Quote Originally Posted by Gagarin View Post
Jes brate sve licemjeri pljuju po vladi i ne žele da vide kako je briljantno uštopovan Front. A kukala vlada ne može da pošalje vod vojske na Kosovo zbog pandemije Covida, a ovi licimuri odma razviju neke teorije kako je to zato što im je Pipun zaprijetio interpelacijom ako to urade.

C-O-V-I-D baš čudno piše Pipun.

Nego, malo sam star za sina, može da budem unuk narodnog heroja?
Izvinjavam me što me đed nije stradao kad mu se brada zakačila za panj na Neretvi. Nadam se da ćeš mi to oprostiti. Bio na drugoj strani. Drugu strana što je zovu "jamari" od kad je osvježilo. Oni bezbožni nesoji što pobjediše 1945, što su kod Đeda na freskama koje predstavljaju pakao.
Evo su meni pola familije pobili četnici, pa ne smatram da je izdaja nacionaonih interesa ne slati vod vojske na Kosovo.

Na stranu licemjerstvo Pipuna što od ministra u vladi Kosova, Gorana Rakića, prihvata podršku za lokalne NK izbore i ne smije mu prnut jer su obojica plaćene marionete AV, a ovamo se folira i proziva Zdravka što priznaje Kosovo.

Tek Pipun ne smije prnut najvećem krimosu sa sjevera Kosova, Milanu Radojičiću, koji se u društvu Rakića sastajao sa Pacolijem po jahtama.

https://rs.n1info.com/vesti/a531544-...edno-na-jahti/

Toliko o tome što SNS ne priznaje Kosovo, a njihova SL je u vladi, pa mi sva ta Pipunova prdnjava ide na onu stvar jer se radi o teškom foliranju.

Tako da porad mene, i da su slali i da nisu slali vod vojske.... svejedno mi je.

Kad smo kod VCG, za mene je velika bruka bilo slanje visokih predstavnika VCG na proslavu Oluje, što je DPS radio. Toj proslavi tradicionalno, i pored poziva, slabo se odazivaju iz međunarodnih krugova, al eto Boškić je volio da gurne prst u oko Srbima.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk