Page 206 of 1249 FirstFirst ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 31213

Thread: Vlada Crne Gore, 42. saziv

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    A dps svjedoci sa foruma muk i tišina...čekaju drugu temu, ova im je neprijatna.
    Pošto sam se osvrnuo na drugu temu odma poslije ovog tvog posta, da ne ispane tek tako da sam dps svjedok za džabe, moram i ja reć da sam oženio ženu kojoj škola traje skoro dvaes godina, da radi svaki dan po jedno triesdva sata, i da joj ljudski život visi u ruke sve to vrijeme, i prima jedno des puta manje od toga, pa mi tema nije prijatna, no bi ga sve sa njegovih 90 kila oćera u smokve

Ali, da ne udaram i drugu tišinu, preporučujem i da promislite malo je li sve to u jedan dan preputovao, ili naplatio. Čisto onako, neđe sam čuo da je dnevnica poprilično formalno utvrđena stvar, propisana, i da se ne puckara s njom ko sa besplatnim kartama tek tako
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

Thanks Thanks Given 
    5,115
    Thanks Thanks Received 
    9,227
    Thanked in
    4,466 Posts

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post
    Najtuznije je to sto ce i nakon vecerasnje price ponovo da se nadje neko ko ce da brani neodbranjivo, u ovom slucaju djelovanje bivse (i bivsih) vlasti. Kakav mazohizam na djelu.

PS. Bjese li ono Stijovic Srbin ili Crnogorac, cisto da znam da li da mu vjerujem ili ne?

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
    Rekao je jednom finanCije pa se ispravio, al je sve tu jasno.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Pošto očigledno nije...
    Po mom sjećanju, Krivični zakonik CG, član 383, jeste.
    I to poprilično, jer težina tog krivičnog djela, pod imenom lažno predstavljanje, raste sa težinom oštećenog....
    Zasto je pusten ako je pocinio krivicno djelo laznog predstavljanja? Da se ne pozivamo sad na uticaj nove vlasti, nijedan sef policije ili tuzilac nije promijenjen.

Sa druge strane imamo jasno krivicno djelo - objavljivanje povjerljivih podataka iz istrage.

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Rekao je jednom finanCije pa se ispravio, al je sve tu jasno.
    Hrvat znaci, sad me bacas u spiralu razmisljanja :-)

Salu na stranu, tip je jedna od svjetlijih tacaka Vlade, svaka mu cast za uradjeno do sad.

"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

5. The Following User Says Thank You to Mile_Djikanovic For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Čisto onako, neđe sam čuo da je dnevnica poprilično formalno utvrđena stvar, propisana, i da se ne puckara s njom ko sa besplatnim kartama tek tako
    Cuo sam ja da su i milioni iz budzeta i fondova prilicno formalno utvdjene stvari, pa vidimo kako se ne puckara sa njima tek tako

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by Mile_Djikanovic View Post
    Hrvat znaci, sad me bacas u spiralu razmisljanja :-)

Salu na stranu, tip je jedna od svjetlijih tacaka Vlade, svaka mu cast za uradjeno do sad.

Bogami ti je Medojevic imao na ovog najvise primjedbi jer je direktor Instituta za sumarstvo. Cak stavise za ovog je kako cujem Krivokapic se najvise borio jer su mnogi osporavali njegovo imenovanje.

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Zasto je pusten ako je pocinio krivicno djelo laznog predstavljanja? Da se ne pozivamo sad na uticaj nove vlasti, nijedan sef policije ili tuzilac nije promijenjen.

Sa druge strane imamo jasno krivicno djelo - objavljivanje povjerljivih podataka iz istrage.
    Ne znam, ali kupio sam kokice u nadi da ću saznat

Objavljivanje povjerljivih podataka, iz čije istrage? Kad ste dokazali da su podaci odatle potekli, nisam ispratio sve postove?

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Pošto sam se osvrnuo na drugu temu odma poslije ovog tvog posta, da ne ispane tek tako da sam dps svjedok za džabe, moram i ja reć da sam oženio ženu kojoj škola traje skoro dvaes godina, da radi svaki dan po jedno triesdva sata, i da joj ljudski život visi u ruke sve to vrijeme, i prima jedno des puta manje od toga, pa mi tema nije prijatna, no bi ga sve sa njegovih 90 kila oćera u smokve

Ali, da ne udaram i drugu tišinu, preporučujem i da promislite malo je li sve to u jedan dan preputovao, ili naplatio. Čisto onako, neđe sam čuo da je dnevnica poprilično formalno utvrđena stvar, propisana, i da se ne puckara s njom ko sa besplatnim kartama tek tako
    Da promislimo malo? A prijatelju, ako za svo ovo vrijeme nisi ukapirao o kakvoj osobi se radi, koja je izdejstvovala presudu da mu je djevojčica udarila u auto, a majka dobijala milionske kredite, a sve čega se dofatio je propalo, što bi ti smetalo ako je pušio cigarilose o trošku države ili uzimao dnevnice za nepoznate lokacije pride uz ovo zastiđe koje smo čuli noćas... ? Logično, tipičan DPS uspješan patriota

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Cuo sam ja da su i milioni iz budzeta i fondova prilicno formalno utvdjene stvari, pa vidimo kako se ne puckara sa njima tek tako
    Počinjem da imam oshjećaj da udavih replikama

A u stvari sam htio reć da bih mu prvi svaki dinar ispitao, kad, đe, koliko, kako, i po kom osnovu, od prvog do poslednjeg naloga, ali i da je neđe malo i tužno kad ovako zapjenimo na svaku kosku koja nam se bači, do te mjere da uvjereni presudimo čoeku da je u jedan dan preputovao očiglednih šezdesetak standardnih dnevnica.

Neću više, obećavam

Thanks Thanks Given 
    325
    Thanks Thanks Received 
    307
    Thanked in
    135 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Bogami ti je Medojevic imao na ovog najvise primjedbi jer je direktor Instituta za sumarstvo. Cak stavise za ovog je kako cujem Krivokapic se najvise borio jer su mnogi osporavali njegovo imenovanje.
    Inace je Medovo misljenje na cijeni ovih dana. Ako je istina sto zboris, stajem na stranu Krivog, ovaj covjek je obrazac kadra koji treba Crnoj Gori.

Vrela zima u crnogorskim brdima u svakom slucaju, tek je par mjeseci proslo, a toliko interesantnih prica na sve strane. Ne znam koliko ce trajati ova vlada, u svakom slucaju nedovoljno dugo da bi se nakrala kao prethodne.

"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Da promislimo malo? A prijatelju, ako za svo ovo vrijeme nisi ukapirao o kakvoj osobi se radi, koja je izdejstvovala presudu da mu je djevojčica udarila u auto, a majka dobijala milionske kredite, a sve čega se dofatio je propalo, što bi ti smetalo ako je pušio cigarilose o trošku države ili uzimao dnevnice za nepoznate lokacije pride uz ovo zastiđe koje smo čuli noćas... ? Logično, tipičan DPS uspješan patriota
    Ko je tipičan DPS uspješan patriota?

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Isto kao sto si ti dokazao da se lazno predstavljao. To je Pobjedina konstrukcija na osnovu vizit karte. Niko jos nije to potvrdio.
    Prema prvim nalazima istrage, Simijanović je koristio više falsifikovanih dokumenata, između ostalih i lažni diplomatski pasoš SAD, tvrdeći da radi kao diplomata u američkoj ambasadi u Beču.
    Ovo je prva vijest. Ispostavilo se da pasos nije lazan ali nije ni diplomatski izgleda. Sto znaci da su inspektori malo tupavi jer diplomatski pasos ima posebne oznake.
    A ako je rekao da je u misiji u becu, to je rekao inspektorima i tuziocima, jer
    Prema informacijama Pobjede, Ambasada SAD u Podgorici je, na upit Centra bezbjednosti Nikšić, odgovorila da Simijanović nikada nije radio u američkoj administraciji.
    Moze li i cips do izbora u nk.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ko je tipičan DPS uspješan patriota?
    Pa Petar, Veso, Milutin...ima ih puno. Dodat je i Brano Lord u zadnje vrijeme na tu listu

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ipak su to stari drugari.
    https://twitter.com/iscucah/status/1...530782720?s=09

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

Pa Petar, Veso, Milutin...ima ih puno. Dodat je i Brano Lord u zadnje vrijeme na tu listu
    Molim vas da ne optužujete ljude da ne bi reargirao kolektor grupe da vam da 5 kaznenih poena jer remetite "trash talk" grupe
    Optužujete najveće patriJote i dokazane komite bez zvaničnih sudskih presuda, a takođe isti nisu tema grupe, nego je tema isključivo rad trenutne vlade rednog broja već datog u nazivu teme.
    Big brother tj seja prati sva dešavanja.
    +5 poena, ali vrijednih

Poslato je nadam se

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Isto kao sto si ti dokazao da se lazno predstavljao. To je Pobjedina konstrukcija na osnovu vizit karte. Niko jos nije to potvrdio.

Ovo je prva vijest. Ispostavilo se da pasos nije lazan ali nije ni diplomatski izgleda. Sto znaci da su inspektori malo tupavi jer diplomatski pasos ima posebne oznake.
    A ako je rekao da je u misiji u becu, to je rekao inspektorima i tuziocima, jer

Moze li i cips do izbora u nk.
    Nešto snimih neđe neko saopštenje danas, iz URE, da je supermen posla neke dopise, da se pod hitno utvrdi ko šta i kako, uz pojašnjenje da je dotični preporučen od strane zapadnog diplomate, da je predstavljen i da se predstavio kao diplomata, i da je imao dokumenta i vizit kartu, koji su izgledali uredni i nisu imali razloga da sumnjaju da se lažno predstavlja.

Ja, recimo, Pobjedu ne čitam.
    Ni dokaze ne tražim po CDMu

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by licmius View Post
    Molim vas da ne optužujete ljude da ne bi reargirao kolektor grupe da vam da 5 kaznenih poena jer remetite "trash talk" grupe
    Optužujete najveće patriJote i dokazane komite bez zvaničnih sudskih presuda, a takođe isti nisu tema grupe, nego je tema isključivo rad trenutne vlade rednog broja već datog u nazivu teme.
    Big brother tj seja prati sva dešavanja.
    +5 poena, ali vrijednih

Poslato je nadam se
    Ja ih falim. Uspješni biznismeni i patriote. Čuvari tekovina 21 maja. Veoma sposobni ljudi.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Nešto snimih neđe neko saopštenje danas, iz URE, da je supermen posla neke dopise, da se pod hitno utvrdi ko šta i kako, uz pojašnjenje da je dotični preporučen od strane zapadnog diplomate, da je predstavljen i da se predstavio kao diplomata, i da je imao dokumenta i vizit kartu, koji su izgledali uredni i nisu imali razloga da sumnjaju da se lažno predstavlja.

Ja, recimo, Pobjedu ne čitam.
    Ni dokaze ne tražim po CDMu
    Sta citas ili ne nema veze. Prva vijest je sa najvise informacija. Ovo ostalo je cisto novinarsko naklapanje lijevo i desno.
    Vidim da i ti imas filter kao i vecina ovdje.
    I dalje nema veze sa tim da je neko izdao nalog za pracenje, pa nalog za privodjenje. Da je sve pokrenula bezbjedonosna sluzba i UP.
    I trt nista. Postili ga poslije razgovora. Vise je zakona prekrseno prije, nego sto je pogresno predstavljanje

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Sta citas ili ne nema veze. Prva vijest je sa najvise informacija. Ovo ostalo je cisto novinarsko naklapanje lijevo i desno.
    Vidim da i ti imas filter kao i vecina ovdje.
    I dalje nema veze sa tim da je neko izdao nalog za pracenje, pa nalog za privodjenje. Da je sve pokrenula bezbjedonosna sluzba i UP.
    I trt nista. Postili ga poslije razgovora. Vise je zakona prekrseno prije, nego sto je pogresno predstavljanje
    Saopštenje URE, i konkretni potezi njenog preshjednika, kojima se lik lažno predstavio, odnosno predstavljao jedan poduži period, koji time direktno, kao oštećeni, svjedoče i potvrđuju djelo, pravdajući se nausput kako su i on i dokumenta mu izgledali kredibilno...
    Nije ni Pobjeda, ni novinarsko lijevo desno. No direktna izjava najdirektnijeg mogućeg svjedoka.

Ubi me ovi filter načisto

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Ljudi ja ne mogu, ja moram reci da ova Bratic nije normalna, iako ce me sad @outline optuziti da skrecem sa tema koje su pReSnIje. E kako se ismijah. Sta sam ono veli ovom prilikom htjela da objasnim... Nemojte me zajebavati. Zena ministar.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ubi definitivno
    Ko se u namjeri da sebi ili drugom pribavi kakvu korist ili da drugom nanese kakvu štetu, lažno predstavlja kao službeno ili vojno lice ili neovlašćeno nosi kakve znake službenog ili vojnog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

(2) Kaznom iz stava 1 ovog člana kazniće se i ko izvrši kakvu radnju koju je ovlašćeno da izvrši samo određeno službeno ili vojno lice
    Znas li kad ce mu dokazati namjeru za pribavljanje koristi ili stete. Zato ga je tuziteljka i pustila. Osim ako nece da upetlja policiju i sudstvo u opstu akciju nanosenja politicke steta Abazovicu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Ljudi ja ne mogu, ja moram reci da ova Bratic nije normalna, iako ce me sad @outline optuziti da skrecem sa tema koje su pReSnIje. E kako se ismijah. Sta sam ono veli ovom prilikom htjela da objasnim... Nemojte me zajebavati. Zena ministar.
    Jel i tebi baba tako govorila😂

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Pośa - Presnlje
    1-1

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,857
    Thanks Thanks Received 
    5,654
    Thanked in
    2,796 Posts

Ubi definitivno

Znas li kad ce mu dokazati namjeru za pribavljanje koristi ili stete. Zato ga je tuziteljka i pustila. Osim ako nece da upetlja policiju i sudstvo u opstu akciju nanosenja politicke steta Abazovicu
    To što su mu plaćali hotel je dovoljna korist, nema potrebe dalje. A ima osnova da se misli da je bilo i dalje

No aj da odložimo ročište za neki drugi termin, živ zaspah, ne zamjeri

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    samo da znate, Ivanović je istog dana posjetio jedno 5-6 država u Evropi i uzeo preko 6000 eura za dnevnice. kakva će žalost biti ako DF uzme dosta glasova u NKu i makne ove ljude

Тapatalk
    Bastadur. Od sitne lopuže koja je krala mobilne telefone do "preduzetnika" koji "olakašava" budžete dje god mu se pružila prilika. Leti perje na sve strane. Od čerupanja države

Bio bi fin ukras za ZIKS.

27. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Page 206 of 1249 FirstFirst ... 1061561962022032042052062072082092102162563067061206 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)