Page 279 of 1249 FirstFirst ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... LastLast
Results 6,951 to 6,975 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Nije druze fantasticna zemlja nego ova zemlja prije 50 godina. I sva Crna Gora je tada vakcinisana za dva mjeseca. Trenutno ne mozemo potrositi ni postojece vakcine, za 10 dana vakcinisano 2000 od 10.000 stanovnika starijih od 80 godina. E za to cu se zaklet da bi umio vise no 200 dnevno.
    Dokaz je ovo koliko smo kao drustvo regresirali, proporcionalno toliko postala je uticajna crkva, ali to je vec druga tema.
    Sa ovakvom ministarkom zdravlja u pandemiji najveca mi je nada sopstveni imunitet

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ovo je i meni bilo vrlo cudno zasto tako sporo ide.
    Bilo mi je jasno u praksi.
    Vakcine se ne daju dok se ne potvrdi zdravstveno stanje. Takav je protokol.
    Prije vakcine idu pregledi. U prosjeku pola sata po osobi se ostavi dok se ne da odobrenje za vakcinaciju.
    Nakon toga se i dodatno zadrzava u slucaju momentalnih nus pojava.
    To ce biti problem sa vecinom prijavljenih iz "visokih" starosnih grupa.
    Kako se bude spustala granica godina ici ce sve brze.
    Sa druge strane pretpostavljam da i nedostatak osoblja sprecava da se veci broj pacijenata pregleda u isto vrijeme prije davanja vakcine.
    A prije 50 godina je bilo zavrni rukav, boc, ajmo sledeci.
    Ko zna, zna!
    Ko ne zna, naučiće!

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by SCHUMACHER View Post
    Ovo je i meni bilo vrlo cudno zasto tako sporo ide.
    Bilo mi je jasno u praksi.
    Vakcine se ne daju dok se ne potvrdi zdravstveno stanje. Takav je protokol.
    Prije vakcine idu pregledi. U prosjeku pola sata po osobi se ostavi dok se ne da odobrenje za vakcinaciju.
    Nakon toga se i dodatno zadrzava u slucaju momentalnih nus pojava.
    To ce biti problem sa vecinom prijavljenih iz "visokih" starosnih grupa.
    Kako se bude spustala granica godina ici ce sve brze.
    Sa druge strane pretpostavljam da i nedostatak osoblja sprecava da se veci broj pacijenata pregleda u isto vrijeme prije davanja vakcine.
    A prije 50 godina je bilo zavrni rukav, boc, ajmo sledeci.
    Jel' pricas o CG ili o nekoj drugoj drzavi?

Jer sve ovo sto si nabrojao nije tacno, barem ne za Herceg Novi. Kako je u ostalim gradovima ne znam.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Čini mi se da u ovom trenutku neka baka iz (neka bude) Medjedje kaze nesto lose o nasem bogougodnom Zdravku, da bi se zacula skripa ormara u njenoj mracnoj sobi iz kojeg bi izasao Skoj - " nisu u pravu bako, 30g ..."
    Odličan

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Jel' pricas o CG ili o nekoj drugoj drzavi?
    Quote Originally Posted by beatnological View Post

Jer sve ovo sto si nabrojao nije tacno, barem ne za Herceg Novi. Kako je u ostalim gradovima ne znam.

U Podgorici
    Ko zna, zna!
    Ko ne zna, naučiće!

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Mom tati su dali vakcinu, zakazan je bio u 16 h i niko ga nij epregledao niti ista, samo je u 16h usao primio vakcinu i izasao i posao doma! Tako da ne znam okle ti ovo da ih po po ure pregledaju?! Ovdje kovid pacijente ne pregledaju po ure no pojedine iz daljine onako ka moj čukundeda vrač, izgata
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

6. The Following 3 Users Say Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Koju je primio i je li imao kakvu reakciju?

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

baba rodjena 1926 a vjerovatno i prije
    primila vakcinu sad koju ne znam, bez nekih nuspojava ,temperature i sl.
    sve proslo kako treba

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by SCHUMACHER View Post

U Podgorici
    Cudno, znam par ljudi koji su primili vakcinu i u PG i apsolutno nikakav pregled nisu imali. Izgleda da mi ne zivimo u istim dimenzijama ili ti poznanici koji prenose informacije imaju veze-vezice pa zavrsavaju preglede. :P

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Simpaticno mi kako tema zamire oko nekih stvari. Prvo su bile vakcine, pa protokoli, pa sad sistem.... A sve stade od trenutka kada je izasla informacija da je od 23 respiratora u KBC, njih 22 neispravno. I da je polovno... I niko slova. Strane se napisase o medicinskom sistemu, i sad nista. Firma Olega Obradovica, za kojeg niko nikad ne sazna kako je dobio 25% Interneta CG koji je prodat sa telekomom, koji se vezuje za fiktivne ugovore kod prodaje, kojem Plantaze isplatise 2.5 miliona za fabriku briketa koja nikad nije pocela da radi, niti je iko ikad vidio cak i te pogresno kupljene masine.....
    Retoricki cisto, ne morate odgovarati

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Oleg Obradovic.. i cuveni pucanj upozorenja u butinu, za koji on veli da nema pojma od koga je i zasto...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Simpaticno mi kako tema zamire oko nekih stvari. Prvo su bile vakcine, pa protokoli, pa sad sistem.... A sve stade od trenutka kada je izasla informacija da je od 23 respiratora u KBC, njih 22 neispravno. I da je polovno... I niko slova. Strane se napisase o medicinskom sistemu, i sad nista. Firma Olega Obradovica, za kojeg niko nikad ne sazna kako je dobio 25% Interneta CG koji je prodat sa telekomom, koji se vezuje za fiktivne ugovore kod prodaje, kojem Plantaze isplatise 2.5 miliona za fabriku briketa koja nikad nije pocela da radi, niti je iko ikad vidio cak i te pogresno kupljene masine.....
    Da nije situacija kakva jeste (nije da bi to nesto promijenilo) za ovo ****** oko raspiratora bi trebalo da smo svi redom na ulicama, al' bukvalno svi. Al' ne, ne, ne ajmo da se prepucavamo.

Edit:
    Jel' moze link za info da je bas 22 od 23 respiratora neispravno? To nisam ispratio (mislim na tacne brojke) a ne bi me uopste cudilo a je istina.

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Znaš što je mogući momenat. Ovo dođe kao kad oćeš da pustiš kubik vode u minuti kroz cijev od jednoga cola. Može proći samo određena količina vode . Tako i izbacivanjem svaki dan pet informacija o lopovluku prethodne vlasti zasitiš javnost i prestane da je to zanima. Zasićenje... Aha krali... Skroluj dalje... Očigledno na taj način čak i ne mogu da im se preuzmu glasači, makar tako kažu Nikšićki izbori đe je neki drugi triger. Onda druga strana zaspinuje nešto tačno ili ne nije bitno. I nastavlja se cirkus.

Eto da se odgovori. Usput, ima jedan topic baš za nepodopštine DPS, tako se nekako zove, samo brutalnije. Ali tamo niko ne ništa ne piše o lopovlucima. Pretpostavljam da je ova tema gledanija, pa je veći očekivani efekat. Ako je tako, a onda slaba posjeta takve teme po malo govori i o tome koliko lopovluci DPS interesuju ljude.

Ukratko zasite se ljude sa toliko lopovluka. Izbacuju toliko da se ne može ispratiti. Loše upravljaju tim političkim resusrom na radost DPS-a.

Eto da ne bude bez odgovora

Thanks Thanks Given 
    408
    Thanks Thanks Received 
    1,289
    Thanked in
    873 Posts

Svaka im cast za cesljanja i sve ali meni postaju smijesni jer koliko vidim samo se objavljuje kako je krao taj i taj, nikakve tuzbe se ne dizu a sto je najgore na kraju ce jos poreski obveznici da plate sve.

Ja da sam na njihovom mjestu izbacivao bih takve vijesti samo kada se podignu tuzbe.

15. The Following 2 Users Say Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,000
    Thanks Thanks Received 
    6,203
    Thanked in
    2,889 Posts

Da, treba dići tužbu, odnosno skupiti materijal i isti predati... SDT-u koji će sastaviti tužbu... taman ka za Stjepovića...

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,807
    Thanked in
    910 Posts

Niko i ne spominje više Kovačevića koji je lagano prešao granicu iako je optužen plus što se niko nije sjetio da mu oduzme pasoš i da obavijesti graničnu policiju, sad će i njega kao i Sveta da izručuju jedno dvadeset godina.
    Last edited by goldfinger; 15-03-21 at 15:43.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    254 Posts

Koliko već godina Vučić i kompletna njegova stranka i cijeli parlament pričaju o Đilasu i svemu što je pokrao, a nikad se nijedna tužba protiv Đilasa nije podigla? Ne znam je li ikad ikakva istraga rađena. Ako se ništa ne bude preduzimalo povodom stvari koje su otkrivene, onda je njihovo objavljivanje isključivo u političke svrhe, odnosno u svrhu osvajanja glasova na nekim narednim izborima.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Znaš što je mogući momenat. Ovo dođe kao kad oćeš da pustiš kubik vode u minuti kroz cijev od jednoga cola. Može proći samo određena količina vode . Tako i izbacivanjem svaki dan pet informacija o lopovluku prethodne vlasti zasitiš javnost i prestane da je to zanima. Zasićenje... Aha krali... Skroluj dalje... Očigledno na taj način čak i ne mogu da im se preuzmu glasači, makar tako kažu Nikšićki izbori đe je neki drugi triger. Onda druga strana zaspinuje nešto tačno ili ne nije bitno. I nastavlja se cirkus.

Eto da se odgovori. Usput, ima jedan topic baš za nepodopštine DPS, tako se nekako zove, samo brutalnije. Ali tamo niko ne ništa ne piše o lopovlucima. Pretpostavljam da je ova tema gledanija, pa je veći očekivani efekat. Ako je tako, a onda slaba posjeta takve teme po malo govori i o tome koliko lopovluci DPS interesuju ljude.

Ukratko zasite se ljude sa toliko lopovluka. Izbacuju toliko da se ne može ispratiti. Loše upravljaju tim političkim resusrom na radost DPS-a.

Eto da ne bude bez odgovora
    Pa moze tako, a moze i malo drugacije. Sada narativ ne ide na ruku. Dok se okupljalo na sahranama onda problem, plac i kukanje u najmanju ruku. Ljusa, Zeko i komite po twiteru, boskovic, pg mayor....
    Pa se desi dzenaza, pa puce bruka sa kupovinom respiratora u sred najvece krize, pa se sinoc okupise komite u PG, Mojkovac, Niksic, Pljevlja.....
    I sad prica "dosadno je".... Ne obraca niko paznju.
    Ne vidim pojedine ovdje, koji su trazili izjasnjavanja forumasa o nekim stvarima, da dva slova napisu.
    Nije to dosada kolega, nego licemjerje, tako sklono ovom narodu. Kad vam bude trebalo opet ima da se gura odredjeni narativ, samo da se pojavi nesto u korist DPS. Nemoj poslije da nastane kuknjava kako sam agresivan i guram neke price.
    @wulfy tu grijese. Od ure preko demokrata. Od DF i ne ocekujem nista.
    Posaljes inspektore za privredni kriminal da ulete u firmu koja je izvrsila posao. Precesljas sve papire o toj nabavci. Da li je njihovo ili drzavno. Nadjes i koliko su kostali. Ako je drzavni sluzbenik pokrenuo i aminovao ovu nabavku, precesljas sve umijesane.
    Zasto je onako jak DPS u niksicu. Jer su ovi metiljavi i niko nece da se zamjeri.
    Da se ponasaju kao DPS pa ih sve privedu u policiju i istresu sve vezano za taj posao, pa daju osnovnom drzavnom tuzilastvu, pitao bih kako bi se brzo neke stvari mijenjale.
    Ovo sto sad rade je smijesno

Thanks Thanks Given 
    7,349
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Da ne bude da sam samo hetjer vlade. Komplimenti:

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vih-aktivnosti

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

volio bih da ona bude gost kod Komnenića. slabo se pojavljuje u medijima, a čuo sam od par ljudi sve najbolje o njoj
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,309
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    2,041 Posts

Ne može mi biti jasno da tako očigledna stvar kao što je isporuka polovnih respiratora ne može biti procesuirana.

Thanks Thanks Given 
    6,074
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Diplomatski, da mu se ne naljute.

Thanks Thanks Given 
    6,074
    Thanks Thanks Received 
    6,604
    Thanked in
    3,149 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Diplomatski, da mu se ne naljute.
    Ja mislim da Milo nikad MMKu nije dizao pritisak ka sto to Krivi svakodnevno cini. Jer ih je strucno zeznuo kad su bili najblize cilju. Vjerujem da bi mu oci izvadili da mogu.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ja mislim da Milo nikad MMKu nije dizao pritisak ka sto to Krivi svakodnevno cini. Jer ih je strucno zeznuo kad su bili najblize cilju. Vjerujem da bi mu oci izvadili da mogu.
    Šta ima oni na Mila da se ljute, živjeli su u savršenoj simbiozi. Sad im je došao ovaj, dobio izbore za njih i išćerao ih na čistinu da moraju stvarno nešto da rade.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

znači DF krivi Krivokapića jer je DPS uzeo 40% u NK

Тapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Page 279 of 1249 FirstFirst ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)