Page 491 of 1249 FirstFirst ... 391441481487488489490491492493494495501541591991 ... LastLast
Results 12,251 to 12,275 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    476
    Thanked in
    184 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Sve se slažem, sem da veličaju Mandu.
    Ođe ga svi pljuju uglavnom, kolko god veliki Srbi pojedini bili.

Još sad kad je uvedeno ograničenje ko za oglase, tek će se sad počinut od botova.

E da, ajde da batalimo malo priču o crkvi, jeziku, naciji, zastavama i ostalim stvarima od kojih se NE ŽIVI.

Ekipe iz DF i DPSa non stop potenciraju te teme, jer su oko ostalog skroz šuplji.

Nadam se da ođe niko nikome ne spori da se osjeća i izjašnjava kako god on želi i da je to pravo svakog od nas. Dakle samo bez nametanja i sve je ok.

Daj da vidimo jednom kako da ovu zajedničku kuću zvanu Crna Gora nekako doguramo do EU i da je, kao jednu od najljepših država na svijetu, uredimo na način da ne razmišljamo na način "treba slat đecu odavde".

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Iskreno, ja nemam ništa protiv novih izbora.

Ovako više ne možemo, svima je jasno. Medojević blefira sa ''novim izborima'', ali bih mu ja, da sam Zdravko uslišio želju.

Posebno ako će PZP da izađe sam, nezavisno od DFa. Da jednom za sva vremena završimo ovu priču.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Najveci promoteri "kampanje "laznog drzavnog udara" " su bili upravo oni koji su vodili taj slucaj, tajnovidac sa svojim zasticenim svjedokom.
    Ako ti je promaklo, evo kako je završio (nagrađen) zaštićeni svjedok:
    Bratislav Dikić, bivši šef srpske Žandarmerije i general u penziji, dobio je novu javnu funkciju – ubrzo nakon povratka iz Crne Gore i ukidanja presude za pokušaj državnog udara u toj zemlji imenovan je za pomoćnika generalnog direktora u JP Srbijašume piše Insajder.
    Izvor: https://fosmedia.me/svijet/region/di...eca-srbijasume

Ostavljam ti da sam spojiš tačkice.

A čak, za ovu diskusuiju, to nije ni bitno, uostalom. Samo postojanje optužnice i apsolutna saglasje Zapada u vezi tog slučaja je bila prilika za donošenje političke odluke koja bi skresala krila DF-u, moguće i potpuno razbila. Govorim o političkoj odluci (dakle, ne o sudskoj presudi), kao što bi u svim razvijenim demokratijama na svijetu bilo - nema saradnje sa subjektima koji su optuženi za terorizam i pranje novca i koju su, i bez toga, dio minimum jedne strane agenture.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Lista Demokrata sa Spajićem kao nosiocem i kandidatom za premijera bi rasturila.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Izvinite na tipfelerima, nema edit opcija da ispravim.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ti nekom da govoriš o floskulama. Pleme,
    i još nekoliko varijacija za isto, pa onda 85ice i da ne nabrajam dalje.
    Onda ne znam kako te nije sramota da lažeš. Ko veliča Mandića? Niko na ovom forumu ne veliča Mandića. Ali niko. Bukvalno niko.
    Kako DPS ustav? Evo svi kako je Medojević Milov čovjek? Onda imamo DPS+satelite jel tako? I je li sad malo jasnije zašto DPS ustav? Imamo li pola naroda Crne Gore koje se nije slagalo sa tim ustavom? Ili skoro pola ako će ti biti lakše jer koliko si god kao građanski, na neke stvari si vrlo osjetljiv. Veliki crnogorče koji bi najradije da se iseli iz te njegove voljene i da ne gleda pleme koje ovdje živi. Nemoj

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    tačno. ja ih zovem plemenom, IQ85 ali oni dokazali su da sam u pravu. blokiranje puteva zbog Leposavića, blokada Bogetića. mahanje ovom ili onom zastavom. ljudi koji to rade spadaju u ove grupe. za njih ne postoji važniji problem u ovoj državi no gore nabrojani.

bilo je ođe nekih koji su veličali Mandu. u državi ih ima koliko oćeš, tek. da ga je donio SNP onda bi bio Ustav SNP. narod se nije slagao sa zastavom, himnom i jezikom. da je Ustav donijela njihova opcija njima bi bio top a drugima nikakav. tocje standardna pojava kod naroda.

znaš li ti koliko bi narod ođe boljela briga za sve to da uredno imaju po 400/500e platu mjesečno? pa onda ne bi bila Crna Gora = DPS. no, brao za DPS, vidiš kako rade u korist građana. no su dozvolili DPSu i DFu da im se sprdaju sa glavom. i da ih uče šta da budu. iz koristi postajali Crnogorci i Srbi

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

6. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

ali isto je Medo u pravu veliš li. znamo koga je Medo branio nekad po televizijama

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,900
    Thanks Thanks Received 
    5,747
    Thanked in
    2,843 Posts

Pad ove vlade je trenutno najpozitivnija stvar koja može dase desi. I za glasače DF, i DPS, i DCG i URA i.... Za sve.

Jer je nefunkcionalna. Jer vlada evo praktično 200 dana, a nabrojite joj efekte... Osim da je Zdravinjo pobjednik nezapamćeni u crkvenim spletkama.
    Jer je imala dvaes miliona iz rezervi da kupi avione koje je, za deset puta manje para, mogla da ima u lizingu kao i do tada. A nije imala rezervi da nađe auta i gorivo policiji.
    Jer je bukvalno jedino efikasna bila u proizvodnji optužbi, koje su padale ili nisu ni stizale do pravosudnih instanci.
    Jer je bukvalno jedino stopostotno ispunjenje rezultata koje je postigla bilo smjena svega što nije išlo na litije, ili nije član DCG.
    Kao i postavljenje pravnika iz lokalnih vodovoda na mjesta izvršnih direktora firmi koje upravljaju milijardama, i na kojima počiva država. Bukvalno.
    Jer je dopuštila da obrazovni sistem iz temelja preuzme jednomisleća struktura ljudi, koja uz to, ima problem sa državnošću svoje države, i definicija je rigidnosti i isključivosti u odnosu porema svemu drugačije mislećem.
    Jer će, za mjesec ili dva, prestati da vam isplaćuje plate, ukoliko imate bilo kakve veze sa javnim poslom.
    Jer će, najvjerovatnije, bankarski sistem u drugoj polovini godine obustaviti bilo kakvo finansiranje državi.
    Jer je loša. Ne politički, već u onome što radi.

I to nema nikakve veze sa politikom. Iako jeste krajnje zanimljivo gledat kako se prevrću kože ovuda, i kako polovina ne zna što bi sad i kako, i okle ovo sad, i kako da se postavi, i za koga je, i đe, i kuda će...
    Između crkvi, raspalog DFa, grozomornog DPSa, jedino ste zaboravili da ovom državom treba i upravljat.
    Ponekad, dok čitam čime se sve ovđe bavite, osim time, imam utisak da vam to nije ni bitno.
    A ono jedino jeste. I sasvim nebitno za koga ste politički, mi svi skupa idemo u sunovrat. I ova marketinška bukanja ko je kriv nas neće ukočit.

Drugačije rečeno.
    Osim što je posao većine da izglasa zakon o vjeroispovjesti, čitav DPS pa do polovine Crne Gore koja s mirom ne spava da poćera u Spuž, ipak OSNOVNI posao većine je da vlada.
    I strašno je zanimljivo kako se to većinski preskače ovđe, i kako je, svako ko to pomene, splačina iz DPSa.

Predobre kokice sam našo u komšiluk, i cijena dobra. Bar nešto kako treba
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

9. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Evo i zašto je ovaj apostol nedodirljiv:
    Porodica premijera Zdravka Krivokapića je u prijateljskim i kumovskim vezama sa porodicom ministra ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratka Mitrovića, pokazuju podaci Srpske pravoslavne crkve koje objavljuje Pobjeda.

Naime, prema podacima izvoda iz knjige vjenčanih Srpske pravoslavne crkve iz Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici vidi se da je kum na crkvenom vjenčanju Miloša Krivokapića, sina premijera Zdravka Krivokapića - Stefan Mitrović, sin Dragana Mitrovića, nastojatelja Hrama koji je vršio obred vjenčanja. Dragan Mitrović je rođeni brat ministra Ratka Mitrovića.

Ti podaci se nalaze u Protokolu 61 izvoda iz knjige vjenčanih Srpske pravoslavne crkve.
    Izvor: https://www.pobjeda.me/clanak/krivok...-sa-mitrovicem

Prođe ispod radara ova vijest u cijeloj frci oko DF-a, Joanikija i temeljnog ugovora.
    Nepotizam u praksi i na djelu. Opet neznaveni, prepošteni Zdravko?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rsku-demokrata

Predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je danas da premijer Zdravko Krivokapić ne treba da podnese ostavku i da ima punu podršku Demokrata.

brao za Bečića. i on da kaže direktno, bez oklijevanja

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    349
    Thanked in
    180 Posts

Bravo za Becica...

Sad jos Dritan

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Quote Originally Posted by zaro View Post
    Bravo za Becica...

Sad jos Dritan
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-konsultacije

Ukratko.... Glasajte za budžet pa prdnjavite onda.

Kad se izglasa budžet, mogu razgovori ali samo na osnovu Sporazuma koji je već potpisan. Sadržinu sporazuma svi znate.....EU, nema promjene spoljno-političkog kursa i simbola, ekspertska vlada.....

Thanks Thanks Given 
    27,564
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    4,322 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    tačno. ja ih zovem plemenom, IQ85 ali oni dokazali su da sam u pravu. blokiranje puteva zbog Leposavića, blokada Bogetića. mahanje ovom ili onom zastavom. ljudi koji to rade spadaju u ove grupe. za njih ne postoji važniji problem u ovoj državi no gore nabrojani.

bilo je ođe nekih koji su veličali Mandu. u državi ih ima koliko oćeš, tek. da ga je donio SNP onda bi bio Ustav SNP. narod se nije slagao sa zastavom, himnom i jezikom. da je Ustav donijela njihova opcija njima bi bio top a drugima nikakav. tocje standardna pojava kod naroda.

znaš li ti koliko bi narod ođe boljela briga za sve to da uredno imaju po 400/500e platu mjesečno? pa onda ne bi bila Crna Gora = DPS. no, brao za DPS, vidiš kako rade u korist građana. no su dozvolili DPSu i DFu da im se sprdaju sa glavom. i da ih uče šta da budu. iz koristi postajali Crnogorci i Srbi

Тapatalk
    Ovo ti je odgovor?
    A nema potrebe da mi objašnjavaš kakav je narod. Znam odlično. Dovoljno je to što Đukanović vlada 30 godina. Ništa drugo. Ali ja ne izjavljujem svakodnevnu ljubav prema državi a svašta o narodu koji tu živi. Pa šta onda voliš? Kamen. Država bez naroda?
    E da se ne bi narod dijelio trebalo je donijeti ustav koji će svima i da se sviđa i ne sviđa. Ali pošto se tebi sviđa onda te boli tuki za ostale. Plus još držiš govor kako neki ne poštuju ustav i slična ....

@kimmi a sa čim se to slažeš života ti??

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ovo ti je odgovor?
    A nema potrebe da mi objašnjavaš kakav je narod. Znam odlično. Dovoljno je to što Đukanović vlada 30 godina. Ništa drugo. Ali ja ne izjavljujem svakodnevnu ljubav prema državi a svašta o narodu koji tu živi. Pa šta onda voliš? Kamen. Država bez naroda?
    E da se ne bi narod dijelio trebalo je donijeti ustav koji će svima i da se sviđa i ne sviđa. Ali pošto se tebi sviđa onda te boli tuki za ostale. Plus još držiš govor kako neki ne poštuju ustav i slična ....

Pa i meni se povraća zbog stavljanja znaka jednakosti između Crne Gore i DPSa. To rade DPS i DF u kontinuitetu preko svojih spikera.

Povraće mi se od papagajskog ponavljanja da neka nacija ne postoji. I ovo rade ekstremi na oba pola, samo su oni koji se negiraju različiti.

Ne znam šta tu nije jasno?

Ko šta napisah, ajde da malo batalimo o crkvi, naciji, simbolima. Samo slijepi ne vidi ko nameće te teme.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Bravo za šta?

Što ne želi da ruši vlast koju maksimalno eksploatiše za interese svoje partije (po čemu ozbiljno prijeti da nadmaši i SD)?

Bravo, i ja kažem, kad mu u kontinuitetu prolaze najjeftiniji mogući narativi za, bez uvrede, političke naivčine.

Svaka čast i Milačiću, žena mu tek sredila kancelariju u vladi, čeka je moguće unarjeđenje kad otjeraju Milonjića... Bravo, Marko, to je hrabrost, tako se bori za svoju porodicu!

Bravo i za Abazovića! Jeste da je on najviše vezan za opstanak ove vlade, jer njen pad znači propast njegove političke ideje, ali to nije bitno.

Ma, bravo svi!

In vino veritas

17. The Following 2 Users Say Thank You to johnny bravo For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Ovo ti je odgovor?

država je prelijepa ali je društvo užasno. sve uslove da živimo odlično. jedan jedini potencijal nismo iskoristili. jedini period kad se nisu svađali oko zastave i jezika je bilo kad su Rusi kupovali sve živo. tada nije bilo - Crnogaraca i Srba, partizana i četnika.
    nije Ustav kriv što se narod dijeli. krivi su političari. oni dijele ljude ođe od '90. prvo su šikanirali Crnogorce, i ubijedili narod da je Beograd centar svega. posle toga ipak nije tako, no ajmo da napadamo Beograd. ali isto usput da ima neko ko će glumiti ugrožene. pa je tako Peđa Bulatović ugrožen godinama Ustavom. Peđa koji ne zna koliko stanova i para ima. ne možeš '92 biti Srbin i glasati na haubi auta za ostanak CG u zajednici a onda '06 postati Crnogorac. to ne biva

Тapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Više puta sam to navodio - optužnica za pranje novca i terorizam 2016. je bila idealna prilika da se uz podršku Zapada DF maksimalno marginalizuje, pa, zašto da ne, i razbije DF... Umjesto toga su URA i DCG bili najveći promoteri kampanje "lažnog državnog udara"
    E, sad, to sto bi ti da nevine ljude otjeras u zatvor zato sto ti politicki ne odgovaraju, to samo mali DPS autokrata progovara iz tebe. Drzava, to sam ja, sto meni valja valja i drzavi.

Ne treba nam drzava u kojoj ce se politicki neprijatelji slati u zatvor na osnovu laznih optuzbi. Sto se mene tice, sjutra neka Milo Djukanovic seta slobodno ako mu se ne moze dokazati kriminal. I treba tako da bude.

20. The Following 3 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,727
    Thanks Thanks Received 
    6,422
    Thanked in
    2,697 Posts

Niko dobri ljudi nece obarati vladu dok je DPS jos uvijek doovljno jak da pregura 30%.
    Od novih izbora ne profitira samo DPS. Profitiraju DPS, Demokrate i SDP. Ostalima novi izbori ne odgovaraju, a jasno je da je najveci gubitnik u tome DF.

Jos godina dana, izbori u Podgorici i onda nastaje haos.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Bravo za šta?

Što ne želi da ruši vlast koju maksimalno eksploatiše za interese svoje partije (po čemu ozbiljno prijeti da nadmaši i SD)?
    Prekuka ti svaku (imaginarnu) priliku da se vrati DPS na vlast

Kad ces vise preci iz te faze poricanja u fazu prihvatanja u procesu gubitka? Vrijeme je da se suocis sa gorkom istinom - nikad vise. Nikad vise sem neki reformisani DPS u nekoj dalekoj buducnosti kao mladji partner u nekoj siroj koaliciji. Nikad vise milioni staramajkama, koverte i telekomi, moldavke i Jami. Gotovo je. Sto prije se sa tom istinom suocis to ce ti lakse biti da pocnes novi zivot.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

A mi smo propustili najkomicniji dio jutrosnjeg DF performansa:

„Njesmo dobili odgovor od kolega iz Demokratske Crne Gore i Ure. Ovo stanje je neodrživo. Imamo problem oko budžeta, temeljnog ugovora, šverca cigareta… i oni se ne mogu rješavati tako što ćemo ignorisati jedni druge. Imam informacije da je premijer bio u jednoj stranoj ambasadi i da je predlagao Spajića za novog premijera. Možemo i o tome da razgovaramo, ne bježimo od toga. Dijelog je neophodan, dogovor poželjan, a ovo šta se sad dešava je neodrživo“, zaključio je Medojević."

Medu odjednom Mickej Spajic nije mafijas i profiter koji treba u zatvor

24. The Following 5 Users Say Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Mislim da ce haos nastati malo prije podgorickih izbora, a onda tu stari igraci stupaju na sceni…

znate ono poslije haosa kako to ide.

Kontam da ovdje nema BOTova kao na fb i portalima, da je IQ po svemu sudeci OK, i onda je red da neko kaze; ko god misli da se DPS nece vrnut na vlast za dvije godine (koliko god se to meni i mnogima to ne svidja) taj zivi u ozbiljnoj politickoj zabludi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Niko dobri ljudi nece obarati vladu dok je DPS jos uvijek doovljno jak da pregura 30%.
    Od novih izbora ne profitira samo DPS. Profitiraju DPS, Demokrate i SDP. Ostalima novi izbori ne odgovaraju, a jasno je da je najveci gubitnik u tome DF.

Jos godina dana, izbori u Podgorici i onda nastaje haos.
    Zašto SDP? Stranka koja je u Nikšiću ispod cenzusa, a u Herceg Novom nije ni izlazila na izbore?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by _posmatrac View Post
    ...

Kontam da ovdje nema BOTova kao na fb i portalima, da je IQ po svemu sudeci OK, i onda je red da neko kaze; ko god misli da se DPS nece vrnut na vlast za dvije godine (koliko god se to meni i mnogima to ne svidja) taj zivi u ozbiljnoj politickoj zabludi...
    Mislim da je to nemoguce, sem kao nekakav Dacicev SPS prirepak vecoj koaliciji. Sva ispitivanja pokazuju da je DPS zestoko pao od avgustovskih izbora, a da podsjetim zaboravne - tada je izgubio. Koalicioni kapacitet nula, politicka vizija nula, bacio se u nacionalisticku desnicu i komitovanje. Stari predsjednik, stara prica. Cekaju ih hapsenja i procesi cim Katnic ode.

Kako se oni, sa takvim pristupom, mogu vratiti na vlast volio bih da neko objasni.

Thanks Thanks Given 
    6,727
    Thanks Thanks Received 
    6,422
    Thanked in
    2,697 Posts

Quote Originally Posted by bigic View Post
    Zašto SDP? Stranka koja je u Nikšiću ispod cenzusa, a u Herceg Novom nije ni izlazila na izbore?
    Dio glasaca koji se izjasnjavaju kao Crnogorci, koji ne zele da svoj glas daju DPS-u, URA-u ne glasaju jer je u vladi sa DF-om, svoj glas ce dati SDP-u.

SDP je stranka koja gura nacionalizam i patriotizam i to su njihovi glasaci.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    6,727
    Thanks Thanks Received 
    6,422
    Thanked in
    2,697 Posts

Zaboravih da dodam. Takvih glasaca je bilo i ranije, ali zbog medijske situacije, pritisaka Srbije na DF, pitanja crkve i ostalih sitnica - broj tih glasaca se povecao.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Koalicioni kapacitet nula
    ostalo nam je samo koalicija DPS i DF i da čoek reče - sve smo viđeli

Page 491 of 1249 FirstFirst ... 391441481487488489490491492493494495501541591991 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)