Pošto sam se osvrnuo na drugu temu odma poslije ovog tvog posta, da ne ispane tek tako da sam dps svjedok za džabe, moram i ja reć da sam oženio ženu kojoj škola traje skoro dvaes godina, da radi svaki dan po jedno triesdva sata, i da joj ljudski život visi u ruke sve to vrijeme, i prima jedno des puta manje od toga, pa mi tema nije prijatna, no bi ga sve sa njegovih 90 kila oćera u smokve
Ali, da ne udaram i drugu tišinu, preporučujem i da promislite malo je li sve to u jedan dan preputovao, ili naplatio. Čisto onako, neđe sam čuo da je dnevnica poprilično formalno utvrđena stvar, propisana, i da se ne puckara s njom ko sa besplatnim kartama tek tako![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Da promislimo malo? A prijatelju, ako za svo ovo vrijeme nisi ukapirao o kakvoj osobi se radi, koja je izdejstvovala presudu da mu je djevojčica udarila u auto, a majka dobijala milionske kredite, a sve čega se dofatio je propalo, što bi ti smetalo ako je pušio cigarilose o trošku države ili uzimao dnevnice za nepoznate lokacije pride uz ovo zastiđe koje smo čuli noćas... ? Logično, tipičan DPS uspješan patriota
Počinjem da imam oshjećaj da udavih replikama
A u stvari sam htio reć da bih mu prvi svaki dinar ispitao, kad, đe, koliko, kako, i po kom osnovu, od prvog do poslednjeg naloga, ali i da je neđe malo i tužno kad ovako zapjenimo na svaku kosku koja nam se bači, do te mjere da uvjereni presudimo čoeku da je u jedan dan preputovao očiglednih šezdesetak standardnih dnevnica.
Neću više, obećavam![]()
Inace je Medovo misljenje na cijeni ovih dana. Ako je istina sto zboris, stajem na stranu Krivog, ovaj covjek je obrazac kadra koji treba Crnoj Gori.
Vrela zima u crnogorskim brdima u svakom slucaju, tek je par mjeseci proslo, a toliko interesantnih prica na sve strane. Ne znam koliko ce trajati ova vlada, u svakom slucaju nedovoljno dugo da bi se nakrala kao prethodne.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Isto kao sto si ti dokazao da se lazno predstavljao. To je Pobjedina konstrukcija na osnovu vizit karte. Niko jos nije to potvrdio.
Ovo je prva vijest. Ispostavilo se da pasos nije lazan ali nije ni diplomatski izgleda. Sto znaci da su inspektori malo tupavi jer diplomatski pasos ima posebne oznake.Prema prvim nalazima istrage, Simijanović je koristio više falsifikovanih dokumenata, između ostalih i lažni diplomatski pasoš SAD, tvrdeći da radi kao diplomata u američkoj ambasadi u Beču.
A ako je rekao da je u misiji u becu, to je rekao inspektorima i tuziocima, jer
Moze li i cips do izbora u nk.Prema informacijama Pobjede, Ambasada SAD u Podgorici je, na upit Centra bezbjednosti Nikšić, odgovorila da Simijanović nikada nije radio u američkoj administraciji.
https://twitter.com/iscucah/status/1...530782720?s=09
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Molim vas da ne optužujete ljude da ne bi reargirao kolektor grupe da vam da 5 kaznenih poena jer remetite "trash talk" grupe
Optužujete najveće patriJote i dokazane komite bez zvaničnih sudskih presuda, a takođe isti nisu tema grupe, nego je tema isključivo rad trenutne vlade rednog broja već datog u nazivu teme.
Big brother tj seja prati sva dešavanja.
+5 poena, ali vrijednih
Poslato je nadam se![]()
Nešto snimih neđe neko saopštenje danas, iz URE, da je supermen posla neke dopise, da se pod hitno utvrdi ko šta i kako, uz pojašnjenje da je dotični preporučen od strane zapadnog diplomate, da je predstavljen i da se predstavio kao diplomata, i da je imao dokumenta i vizit kartu, koji su izgledali uredni i nisu imali razloga da sumnjaju da se lažno predstavlja.
Ja, recimo, Pobjedu ne čitam.
Ni dokaze ne tražim po CDMu![]()
Sta citas ili ne nema veze. Prva vijest je sa najvise informacija. Ovo ostalo je cisto novinarsko naklapanje lijevo i desno.
Vidim da i ti imas filter kao i vecina ovdje.
I dalje nema veze sa tim da je neko izdao nalog za pracenje, pa nalog za privodjenje. Da je sve pokrenula bezbjedonosna sluzba i UP.
I trt nista. Postili ga poslije razgovora. Vise je zakona prekrseno prije, nego sto je pogresno predstavljanje
Saopštenje URE, i konkretni potezi njenog preshjednika, kojima se lik lažno predstavio, odnosno predstavljao jedan poduži period, koji time direktno, kao oštećeni, svjedoče i potvrđuju djelo, pravdajući se nausput kako su i on i dokumenta mu izgledali kredibilno...
Nije ni Pobjeda, ni novinarsko lijevo desno. No direktna izjava najdirektnijeg mogućeg svjedoka.
Ubi me ovi filter načisto![]()
Ljudi ja ne mogu, ja moram reci da ova Bratic nije normalna, iako ce me sad @outline optuziti da skrecem sa tema koje su pReSnIje. E kako se ismijah. Sta sam ono veli ovom prilikom htjela da objasnim... Nemojte me zajebavati. Zena ministar.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ubi definitivno
Znas li kad ce mu dokazati namjeru za pribavljanje koristi ili stete. Zato ga je tuziteljka i pustila. Osim ako nece da upetlja policiju i sudstvo u opstu akciju nanosenja politicke steta AbazovicuKo se u namjeri da sebi ili drugom pribavi kakvu korist ili da drugom nanese kakvu štetu, lažno predstavlja kao službeno ili vojno lice ili neovlašćeno nosi kakve znake službenog ili vojnog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.
(2) Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko izvrši kakvu radnju koju je ovlašćeno da izvrši samo određeno službeno ili vojno lice
Pośa - Presnlje
1-1
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks