Brzo su odje dostina zaboravili da su im roditelji glasali DPS 90tih. Nekih 4% su bili liberali, ostalo Novak Kilibarda i Seseljevi radikali.
Ako vec etiketirate da ko glasa DPS je 0 covjek onda vam je vaskolika CG ili jedno 80% stanovnistva 0 covjek shodno tome koga su glasali
Samo nemojte floskule tipa drugo je vrijeme bilo, nije to isto i tako to.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
jes al tad je DPS bio naš pa ono![]()
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaš da sam prije neki dan toj nekoj starijoj generaciji, malo se zarakijalo bilo pa počeli da pametuju, držao bukvicu da su oni i njihova generacija u exyu krivi što mi kao njihova đeca, a bogomi i unučad žuvimo ovako.
Imali su jasan izbor u vidu Anta Markovića, a oni skoro svi odreda potrčali da glasaju ljude koji su prodavali navionalne bajke.
Sad kad ovo napisah, pitam se jesmo li se makar mi što opametili i naučili iz njihovih grešaka. Ne bih rekao da jesmo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
https://m.cdm.me/politika/spajic-kup...-jahao-drzavu/
Rekao sam već,mi ovog covjeka ne zaslužujemo kunem vam se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je strašna budalaština.
Šta je sledeće? Šahovići? Pohara Kuča?
Koja je granica do koje ćemo da se vraćamo unazad?
Etničko čišćenje i genocid nad Ilirima inTračanima od strane Južnih Slovena?
P.S.
Da te priupitam, nećeš zamjeriti. Jel ja pogrešno tumačim tvoje postove kao neko favorizovanje DFa u odnosu na Demokrate?
Baš me zanima ko ti je sad politički najbliži.
Naravno, ne moraš da se izjasniš, ali nekako se svima koji posjećuju i pišu po ovim temama podrazumijeva da imaju izražen politički stav i neskriveno opredijeljenje.
Evo da ti kaže jedan glasač Saveza reformskih snaga iz 1990. kako je bilo tada. Puštili me iz vojske na glasanje i kazao mi komandir čete da glasam za komuniste Mila&Momira.
Došao u Titograd, i vidiš ozbiljno napaljeni narod da se pobiju zenge i mupovci u Hrvatsku.
Već sam pisao narod je bio totalnu napaljen. Napaljeniji 10x nego u Srbiju.
Svakako da je nekim slučajem većina bila protiv Sloba uletio bi ovdje i instalirao svoje.
Na kraju nas je ona yebačica od komandira čete što je tražio da glasujem za Mila i Momira, posle skidanja kao formalne dobrovljce krenuo vodit u rat i glumit heroja. Naravno zdapi je doživjela nervni slom kad mu je prvi metak profijuka toliko blizu da ga je čuo i ukapira da nije komarac![]()
Uuuu ti si baš panj
Moji prvi izbori na kojima sam imao pravo glasa bili predsjednički Milo Momir.
Da, za Mila sam glasao kao manje zlo, što je fakat i bio od politike Slobodana Miloševića čiji je eksponent bio Momir.
Kao tinejdžer sam bio za Narodnu slogu, dok su mi roditelji bili DPSovci. Kolko smo se svađali po kući. Pa su mi onda otvarali glavu.... nemoj to đe van kuće da pričaš ostaćemo bez posla.
U narednim godinama i decenijama, nije se puno toga promijenilo u pogledu slobode govora i izbora.
Loše je kad se jedna partija za sve u državi pita. Brzo prestaneš da razlikuješ partiju i državu, tačnije oni na vlasti podrede državne interese partijskim.
A narod se kupuje za mrvice sa stola.
Sad je ipak čini mi se nešto drugačije, makar što se tiče slobode govora i izbora.
Nadam se da smo završili sa pravljenjem spiskova sa +/-/? po državnim organima.
Koga uhvate to da radi, treba pravac Spuž što se mene tiče.
Ja to neđe saopštih i za njega i za Jakova, a mislim to i za Srzentićku... pa mi se ođe sprdaše poneki koji bi o svemu sem o DPS lopovluku. Vele to je bilo, o tome ne treba da pričamo, ali treba da pričamo o tome kako ovi ne valjaju i kako treba DPS da vratimo.
Sjetimo se samo ministara iz vlade 2016
Peđa Bošković ekonomista - ministar odbrane
Kenan Hrapović ekonomista - ministar zdravlja
Osman Nurković ekonomista - ministar pomorstva i saobraćaja
Dragica Sekulić inženjer - ministarka ekonomije
Bilo je svašta sa starim matufom, skoro svaka vojska me sa više ili manje uspjeha & nasilja vrbovala za sebe. Slabo ih je bilo sa znanjem engleskog jezika i poješadijskog naoružanja. Da se niko ne ljuti, završio sam kod Unprofora.
Lijepo je što misliš da više nema pluseva i minusa i sigurnih glasova. I ja mislim da Darko Saveljić u stvari drži farmu jednoroga, a ne magaradi.
A što misliš što su ubačali sve one likove po dubini.
Mada svakako je učinkovitost spiskova precijenjena. Opravdanje za poraz, da te "mrze profesori", a ne da si kanta od političara.
Ako smo mogli se bavit srebrnicom, onda treba i svoje dvoriste pospremit. Cak je to trebalo prvo odradit.
Sigurno mi nisu najblizi ni df ni demokrate, jednako su daleko. Trenutno mi niko nije blizak. Tako da da, pogresno tumacis. Prosto zapazanja pisem.
Jedino su demokrate gore od df jer su prikriveni foliranti koji za dan 10 pameti promijene samo da interes imaju, sa df se makar zna na cemu smo i koji su im ciljevi i prema njima se lako odredit. Po partijskom radu po dubini za zaposljavanje i partitokratija, nemojte imati bilo kakve zablude, demokrate, df, ura, dps, sd, to je sve copy paste... ura je vec utrpala to sto ima, nemaju vise kadra... pogledajte opstine dje je vlast demokrate df ura, sve ce vam jasno biti... na drzavnom nivou sad dje mogu isto rade, to i vidite, a kad se sad napravi nova vlada to tek ide na maksimum...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne može bit dobra ministarka koja dođe iznervirana na posao jedan dan i smijeni sve direktore škola pa onda nema ko diplome da potpiše đacima u pojedine škole.
Da, mrziš je jer je Srpkinja.
Ne, nije najgora u vladi, gori je Mitrović deset puta.
Bolja je i za komad od Šehovića koji je u zetsku seosku školu domara iz Petnjice dovodio da radi.
Neću nastavljat prepirku sa tobom, imali smo je više puta, ne vodi ničemu. Ja u klin ti u ploču.
Znaci tebi je normalno da se neka ministarka ovako ponasa????
Ti za ovo imas opravdanje, i ne smeta ti????
Mitrovic je nikakav ali ova nije ni malo bolja od od njega pa ti pricaj sta god hoces..
Kako ne mrzim ove druge Srbe nego bas nju, ta ti je bas recenica u stilu Hella ILI betona. U nedostatku argumenata ja mrzim jer je Srpkinja.
Sve sto radi radi nezakonito, sve sto radi radi oscetnicki, I sve sto radi radi za partije.
Znaci sve sto radi radi ono sto je i DPS radio protiv čega si se ti navodno borio ali ti sada to ne smeta kad ona radi.
A meni to smeta jer je Srpkinja, a ne jer je to pogrešno???
Vidis na koliko nivoa je lose sto ona radi a na koliko nivoa je lose sto to to opravdavas i relativiszujes.
Ako je tebi ovo dobro sto radi sa ovakvim partijskim zaposljavanjima samo mi kazi koja je razlika druze, nista vise.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
imala je Bratićka problema sa zdravljem, bila je odsutna sa posla neko vrijeme i van države, konkretno Turska. pošto narod ođe živi tuđe živote a svoje ne tako su zaključili da je eto, tek tako odlučila tamo da ide
Тapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks