Ovo je i meni bilo vrlo cudno zasto tako sporo ide.
Bilo mi je jasno u praksi.
Vakcine se ne daju dok se ne potvrdi zdravstveno stanje. Takav je protokol.
Prije vakcine idu pregledi. U prosjeku pola sata po osobi se ostavi dok se ne da odobrenje za vakcinaciju.
Nakon toga se i dodatno zadrzava u slucaju momentalnih nus pojava.
To ce biti problem sa vecinom prijavljenih iz "visokih" starosnih grupa.
Kako se bude spustala granica godina ici ce sve brze.
Sa druge strane pretpostavljam da i nedostatak osoblja sprecava da se veci broj pacijenata pregleda u isto vrijeme prije davanja vakcine.
A prije 50 godina je bilo zavrni rukav, boc, ajmo sledeci.
Ko zna, zna!
Ko ne zna, naučiće!
Mom tati su dali vakcinu, zakazan je bio u 16 h i niko ga nij epregledao niti ista, samo je u 16h usao primio vakcinu i izasao i posao doma! Tako da ne znam okle ti ovo da ih po po ure pregledaju?! Ovdje kovid pacijente ne pregledaju po ure no pojedine iz daljine onako ka moj čukundeda vrač, izgata![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koju je primio i je li imao kakvu reakciju?
baba rodjena 1926 a vjerovatno i prije
primila vakcinu sad koju ne znam, bez nekih nuspojava ,temperature i sl.
sve proslo kako treba
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Simpaticno mi kako tema zamire oko nekih stvari. Prvo su bile vakcine, pa protokoli, pa sad sistem.... A sve stade od trenutka kada je izasla informacija da je od 23 respiratora u KBC, njih 22 neispravno. I da je polovno... I niko slova. Strane se napisase o medicinskom sistemu, i sad nista. Firma Olega Obradovica, za kojeg niko nikad ne sazna kako je dobio 25% Interneta CG koji je prodat sa telekomom, koji se vezuje za fiktivne ugovore kod prodaje, kojem Plantaze isplatise 2.5 miliona za fabriku briketa koja nikad nije pocela da radi, niti je iko ikad vidio cak i te pogresno kupljene masine.....
Retoricki cisto, ne morate odgovarati
Oleg Obradovic.. i cuveni pucanj upozorenja u butinu, za koji on veli da nema pojma od koga je i zasto...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Da nije situacija kakva jeste (nije da bi to nesto promijenilo) za ovo ****** oko raspiratora bi trebalo da smo svi redom na ulicama, al' bukvalno svi. Al' ne, ne, ne ajmo da se prepucavamo.
Edit:
Jel' moze link za info da je bas 22 od 23 respiratora neispravno? To nisam ispratio (mislim na tacne brojke) a ne bi me uopste cudilo a je istina.
Znaš što je mogući momenat. Ovo dođe kao kad oćeš da pustiš kubik vode u minuti kroz cijev od jednoga cola. Može proći samo određena količina vode . Tako i izbacivanjem svaki dan pet informacija o lopovluku prethodne vlasti zasitiš javnost i prestane da je to zanima. Zasićenje... Aha krali... Skroluj dalje... Očigledno na taj način čak i ne mogu da im se preuzmu glasači, makar tako kažu Nikšićki izbori đe je neki drugi triger. Onda druga strana zaspinuje nešto tačno ili ne nije bitno. I nastavlja se cirkus.
Eto da se odgovori. Usput, ima jedan topic baš za nepodopštine DPS, tako se nekako zove, samo brutalnije. Ali tamo niko ne ništa ne piše o lopovlucima. Pretpostavljam da je ova tema gledanija, pa je veći očekivani efekat. Ako je tako, a onda slaba posjeta takve teme po malo govori i o tome koliko lopovluci DPS interesuju ljude.
Ukratko zasite se ljude sa toliko lopovluka. Izbacuju toliko da se ne može ispratiti. Loše upravljaju tim političkim resusrom na radost DPS-a.
Eto da ne bude bez odgovora![]()
Svaka im cast za cesljanja i sve ali meni postaju smijesni jer koliko vidim samo se objavljuje kako je krao taj i taj, nikakve tuzbe se ne dizu a sto je najgore na kraju ce jos poreski obveznici da plate sve.
Ja da sam na njihovom mjestu izbacivao bih takve vijesti samo kada se podignu tuzbe.
Da, treba dići tužbu, odnosno skupiti materijal i isti predati... SDT-u koji će sastaviti tužbu... taman ka za Stjepovića...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Niko i ne spominje više Kovačevića koji je lagano prešao granicu iako je optužen plus što se niko nije sjetio da mu oduzme pasoš i da obavijesti graničnu policiju, sad će i njega kao i Sveta da izručuju jedno dvadeset godina.
Last edited by goldfinger; 15-03-21 at 15:43.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koliko već godina Vučić i kompletna njegova stranka i cijeli parlament pričaju o Đilasu i svemu što je pokrao, a nikad se nijedna tužba protiv Đilasa nije podigla? Ne znam je li ikad ikakva istraga rađena. Ako se ništa ne bude preduzimalo povodom stvari koje su otkrivene, onda je njihovo objavljivanje isključivo u političke svrhe, odnosno u svrhu osvajanja glasova na nekim narednim izborima.
Pa moze tako, a moze i malo drugacije. Sada narativ ne ide na ruku. Dok se okupljalo na sahranama onda problem, plac i kukanje u najmanju ruku. Ljusa, Zeko i komite po twiteru, boskovic, pg mayor....
Pa se desi dzenaza, pa puce bruka sa kupovinom respiratora u sred najvece krize, pa se sinoc okupise komite u PG, Mojkovac, Niksic, Pljevlja.....
I sad prica "dosadno je".... Ne obraca niko paznju.
Ne vidim pojedine ovdje, koji su trazili izjasnjavanja forumasa o nekim stvarima, da dva slova napisu.
Nije to dosada kolega, nego licemjerje, tako sklono ovom narodu. Kad vam bude trebalo opet ima da se gura odredjeni narativ, samo da se pojavi nesto u korist DPS. Nemoj poslije da nastane kuknjava kako sam agresivan i guram neke price.
@wulfy tu grijese. Od ure preko demokrata. Od DF i ne ocekujem nista.
Posaljes inspektore za privredni kriminal da ulete u firmu koja je izvrsila posao. Precesljas sve papire o toj nabavci. Da li je njihovo ili drzavno. Nadjes i koliko su kostali. Ako je drzavni sluzbenik pokrenuo i aminovao ovu nabavku, precesljas sve umijesane.
Zasto je onako jak DPS u niksicu. Jer su ovi metiljavi i niko nece da se zamjeri.
Da se ponasaju kao DPS pa ih sve privedu u policiju i istresu sve vezano za taj posao, pa daju osnovnom drzavnom tuzilastvu, pitao bih kako bi se brzo neke stvari mijenjale.
Ovo sto sad rade je smijesno
Da ne bude da sam samo hetjer vlade. Komplimenti:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vih-aktivnosti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
volio bih da ona bude gost kod Komnenića. slabo se pojavljuje u medijima, a čuo sam od par ljudi sve najbolje o njoj
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne može mi biti jasno da tako očigledna stvar kao što je isporuka polovnih respiratora ne može biti procesuirana.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
znači DF krivi Krivokapića jer je DPS uzeo 40% u NK
Тapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks