Page 594 of 1249 FirstFirst ... 944945445845905915925935945955965975986046446941094 ... LastLast
Results 14,826 to 14,850 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Mandić može da prduljeca do sjutra. Crna Gora može jedino da bude građanska nezavisna država koja treba da ima dobre odnose sa Srbijom ali za dobre odnose je potrebno međusobno uvažavanje, poštovanje, a ne da nas bilo ko(a ne najbliži) gledaju kao na sredstvo potkusurivanja. Mnoge stvari je CG trebala drugačije da postavi zbog zdravog odnosa i osjetljivih pitanja...Mandić i ekipa ne mogu da brane interese nikoga, a ne onih koji se nacionalno izjašnjavaju Srbima u CG. Nadam se da će brzo proći vrijeme ovakvih gadosti jer Crna Gora ne smije da se fata u klopke lupeško-sektaških strana koje su najgora solucija za prosperitet svih.
    Bogme nije tako jednostavna situacija. Odje nisu ni počele igre koje tek slijede.
    Po info kojima imam, Vučić će po formiranju nove vlade preko DF-a da otvori kolonu fabrika i pogona na sjeveru i centralnom regionu, sa pratećim otkupnim centrima, to će biti uglavnom isturena odjeljenja fabrika poznatih iz srbije koja će ovdje zaposljavati od 100-300 ljudi po pogonu...
    S obzirom da im je nakon ovih 30 godina ostavljena drzava dje narod očajnički traži posao, stopa nezaposlenosti nikad veća sa tendencijom rasta, otvaranje toliko radnih mjesta nosi sa sobom veliku politicku snagu df-u... to se ne može zaustavit, slobodno tržište, privatne firme u cg....
    za vučića su to sitna ulaganja, šta je za njih par milijardi...
    Takodje oni će da upru da uzmu u koncesiju naredne dionice auto puta da grade, a ulaze i u energetiku....

Sa druge strane demokrate i ura ne mogu dovesti 1 investitora, čime serviraju svoje glasače df-u... ne pjene ovako demokrate na vučića slučajno, kad ja znam ovo, znaju i oni...

Zapamtite ovo dobro...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Mandina objava na IG koju su aktivisti DFa dijelili juče koliko su mogli govori dovoljno. on u Andrijevici najavljuje otvaranje fabrike od strane Vučića. to ima samo u ovoj selendri i niđe više

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

nema edita pa da dodam - to je taktika SNSa. otvaranje fabrika i onda priča po medijima koje drže kako su najbolji. tako će A1, Dan i ostali portali da upiru u DF. još ako Raonić nekako postane direktor tek onda kreće spektakl. e sad, uslovi za rad u tim fabrikama su najčešće loše, N1 je radio reportaže o onim fabrikama đe ljudi moraju u pelene raditi

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    Mandina objava na IG koju su aktivisti DFa dijelili juče koliko su mogli govori dovoljno. on u Andrijevici najavljuje otvaranje fabrike od strane Vučića. to ima samo u ovoj selendri i niđe više

Тapatalk
    U andrijevicu im je jos i lagano, već postoje postrojenja i zgrade na 10.000 kvadrata čiji je vlasnik Soko Štark iz Srbije, to mogu da otvore za mjesec dana ako oće da se pakuje tu smoki npr ili slično.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

nema edita pa da dodam - to je taktika SNSa. otvaranje fabrika i onda priča po medijima koje drže kako su najbolji. tako će A1, Dan i ostali portali da upiru u DF. još ako Raonić nekako postane direktor tek onda kreće spektakl. e sad, uslovi za rad u tim fabrikama su najčešće loše, N1 je radio reportaže o onim fabrikama đe ljudi moraju u pelene raditi

Тapatalk
    Raonić vučićev piun? Okle to sad?

Ko gura markovića?
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Kakav retard, ovima iz df ne trebaju dušmani kad sebe imaju....
    Zasto ne pricati ono sto misli iako je politicar? Pa sa njim se slaze najmanje 30% drzave, a jos 15% ne bi imalo nista protiv srpskog sveta

Sta smo mi, saka jada od 600.000 stanovnika, ali srecom smo u NATO pa sam relaksiran inace bi pali u ruke Vucicu 1/1

Ali svakako ako opet dobiju Demokrate/Ura/DF treba kupit prnje odavde. Na sledecim izborima Ako DPS sam ne osvoji 50% glasova, onda odje zivi nenormalni narod. Za DF razumijem kad neko glasa jer imaju principe i rade za sprske interese, ali Ura i Demokrate

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Zasto ne pricati ono sto misli iako je politicar? Pa sa njim se slaze najmanje 30% drzave, a jos 15% ne bi imalo nista protiv srpskog sveta

Sta smo mi, saka jada od 600.000 stanovnika, ali srecom smo u NATO pa sam relaksiran inace bi pali u ruke Vucicu 1/1

Ali svakako ako opet dobiju Demokrate/Ura/DF treba kupit prnje odavde. Na sledecim izborima Ako DPS sam ne osvoji 50% glasova, onda odje zivi nenormalni narod. Za DF razumijem kad neko glasa jer imaju principe i rade za sprske interese, ali Ura i Demokrate

Dps samostalno vise nema ni 30%...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Bogme nije tako jednostavna situacija. Odje nisu ni počele igre koje tek slijede.
    Po info kojima imam, Vučić će po formiranju nove vlade preko DF-a da otvori kolonu fabrika i pogona na sjeveru i centralnom regionu, sa pratećim otkupnim centrima, to će biti uglavnom isturena odjeljenja fabrika poznatih iz srbije koja će ovdje zaposljavati od 100-300 ljudi po pogonu...
    S obzirom da im je nakon ovih 30 godina ostavljena drzava dje narod očajnički traži posao, stopa nezaposlenosti nikad veća sa tendencijom rasta, otvaranje toliko radnih mjesta nosi sa sobom veliku politicku snagu df-u... to se ne može zaustavit, slobodno tržište, privatne firme u cg....
    Takodje oni će da upru da uzmu u koncesiju naredne dionice auto puta da grade, a ulaze i u energetiku....

Sa druge strane demokrate i ura ne mogu dovesti 1 investitora, čime serviraju svoje glasače df-u... ne pjene ovako demokrate na vučića slučajno, kad ja znam ovo, znaju i oni...

Zapamtite ovo dobro...
    Dolazimo do toga da se previše godina ukazivalo na pogubnu politiku DPS-SD-BS. Ona nas je dovela dotle da su se sve fabrike utulile , a da su se oni bogatili...preCednik prekrsti noge i priča praznu priču, a umjesto fabrika otvara magacine Volija, teretane i trotoare. Pa sve nadomjesti pričama o ugroženosti.
    Ne bojim se ja nijedne investicije, koliko posljedica onoga što je ukazivano decenijama. Treba biti pragmatičan, ne otvara Vučić svoju fabriku, nego fabriku koja ima svoje vlasnike, a kojima je jedina ideologija profit. A to što će oni profitirati politički sa ceremonijom je samo tužna slika pogubnosti nesposbnog vođenja države decenijama.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Raonić vučićev piun? Okle to sad?

Ko gura markovića?
    za DF Marković nije Srbin jer je muž Vanje. tražili kandidata i našli ovoga. idealan, pljuje ih redovno pa niko ne bi sumnjao u njega. on obeća ljudima da se neće kandidovat i zaeba ih. još su mu dvije osobe iz GA u Savjet RTCG. DF mu je već neke urednike izabra

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post

Znači dRps jedini spas za narod i državu?
    Axaxxxxa
    Forever young, i want to be forever young

11. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Pa tako je. Kupio je patriotski od svojih para, za razliku od velikih patriota koji su muzli državu. Koliko smo samo zadnjih decenija gledali kako svakakva šuša ide u trgovinu dzipovima vikendom sa sve CG tablama, a da ne pominjem odlaske na Kopaonik, Zlatibor, posjete plaža tokom sezone... Sve što treba jeste pričati pošteno i ljudski. Spajiću ne možemo da zamjerimo što je od svojih para nešto kupio, a ćutati što recimo prvi čoek Petnjice nije htio Dačiu da vozi nego je tražio Škodu od majke Crne Gore.
    Samo cu reci da Veljovic i dalje vozi sluzbeni Mercedes ML sa AMG paketom opreme, placen na tenderu 98 000 eura.
    I dalje mu placamo gorivo, popravke, gume i tablice.
    Ali ajte jos malo o Spajicu

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Znači dRps jedini spas za narod i državu?
    Axaxxxxa
    Rece momak bez trunke blama, prosto nevjerovatno.

Ne volim ni ove koji su trenutno na vlasti, al' reci nesto poput onoga je smijesno. Jedinu nadu sam vidio u tome da URA dobije vise glasova, al' se na zalost ni oni nisu pokazali nesto pretjerano sposobnima (naravno nije ni lagano sa onako malo glasova), al' vidjeti sansu CG u tome da dodje DSP (ovakav kakav je trenutno) ponovo na vlast je sadomazohizam.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Samo cu reci da Veljovic i dalje vozi sluzbeni Mercedes ML sa AMG paketom opreme, placen na tenderu 98 000 eura.
    I dalje mu placamo gorivo, popravke, gume i tablice.
    Ali ajte jos malo o Spajicu
    Nisam znao za ovo...Tragedija đe mi živimo.

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne sprda se on Directore nego je mrtav ozbiljan.
    A njegova partija ima najvise poslanika u vladajucoj vecini tako da rijeci mu imaju tezinu. Nisu nebitne.
    kakav uzas. pod hitno zakonom zabraniti predizborne koalicije, ako je tako nesto moguce.

Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Policijsko odjeljenje Zorana Lazovica, tj sin mu, su 2018 kupili 3 crna X5 sa Mpaketom opreme, svaki placen po 82 000.to su vam oni sa blinkerima koji su divljali po PG ili hoce da vas polome na putu van PG.
    Ali nece Petar Ivanovic dati.....

17. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Policijsko odjeljenje Zorana Lazovica, tj sin mu, su 2018 kupili 3 crna X5 sa Mpaketom opreme, svaki placen po 82 000.to su vam oni sa blinkerima koji su divljali po PG ili hoce da vas polome na putu van PG.
    Ali nece Petar Ivanovic dati.....
    To neće nikada pomenuti veljepatriote foruma...

19. The Following 3 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Veselin Veljovic privatno ima BMW X5 Msport, koji je kupio od plate direktora UP

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Zapamtite ovo dobro...
    Ne ide to tako da Vučić otvara po CG fabrike kao po Srbiji. Kako će iz Srbije subvencionisati investitore u drugoj državi?

Bilo bi dobro, ali teško i zbog loše putne infrastrukture. Slabo investicija ima i u srbijanskom Sandžaku. Tek u Priboj su došli neki Njemci za auto delove nedavno.

Tako da od te priče nema ništa, dok se ne izgrade putevi.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

https://m.cdm.me/politika/mandic-u-b...srpskog-sveta/

Ideja ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, koji je danas kazao da je “srpski svet zadatak Srbije”, dopada se Srbima preko granice, kazao je za N1 jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. On, kako prenosi N1, poručuje da već rade na njenom ostvarenju.

„Srbi iz Crne Gore, Srbi iz Republike Srpske, Srbi iz Makedonije, te granice koje postoje među nama da ne postoje u njihovim glavama, a onda ćemo bolje sarađivati, bićemo bliži jedni drugima, na kraju jedan smo narod“, napomenuo je Mandić.

veli li ovo Manda da Crna Gora ne treba da postoji više kao nezavisna država?

Тapatalk
    Evo je lider jedne od partija koje cine najveci dio vladajuce koalicije potvrdio da radi za interes Aleksandra Vucica. I nije jedini. Knezevic dijeli isto misljenje. Sto znaci da dvije trecine DF-a zele da rade na ostvarenju Vucicevih planova. I jos hoce rekonstrukciju Vlade. Samo krajnje retardiran lik bi nakon ove izjave dozvolio DF-u da udje u Vladu.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

23. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ono svaki put kad pomislite da ne može biti veće dno, DF lagano spušta ljestvicu
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

25. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Evo je lider jedne od partija koje cine najveci dio vladajuce koalicije potvrdio da radi za interes Aleksandra Vucica. I nije jedini. Knezevic dijeli isto misljenje. Sto znaci da dvije trecine DF-a zele da rade na ostvarenju Vucicevih planova. I jos hoce rekonstrukciju Vlade. Samo krajnje retardiran lik bi nakon ove izjave dozvolio DF-u da udje u Vladu.
    Pazi sad.
    Priznaš javno da radiš za Vučića.
    Vučić i Đukanović best friends ever. Dakle, radiš za Đukanovića.
    Narod?

Bukvalno zaslužujemo sve najgore.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Plus trpiš političku štetu svaki put kad to izjaviš, jer tvoji birači, praktično od prvog do zadnjeg, preziru Vučića. Što znači da sve to klanjanje i veličanje sitnog balkanskog diktatora radiš zbog para.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Je li vam pojačan sendvič ?

Rada Višnjić v.d. direktora OŠ Jugoslavija
    https://www.cdm.me/drustvo/rada-visn...s-jugoslavija/

Ovo je sprdnja
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Je li vam pojačan sendvič ?

Rada Višnjić v.d. direktora OŠ Jugoslavija
    https://www.cdm.me/drustvo/rada-visn...s-jugoslavija/

Ovo je sprdnja
    Meni je ovo baš super. Da se ne foliramo no da znamo na čemu smo.
    Eto vidiš ne stavljaju samo stranačke vojnike za direktore nego i dokazane eksperte. U ovom slučaju teološke

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

Skoj dokle smo sa procentima? Vodis li evidenciju.

Rada visnjic qq
    f6

31. The Following 2 Users Say Thank You to acs For This Useful Post:

Page 594 of 1249 FirstFirst ... 944945445845905915925935945955965975986046446941094 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)