Mandina objava na IG koju su aktivisti DFa dijelili juče koliko su mogli govori dovoljno. on u Andrijevici najavljuje otvaranje fabrike od strane Vučića. to ima samo u ovoj selendri i niđe više
Тapatalk
Bogme nije tako jednostavna situacija. Odje nisu ni počele igre koje tek slijede.
Po info kojima imam, Vučić će po formiranju nove vlade preko DF-a da otvori kolonu fabrika i pogona na sjeveru i centralnom regionu, sa pratećim otkupnim centrima, to će biti uglavnom isturena odjeljenja fabrika poznatih iz srbije koja će ovdje zaposljavati od 100-300 ljudi po pogonu...
S obzirom da im je nakon ovih 30 godina ostavljena drzava dje narod očajnički traži posao, stopa nezaposlenosti nikad veća sa tendencijom rasta, otvaranje toliko radnih mjesta nosi sa sobom veliku politicku snagu df-u... to se ne može zaustavit, slobodno tržište, privatne firme u cg....
za vučića su to sitna ulaganja, šta je za njih par milijardi...
Takodje oni će da upru da uzmu u koncesiju naredne dionice auto puta da grade, a ulaze i u energetiku....
Sa druge strane demokrate i ura ne mogu dovesti 1 investitora, čime serviraju svoje glasače df-u... ne pjene ovako demokrate na vučića slučajno, kad ja znam ovo, znaju i oni...
Zapamtite ovo dobro...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Mandina objava na IG koju su aktivisti DFa dijelili juče koliko su mogli govori dovoljno. on u Andrijevici najavljuje otvaranje fabrike od strane Vučića. to ima samo u ovoj selendri i niđe više
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nema edita pa da dodam - to je taktika SNSa. otvaranje fabrika i onda priča po medijima koje drže kako su najbolji. tako će A1, Dan i ostali portali da upiru u DF. još ako Raonić nekako postane direktor tek onda kreće spektakl. e sad, uslovi za rad u tim fabrikama su najčešće loše, N1 je radio reportaže o onim fabrikama đe ljudi moraju u pelene raditi
Тapatalk
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zasto ne pricati ono sto misli iako je politicar? Pa sa njim se slaze najmanje 30% drzave, a jos 15% ne bi imalo nista protiv srpskog sveta
Sta smo mi, saka jada od 600.000 stanovnika, ali srecom smo u NATO pa sam relaksiran inace bi pali u ruke Vucicu 1/1
Ali svakako ako opet dobiju Demokrate/Ura/DF treba kupit prnje odavde. Na sledecim izborima Ako DPS sam ne osvoji 50% glasova, onda odje zivi nenormalni narod. Za DF razumijem kad neko glasa jer imaju principe i rade za sprske interese, ali Ura i Demokrate
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dolazimo do toga da se previše godina ukazivalo na pogubnu politiku DPS-SD-BS. Ona nas je dovela dotle da su se sve fabrike utulile , a da su se oni bogatili...preCednik prekrsti noge i priča praznu priču, a umjesto fabrika otvara magacine Volija, teretane i trotoare. Pa sve nadomjesti pričama o ugroženosti.
Ne bojim se ja nijedne investicije, koliko posljedica onoga što je ukazivano decenijama. Treba biti pragmatičan, ne otvara Vučić svoju fabriku, nego fabriku koja ima svoje vlasnike, a kojima je jedina ideologija profit. A to što će oni profitirati politički sa ceremonijom je samo tužna slika pogubnosti nesposbnog vođenja države decenijama.
za DF Marković nije Srbin jer je muž Vanje. tražili kandidata i našli ovoga. idealan, pljuje ih redovno pa niko ne bi sumnjao u njega. on obeća ljudima da se neće kandidovat i zaeba ih. još su mu dvije osobe iz GA u Savjet RTCG. DF mu je već neke urednike izabra
Тapatalk
Rece momak bez trunke blama, prosto nevjerovatno.
Ne volim ni ove koji su trenutno na vlasti, al' reci nesto poput onoga je smijesno.Jedinu nadu sam vidio u tome da URA dobije vise glasova, al' se na zalost ni oni nisu pokazali nesto pretjerano sposobnima (naravno nije ni lagano sa onako malo glasova), al' vidjeti sansu CG u tome da dodje DSP (ovakav kakav je trenutno) ponovo na vlast je sadomazohizam.
Policijsko odjeljenje Zorana Lazovica, tj sin mu, su 2018 kupili 3 crna X5 sa Mpaketom opreme, svaki placen po 82 000.to su vam oni sa blinkerima koji su divljali po PG ili hoce da vas polome na putu van PG.
Ali nece Petar Ivanovic dati.....
Veselin Veljovic privatno ima BMW X5 Msport, koji je kupio od plate direktora UP
Ne ide to tako da Vučić otvara po CG fabrike kao po Srbiji. Kako će iz Srbije subvencionisati investitore u drugoj državi?
Bilo bi dobro, ali teško i zbog loše putne infrastrukture. Slabo investicija ima i u srbijanskom Sandžaku. Tek u Priboj su došli neki Njemci za auto delove nedavno.
Tako da od te priče nema ništa, dok se ne izgrade putevi.
Evo je lider jedne od partija koje cine najveci dio vladajuce koalicije potvrdio da radi za interes Aleksandra Vucica. I nije jedini. Knezevic dijeli isto misljenje. Sto znaci da dvije trecine DF-a zele da rade na ostvarenju Vucicevih planova. I jos hoce rekonstrukciju Vlade. Samo krajnje retardiran lik bi nakon ove izjave dozvolio DF-u da udje u Vladu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ono svaki put kad pomislite da ne može biti veće dno, DF lagano spušta ljestvicu
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Plus trpiš političku štetu svaki put kad to izjaviš, jer tvoji birači, praktično od prvog do zadnjeg, preziru Vučića. Što znači da sve to klanjanje i veličanje sitnog balkanskog diktatora radiš zbog para.
Je li vam pojačan sendvič ?
Rada Višnjić v.d. direktora OŠ Jugoslavija
https://www.cdm.me/drustvo/rada-visn...s-jugoslavija/
Ovo je sprdnja![]()
Love, peace and respect.
Skoj dokle smo sa procentima? Vodis li evidenciju.
Rada visnjic qq
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks