Sta si odgovorio sem sto petljas moj privatni zivot na forum ali to je pretpostavljam u nedostatku kvalitetnog odgovora into sto nisam..... kao neki da se krijem iza nick a.
Ali bas nista nisi odgovorio sem da sam se potresao oko dps vojnika, dje nidje nisi mogao to procitat.
Ne zna se kad I kako skola pocinje, nema skolskih odbora, nezakonita smjesna DPS kadrova, stavljanje partijskih kadrova
Ajde sada odgovori bez kmečanja
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kao roditelj mislim da vlada treba da donese zakon da je obavezno nosenje maski u zatvorenom prostoru, da bi na svake dvije sedmice trebalo testirati djecu, u dvoristima skole ne treba da nose masku ali bi opet trebalo voditi racuna da se razredi ne mijesaju, znaci nije tako jedonstavno kao sto mnogi filozofi sa foruma misle, treba tu ogromna sredstva da se opredijele, ali ovo je samo za osnovce, kako da rijesimo srednjoskolce, kako na fakultet, veoma kompleksna situacija i dosta teska odluka, jer sta god da odluce uvijek ce neko reci e to ne valja, a korona napreduje svakim danom, novi sojevi, vakcinacija djece veoma diskutabilna, vecina studenata ne zeli da se vakcinise kao ni srednjoskolaca i sad ti treba da doneses odluku kojom neces krsiti nicija ustavom zagarantovana prava, to je malo vjerovatno...
Ako ti mislis da imas neko rijesenje prosvijetli nas...
Za sada ostaje rješenje iz prethodnog razreda. Razred je podeljen u dvije grupe (grupa A i grupa B) koje odvojeno pohađaju nastavu. Na taj način je manji broj djece u učionici, djeca imaju skraćene časove (da bi stigla grupa A i grupa B da odradi časove prije druge smijene). Maske obavezne i u dvorištu škole.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ja jedno ti drugo, za 15 dana treba poceti skola. Imali su citavo ljeto da smisle sto dje i kako, jesu li smislili???
Eton kao roditelj znas li kad ti dijete pocinje skolu, u koju je smjenu i jel kao prosle godine pola razreda i 30 min ili 45 ili je citav razred zajedno.
Napominjem za 15 dana pocinje skolska godina.
Jesu skolske odbore napravili???
Kazes ako ja imam rjesenje, pa jesam li ja u ministarstvo prosvjete ili je Braticka ministar istog.
Sta imam ja rjesenja da dajem po forumu, citas linti sebe ili samo obrces pricu a ne odgovoris na nista.
Pa dobro, dovoljno je da ti jave 48 sati ranije u koliko sati počinje škola 1. septembra i to je to. Neće đeca da igraju Premier ligu pa da im treba 15 dana visinskih priprema da bi u klupu sjela. Samo manje panike i više razumijevanja i biće sve kako treba.
Godina prođe, al dan nikad...
Dovoljno je da mi kazu ako ce 29 avgusta nastava pocinje tad i tad takav je protokol i to je to, zar mislis iskreno da je lako u ovakvoj situaciji donijetu neku odluku? Naravno da nije i nema potrebe za stavom ne znamo nista, saznace se polako, bolje i sa zakasnjenjem neku odluku donijeti ali da je prava nego ishitrenu i onda ode sve u k...nece nista djeca izgubiti ni da se 15 septembra pocne u skolua ni 1 oktobra, jer su onlajn nastavom izgubili masu to se nece nadoknaditi tako lako, ako uopste i nadoknade...
Slaven, posedujem četiri stana i jahtu, Radunović... sprdamo li se mi to.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-140-000-eura
Office centar je platio Baći Radoviću za stan u Maximu od 200 kvadrata nešto "sitno". Poslije je taj dug direktor oprostio Radunoviću, a firma je otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za doprinose.
Office centar je Slaven držao sa Zoranom Vukoslavčevićem, kumom Tarzana Miloševića. Bili su miljenici tendera i opremanja državnih prostorija kancelarijskim namještajem.
Da se vratim na izvlačenje para.... ako je pozajmio od svoje firme a nije platio porez na dobit, oporezuje se firma prvo sa 9% a onda je i on trebao da plati 9% kada je primao dividendu. Dakle, izvršio je klasičnu utaju poreza, izvukao pare iz firme, a ostao dužan radnicima za doprinose.
I ti bi takvom nekom da da vodi državu? Brao ti ga!!!
Što ono Carević reče, sva sreća pa su ovi iz DOSa bili korumpirani, pa se moglo po nešto završiti. A on jadan sa Svetom i Branom radio u sve u šesnaes'
Čisto da vas ne čudi kad nastane koprcanje oko Zakona o porijeklu imovine i kad krene povika da oće da oporezuju neke samo jer su Srbi. Naravno, taj zakon će najviše da udari po familijama vrha DPSa, ali će i dostinu "poštenih boraca" sa zakači.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Moja supruga je kao nekakvi predstavnik roditelja pa joj je rečeno ukoliko se ne donesu neke nove odluke nastavlja se po starom. Do sada nema nikakve informacije o novim odlukama. Kako god, ne valja, suviše su djeca kratko u školi da mogu nešto da upiju, opet ni ona ,,on-line" varijanta nevalja...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Last edited by wulfy; 16-08-21 at 14:20.
Neka kimmi. Nije to strasno. Sto su drugi radili. Cus.
Nije Slavenu pomogao pasenog kao advokat kod Blaza Jovanica u privredni sud da mu se stan izuzme iz stecajne mase. Jovanic bijase blizak njemu mrskom DPS-u.
Jedna lizing kuca nikad nije mogla nac gliser koji nikad platio nije. Desetine ljudi ne moze u penzijejer im nije platio minimalne doprinose.
Dobar je Slaven, no mu smjestaju.
Malo ironije - na tender su dobili posao opremanja drzavnog tuzilastva namjestajem.
Last edited by hercules; 16-08-21 at 14:22.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ako izgube dvije godine u ovakvom načinu skolovanja to ce biti katastrofa, cak jedna godina je previse ne znam kako ce tto nadoknadi ti dvije mislim nemoguce.
A ja sa ti konretno rekao sto dje i kako je odje i od koga znam, a opet se druzim sa profesorom iz srednje skole pa i sa te strane imam istu informacije. Ne kazem da tvoja nije tacna ali opet i ovo je.
To ti jos vise pokazuje koliko su organizovani, dovoljno.
Ne razumijem. Ako dobro čitam, tebi je Slaven Radunović previše bogat čovjek za tvoj lični ukus, pa si procijenio da je tu 100% nešto nelegalno. Čovjek se bavio biznisom čitavog života, mogao je zaraditi novac na hiljadu načina, ali ti tvrdiš da je on nešto ukrao.
Problem ti je što je čovjek kupio stan u Maksim kod Zetagradnje, a potom firma koju je imao propala?
Izvlačio je pare iz firme, nije plaćao poreza 9%? Kako je to moguće? Neka pretpostavimo da si u pravu, na stan od 200k eura Radunović je navodno oštetio državu za manje od 20k eura.
Dakle, ti žališ zaposlene Office Centra. Ok, skroz legitimno.
Pod pretpostavkom da je sve ovo što pričaš TAČNO OVAKO BILO, a vjerovatno nije, ukupna šteta pričinjena državi ne može biti veća od nekih 50k eura. A to je šteta koju bukvalno na ovaj ili onaj način napravi makar 80% privatnika i minimum 97% ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori.
Smiješna priča. Čovjek imao privatni biznis i otišao u stečaj sa minimalnom štetom po sebe koristeći zakonske mehanizme.
Ođe svi pričaju ka da u životu nisu nikad uzeli 5 eura mimo nekog ugovora. Licemjerstvo nas nagrdi...
Jes @kimmi. Precerujes i ne gledas siru sliku. Kako ce neko ko ne zna kako se krade voditi drzavu? Pa njega bi onda opeljesili ko malog majmuna. Slaven je iskusan, zna tacno kako se krade, i ako budemo imali srece da ga zapadne odgovorna drzavna funkcija, nema tog lopovluka koji moze proci pored njega.
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ne moze niko bitiorganizovan dok ne odluce kakve ce mjere donositi vezano za virus. Dvije ekstremno lose odluke koje su donijeli bile su skraceni casovi i ukidanje fizickog vaspitanja (bar u skolu dje mi klinac ide). Takodje ukidanje skolskog produzenog boravka, bar za skole koje to mogu omoguciti, je veliko finansijsko opterecenje na roditelje.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pa nije ni Migo uzeo bez 47.5 k eura da se zna, i to nije državu oštetio no uzeo od fizičkog lica keš, pa smo izlazili na ulicu zbog toga.
Neka tako ti svega.
Pa e, bavio se biznisom, al tako uspješno da je firma otišla u stečaj i ostala dužna radnicima za plate, a on kukavac 4 stana i jahtu. Tipičan profil ministra za poželjeti.
Za mene je lopov lopov, pa bio on u DPS, DF ili neku drugu stranku, svejedno mi je. Ti očigledno prvo provjeriš jel sa ove ili one strane. Isto tako je i DPS radio... ne diraj ovog valja nam, a po onom tamo udri.
A to da je svako po malo zavrnuo državu, pa bilo to "tričavih 50k", to mačku o rep.
Lopov jeste lopov, ali nećemo izjednačiti Gvozdena i Radunovića nikako. A ođe se radi o tome da bi dosti forumaši radije vidjeli povratak DPS a nego li bilo kakvu ulogu DF a u vlasti. E pa nije isto nikako.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Evo Babbo veli da mu ništa ne fali, od toga smo i počeli.
A što da ne upoređujemo Miga i Slavena? Migo nije za sebe te pare uzeo, on je partijski vojnik obični. Slaven je uzeo pare za sebe, utajio porez, ostao dužan radnicima, bavio se tenderima sa namještajem za državu sa DPSovcem pola pola, čuš mene namještanjem tendera, "privatnik" koji upropasti firmu ali se on obogati. Ovo za stan se zna, a mogu mislit koliko je još dužan ostao preko firme za poreze i doprinose.... Sad je kao on ok za ministra i još se lik išuđava kako to da nije ok.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks