Page 655 of 1249 FirstFirst ... 1555556056456516526536546556566576586596657057551155 ... LastLast
Results 16,351 to 16,375 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

kako su irelevantni likovi kad su oni ti koji su u partiji koja je na vlasti? i utiče na živote svih. sva ti je istina u ovom pisanju. ne znaš šta je Slaven skrivio no si vjerovatno dobio posao od DFa pa su sad dobri. a prije izbora slike Dritana po forumu. no dobro, dobar dio iz DPSa je u DCG prešlo pa možeš i ti taj transfer odradit

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    kako su irelevantni likovi kad su oni ti koji su u partiji koja je na vlasti? i utiče na živote svih. sva ti je istina u ovom pisanju. ne znaš šta je Slaven skrivio no si vjerovatno dobio posao od DFa pa su sad dobri. a prije izbora slike Dritana po forumu. no dobro, dobar dio iz DPSa je u DCG prešlo pa možeš i ti taj transfer odradit

Stvarno ne znam šta je Slaven Radunović skrivio. Evo, priznajem da sam neinformisan. Budi kolegijalan pa mi objasni, ako znaš.

Neka sam se ja transferisao iz URA u DF Samo ti ostani lojalan, budi svoj.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vlada samo neka radi, da pušte pojedine tamo možda bi i više uradili. ministri su sem Radulovića i Mitrovića dobri. oni ama baš nikakve veze nemaju sa onim zastiđem od ekipe koja vedri i oblači u parlamentu

što ti znaš što ja oću? DF bi prodao Crnu Goru za 5min. samo da im se može. isti su kao DPS. svađali su narod, dijelili ga. Manda i Pipun su četništvo propagirali i učili glasače da mrze Crne Goru i Crnogorce. DPS ih za to optužio nije nikad. za vrijeme DPSa je Slaven Radunović došao do toga da ima jahtu, par stanova i poslovnih prostora. Bato, tvoj budući kandidat na predsjedničkim izborima, muze državu kako za vrijeme DPSa tako i sad. ne viđeh da imaš problem sa tim. ah, da Bato je tvoj pa mu se sve oprašta. ćutiš na pljuvanje CG od strane SNS preko DFa. kandidata iz DFa koji su se napunili za vrijeme DPSa ima kolko oćeš

trenutno ne može Vlada bez DFa. za 3 ili 5 godina će možda moći. možda se desi i to čudo. kad bude većina bez DPSa i DFa tada će CG krenuti nekim boljim putem

Meni se odje svidja sto ti je Bratićka dobra, samo su Mitrović i Radulovic problem a iva sto nam je unistila obrazovni sistem nema veze.
    Ja je mrzim jer je Srpkinja sto bi Gando rekao a Kimmi podrzao
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Babbo Natale View Post
    Pušti ti tu priču.

Činjenica je da bi ti, a i još dostina ljudi, radije vratili one za koje pouzdano znamo da su opljačkali državu i oštetili ovaj narod za milijarde eura i vijek vjekova, nego pružili šansu nekom sa čijom se politikom možda ne slažete, a nije vam ukrao ništa.

Ja ti za to nikad neću reć da si patriota niti da si u pravu. I nemoj molim te samo da mi sad pričaš one utopije kako bi ti vlast bez DFa i DPSa ili neku tehničku Vladu kojoj će DPSDP da da manjinsku podršku i slično. Ljepše ti je da mene optužuješ da sam DF četnik.

U CG je situacija prilično jasna. Vlast se pravi ili sa DPSom ili DFom. Sviđalo se nekom ili ne, DFu, kakav god da je, ruke nisu uprljane ni 10% kao DPSu. Ako smo htjeli promjenu (a jesmo) jasno je da nije mogla doći drugačije do ovako. Šta će biti ne znamo, ali evo... živi se i Crna Gora nije niđe odnešena, kao ni manastiri i crkve, dok za gomilu para u proteklih 30 godina, a naročito ovo zadnjih godinu, to ne bih baš mogao da tvrdim...
    Da je DF odigrao normalno nakon izbora, da su rekli evo mi imamo eksperte za to i to, pa navedu ljude sa referencama, a ne nudili su Pipuna za ministra saobraćaja.

Ne, oni su nastavili da guslaju o ugroženosti srpstva iako u ovoj vladi ima više Srba no ikad u zadnje 2 decenije. Dalje, počeli su kao nikad ranije, a nisu prije 30.08 se uopšte medijski eksponirali, da idu po hepijima, pinkovima i pričaju o srpskom svetu. I to pazi ne o približavanju odnosa između dvije države, nego o potrebi uspostavljanja poslušničkog odnosa Crne Gore prema Srbiji kroz srpski svet sa maticom Srbijom i AV kao predsednikom tog sveta.

Neću da se sad bavim izjavama Vulina, AV, Dačiča i ostalih, neka bude da je to za njihovu gore unutrašnju politiku, neka bude tako za ovu priču.

Manda na njihovim gore televizijama objašnjava kuda teritorijalno žive Srbi i crta neke granice imaginarne. Da ne bude da ja nešto izmišljam evo ti link.

Ne izvini, takav DF i takva politika nije bilo ono za šta smo glasali i zato je dobro što ih nema u vladi. Ko digne ruku da ovakva politika i ovakvi ljudi (Manda, Pipun i Medo bolesni i nenormalni) preuzmu poluge u izvršnoj vlasti je za mene izdajnik. Da se razumijemo, ni manje ni više nego izdajnik. Jer nije bila priča prije izbora da treba EPS da uzme suvlasništvo u nekim HE, niti je ko smio pomenut srpski svet na čelu sa AV, a sad su se raspištoljili i idu na ruku DPS propagandi o ugroženosti Crne Gore.

Ako je po svim istraživanjima makar 3/4 građana za EU, ne može neki subjekt da nametne svoju politiku koja je kontra te priče, pa bio to i DF, da nametne nekakve nacionalne svetove i podršku nekom autokrati koji vodi partijsku državu po iskopiranom DPS sistemu.

Sa druge strane imamo političku stranku koja je tijesno povezana sa kriminalom, narko kartelima i koja je personifikacija za teški lopovluk.

Da zaključim, nema potrebe za bilo kakvim koalicijama sa DPSom, mora se promijeniti TS i smijeniti Katana i da neke stvari i neki ljudi KONAČNO budu procesuirani. MORA se usvojiti zakon o porijeklu imovine, da na sunce izađe sva imovina i da vidimo ko nema porijeklo, a obogatio se preko leđa ovog nesretnog naroda.

Jedino ko ove dvije stvari može sprječiti je DF ako obali vladu ili bojkotuje glasanje o zakonu o porijeklu imovine.

Na svu sreću, DF je svjestan da ukoliko eskivira glasanje za zakon o porijeklu imovine i obali vladu da je pokojni što se tiče glasova.

Što se tiče DPSa, nakon što se odradi PURGE sa Zakonom o porijeklu imovine i nezavisnim istragama, očekujem da ta stranka bude neprepoznatljiva, jer njihov vrh je preko glave u lopovštini. Shodno tome očekujem da se nakon svega toga konačno podrška njima strmoglavi do tačke kada će biti nebitni, odnosno nedovoljno jak faktor od čijeg povratka na vlast bas neće biti strah (cca 20tak %).

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

5. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...od-okriljem-eu

Crnoj Gori, kao najnaprednijem kandidatu za članstvo u EU, više odgovara inicijativa Zajedničko regionalno tržište u okviru Berlinskog procesa, nego nedavno uspostavljeni Open Balkans (Otvoreni Balkan) gdje su zasada Srbija, Sjeverna Makedonija i Albanija.To za “Vijesti” kaže glavna pregovaračica Crne Gore sa EU Zorka Kordić, a iz Evropske komisije poručuju da region treba da napreduje u uspostavljanju zajedničkog regionalnog tržišta.

Bravo, Zore.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Samo Niksic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

@kimmi da te ne citiram, jer je ogroman post

U suštini ti si oćekivao da nakon izbora DF (33%) odigra za URA i Demokrate (zajedno 17.5%) i marginalizuje sebe zarad evropskih integracija. Ako mene pitaš, totalno nerealno očekivanje. Objasniću i zašto.

Odmah nakon izbora izdao ih je prvi čovjek njihove liste Zdravko Krivokapić i brže-bolje potpisao onaj sporazum sa Bečićem i Abazovićen. Neko će reći "bravo Zdravko", a neko ipak "ne radi se to tako prema onima zbog kojih si tu gdje jesi".

Za neko moje shvatanje politike, Krivokapić je ovim potezom pokazao da je strana agentura na čelu liste koja je osvojila 33% glasova. To su iz DFa momentalno shvatili i onda je nastao čitav problem. Krivokapić je odigrao mudro, jer ideja sporazuma koji su potpisali ima većinsku podršku u Crnoj Gori (komplet danaśnja opozicija, Demokrate, URA) ali nema podršku u koaliciji ZZBCG.

Meni ostaje nejasno zašto ljudi ne razumiju da je Krivokapić izdao DF. Zapravo ne izdao, nego ih bukvalno namagarčio.

DF ga je NAKON TOGA glasao za premijera države.

A Krivokapić da im se oduži ih išutirao iz Vlade.

I onda opet nekome nije jasno zašto DF ćuti i "ne puśti Vladu da radi".

Dali su legitimitet čovjeku koji nije njihov, koji je oformio neki svoj tim ljudi i marginalizovao njih koji su mu to omogućili. Sad će i da oformi stranku i okine im 5-8% glasova. Čovjek ih je urnisao za nepunih godinu dana. Nikśić i HN su to već pokazali.

Ne mora to nužno da bude loše za CG. Ja čak mislim i da je dobro. Ali ne mogu da se pravim lud i iščuđavam "šta je ovom DFu" kad svi znamo što im je, ali niko neće da prizna.

Thanks Thanks Given 
    27,324
    Thanks Thanks Received 
    8,660
    Thanked in
    4,284 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Meni se odje svidja sto ti je Bratićka dobra, samo su Mitrović i Radulovic problem a iva sto nam je unistila obrazovni sistem nema veze.
    Opet briljiraš. Bratićka uništila obrazovni sistem za pola godine. Hahahaha. Naravno da je mrziš što je Srpkinja. Iz tvojih postova se vidi koliko voliš Srbe. Samo mi nemoj reći da tražim postove đe si to i reklao. To ti je inače glavni argument. Kao da je neko lud da gubi vrijeme tražeći postove fucking Lepetenca

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

@kimmi da te ne citiram, jer je ogroman post

U suštini ti si oćekivao da nakon izbora DF (33%) odigra za URA i Demokrate (zajedno 17.5%) i marginalizuje sebe zarad evropskih integracija. Ako mene pitaš, totalno nerealno očekivanje. Objasniću i zašto.

Odmah nakon izbora izdao ih je prvi čovjek njihove liste Zdravko Krivokapić i brže-bolje potpisao onaj sporazum sa Bečićem i Abazovićen. Neko će reći "bravo Zdravko", a neko ipak "ne radi se to tako prema onima zbog kojih si tu gdje jesi".

Za neko moje shvatanje politike, Krivokapić je ovim potezom pokazao da je strana agentura na čelu liste koja je osvojila 33% glasova. To su iz DFa momentalno shvatili i onda je nastao čitav problem. Krivokapić je odigrao mudro, jer ideja sporazuma koji su potpisali ima većinsku podršku u Crnoj Gori (komplet danaśnja opozicija, Demokrate, URA) ali nema podršku u koaliciji ZZBCG.

Meni ostaje nejasno zašto ljudi ne razumiju da je Krivokapić izdao DF. Zapravo ne izdao, nego ih bukvalno namagarčio.

DF ga je NAKON TOGA glasao za premijera države.

A Krivokapić da im se oduži ih išutirao iz Vlade.

I onda opet nekome nije jasno zašto DF ćuti i "ne puśti Vladu da radi".

Dali su legitimitet čovjeku koji nije njihov, koji je oformio neki svoj tim ljudi i marginalizovao njih koji su mu to omogućili. Sad će i da oformi stranku i okine im 5-8% glasova. Čovjek ih je urnisao za nepunih godinu dana. Nikśić i HN su to već pokazali.

Ne mora to nužno da bude loše za CG. Ja čak mislim i da je dobro. Ali ne mogu da se pravim lud i iščuđavam "šta je ovom DFu" kad svi znamo što im je, ali niko neće da prizna.
    Druže, DPS je svo vrijeme vodio kampanju da će ako oni padnu da Crna Gora izađe iz NATOa, ode neđe u saveze sa autokratskim režimima kakvi su na vlasti u Rusiji, Turskoj i Srbiji.

Da nije ekipa koja je preuzela vlast (javno i prije izbora) obećala da se ništa od toga neće desiti DPS ne bi pao. Simple as that. Zažmurilo bi se na neku igrariju kao ono Vujanović Lekić ili bi se drugačije karte posložile prije ili nakon izbora.

DF je nakon izbora došao kod Krivog i rekao mu da se malo pomjeri u stranu i da će oni sad da preuzmu stvari u svoje ruke, a on im samo rekao "Ali ja sam tek počeo". Krivi je obečao građanima, isto ko i URA, da je nestranačka vlada jedini način da toliko raznorodna postizborna koalicija formira vlast. Prećutali su prije izbora, za njih bi bilo bolje da su snažnijenuz ovu vladu, ali oni ne mogu iščekat ministarska mjesta i da ispoštuju gazdu koji im sipa pare. A njih gazda je Milov vrat blizanac.

Što prije građani Crne Gore shvate da nam je zapisana budućnost u EU i da tamo ne možemo ući sa lopovima na vlasti ili kao dio nekih svetova, to bolje za sve nas.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Krivokapić strana agentura na čelu liste - ka Meda da slušam

12. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Krivokapić strana agentura na čelu liste - ka Meda da slušam

Slaven Radunović?
    Molim za objašnjenje šta je skrivio. Ako znaš. Ako ne znaš reci da pojma nemaš i da si lupio ili eventualno mišljenje formirao na osnovu nekih rekla-kazala priča DPS udbe, pa da nastavimo dalje...

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Druže, DPS je svo vrijeme vodio kampanju da će ako oni padnu da Crna Gora izađe iz NATOa, ode neđe u saveze sa autokratskim režimima kakvi su na vlasti u Rusiji, Turskoj i Srbiji.

Da nije ekipa koja je preuzela vlast (javno i prije izbora) obećala da se ništa od toga neće desiti DPS ne bi pao. Simple as that. Zažmurilo bi se na neku igrariju kao ono Vujanović Lekić ili bi se drugačije karte posložile prije ili nakon izbora.

DF je nakon izbora došao kod Krivog i rekao mu da se malo pomjeri u stranu i da će oni sad da preuzmu stvari u svoje ruke, a on im samo rekao "Ali ja sam tek počeo". Krivi je obečao građanima, isto ko i URA, da je nestranačka vlada jedini način da toliko raznorodna postizborna koalicija formira vlast. Prećutali su prije izbora, za njih bi bilo bolje da su snažnijenuz ovu vladu, ali oni ne mogu iščekat ministarska mjesta i da ispoštuju gazdu koji im sipa pare. A njih gazda je Milov vrat blizanac.

Što prije građani Crne Gore shvate da nam je zapisana budućnost u EU i da tamo ne možemo ući sa lopovima na vlasti ili kao dio nekih svetova, to bolje za sve nas.

Ti kimmi politiku ne razumiješ. Imaš ti lijepe želje za CG i tako to, ali si isprojektovao sebi neku realnost koja ne postoji. Ja bih volio da je sve ovo kako ti pričaš, no bojim se da smo od toga daleko decenijama...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

svako ko misli da je ikakva politika,program,bilo šta sem fajt između crkve i dps-a doveo do pada lopuža taj veze nema sa životom.

Thanks Thanks Given 
    1,446
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Pad DPS-a je zapad odradio.
    Puštili su litije pa su i ex glasači DPS-a (koji su "vjernici" SPC), dobili zeleno svijetlo da litijaju i da ih niko neće dirat.
    Svako ko misli drukče veze nema.
    Litije su bile samo paravan da bi što više naroda na izbore izašlo i da bi naravno narod mislio i povjerovao (ka` što i jes`) da su oni okidač za promjenu vlasti.
    Kako ranije tako i prošle godine, zapad je tako htio.
    A ovima iz DPS-a je taman fino došlo: afere, hapšenja, korona, krediti, auto put i td.
    Ne može grđi momenat bit za novu vlast.

Thanks Thanks Given 
    517
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    1,192 Posts

Pa mrzis je zato sto je srpkinja, reci fino kako je to ona unistila obrazovni sistem pa da vidimo

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

zapad izveo onoliki narod na izbore i držao im ručicu dok su zaokruživali?hau jes no

19. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Pa mrzis je zato sto je srpkinja, reci fino kako je to ona unistila obrazovni sistem pa da vidimo
    Mozda ovim imenovanjima, ovim haosom sto je napravila, dje se 15 dana prije pocetka skolske godine ne zna kad ce poceti i kako ce poceti.
    Mozda jer jos nemaju skolske odbore, mozda jer su nezakonito smenili direktore. Treba li jos?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

21. The Following 2 Users Say Thank You to lepetanac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Slaven Radunović?
    Molim za objašnjenje šta je skrivio. Ako znaš. Ako ne znaš reci da pojma nemaš i da si lupio ili eventualno mišljenje formirao na osnovu nekih rekla-kazala priča DPS udbe, pa da nastavimo dalje...
    Office. znaju li manje više svi što je tu bilo? i koliko je ljudi zaeba Slaven? @kimmi je pisao ođe o tome, tad skočiše na njega

Thanks Thanks Given 
    27,324
    Thanks Thanks Received 
    8,660
    Thanked in
    4,284 Posts

Mozda ovim imenovanjima, ovim haosom sto je napravila, dje se 15 dana prije pocetka skolske godine ne zna kad ce poceti i kako ce poceti.
    Mozda jer jos nemaju skolske odbore, mozda jer su nezakonito smenili direktore. Treba li jos?
    Duše male se potresle jer su otkaze dobili DPS vojnici. Jedan jedini direktor nije bio postavljen a da nije bi član partije. Plus što je najviše glasova dobijeno upravo iz prosvete. Moja supruga je 8 godina radila i nije mogla da dobije rješenje jer se nije htjela prodati kao ti Banu. I onda dođeš ti da pričaš o direktorima škola, pa mene bi bilo sramota. Nego je nekima obraz kao đon.
    Na tvoje postove mogu da odgovorim i dok vozim. Lagano je.

24. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27,324
    Thanks Thanks Received 
    8,660
    Thanked in
    4,284 Posts

Office. znaju li manje više svi što je tu bilo? i koliko je ljudi zaeba Slaven? @kimmi je pisao ođe o tome, tad skočiše na njega

Pa što ti ne napišeš kad već znaš o čemu se radi? Nemoj sad tražiti kimijeve postove.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Ovdje je najgore sto ljudi uopste nemaju pojma o stvarima o kojima komentarisu, sve se svodi na rekla-kazala, sto ovaj forum pretvara u "zadrugu"...

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Kvalitet obrazovanja se mjeri kroz znanje učenika i studenata, a ne kroz direktore i školske odbore.
    Sačekaj bar naredno PISA testiranje da doneseš neki sud o kvalitetu obrazovanja i radu ministrice prosvjete.
    Možda se ispostavi da je ovakvo tumbanje i sječa direktora bilo blagotvorno.
    Teško da obrazovanje može biti na nižem nivou nego što je do sad bilo.

30 godina se sistematski uništava, a ti bi sad predstavio da je to Bratićka uradila za pola godine.
    To je u toj mjeri nenormalno, da je jasno da ti u stvari prema njoj ispoljavaš nacionalni animozitet.

28. The Following 2 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    511
    Thanks Thanks Received 
    366
    Thanked in
    233 Posts

A cujes ove price, 90% direktora je zvalo svoje zaposlene na dan izbora da ih pita jesu li izasli na izbore, kao jesi li izasao/izasla, a nijesam jos, ajde ajde brze, bice ugovor sledeci na neodredjeno.

I sad prica nelegalno smijenjeni, pa neka su, nek ih isplate koliko god, nek ih vrate u skole, nek smrde i rade kao ucitelji/profesori i to nek im bude najvise, ali direktori nikad vise. Ionako sve te direktore vecina njihovoh kolega (cast izuzecima) pljuvaju kolege sad.

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Office?
    Ne razumijem kakve veze ima privatna firma sa državom. Evo pošto ti ne znaš što se desilo (ali si tu da kažeš da je nešto neregularno) možda kimmi pojasni kako su to državni resursi oštećeni kroz (ne)poslovanje privatne firme, pa je Slaven Radunović označen kao neka štetočina po državu.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Duše male se potresle jer su otkaze dobili DPS vojnici. Jedan jedini direktor nije bio postavljen a da nije bi član partije. Plus što je najviše glasova dobijeno upravo iz prosvete. Moja supruga je 8 godina radila i nije mogla da dobije rješenje jer se nije htjela prodati kao ti Banu. I onda dođeš ti da pričaš o direktorima škola, pa mene bi bilo sramota. Nego je nekima obraz kao đon.
    Na tvoje postove mogu da odgovorim i dok vozim. Lagano je.

A preko 80% direktora doslo na celo obrazovnih institucija izmedju 2015 i 2016, kada je DPS pospremio sve SDP kadrove kojo se nisu priklonili SD.
    A sad sjeca..... A tad je bilo dovodjenje u red loseg obrazovanja u skolama....

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

32. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Ima ljudi o koje su se ogriješili jer su bili odlični kadrovi iako su članovi partije, možda se tu mogao napraviti određeni balans. Čini se da smo došli u situaciju kada DPS članska karta predstavlja minus pri zapošljavanju. Preostalo nam je da prevaziđemo zapošljavanja na osnovu bilo koje druge članske karte, ako je ikako moguće u ovom klijentelističkom društvu.
    "The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

Page 655 of 1249 FirstFirst ... 1555556056456516526536546556566576586596657057551155 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)