Page 172 of 543 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... LastLast
Results 4,276 to 4,300 of 13557

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2021]

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    ,,Svaki dan nam masete crnogorskim zastavama i provocirate, vrijeme je da se vijori malo i nasa,, - skoj i mojsije 2021godina, drzava crna gora

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Samo ti spinuj u stilu radijatora i MDJ. Ali polako postajete politicka proslost, najgora mrlja u istoriji CG koja ce se izucavati nasiroko, kako se nikad ne bi ponovila, kao i nacizam.

Vas stav ' ako niste s nama idite iz CG' vas je i kostao vlasti, jer ste mislili da mozete da marginalizujete onoga ko vas ne glasa. E pa ne moze. Punicemo ZIKS svima koji su opljackali CG, pa neka masu zastavama u celijama 2x2.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    https://m.cdm.me/politika/dps-budva-...ekuje-turiste/

Djurisicu mlad majore,karadžiću radovanee vi ste heroji crne gore,ojhaa

Pakao... pitace me starost dje mi je bio pasos...
    Last edited by Whisperer; 17-05-21 at 14:37.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

https://m.cdm.me/politika/dps-budva-...ekuje-turiste/

Djurisicu mlad majore,karadžiću radovanee vi ste heroji crne gore,ojhaa

Kakvo dno.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2021]

Juče čitam tekst andrije mandića o pomirenju srba i bosnjaka(borba.me) a sad jedan od njegovih glavnih ljudi pjeva o ratnim zlocincima koji su masovno ubijali te iste bosnjake(postujem ako neko smatra da je karadzic branio srpski narod i svaka cast na tome,ali nevine zrtve koje su pobijene u tom ratu ne služe na cast ni njemu ni srpskom narodu)i ko je tu lud?

Cijenim kod carevića sto svoju platu donira,ali ako je vjernik a podržava ratne zločince onda nije dobro u glavu,mada nažalost na našim prostorima ima svega tako da me ništa ne cudi.naravno,njegovo bahato ponašanje od kad je na vlasti,kao da mu je budva đedovina da ne pominjem.iskreno,ne znam nešto o tome da je svoje bogatstvo stekao zbog prijateljstva sa bivšom vlašću ili šta već,tako da o tome nek priča neko ko zna,ali po meni on nije dostojan da bude glavni covjek naše “metropole turizma”,možda tamo neke opstine na śever,bolje bi mu leglo masu.

Ono sto je ključno je da se normalni ljudi ograde od ovakvih likova inače nikad odje sreće neće biti,a da vidimo oce li demokrate i ura ubuduce reagovati na ove i slične sramotne stvari.

jedno je sigurno,moj glas neće imati ni jedni ni drugi ako se do idućih izbora ne distanciraju od ljudi koji zagovaraju ratne zločince,valjda će i dps dotad bit pri grobu,tako da nema više izgovora tipa dps,lopovluk,cg nacionalizam i slično.dakle do idućih izbora neka ih,a posle toga ili distanciranje ili ostajem kući kao i prethodnih nekoliko izbora

Last edited by AdO_pG; 17-05-21 at 15:01.

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Tako mi 98.56% nasih vjernika.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    626
    Thanked in
    287 Posts

...da vidimo oce li demokrate i ura ubuduce reagovati na ove i slične sramotne stvari.
    Kako da neće, čuj. Daće Dritan "svoje skromno mišljenje", da je upravo ova situacija dokaz koliko su neophodne promjene u tužilaštvu...zbog nečega...

Uostalom, vi to glasate, svi do zadnjega na forumu, kolko ja vidim.

Ono, kao, "ne, ja, bože sačuvaj, ne podržavam ja to, ja Dritana i Bečića". Tako ja mogu da pričam "ne glasam ja Miga Stijepovića i Petra Ivanovića, đe me nađe s njima, pu, pu, pu...ja sam ti više za Duška Markovića".

Koja je razlika? Evo da vidimo, u HN đe im DF ne treba, dal će da ih zovu u vlast. Ako zovnu, ne vidim razloga da se te stranke posmatraju odvojeno prilikom glasanja. Znaš da si doveo Carevića na vlast ako glasaš Krapovića, jel.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,323
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Kako da neće, čuj. Daće Dritan "svoje skromno mišljenje", da je upravo ova situacija dokaz koliko su neophodne promjene u tužilaštvu...zbog nečega...

Uostalom, vi to glasate, svi do zadnjega na forumu, kolko ja vidim.

Ono, kao, "ne, ja, bože sačuvaj, ne podržavam ja to, ja Dritana i Bečića". Tako ja mogu da pričam "ne glasam ja Miga Stijepovića i Petra Ivanovića, đe me nađe s njima, pu, pu, pu...ja sam ti više za Duška Markovića".

Koja je razlika? Evo da vidimo, u HN đe im DF ne treba, dal će da ih zovu u vlast. Ako zovnu, ne vidim razloga da se te stranke posmatraju odvojeno prilikom glasanja. Znaš da si doveo Carevića na vlast ako glasaš Krapovića, jel.
    Znaci ne mogu ni URA ni Demokrate jer ide sa DFom. Pa ko ostaje onda da se glasa?

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi ne uvidjaju siru sliku ovdje i gledaju na srednji i duzi rok.

Ja cu glasat URA pa iako oce sa DFom, samo da smijenimo DPS. I to je skroz ok, jer to ne znaci da ce DF da jase 30 godina, i da ce se pitati kao DPS. Do 2024 ocekujem znacajno slabljenje DPSa i DFa, i zato je ok sad bit sa DFom, jer ubijamo jedan kancer, a istovremeno DF kancer sam sebe ubija.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,881
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Tuga jel? A zašto?

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Zato što:

1. DF radi ono što radi i DPS - zamlaćuje narod pričom o nečemu što je u konkretnom slučaju riješeno zakonom i Ustavom. Isti onaj ustav koji je današnji PZP podržao.
    2. Jer DF nastavlja da radi isto što je i DPS radio - da gazi sve moguće zakone, nastavlja da njihovo rukovođenje odiše korupcijom.
    3. Probaj na Vračar da okitiš zulicu zastavama Crne Gore ili Hrvatske pa javi kako je to prošlo.
    4. Se trabunja o nekakvoj ugroženosti Srba non stop a niko je još ne vidi.
    5. Sviđalo se nekome ili ne, državni simboli su definisani, i dužni su svi da ih poštuju, koje god vjere, nacionalnog ubjeđenja, vjerske pripradnosti bili.

Tuga je to moj extravaganca što se radi u ovu napaćenu državu. Samo mi nemoj reć da je ustavom 1905 bila trobojna zastava, jer je i crkva tamo bila crnogorska čisto da ti se ne omane.

Tuga tužna.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

9. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,625 Posts

LSCG, SDP, LP, PzP, URA su, hronoloski, partije koje su procrnogroski orijentisane.

Nasi dragi forumasi ce naci 1000 razloga zbog cega nisu glasali za neku od tih partija. Prazna prica o okupacije Crne Gore, srpskom Svetu (pun intented), 1918. su teme o kojima raspravljaju jer znaju da ne mogu da opravdaju svoje glasanje za DPS.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

11. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,881
    Thanked in
    2,825 Posts

Juče čitam tekst andrije mandića o pomirenju srba i bosnjaka(borba.me) a sad jedan od njegovih glavnih ljudi pjeva o ratnim zlocincima koji su masovno ubijali te iste bosnjake(postujem ako neko smatra da je karadzic branio srpski narod i svaka cast na tome,ali nevine zrtve koje su pobijene u tom ratu ne služe na cast ni njemu ni srpskom narodu)i ko je tu lud?

Cijenim kod carevića sto svoju platu donira,ali ako je vjernik a podržava ratne zločince onda nije dobro u glavu,mada nažalost na našim prostorima ima svega tako da me ništa ne cudi.naravno,njegovo bahato ponašanje od kad je na vlasti,kao da mu je budva đedovina da ne pominjem.iskreno,ne znam nešto o tome da je svoje bogatstvo stekao zbog prijateljstva sa bivšom vlašću ili šta već,tako da o tome nek priča neko ko zna,ali po meni on nije dostojan da bude glavni covjek naše “metropole turizma”,možda tamo neke opstine na śever,bolje bi mu leglo masu.

Ono sto je ključno je da se normalni ljudi ograde od ovakvih likova inače nikad odje sreće neće biti,a da vidimo oce li demokrate i ura ubuduce reagovati na ove i slične sramotne stvari.

jedno je sigurno,moj glas neće imati ni jedni ni drugi ako se do idućih izbora ne distanciraju od ljudi koji zagovaraju ratne zločince,valjda će i dps dotad bit pri grobu,tako da nema više izgovora tipa dps,lopovluk,cg nacionalizam i slično.dakle do idućih izbora neka ih,a posle toga ili distanciranje ili ostajem kući kao i prethodnih nekoliko izbora

Pričaš o crkvi koja je blagosiljala Arkana i ostalo pomiriteljsku ekipu sa najviših pozicija? O toj crkvi pričamo jel?
    I očekuješ da se neko od vjernika ne pjeva pjesme o ratnim zločincima a sa najviših instanci je to odobreno u tu istu crkvu? Čak su im i logistička podrška bili.
    Previše očekuješ od vjernika koji zaboravlja sve za 2-3 dana, a tek da se sjeća 90tih kad nije bilo interneta i youtube-a.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    ...

Pipun je rekao prije odluke, pa malo proguglaj prije nego što kreneš da braniš neodbranjivo.

U istom tekstu gdje je Pipun prijetio:

Poslanik Demokrata Dragan Krapović je rekao da će svi imati svoj stav o tome kad to dođe na dnevni red:
    “Ovo danas je pokušaj političke manipulacije i pokušaj dezavuisanja dnevnog reda”.

Dakle, to je Krapović rekao kad je Pipun prijetio, da odbrani Injac koja se nije usuđivala izjasniti.

Kao sto rekoh, cuo Pipun da se nece slati vod pa potrcao na medije da priprijeti, da ispadne da je to zbog njega. Ne treba ti bolji dokaz njegove irelevantnosti od toga.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Pa ove patriJote ne umiju a da ne ukradu...

Vala stvarno mogli su dati te pare Vukovicu iz Podgorice vatrometi a ne hrvatima

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,561
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Ne očekujem ništa vala,neka radi ko sto oce,no da je sreće mnogo bi se toga trebalo promijeniti,ali teskoo.
    mali broj ljudi kod nas ima kapacitet da prevazidje neke bolesti,mali broj osudjuje ono sto jeste za osuditi,bilo sa jedne ili druge strane,a svi nešto palamude,lazu sebe i druge...gubljenje vremena je pokušavati tim ljudima objasniti nešto,no ajde nek smo zdravo samo

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,418
    Thanked in
    4,144 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Zato što:

1. DF radi ono što radi i DPS - zamlaćuje narod pričom o nečemu što je u konkretnom slučaju riješeno zakonom i Ustavom. Isti onaj ustav koji je današnji PZP podržao.
    2. Jer DF nastavlja da radi isto što je i DPS radio - da gazi sve moguće zakone, nastavlja da njihovo rukovođenje odiše korupcijom.
    3. Probaj na Vračar da okitiš zulicu zastavama Crne Gore ili Hrvatske pa javi kako je to prošlo.
    4. Se trabunja o nekakvoj ugroženosti Srba non stop a niko je još ne vidi.
    5. Sviđalo se nekome ili ne, državni simboli su definisani, i dužni su svi da ih poštuju, koje god vjere, nacionalnog ubjeđenja, vjerske pripradnosti bili.

Tuga je to moj extravaganca što se radi u ovu napaćenu državu. Samo mi nemoj reć da je ustavom 1905 bila trobojna zastava, jer je i crkva tamo bila crnogorska čisto da ti se ne omane.

Tuga tužna.
    Pusti sad DF. Nemoj. Ne radi se ovdje o DFu. Već o zastavi. Evo si i na kraju sam rekao šta ti smeta.
    Ovo poređenje Vračara je smiješno iskreno. Znači okačene su zastave Srbije? Možda ja nisam vidio dobro.
    Tuga jeste što se radilo u ovoj državi. To je tuga. Nego tada nije bilo suza. A sad se zbog ovog plače. Neka.

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Kao sto rekoh, cuo Pipun da se nece slati vod pa potrcao na medije da priprijeti, da ispadne da je to zbog njega. Ne treba ti bolji dokaz njegove irelevantnosti od toga.
    Pipun je miran. Ako propane kao politicar moze uz vidovitu Zorku i vidoviti Pipun.
    Kad je zaprijetio nije bilo odluke ni u naznakama.
    A odlazak je ugovore sa NATO koje je Crna Gora ispalila zbog Covida (sinonim za Pipun).

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    548
    Thanked in
    302 Posts

Pa da uslovimo povlačenje priznanja Kosova sa prihvatanjem Srbije da je Metohija naša

Sprdam se naravno... Al nije da nema istine u ovome. Mislim jesu nam klepili Metohiju

Није Србија него комунисти и то одавде. А рецимо налазаио сам да су Пљевља требале да буду у Србији, а тамошњи комунисти дали ЦГ. Него комунисти су многе идеје са границама имали.

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,881
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Pusti sad DF. Nemoj. Ne radi se ovdje o DFu. Već o zastavi. Evo si i na kraju sam rekao šta ti smeta.
    Ovo poređenje Vračara je smiješno iskreno. Znači okačene su zastave Srbije? Možda ja nisam vidio dobro.
    Tuga jeste što se radilo u ovoj državi. To je tuga. Nego tada nije bilo suza. A sad se zbog ovog plače. Neka.

Evo su pusteni da ne mogu vise no sto su.
    Poredjenje je na mjestu. Nego se tamo to ne smije ali je to OK. Necemo plakat kao neki.

A odje se smije ocigledno iako je 11% ljudi vise bilo za nezavisnost.
    Pripogledni isto koja je zastava okacena kad vec nisi ili nemoj diskutovat.

Tuga je sto se i dalje radi u ovoj drzavi. Cekalo se osvjezenje. Makar je najavljeno bilo. Vidimo ga kako je oosvjezilo. Masu se razlikuje od DPS. Ali neka. Dobro je to kako ti kazes.

Ne znam na koga mislis da place. Ja ne placem. Da mi je drago ovo oko zastava, nije. I ne krijem to.
    2/3 glasaca su nacionalisticki nastrojeni.
    Vjerujem da od 40% pro cg nacionalista lakse doc do vecine tj 50%, nego drugom taboru.

Sve je sjajno. Samo neka se mase zastavama i produbljuju podjele. To je buducnost koju zelimo nasoj djeci.

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Evo su meni pola familije pobili četnici, pa ne smatram da je izdaja nacionaonih interesa ne slati vod vojske na Kosovo.

Na stranu licemjerstvo Pipuna što od ministra u vladi Kosova, Gorana Rakića, prihvata podršku za lokalne NK izbore i ne smije mu prnut jer su obojica plaćene marionete AV, a ovamo se folira i proziva Zdravka što priznaje Kosovo.

Tek Pipun ne smije prnut najvećem krimosu sa sjevera Kosova, Milanu Radojičiću, koji se u društvu Rakića sastajao sa Pacolijem po jahtama.

https://rs.n1info.com/vesti/a531544-...edno-na-jahti/

Toliko o tome što SNS ne priznaje Kosovo, a njihova SL je u vladi, pa mi sva ta Pipunova prdnjava ide na onu stvar jer se radi o teškom foliranju.

Tako da porad mene, i da su slali i da nisu slali vod vojske.... svejedno mi je.

Kad smo kod VCG, za mene je velika bruka bilo slanje visokih predstavnika VCG na proslavu Oluje, što je DPS radio. Toj proslavi tradicionalno, i pored poziva, slabo se odazivaju iz međunarodnih krugova, al eto Boškić je volio da gurne prst u oko Srbima.

Vlada je ranije ugovorila sa NATO da ce poslati taj vod vojske na Kosovo.
    Eto ispalise NATO. Nije bas saveznik za reputaciju koji te ispaljuje.

Najgore je sto bi stranci mogli pogresno pomisliti da Krivokapic nije od rijeci

Partneri, narocito oni sa njegove liste, ma i ostali vele kad se sa njim dogovoris to ti je ka munjom u kamen.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Pipun je miran. Ako propane kao politicar moze uz vidovitu Zorku i vidoviti Pipun.
    Kad je zaprijetio nije bilo odluke ni u naznakama.
    A odlazak je ugovore sa NATO koje je Crna Gora ispalila zbog Covida (sinonim za Pipun).
    Nije je bilo u medijima. To koliko je tesko Pipuni bilo da nacuje da je donesena ne moram da objasnjavam.

Precrce ti za tim vodom vojske, skoro kao za onim ANB tajnama sto ih je Vuksic otkrio Rusima . Ne vjerujem da to slanje vojnika na Kosovo podrzava ni 20% CG stanovnistva, nece nam nista biti ni da od tog guranja komsiji prsta u oko odustanemo.
    Last edited by SKOJ; 17-05-21 at 17:11.

Thanks Thanks Given 
    7,404
    Thanks Thanks Received 
    4,788
    Thanked in
    2,451 Posts

Nije je bilo u medijima. To koliko je tesko Pipuni bilo da nacuje da je donesena ne moram da objasnjavam.

Precrce ti za tim vodom vojske, skoro kao za onim ANB tajnama sto ih je Vuksic otkrio Rusima . Ne vjerujem da to slanje vojnika na Kosovo podrzava ni 20% CG stanovnistva, nece nam nista biti ni da od tog guranja komsiji prsta u oko odustanemo.
    Nije u pitanju 20-30 vojnika, bez njih ka bez trece noge, slozicemo se.
    Problem je sto si nepouzdan. Toboz si neki saveznik pa ispaljujes.
    Isto i za curenje informacija.
    Vazimo za onoga sto za njega u drustvo kazu “na lakat bi progovorio”.
    A takvoga niko za ozbiljno ne uzima.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nije u pitanju 20-30 vojnika, bez njih ka bez trece noge, slozicemo se.
    Problem je sto si nepouzdan. Toboz si neki saveznik pa ispaljujes.
    Isto i za curenje informacija.
    Vazimo za onoga sto za njega u drustvo kazu “na lakat bi progovorio”.
    A takvoga niko za ozbiljno ne uzima.

Da, dosad su nas u NATO ozbiljno uzimali pa se sad nesto promijenilo. Mafijaski rezim neke tamo balkanske drzavice sa 200 pjesadinaca.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Da, dosad su nas u NATO ozbiljno uzimali pa se sad nesto promijenilo. Mafijaski rezim neke tamo balkanske drzavice sa 200 pjesadinaca.
    Polako, uvjerićete se koliko je bitna neka balkanska državica, koliko njih zabolje ko vodi tu državicu ima da ih sluša i to će biti zadovoljstvo pratiti.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

trebalo bi da Knežević i ekipa mu oko njega pročitaju onaj sporazum te potpisaše Krivokapić, Bečić i Abazović. ako je obaveza članstva u NATOu da se vojnici šalju, onda to uradiš. a Knežević neka grinja po tviteru. on prvi radi protiv interesa ove države, jer je plaćen od strane SNSa da ruši vladu, pa to niko ne poteže a valjalo bi
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Pipun ne da vojsci CG na Kosovo.
    URA im ne da na Sinjajevinu.
    A DPS komite im ne daju preko Bogatića.

I sad Pipun najgori.

Thanks Thanks Given 
    679
    Thanks Thanks Received 
    695
    Thanked in
    457 Posts

E ovako se brani Kosovo, još malo i dako se vrati.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

28. The Following User Says Thank You to Markys For This Useful Post:

Page 172 of 543 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)