Samo ti spinuj u stilu radijatora i MDJ. Ali polako postajete politicka proslost, najgora mrlja u istoriji CG koja ce se izucavati nasiroko, kako se nikad ne bi ponovila, kao i nacizam.
Vas stav ' ako niste s nama idite iz CG' vas je i kostao vlasti, jer ste mislili da mozete da marginalizujete onoga ko vas ne glasa. E pa ne moze. Punicemo ZIKS svima koji su opljackali CG, pa neka masu zastavama u celijama 2x2.
Juče čitam tekst andrije mandića o pomirenju srba i bosnjaka(borba.me) a sad jedan od njegovih glavnih ljudi pjeva o ratnim zlocincima koji su masovno ubijali te iste bosnjake(postujem ako neko smatra da je karadzic branio srpski narod i svaka cast na tome,ali nevine zrtve koje su pobijene u tom ratu ne služe na cast ni njemu ni srpskom narodu)i ko je tu lud?
Cijenim kod carevića sto svoju platu donira,ali ako je vjernik a podržava ratne zločince onda nije dobro u glavu,mada nažalost na našim prostorima ima svega tako da me ništa ne cudi.naravno,njegovo bahato ponašanje od kad je na vlasti,kao da mu je budva đedovina da ne pominjem.iskreno,ne znam nešto o tome da je svoje bogatstvo stekao zbog prijateljstva sa bivšom vlašću ili šta već,tako da o tome nek priča neko ko zna,ali po meni on nije dostojan da bude glavni covjek naše “metropole turizma”,možda tamo neke opstine na śever,bolje bi mu leglo masu.
Ono sto je ključno je da se normalni ljudi ograde od ovakvih likova inače nikad odje sreće neće biti,a da vidimo oce li demokrate i ura ubuduce reagovati na ove i slične sramotne stvari.
jedno je sigurno,moj glas neće imati ni jedni ni drugi ako se do idućih izbora ne distanciraju od ljudi koji zagovaraju ratne zločince,valjda će i dps dotad bit pri grobu,tako da nema više izgovora tipa dps,lopovluk,cg nacionalizam i slično.dakle do idućih izbora neka ih,a posle toga ili distanciranje ili ostajem kući kao i prethodnih nekoliko izbora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by AdO_pG; 17-05-21 at 15:01.
Tako mi 98.56% nasih vjernika.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako da neće, čuj. Daće Dritan "svoje skromno mišljenje", da je upravo ova situacija dokaz koliko su neophodne promjene u tužilaštvu...zbog nečega...
Uostalom, vi to glasate, svi do zadnjega na forumu, kolko ja vidim.
Ono, kao, "ne, ja, bože sačuvaj, ne podržavam ja to, ja Dritana i Bečića". Tako ja mogu da pričam "ne glasam ja Miga Stijepovića i Petra Ivanovića, đe me nađe s njima, pu, pu, pu...ja sam ti više za Duška Markovića".
Koja je razlika? Evo da vidimo, u HN đe im DF ne treba, dal će da ih zovu u vlast. Ako zovnu, ne vidim razloga da se te stranke posmatraju odvojeno prilikom glasanja. Znaš da si doveo Carevića na vlast ako glasaš Krapovića, jel.
Znaci ne mogu ni URA ni Demokrate jer ide sa DFom. Pa ko ostaje onda da se glasa?
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi ne uvidjaju siru sliku ovdje i gledaju na srednji i duzi rok.
Ja cu glasat URA pa iako oce sa DFom, samo da smijenimo DPS. I to je skroz ok, jer to ne znaci da ce DF da jase 30 godina, i da ce se pitati kao DPS. Do 2024 ocekujem znacajno slabljenje DPSa i DFa, i zato je ok sad bit sa DFom, jer ubijamo jedan kancer, a istovremeno DF kancer sam sebe ubija.
Zato što:
1. DF radi ono što radi i DPS - zamlaćuje narod pričom o nečemu što je u konkretnom slučaju riješeno zakonom i Ustavom. Isti onaj ustav koji je današnji PZP podržao.
2. Jer DF nastavlja da radi isto što je i DPS radio - da gazi sve moguće zakone, nastavlja da njihovo rukovođenje odiše korupcijom.
3. Probaj na Vračar da okitiš zulicu zastavama Crne Gore ili Hrvatske pa javi kako je to prošlo.
4. Se trabunja o nekakvoj ugroženosti Srba non stop a niko je još ne vidi.
5. Sviđalo se nekome ili ne, državni simboli su definisani, i dužni su svi da ih poštuju, koje god vjere, nacionalnog ubjeđenja, vjerske pripradnosti bili.
Tuga je to moj extravaganca što se radi u ovu napaćenu državu. Samo mi nemoj reć da je ustavom 1905 bila trobojna zastava, jer je i crkva tamo bila crnogorska čisto da ti se ne omane.
Tuga tužna.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
LSCG, SDP, LP, PzP, URA su, hronoloski, partije koje su procrnogroski orijentisane.
Nasi dragi forumasi ce naci 1000 razloga zbog cega nisu glasali za neku od tih partija. Prazna prica o okupacije Crne Gore, srpskom Svetu (pun intented), 1918. su teme o kojima raspravljaju jer znaju da ne mogu da opravdaju svoje glasanje za DPS.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Pričaš o crkvi koja je blagosiljala Arkana i ostalo pomiriteljsku ekipu sa najviših pozicija? O toj crkvi pričamo jel?
I očekuješ da se neko od vjernika ne pjeva pjesme o ratnim zločincima a sa najviših instanci je to odobreno u tu istu crkvu? Čak su im i logistička podrška bili.
Previše očekuješ od vjernika koji zaboravlja sve za 2-3 dana, a tek da se sjeća 90tih kad nije bilo interneta i youtube-a.
Ne očekujem ništa vala,neka radi ko sto oce,no da je sreće mnogo bi se toga trebalo promijeniti,ali teskoo.
mali broj ljudi kod nas ima kapacitet da prevazidje neke bolesti,mali broj osudjuje ono sto jeste za osuditi,bilo sa jedne ili druge strane,a svi nešto palamude,lazu sebe i druge...gubljenje vremena je pokušavati tim ljudima objasniti nešto,no ajde nek smo zdravo samo
Pusti sad DF. Nemoj. Ne radi se ovdje o DFu. Već o zastavi. Evo si i na kraju sam rekao šta ti smeta.
Ovo poređenje Vračara je smiješno iskreno. Znači okačene su zastave Srbije? Možda ja nisam vidio dobro.
Tuga jeste što se radilo u ovoj državi. To je tuga. Nego tada nije bilo suza. A sad se zbog ovog plače. Neka.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Evo su pusteni da ne mogu vise no sto su.
Poredjenje je na mjestu. Nego se tamo to ne smije ali je to OK. Necemo plakat kao neki.
A odje se smije ocigledno iako je 11% ljudi vise bilo za nezavisnost.
Pripogledni isto koja je zastava okacena kad vec nisi ili nemoj diskutovat.
Tuga je sto se i dalje radi u ovoj drzavi. Cekalo se osvjezenje. Makar je najavljeno bilo. Vidimo ga kako je oosvjezilo. Masu se razlikuje od DPS. Ali neka. Dobro je to kako ti kazes.
Ne znam na koga mislis da place. Ja ne placem. Da mi je drago ovo oko zastava, nije. I ne krijem to.
2/3 glasaca su nacionalisticki nastrojeni.
Vjerujem da od 40% pro cg nacionalista lakse doc do vecine tj 50%, nego drugom taboru.
Sve je sjajno. Samo neka se mase zastavama i produbljuju podjele. To je buducnost koju zelimo nasoj djeci.
Vlada je ranije ugovorila sa NATO da ce poslati taj vod vojske na Kosovo.
Eto ispalise NATO. Nije bas saveznik za reputaciju koji te ispaljuje.
Najgore je sto bi stranci mogli pogresno pomisliti da Krivokapic nije od rijeci
Partneri, narocito oni sa njegove liste, ma i ostali vele kad se sa njim dogovoris to ti je ka munjom u kamen.
Tko leti, vrijedi...
Nije je bilo u medijima. To koliko je tesko Pipuni bilo da nacuje da je donesena ne moram da objasnjavam.
Precrce ti za tim vodom vojske, skoro kao za onim ANB tajnama sto ih je Vuksic otkrio Rusima. Ne vjerujem da to slanje vojnika na Kosovo podrzava ni 20% CG stanovnistva, nece nam nista biti ni da od tog guranja komsiji prsta u oko odustanemo.
Last edited by SKOJ; 17-05-21 at 17:11.
Nije u pitanju 20-30 vojnika, bez njih ka bez trece noge, slozicemo se.
Problem je sto si nepouzdan. Toboz si neki saveznik pa ispaljujes.
Isto i za curenje informacija.
Vazimo za onoga sto za njega u drustvo kazu “na lakat bi progovorio”.
A takvoga niko za ozbiljno ne uzima.
Tko leti, vrijedi...
trebalo bi da Knežević i ekipa mu oko njega pročitaju onaj sporazum te potpisaše Krivokapić, Bečić i Abazović. ako je obaveza članstva u NATOu da se vojnici šalju, onda to uradiš. a Knežević neka grinja po tviteru. on prvi radi protiv interesa ove države, jer je plaćen od strane SNSa da ruši vladu, pa to niko ne poteže a valjalo bi![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pipun ne da vojsci CG na Kosovo.
URA im ne da na Sinjajevinu.
A DPS komite im ne daju preko Bogatića.
I sad Pipun najgori.
E ovako se brani Kosovo, još malo i dako se vrati.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks