United Media kupili Vijesti?
Navodno ce se ubrzo objavit.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
SNS je bio jedan od kandidata za kupovinu, pisalo se i ođe o tome. u međuvremenu su kupili par portala, DAN i A1
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Još ne mogu da provalim koja je nova uređivačka polititika Dana. Iako su prije mjesec počeli žestoko da naginju ka DF-u, posljednjih dana dosta objektivno izvještacaju, a nerijetko daju dosta prostora DPS-u.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Evo i medo ima teoriju o ovome...Nebojša Medojević:
ABAZOVIC OSRAMOTIO DRZAVU CIJI JE ZAMJENIK PREMIJERA!!!
Zamjenik Krivog Premijera je osramotio i ponizio drzavu Crnu Goru, ciji je zamjenik Premijera.
Kako je Dritan dr Abazovic “ekspert” za medjunarodnu politiku i politiku , uopšte , ovde se ne radi o neznanju, nego losoj namjeri.
Naravno , da ce pripadnici neofašisticke sekte oko Vijesti hrabro “gradjanski” odćutati ovo ponizavanja suverene drzave Crne Gore i nepostovanje drzavne zastave.
Projekat “Prirodne Albanije” podrazumijeva i dobar dio teritorije države Crne Gore. I to za “gradzaniste” nije pecinski nacionalizam i ekstremni vekikodtzavni projekat .
I ovaj put se pokazuje da je sekta oko Vijesti izrazito anticrnogorski i antisrpski orjentisana i da je svaki dan ove Krive Vlade sve veca opasnost po vitalne interese Crne Gore.
Kupovinom Vijesti od strane United medija ( bivseg direktora CIA Petreusa i srpskih biznismena Šolaka i Djilasa) konacno ce ta prikrivena uloga ovog projekta globalne duboke drzave biti i javna i poznata svima.
Inače, koliko miliona vrijede Vijesti u kompletu otp. ?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
SNSu smeta United Media. pa svaka konferencija im je Djilas i Šolak. targetirali su N1 i Novu i jašu na tome. Medu kao članu udarne ekipe DFa, stranke koju finansira SNS, to pravi problem sad. jer bi Vijesti mogle da još više upru u njih. ali zato mu je okej A1, jer nju drži SNS
Тapatalk
davno je djilas usao u cg
nothing comes from violence and nothing ever could
Znači sa tim što ima novca pa je pomogao nekom ga isto tako odmah svrstava u ljudi ne jel? Treba li da navodimo koliko je govana pomagalo, pralo svoju prošlost itd? Otac mu u DPS, on se od Markovića (množina) nije odvajao, mensčini i bio u nekim promo spotovima i sad neko treba da se stidi jer nekog takvog (javna ličnost, sportista što je još gore) proziva. C c c.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ne mogu da vjerujem da se i dalje bave ovim glupostima umjesto da rjesavaju kljucne probleme.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ne razumijem šta hoćeš da kažeš? To što je njemu otac u DPS nije ni na kakav način uticalo da čoek bude uspješan sportista, da bude u idelanom tipu La Lige i da mlati ogromne pare. Njegovo je legitimno pravo da podrži oca ili partiju koju god oće, ili smatrate da je svaki glasač DF-a/DPS-a u stvari splačina koja mora da ima neku korist za taj glas? Dajte ljudi uozbiljite se malo...
Evo je i Jovetić oženio Gvozdovu malu, je li i on splačina? Čoek bez mrlje u karijeri i životu, čak i naivan malo bio ponekad, koliko je samo dugova po Podgorici vraća, kako su ga muzli...
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Dobro si poređenje napravio. I odmah bude puno jasnije ko je Savić.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Savic je nesto sto cemo ja i ti samo da sanjamo da budemo, obzirom sto je postigao u zivotu moze podrzavati koga hoce mozda iz ubedjenje mozda i ne, jer mu sigurno DPS nije zavrsio transfer u Atletiko Madrid niti je Colo Simeone simpatizer DPS pa da ga protezira u prvi tim prvaka Spanije
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
DPS je poveo Jovetića u City a Savića u Atletiko to je jasno sasvim
Тapatalk
Jedno su profesionalni, a savim drugo ljudski (ne)kvaliteti, prvo to razdvojte.
Niko mu ne spori da je vrhunski sportista, ali se momak maksimalno iskompromitovao učestvujući u dRps kampanji, baš ne znam šta mu je to u životu trebalo, s obzirom na klupske ispjehe i zarade.
Meni ga u repki ništa ne može ogaditi, ali za njegovu klupsku karijeru sam (skoro, ipak je momak iz naše države) pa ravnodušan.
I još jedna stvar, nije isto i ne stavljajte znak jednakosti izmedju glasanja za dRps i agitovanja, učestvovanja u izbornim spotovima i kampanjama, to su 2 svijeta, i ponavljam baš ne znam šta mu je to trebalo
Forever young, i want to be forever young
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks