kad pocnu u oktobar???

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Slaven, posedujem četiri stana i jahtu, Radunović... sprdamo li se mi to.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-140-000-eura

Office centar je platio Baći Radoviću za stan u Maximu od 200 kvadrata nešto "sitno". Poslije je taj dug direktor oprostio Radunoviću, a firma je otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za doprinose.

Office centar je Slaven držao sa Zoranom Vukoslavčevićem, kumom Tarzana Miloševića. Bili su miljenici tendera i opremanja državnih prostorija kancelarijskim namještajem.

Da se vratim na izvlačenje para.... ako je pozajmio od svoje firme a nije platio porez na dobit, oporezuje se firma prvo sa 9% a onda je i on trebao da plati 9% kada je primao dividendu. Dakle, izvršio je klasičnu utaju poreza, izvukao pare iz firme, a ostao dužan radnicima za doprinose.

I ti bi takvom nekom da da vodi državu? Brao ti ga!!!

Što ono Carević reče, sva sreća pa su ovi iz DOSa bili korumpirani, pa se moglo po nešto završiti. A on jadan sa Svetom i Branom radio u sve u šesnaes'

Čisto da vas ne čudi kad nastane koprcanje oko Zakona o porijeklu imovine i kad krene povika da oće da oporezuju neke samo jer su Srbi. Naravno, taj zakon će najviše da udari po familijama vrha DPSa, ali će i dostinu "poštenih boraca" sa zakači.

Ne razumijem. Ako dobro čitam, tebi je Slaven Radunović previše bogat čovjek za tvoj lični ukus, pa si procijenio da je tu 100% nešto nelegalno. Čovjek se bavio biznisom čitavog života, mogao je zaraditi novac na hiljadu načina, ali ti tvrdiš da je on nešto ukrao.

Problem ti je što je čovjek kupio stan u Maksim kod Zetagradnje, a potom firma koju je imao propala?

Izvlačio je pare iz firme, nije plaćao poreza 9%? Kako je to moguće? Neka pretpostavimo da si u pravu, na stan od 200k eura Radunović je navodno oštetio državu za manje od 20k eura.

Dakle, ti žališ zaposlene Office Centra. Ok, skroz legitimno.

Pod pretpostavkom da je sve ovo što pričaš TAČNO OVAKO BILO, a vjerovatno nije, ukupna šteta pričinjena državi ne može biti veća od nekih 50k eura. A to je šteta koju bukvalno na ovaj ili onaj način napravi makar 80% privatnika i minimum 97% ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori.

Smiješna priča. Čovjek imao privatni biznis i otišao u stečaj sa minimalnom štetom po sebe koristeći zakonske mehanizme.

Ođe svi pričaju ka da u životu nisu nikad uzeli 5 eura mimo nekog ugovora. Licemjerstvo nas nagrdi...

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Jes @kimmi. Precerujes i ne gledas siru sliku. Kako ce neko ko ne zna kako se krade voditi drzavu? Pa njega bi onda opeljesili ko malog majmuna. Slaven je iskusan, zna tacno kako se krade, i ako budemo imali srece da ga zapadne odgovorna drzavna funkcija, nema tog lopovluka koji moze proci pored njega.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

20. The Following 3 Users Say Thank You to Dejan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Jes @kimmi. Precerujes i ne gledas siru sliku. Kako ce neko ko ne zna kako se krade voditi drzavu? Pa njega bi onda opeljesili ko malog majmuna. Slaven je iskusan, zna tacno kako se krade, i ako budemo imali srece da ga zapadne odgovorna drzavna funkcija, nema tog lopovluka koji moze proci pored njega.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    White collar Slaven
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,707
    Thanks Thanks Received 
    6,401
    Thanked in
    2,688 Posts

Ako izgube dvije godine u ovakvom načinu skolovanja to ce biti katastrofa, cak jedna godina je previse ne znam kako ce tto nadoknadi ti dvije mislim nemoguce.
    A ja sa ti konretno rekao sto dje i kako je odje i od koga znam, a opet se druzim sa profesorom iz srednje skole pa i sa te strane imam istu informacije. Ne kazem da tvoja nije tacna ali opet i ovo je.
    To ti jos vise pokazuje koliko su organizovani, dovoljno.
    Ne moze niko bitiorganizovan dok ne odluce kakve ce mjere donositi vezano za virus. Dvije ekstremno lose odluke koje su donijeli bile su skraceni casovi i ukidanje fizickog vaspitanja (bar u skolu dje mi klinac ide). Takodje ukidanje skolskog produzenog boravka, bar za skole koje to mogu omoguciti, je veliko finansijsko opterecenje na roditelje.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ne razumijem. Ako dobro čitam, tebi je Slaven Radunović previše bogat čovjek za tvoj lični ukus, pa si procijenio da je tu 100% nešto nelegalno. Čovjek se bavio biznisom čitavog života, mogao je zaraditi novac na hiljadu načina, ali ti tvrdiš da je on nešto ukrao.

Problem ti je što je čovjek kupio stan u Maksim kod Zetagradnje, a potom firma koju je imao propala?

Izvlačio je pare iz firme, nije plaćao poreza 9%? Kako je to moguće? Neka pretpostavimo da si u pravu, na stan od 200k eura Radunović je navodno oštetio državu za manje od 20k eura.

Dakle, ti žališ zaposlene Office Centra. Ok, skroz legitimno.

Pod pretpostavkom da je sve ovo što pričaš TAČNO OVAKO BILO, a vjerovatno nije, ukupna šteta pričinjena državi ne može biti veća od nekih 50k eura. A to je šteta koju bukvalno na ovaj ili onaj način napravi makar 80% privatnika i minimum 97% ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori.

Smiješna priča. Čovjek imao privatni biznis i otišao u stečaj sa minimalnom štetom po sebe koristeći zakonske mehanizme.

Ođe svi pričaju ka da u životu nisu nikad uzeli 5 eura mimo nekog ugovora. Licemjerstvo nas nagrdi...
    Pa nije ni Migo uzeo bez 47.5 k eura da se zna, i to nije državu oštetio no uzeo od fizičkog lica keš, pa smo izlazili na ulicu zbog toga.

Neka tako ti svega.

Pa e, bavio se biznisom, al tako uspješno da je firma otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za plate, a on kukavac 4 stana i jahtu. Tipičan profil ministra za poželjeti.

24. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Pa nije ni Migo uzeo bez 47.5 k eura da se zna, i to nije državu oštetio no uzeo od fizičkog lica keš, pa smo izlazili na ulicu zbog toga.

Neka tako ti svega.

Pa e, bavio se biznisom, al tako uspješno da je firma otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za plate, a on kukavac 4 stana i jahtu. Tipičan profil ministra za poželjeti.

Migovo uzimanje koverte = Slavenov privatni biznis

????

Au...

Thanks Thanks Given 
    27,324
    Thanks Thanks Received 
    8,660
    Thanked in
    4,284 Posts

Neka tako ti svega.

Da li je Radunović dobar za ministra, nije sigurno zbog mnogo stvari ali upoređivati njega sa Migom i ekipom iz drpsa ne ide.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Migovo uzimanje koverte = Slavenov privatni biznis

????

Au...
    Za mene je lopov lopov, pa bio on u DPS, DF ili neku drugu stranku, svejedno mi je. Ti očigledno prvo provjeriš jel sa ove ili one strane. Isto tako je i DPS radio... ne diraj ovog valja nam, a po onom tamo udri.

A to da je svako po malo zavrnuo državu, pa bilo to "tričavih 50k", to mačku o rep.

Thanks Thanks Given 
    27,324
    Thanks Thanks Received 
    8,660
    Thanked in
    4,284 Posts

Lopov jeste lopov, ali nećemo izjednačiti Gvozdena i Radunovića nikako. A ođe se radi o tome da bi dosti forumaši radije vidjeli povratak DPS a nego li bilo kakvu ulogu DF a u vlasti. E pa nije isto nikako.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Da li je Radunović dobar za ministra, nije sigurno zbog mnogo stvari ali upoređivati njega sa Migom i ekipom iz drpsa ne ide.

Evo Babbo veli da mu ništa ne fali, od toga smo i počeli.

A što da ne upoređujemo Miga i Slavena? Migo nije za sebe te pare uzeo, on je partijski vojnik obični. Slaven je uzeo pare za sebe, utajio porez, ostao dužan radnicima, bavio se tenderima sa namještajem za državu sa DPSovcem pola pola, čuš mene namještanjem tendera, "privatnik" koji upropasti firmu ali se on obogati. Ovo za stan se zna, a mogu mislit koliko je još dužan ostao preko firme za poreze i doprinose.... Sad je kao on ok za ministra i još se lik išuđava kako to da nije ok.

30. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Page 656 of 1249 FirstFirst ... 1565566066466526536546556566576586596606667067561156 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)